Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Το προφίλ της Φενέρμπαχτσε!

Δείτε το προφίλ της Φενέρμπαχτσε, που θα κληθεί να αποκλείσει ο Ατρόμητος αν θέλει να παίξει στους ομίλους του Europa League.

Το προφίλ της Φενέρμπαχτσε

Πρόκειται για ομάδα με 107 χρόνια ιστορίας με 19 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Τουρκίας ανάμεσα στα άλλα, χρώματα το κίτρινο και το μαύρο, έδρα το «Σουκρού Σαράτσογλου» και… τεράστιο πορτοφόλι.

Οι δευτεραθλητές Τουρκίας, που προσέλαβαν τον Βίτορ Περέιρα, άρχισαν τη σεζόν με αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό του Champions League, με ήττα 3-0 στο Λβιβ από τη Σαχτάρ μετά το 0-0 της Πόλης. Έτσι η επιστροφή τους στην Ευρώπη μετά την «καμπάνα» της UEFA για εμπλοκή σε στημένα ματς δεν άρχισε καλά…

Το ρόστερ τους προκαλεί… ίλιγγο με παίκτες όπως οι Φαν Πέρσι, Νάνι, Μούσα Σο, Μεϊρέλες, Μπρούνο Άλβες, Ντιέγκο και Κιάερ και... η μισή εθνική Τουρκίας μεταξύ άλλων.

Η «Φενέρ» έχει κακή παράδοση απέναντι σε ελληνικές ομάδες, καθώς είχε αποκλειστεί το 2002 στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA από τον Παναθηναϊκό με 1-1 στην Πόλη και 4-1 στη Λεωφόρο, ενώ το 2010 ο ΠΑΟΚ την απέκλεισε στα play offs του Europa League με τα δύο ματς να λήγουν 1-0 σε Τούμπα και Κωνσταντινούπολη, αλλά τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να πετυχαίνει το γκολ της πρόκρισης στη ρεβάνς της Τουρκίας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: