Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ντι Μαρία: «Λυπάμαι πολύ…»

Απολογητικός απέναντι στους φιλάθλους της Μαν. Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του.

Ντι Μαρία: «Λυπάμαι πολύ…»
Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανήκει από χθες κι επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τη Μαν. Γιουνάιτεντ με ένα γράμμα που απευθύνεται κυρίως στους φιλάθλους της ομάδας και εκφράζει σε απολογητικό ύφος τη λύπη του που δεν μπόρεσε να προσφέρει τα προσδοκώμενα στον ένα χρόνο που πέρασε εκεί.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του γράμματος:

«Ευχαριστώ όλη την οικογένεια της Μαν. Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία συμπαράσταση που έλαβα στη διάρκεια της σεζόν που ήμουν μέλος της ομάδας. Όταν με επέλεξε να γίνω μέλος της ομάδας ένιωσα μεγάλη τιμή, γιατί γνώριζα τι εστί αυτός ο σύλλογος και πόσο με εμπιστεύτηκαν.

Αντιλαμβάνομαι, ωστόσο, πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι περιμέναμε και πιστέψτε με λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Ωστόσο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή κάποιες φορές μπορεί να γίνουν πράγματα που δεν θέλουμε ή περιμένουμε.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν υπήρξε έλλειψη προσπάθειας. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Συχνά πολλά πράγματα που δεν ελέγχεις μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα. Λυπάμαι που τα πράγματα δεν πήγαν ευχόμουν να πάνε σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και κάθε υπάλληλο της Μαν. Γιουνάιτεντ, όπως επίσης και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθεια που μου έδωσαν. Επίσης θέλω να σταθώ στους φιλάθλους που πάντα με εμπιστεύονταν και μου έδειξαν την αγάπη και το σεβασμό τους.

Τώρα είναι ώρα να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η δοξασμένη Μαν. Γιουνάιτεντ θα είναι για πάντα στη μνήμη μου.

Σας εύχομαι τα καλύτερα
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: