Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Φαν Χάαλ: «Ρωτήστε τον Ντι Μαρία...»

Τις απαντήσεις για τους λόγους που δεν πέτυχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις γνωρίζει καλύτερα ο Ντι Μαρία και όχι ο ίδιος, δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Φαν Χάαλ: «Ρωτήστε τον Ντι Μαρία...»
Συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης της Premier League παραχώρησε ο Λουίς Φαν Χάαλ και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την πώληση του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολλανδός προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που δεν κατάφερε να «πιάσει» στη Γιουνάιτεντ ο Αργεντινός άσος, ξεκαθαρίζοντας όμως τις απαντήσεις μπορεί να τις δώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

«Το ρόστερ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, γιατί ζούμε σε έναν τρελό ποδοσφαιρικό κόσμο. Η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα σε εξέλιξη, οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα και με τον Ντε Χέα. Με τον Ντι Μαρία το λύσαμε το ζήτημα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά για μας είναι μεγάλη απώλεια.

Οι περισσότεροι παίκτες στην Αγγλία δεν καταφέρνουν να πετύχουν λόγω του ρυθμού του παιχνιδιού, οπότε αυτός είναι ίσως ένας λόγος. Άρχισε πολύ καλά, αλλά ξέρει τις απαντήσεις καλύτερα από τον καθένα και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία λύση. Αυτό που έκανε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: