Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!!

Οι Αθλητικοί Ψίθυροι θα είναι πάλι κοντά σας την Παρασκευή 21 Αυγούστου λόγω καλοκαιρινών διακοπών!

Οι πιο σέξι γυναίκες της Premier League!!

Υπάρχουν γυναίκες που είναι ωραίες. Υπάρχουν κι άλλες που παίζουν σε… κορυφαίες κατηγορίες. Δείτε κάποιες απ’ τις πιο σέξι συντρόφους παικτών που αγωνίζονται στην Premier League.

Οι πιο σέξι γυναίκες της Premier League
Στα γήπεδα της Premier League θα δεις κάποιους απ’ τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Σίγουρα όμως, μαζί μ’ αυτούς θα θέλεις να γνωρίσεις και τις σέξι συντρόφους που έχουν στο πλευρό τους.

Η σύζυγος και μητέρα της 4χρονης κόρης του Πίτερ Κράουτς, Άμπει Κλανσί.

inner

inner

inner

inner

Η πανέμορφη Μίσε Μπεκίρι, σύζυγος του Άντερς Λίντεγκααρντ

inner

inner

inner

Ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο και μητέρα των τριών παιδιών του Μικέλ Αρτέτα, η πανέμορφη Λορένα Μπερνάλ.

inner

inner

H εντυπωσιακή σύντροφος του Τομ Κλέβερλι, Τζορτζίνα Ντόρσετ

inner

inner

inner

inner

Εντούρνε Γκαρσία, η επί πέντε χρόνια σχέση του Νταβίντ Ντε Χέα

inner

inner

inner

inner

inner

Η Γαλλίδα Λουντβίν Καντρί είναι η σέξι σύζυγος του Μπακαρί Σανιά

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπέγραψε ο Καμπιάσο!! (WEB TV)

Έγινε το... μπαμ! Ο Εστεμπάν Καμπιάσο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και απομένει απλώς η ανακοίνωση. Αποθέωση απ' τον κόσμο της ομάδας στα γραφεία, που έκαναν τη νύχτα-μέρα.

Υπέγραψε ο Καμπιάσο! (WEB TV)
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Εστεμπάν Καμπιάσο! Ο σπουδαίος Αργεντινός έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο μετά τις 20:30 και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρολεύκους (πιθανότατα διετές).

inner

Περίπου 1.000 φίλοι των νταμπλούχων περίμεναν υπομονετικά τον 34χρονο μέσο και όταν φυσικά είδαν το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, έκαναν την νύχτα μέρα απ' τα καπνογόνα και του προσέφεραν μια πρώτη αποθέωση (απ' αυτές που θα ακολουθήσουν στην πορεία).






inner




inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Κέρκυρα και το «μπουρλότο» στο αυτοδιοίκητο!!

Για «μπουρλότο» στο περίφημο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο η Κέρκυρα σε σημερινή της ανακοίνωση για την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων και το sport-fm.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η Κέρκυρα και το «μπουρλότο» στο αυτοδιοίκητο
Μια ευαίσθητη «χορδή» άγγιξε η ΠΑΕ Κέρκυρα με σημερινή της ανακοίνωση, θέλοντας να σχολιάσει τις εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να την αποβάλλει από το πρωτάθλημα της Super League.

Στο νησί είναι όλοι σοκαρισμένοι με αυτή την τροπή που πήρε το θέμα, καθώς δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη απόφαση και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ στο ΣΠΟΡ FM 94,6, Βασίλης Αργυρός, η συνέχεια θα δοθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στη γραπτή τοποθέτηση των «Φαιάκων», το πιο ενδιαφέρον σημείο αποτελεί ο χαρακτηρισμός «μπουρλότο» για το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φέρνει η σημερινή απόφαση. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο απασχόλησε έντονα την καθημερινότητα του αθλητικού ρεπορτάζ πριν από δύο μήνες, όταν η UEFA απείλησε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι και με αποβολή των ελληνικών συλλόγων και της εθνικής ομάδας από τις διεθνείς της διοργανώσεις.

Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το θέμα που θίγουν οι νησιώτες κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι…

Η αναφορά της ΠΑΕ μόνο τυχαία δεν ήταν και ο λόγος εντοπίζεται στο σκεπτικό που συντάσσει η Επιτροπή Εφέσεων και σε όσα φτάνουν στα «ραντάρ» του νομικού επιτελείου ως προς το περιεχόμενό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι ότι η σημερινή απόφαση στηρίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έκθεση της ΕΕΑ, που τόνιζε ότι η απόκτηση των μετοχών από τον Γιώργο Ίσσαρη είναι εικονική και βάσει αυτής η Επιτροπή Εφέσεων στο σκεπτικό της χαρακτηρίζει ως «δεσμευτικά» τα πορίσματα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αν και εφόσον οι διαρροές αυτές αποδειχθούν και στο… γραπτό του σκεπτικού που θα γνωστοποιήσει κάποια στιγμή η Επιτροπή Εφέσεων, όπως λέγεται από πλευράς Κέρκυρας, θα ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου», καθώς ένα όργανο το οποίο δεν έχει σχέση με την ΕΠΟ και ανήκει στην Πολιτεία, «αποφασίζει» για το μέλλον μιας ΠΑΕ στη Super League κατά παράβαση του… περίφημου αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ Κέρκυρα είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά της για να ανατρέψει τη σημερινή απόφαση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο η Παίδων!!

Την ήττα με 69-51 από την οικοδέσποινα Λιθουανία γνώρισε η Εθνική Παίδων στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό U16 πληρώνοντας το κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Ξεχώρισε πάλι ο Μωραΐτης.

Πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο η Παίδων
Το κάκιστο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν το επί μέρους σκορ ήταν 21-2 (!) πλήρωσε η Εθνική Παίδων και μοιραία έχασε με 69-51 από την οικοδέσποινα Λιθουανία στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό U16. Τον αγώνα παρακολούθησε ο μεγάλος Άρβιντας Σαμπόνις.

Η ελληνική ομάδα είχε ξεκινήσει καλά προηγούμενη με 11-4, αλλά στη δεύτερη περίοδο έπαθε black out και στη συνέχεια δεν μπορούσε να επιστρέψει στο ματς. Ο Δημήτρης Μωραΐτης της ΑΕΚ ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Αύριο στις 21.15 η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την Ισπανία.


Δεκάλεπτα: 17-13, 38-15, 59-33, 69-51

Λιθουανία: Μπακούτις 5, Βαϊτσιούνας 5, Ουλέτσκας 18, Σαργκιούνας 5, Βελίτσκα 4, Ζίτκους, Κόζις 2, Μπαλτσιούνας 9, Κισούνας 6, Βασιλιάουσκας 8, Γιουοζάιτις 4, Λαβρινοβίτσιους 3

Ελλάδα (Τούφας): Γιανναράς 1, Μωραϊτης 19 (8ρ, 4 α), Καπρής 8, Καλαϊτζάκης 3, Δημητρακάς, Ψάρας, Φωτόπουλος, Δομπρογιάννης, Καμπουρίδης 2, Λιούνης 3, Μέλιος 6, Βλαγκόγιας 9 (6ρ) *Πηγή: sport-fm.gr*

Τετραετής ανανέωση σε Μουρίνιο!!

Προπονητής της Τσέλσι θα είναι έως το 2019 ο Ζοσέ Μουρίνιο, που το βράδυ της Παρασκευής (7/8) υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τον σύλλογο!
Ο «Special One» είχε επιστρέψει στους «μπλε» πριν από δύο χρόνια υπογράφοντας επίσης τετραετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως επέκτεινε το υπάρχον για ακόμη δύο χρόνια.
«Εάν είναι ο σύλλογος χαρούμενος, τότε είμαι κι εγώ χαρούμενος. Πιστεύω πως το να υπογράψω νέο συμβόλαιο είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέχεια και ελπίζω πως θα ζήσουμε νέες επιτυχίες στο μέλλον. Τόσο για τον κόσμο, όσο και για τον σύλλογο και τους παίκτες.
Είπα όταν επέστρεψα εδώ πριν από δύο χρόνια πως αισθάνομαι κάτι ιδιαίτερο για την Τσέλσι και τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Ο σύλλογος είναι ο πιο κοντινός στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω πως θα παραμείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη» ανέφερε ο ίδιος μετά τις υπογραφές.
*Πηγή: England365.gr*

Φαν Χάαλ: «Θέλουμε ακόμη δύο παίκτες»

Ο Λουίς φαν Χάαλ παραδέχθηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά ακόμη παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, τονίζοντας την σημασία της αντικατάστασης του Άνχελ Ντι Μαρία και φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια το θέμα του τερματοφύλακα.
«Θεωρώ πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι διεκδικήτρια του τίτλου ή πρωταθλήτρια.
Είχα πει πως χρειαζόμαστε παίκτες με ταχύτητα και δημιουργικότητα. Ο Ντι Μαρία είναι ένας τέτοιος, αλλά τώρα που έφυγε πρέπει να βρούμε κάποιον αυτού του στυλ.
Φυσικά παραμένει και το πρόβλημα με τον τερματοφύλακα, οπότε ίσως χρειαστούμε ακόμη δύο παίκτες» σχολίασε σε συνέντευξη πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Έναν μήνα εκτός ο Άλεν!!

Ο Τζο Άλεν θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μπρένταν Ρότζερς.
Ο Ουαλός τραυματίστηκε στο φιλικό με την Σουίντον και θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες.
«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες περίπου. Σίγουρα δεν είναι διαθέσιμος για το σαββατοκύριακο» δήλωσε ο Ρότζερς.
*Πηγή: England365.gr*

Στον Κέιν το... δέκα το καλό, χωρίς αριθμό Αντεμπαγιόρ-Λένον!!

Ο Χάρι Κέιν πήρε το νούμερο 10 για τη νέα σεζόν της Τότεναμ, την ώρα που οι Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Άαρον Λένον πλησιάζουν ακόμη περισσότερο στην πόρτα της εξόδου αφού δεν πήραν αριθμό.
Ο Άγγλος στράικερ την περασμένη σεζόν (31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) φορούσε το 18, αλλά λίγο πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ ανακοινώθηκε πως θα φορά το 10.
«Είναι τεράστια τιμή και προνόμιο για μένα που μου δόθηκε το 10. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν που αρχίζει αύριο» έγραψε ο ίδιος στο Twitter.
Το συγκεκριμένο νούμερο ανήκε στον Αντεμπαγιόρ, που μαζί με τον Λένον λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν από το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο.
*Πηγή: England365.gr*

Επιβεβαίωσε για Τραορέ ο Χιουζ!!

Το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις που έγιναν με την Μπαρτσελόνα για τον Ανταμά Τραορέ επιβεβαίωσε ο Μαρκ Χιουζ.
Ο τεχνικός της Στόουκ έχει βάλει στο στόχαστρό του τον 19χρονο θέλοντας να τον κάνει τον 5ο ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο «Μπριτάνια» ερχόμενος από το «Καμπ Νόου».
«Πρόκειται για μια περίπτωση για την οποία έγιναν συζητήσεις αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια εξέλιξη. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά εξαιτίας κάποιων συνθηκών δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Μπορεί και να φύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Άντβοκατ: «Ακόμα 1-2 μεταγραφές»

Τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τις δικές του επιλογές για τη νέα σεζόν θέλει να αυξήσει στη Σάντερλαντ, ο Ντικ Άντβοκατ.  
Ο κόουτς των «μαυρόγατων» υποστήριξε πως πέρα από τις πέντε μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει, θέλει να δει ακόμα 1-2 παίκτες να προστίθενται στην ομάδα του.
«Έχουμε πάρει παίκτες που έχουν κάνει καλύτερη την ομάδα μας. Ευελπιστούμε να πάρουμε ακόμα έναν – δυο παίκτες για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πέρυσι, ορισμένοι ποδοσφαιριστές είχαν... σίγουρη τη θέση τους στην 11άδα, όμως αυτό θα είναι πιο δύσκολο τη νέα σεζόν» ήταν τα λόγια του.
*Πηγή: England365.gr*

Επίσημος ο δανεισμός του Γκνάμπρι στη Γουέστ Μπρομ!!

Η Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρζε Γκνάμπρι με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον 20χρονο επιθετικό να παίρνει ευκαιρίες στο «Χόθορνς».
Ο νεαρός άσος έχει εντυπωσιάσει τον Τόνι Πιούλις που τον έχει παρακολουθήσει τα τελευταία τρία χρόνια που ο παίκτης βρίσκεται στους «κανονιέρηδες», ενώ, το 2012, έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Λονδρέζων που πραγματοποίησε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα.
Όσο κι αν οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια της προετοιμασίας της Άρσεναλ ήταν θετικές, ο Βενγκέρ δεν θα τον κρατήσει, αλλά φρόντισε να τον παραχωρήσει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να πάρει τις εμπειρίες που πρέπει. 
*Πηγή: England365.gr*

Υπαρχηγός στη Λίβερπουλ ο Μίλνερ!!

Η εμπειρία του είναι τέτοια που τον κάνει αυτομάτως έναν από τους πιο σημαντικούς της ομάδας. Του δίνει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις και να καθοδηγεί τους υπόλοιπους και πλέον, ο Τζέιμς Μίλνερ χρίζεται και υπαρχηγός της Λίβερπουλ!  
Ο Άγγλος εξτρέμ θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζόρνταν Χέντερσον στην αρχηγία όταν θα λείπει ο διάδοχος του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ ο Μίλνερ κατάφερε να μπει μπροστά από τους Σκρτελ και Λούκας που είναι από τους πιο παλιούς στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.
«Παίζει σε υψηλό επίπεδο από μικρή ηλικία, στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε εκπληκτική δουλειά και είναι από αυτούς που τα δίνουν όλα για την ομάδα» είπε ο Μπρένταν Ρότζερς.
*Πηγή: England365.gr*

Παρακολουθεί Γέλαβιτς η Γουέστ Χαμ!!

Στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Γουέστ Χαμ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής βρίσκεται ο Νίκιτσα Γέλαβιτς.  
Τα «σφυριά» συνεχίζουν την αναζήτηση σέντερ φορ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ένερ Βαλένσια και του Άντι Κάρολ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Κροάτης της Χαλ αρέσει στο τεχνικό τιμ.
Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι Μπίλιτς και Γέλαβιτς συνεργάστηκαν άψογα κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στην εθνική Κροατίας.
*Πηγή: England365.gr*

«Έδεσε» Μουνιέσα η Στόουκ!!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Στόουκ υπέγραψε ο Μαρκ Μουνιέσα.
Οι «potters», πληροφορούμενοι τις… σφήνες που ετοίμαζαν σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ για τον Ισπανό αμυντικό, αποφάσισαν να του προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο προκειμένου να προλάβουν τα… χειρότερα!
Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, ο νεαρός άσος μετέβη στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2019!
*Πηγή: England365.gr*

Πήρε Χολ η ΚΠΡ!!

Τον Γκραντ Χολ από την Τότεναμ απέκτησε η ΚΠΡ για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο.  
Ο 23χρονος άσος πέρασε αρχικά από δοκιμαστικό στάδιο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ρέιντζερς και πείθοντας τους ανθρώπους της νέας του ομάδας, τους ανάγκασε να συζητήσουν με την Τότεναμ για να τον πάρουν στο «Λόφτους Ρόουντ».
«Πάντα μου άρεσε ο Γκραντ από την εποχή που δούλευα στην Τότεναμ και είναι από τους αμυντικούς που δεν φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά προκειμένου να γλιτώσουν την ομάδα» είπε ο κόουτς της ΚΠΡ, Κρις Ράμσεϊ.
*Πηγή: England365.gr*