Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Λαζαρίδης: «Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε έτσι»

Ως μια μεγάλη εμπειρία που θα αποτελέσει και ευκαιρία για την Ατρόμητο για να μεγαλώσει ως σύλλογος χαρακτήρισε τον ερχόμενο αντίπαλο των Περιστεριωτών, τη Φενέρμπαχτσε.

Λαζαρίδης: «Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε έτσι»
Παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη δυνατή κλήρωση, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Φενέρ δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Λαζαρίδης.

Ως μια πολύ δύσκολη κλήρωση που σίγουρα δεν ήταν και η επιθυμητή για τον Ατρόμητο έκανε λόγο ο εκ των αρχηγών του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6, προσθέτοντας όμως ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ που μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του είχε εξαιρετική απόδοση στους αγώνες κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, τόνισε επίσης ότι ο αγώνας στο Περιστέρι θα είναι γιορτή τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον δήμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τους αγώνες κόντρα στην ΑΪΚ:

«Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και θεωρώ ότι αυτό είναι και το πιο βασικό στοιχείο. Είναι δύσκολο να περάσεις μια ομάδα και ειδικά όπως η ΑΪΚ Στοκχόλμης που ήταν σε φουλ ρυθμό με δύο νίκες, εντός και εκτός έδρας».

Για την κλήρωση κόντρα στη Φενέρ:

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ότι ο Ατρόμητος είναι για τα δύσκολα. Η Φενέρ έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι για μεταγραφές. Πρόκειται για μια πρόκληση. Είναι η δεύτερη μέσα σε αυτή τη σεζόν, μετά την επιτυχία κόντρα στην ΑΪΚ».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες του:

«Σίγουρα, σίγουρα ισχύει αυτό. Τα πρώτα τηλέφωνα έχουν γίνει και έχουμε σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Θα θέλαμε μια πιο βατή ομάδα, όμως θα το παλέψουμε, δεν θα το παρατήσουμε. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι έχουν παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι ή ο Νάνι. Είναι πολύ μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι τιμή για τον Ατρόμητο, αλλά και για το Περιστέρι, εκεί που θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο για αυτό το ματς:

«Έτσι πιστεύω κι εγώ, θα είναι γεμάτο. Είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο όνομα θα έρθει στο Περιστέρι. Θα είναι ματς γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό και ειδικά στο πρώτο ματς που είναι στην έδρα μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα και να τα καταφέρνουμε. Θα είναι ένα όνειρο να μπούμε στους ομίλους, αλλά η κλήρωση δεν είναι βατή. Θα δώσουμε όμως το 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: