Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Είναι υπολογίσιμη η Καμπάλα, αλλά…»

Ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει την κόντρα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα, ο Φώτης Παπουλής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε ότι αν παρουσιαστούν σοβαροί οι «πράσινοι» δεν θα έχουν πρόβλημα.

«Είναι υπολογίσιμη η Καμπάλα, αλλά…»
Την αντιμετώπισε πρόσφατα και την ξέρει πολύ καλά. Ο επιθετικός Φώτης Παπουλής, ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 την Καμπάλα, με την οποία θα μονομαχήσει ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, καθώς την βρήκε μπροστά του, στον τρίτο προκριματικό γύρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1, 1-0). O 30χρονος ποδοσφαιριστής που έχει σχολίασε ότι πρόκειται για υπολογίσιμη αντίπαλο, αλλά τόνισε: «αν είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα».

Αναλυτικά μίλησε στους Τόλη Κοτζιά, Ανδρέα Καραγιάννη για:

-Τα ματς του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα: «Αν παρουσιαστεί σοβαρός ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανέναν πρόβλημα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, αλλά τα δύο πέναλτι (ένα σε κάθε παιχνίδι) έπαιξαν ρόλο, αυτό μας άφησε έξω. Είναι άξια σοβαρής αντιμετώπισης, είναι υπολογίσιμη. Τα τελευταία χρόνια δίνουν πολλά λεφτά. Είναι ομάδα του προπονητή, ομάδα συνόλου. Παίζει δυνατά, παθιασμένα και πιέζει πολύ. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά τα στάνταρ της είναι μέχρι ενός σημείου».

-Το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Τα πράγματα στην Κύπρο αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα και κινούνται σε πολύ καλές καταστάσεις. Στην Κύπρο κινούνται σε ρυθμούς ανάπτυξης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Η καινούργια διοίκηση βοηθάει και έχουμε στόχο να πάρουμε. Κάποιες συγκυρίες δεν έπαιξαν ώστε να μην περάσουμε στα play off του Europa League».

-Το αν σκέφτεται να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Θέλω να γυρίσω, αλλά θα δούμε. Κάποιες φορές άλλα έχεις στο μυαλό σου, αλλά σχεδιάζεις και έρχονται αλλιώς. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και αν υπάρξει πρόταση θα μπω σε αυτή τη διαδικασία να εξετάσω κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: