Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Στα κιτρινόμαυρα ο Ντίντακ!!

Μπαμ-μπαμ τέλειωσε την μεταγραφή του Ντίντακ η ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ, καλύπτοντας την «τρύπα» στην εν λόγω θέση.

Στα κιτρινόμαυρα ο Ντίντακ
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Ο Ντίντακ Βιλά ήρθα με άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα -μετά το ναυάγιο με Χαφέζ- και μπαμ-μπαμ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Ένωση.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ για τα επόμενα τρία χρόνια, ο οποίος αναμένεται να καλύψει την θέση μαζί με τον Σοϊλέδη.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε «γεμάτες» σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: