Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ανακοινώθηκε ο Πετρόπουλος!!

Τελείωσε και τυπικά η μετακίνηση του Αντώνη Πετρόπουλου στην Μπάρι η οποία ανακοίνωση την απόκτησή του για ένα έτος.

Ανακοινώθηκε ο Πετρόπουλος!
Ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο Αντώνης Πετρόπουλος ανακοινώθηκε από την Μπάρι με την οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στα γήπεδα της Serie B.

Στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του και πρόσθεσε πως τις τελευταίες ημέρες που προπονείται με τους νέους συμπαίκτες του προσπαθεί να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και τις καινούριες απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα:

«Η Μπάρι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Έφτασα σε μια καλή ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, είμαι στην διάθεση του προπονητή και των συμπαικτών μου για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Είναι λίγες μέρες που δουλεύω με το υπόλοιπο σύνολο αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Έχω παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Λάτσιο και την Ρόμα.

Μου αρέσει να παίζω μέσα στην περιοχή, να εκμεταλλευτώ τις ιδιότητες μου με την μπάλα και το κεφάλι. Αυτές τις μέρες αφομοιώνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου στην τακτική και δουλεύω για να βελτιώσω τη συνεργασία μου με την υπόλοιπη ομάδα. Η Serie B είναι μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα που θέλει καλή φυσική κατάσταση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: