Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Να δημιουργήσουμε ομάδα όλης της Κρήτης»

Για τον στόχο δημιουργίας μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί όλη την Κρήτη μέσω του Ρεθύμνου Cretan Kings μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Κώστας Ζομπανάκης.

«Να δημιουργήσουμε ομάδα όλης της Κρήτης»
Μια ομάδα που θα εκπροσωπεί όλη την Κρήτη είναι ο στόχος του ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου Cretan Kings, Κωστής Ζωμπανάκης.

Ο ισχυρός άντρας της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ μίλησε για τους στόχους της ομάδας, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως κίνημα που έχει πολλαπλούς σκοπούς.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κωστής Ζομπανάκης στο ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον λόγο που άλλαξε η ονομασία: «Το Ρέθυμνο Cretan Kings προέκυψε από πολλές κατευθύνσεις. Θεώρησα ότι είχαμε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο του πρότζεκτ, μετά από μια πενταετία. Είχαμε καθιερωθεί στις θέσεις που μπορούμε να φτάσουμε. Νομίζω πως είμαστε ό,τι καλύτερο μη ποδοσφαιρικό σύνολο. Από τις ομάδες, δηλαδή, που δεν έχουν πλήθος ποδοσφαιρικού κόσμου ως brand name. Εμείς είμαστε αμιγώς μπασκετικό κλαμπ, που αντιπροσωπεύει την πόλη του».

Για τη συνέχεια: «Αφού ολοκληρώθηκε αυτό, θέλαμε να αντιπροσωπεύουμε όμως μόνο την πόλη, αλλά το νησί μας. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να καλύψουμε ότι δεν υπάρχουν σ’ αυτές τις εποχές μεγάλοι χορηγοί. Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα Brand δικό μας, που θα στηριχθεί με διάφορες δραστηριότητες. Είναι ουσιαστικά ένας σύλλογος, μια εταιρία μη κερδισκοπικού χαρακτήρας (σχολικό πρωτάθλημα, αγροτικό πρόγραμμα), προσπαθούμε να φτιάξουμε χρήσιμα πράγματα, όπως βιβλιοθήκες κλπ. Αυτό είναι το Cretan Kings. Ένα κίνημα».

Για την έδρα της ομάδας: «Η έδρα είναι και θα είναι στο Ρέθυμνο. Εδώ χτίστηκε η ομάδα και υποστηρίχθηκε πολύ. Δεν ένιωσα ποτέ μόνος μου. Επιπλέον, είμαστε στο κέντρο του νησιού και δεν ανταγωνιζόμαστε το ποδόσφαιρο. Στο μοντέλο που ακολουθείται στην Ευρώπη το μπάσκετ είναι προϊόν μεσαίων και μικρών πόλεων. Στα Χανιά και στο Ηράκλειο υπάρχουν μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν μπορείς εμπορικά να στηριχθείς να στηριχθείς εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: