Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση «επιστροφής» του Μαρσελίνιο!

Σαφέστατα ο Μαρσελίνιο αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος όμως, εδώ και αρκετό καιρό, όχι απλά έχει χάσει την θέση βασικού στην Ακριτική ομάδα, αλλά μοιάζει γενικότερα να είναι… εκτός συλλόγου. Όχι πως έχει πέσει σε κάποιο παράπτωμα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζεται αδιάφορος. Για τον επαγγελματισμό του άλλωστε κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει.

Αυτό που αντιλαμβανόταν όμως γενικά στην Ξάνθη, ήταν πως το μυαλό του Μαρσελίνιο δεν ήταν γενικά στην ομάδα και αυτό έχει την εξήγηση του, καθώς οι μεταγραφικές «σειρήνες» ηχούσαν δυνατά στα αυτιά του και δεν θέλει και πολύ να παρασυρθεί. Λεγόταν έντονα πως η Τορίνο κατέθεσε επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει, όμως θεώρησε μεγάλο το ποσό που απαιτούσαν οι Ακρίτες.

Επισήμως η Ξάνθη επιμένει πως δεν ήρθε καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Όπως και να ΄χει, αν ο Μαρσελίνιο πάρει Ιταλικό διαβατήριο το καλοκαίρι, κάτι που είναι πολύ πιθανό, τότε θα είναι δύσκολο να παραμείνει στην Ξάνθη, καθώς υπάρχουν Ιταλικοί σύλλογοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι΄ αυτόν. Μέχρι τότε όμως θα ανήκει στην Ξάνθη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, θα επιχειρήσουν να τον επαναφέρουν ουσιαστικά στο κλίμα της ομάδας, αφού η Ξάνθη έχει να πάρει ακόμη αρκετά από τον Μαρσελίνιο.

Άλλωστε, η Ακριτική ομάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση την πολυτέλεια να αφήνει εκτός δράσης έναν παίκτη όπως ο Βραζιλιάνος.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: