Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Υποκλίθηκε η ΑΕΚ…!

Το έμπρακτο «ευχαριστώ» στην κίνηση που… σκλάβωσε κάθε φίλο της, είπε η ΑΕΚ. Τέσσερις παίκτες επισκέφθηκαν τον πιτσιρικά που βοήθησε οικονομικά κι έφυγαν συγκινημένοι από το χαμόγελο που του χάρισαν.

Υποκλίθηκε η ΑΕΚ…
Ο πατέρας του νεαρού που υπέστη σοβαρό ατύχημα αλλά θέλησε μέρος της αποζημίωσης από την ασφάλεια να το διαθέσει για την ΑΕΚ, προσέφερε αρχικά 100.000 ευρώ. Τελικά… πείσθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να συνδράμει στη μεταγραφή του Ανάκογλου με 30.000.

Ούτε ισάριθμα «ευχαριστώ» ωστόσο δεν θα έμοιαζαν αρκετά για ν’ ανταποδώσουν το κουράγιο και την περηφάνια που μετέδωσε στον κόσμο και την ομάδα. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει εκείνη, λοιπόν, ήταν να ικανοποιήσει το μοναδικό αίτημα του μικρού «ήρωα» της ΑΕΚ: Να τον επισκεφθούν οι παίκτες της.

Έτσι οι Πετρόπουλος, Παυλής, Κωνσταντόπουλος και Ανάκογλου (συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλη Γιαννίση) βρέθηκαν την Τετάρτη στο σπίτι του μικρού. Ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του από την οικογένεια και τον γιατρό που τον παρακολουθεί. Και κυρίως διαπίστωσαν από κοντά τη χαρά για το ότι η αγαπημένη του ομάδα βρέθηκε δίπλα του.

Αυτή που «φαινόταν στα μάτια και το χαμόγελό του», όπως έλεγαν οι ίδιοι οι παίκτες, πριν του δώσουν αναμνηστικά δώρα και του ευχηθούν να τον δουν σύντομα υγιή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου θ’ αποτελεί ως τότε το καλύτερο παράδειγμα αφοσίωσης στην ΑΕΚ και… τύψης για εκείνους που μπορούν να τη βοηθήσουν, αλλά αδιαφορούν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: