Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σέρχιο Κόκε-"Ήμουν είδωλο εκεί, αλλά είχε κλείσει ο κύκλος μου"

Για τη θητεία του στον Άρη και τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Χιούστον Ντάιναμο και το MLS μίλησε ο Σέρχιο Κόκε.
"Ήμουν είδωλο εκεί, αλλά είχε κλείσει ο κύκλος μου"
«Δεν ήταν εύκολο να αποφασίσω να φύγω από την Ευρώπη γιατί έπρεπε να ρωτήσω και την οικογένεια μου. Οι αλλαγές γενούν δυσκολίες αλλά μέχρι στιγμής προβλέπω ένα ενδιαφέρον μέλλον σε αυτή την χώρα από ποδοσφαιρικής πλευράς.
Η ομάδα έχει καλούς παίκτες τόσο νεαρούς όσο και έμπειρους. Επιπλέον ο προπονητής μας ξέρει τι θέλει από τον κάθε παίκτη», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός.
«Στην Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του Αρη με έκαναν να νιώθω σαν ίνδαλμα τους. Όμως μετά από τέσσερις σεζόν στην ομάδα, συνειδητοποίησα πως ο κύκλος μου έκλεισε.
Ηρθα στην Αμερική με πολλές φιλοδοξίες να αποκτήσω νέες εμπειρίες μέσα από αυτή τη νέα πρόκληση. Στην Ελλάδα σε σύντομο διάστημα κατάφερα να κερδίσω την εκτίμηση των συμπαικτών μου και των οπαδών. Ελπίζω το ίδιο να πετύχω και στη Ντάιναμο", κατέληξε

Επιστολή των παικτών του Ηρακλή στον Πρωθυπουργό

Οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ προχώρησαν σε πρωτοβουλία διπλής κίνησης σήμερα (05/05), μέσω επιστολής τους, την οποία απέστειλαν στον Πρωθυπουργό, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του στο θέμα της αδειοδότησης, προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα, ενώ εστάλη και επιστολή από την πλευρά τους στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και στον Πρόεδρό του.
Το ακριβές κείμενο της επιστολής προς τον Π.Σ.Α.Π, έχει ως εξής:
«Προς τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π.,
κο Στέλιο Γιαννακόπουλο
Αξιότιμε «κύριε Πρόεδρέ μας», καθώς «Πρόεδρό μας» θα έπρεπε να σας θεωρούμε, μέσω της παρούσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς, εσάς και το συνδικαλιστικό όργανό μας για τη συμπαράσταση με την οποία μας περιβάλλατε, καθ’ όλη την διάρκεια της μάχης επιβίωσης, που δίναμε εμείς, τα συντεταγμένα μέλη του. Την μάχη της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής, αν την έχετε ακουστά, την μάχη της επαγγελματικής επιβίωσής μας και της διατήρησης αυτού, που με τον ιδρώτα μας κερδίσαμε μέσα στο αγωνιστικό χώρο: το να διατηρηθεί στη Super League το Σωματείο, το οποίο υπηρετούμε και στο οποίο εργαζόμαστε.
Είναι λογικό το γεγονός ότι σταθήκατε δίπλα μας, καθώς αυτό απαιτεί ο ρόλος ο δικός σας και του συνδικαλιστικού φορέα, του οποίου έχουμε την τιμή να προεδρεύεις. Η βοήθεια όλων στο διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. ήταν μνημειώδης και δια της παρούσης θέλουμε να την αναγνωρίσουμε και να την επισημάνουμε.
Βλέπετε, το θέμα του Ηρακλή, το θέμα της δικής μας τύχης και του δικού μας μέλλοντος, δεν ήταν «επικοινωνιακό», δεν «σήκωνε» το – αλίμονο, απαραίτητο – φωτορεπορτάζ και λεζάντα και ίσως θα σας έφερνε αντιμέτωπο και αντιμέτωπους με «μεγάλα και σκοτεινά συμφέροντα», τα οποία ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν αναλαμβάνεις αυτό το ρόλο.
Αυτά, λοιπόν και ένα, ακόμη, «ευχαριστώ» για τη στάση του Π.Σ.Α.Π, την ώρα, που δύο υπάλληλοι της Ε.Π.Ο. αποφάσισαν για φοροτεχνικούς λόγους, να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην εργασία. Συγχαρητήρια…
Οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ηρακλής, Μέλη του Π.Σ.Α.Π».

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Δυο μονα αποδεκτα για σημερα εχουμε καθως το προγραμμα ειναι ελαχιστο. Παμε να δουμε τι εχουμε για σημερα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : OVER 3,5 (2,20)
ΒΕΤ 200€
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΜΠΡΑΓΚΑ : Χ (3,20)
ΒΕΤ 200€
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...

Καλθάδο: «Ο Κόκε είδωλο στο Χιούστον»

Την αναγνώριση πριν καλά, καλά αγωνιστεί, φαίνεται πως απολαμβάνει ο Σέρχιο Κόκε στο Χιούστον. Τελευταία απόδειξη γι αυτό η εκτενέστατη αναφορά με συνέντευξη του ίδιου, αλλά και δηλώσεις του Αντόνιο Καλθάδο, από την ισπανόφωνη ιστοσελίδα «Semana News», η οποία φιλοξενεί στο θέμα τον τίτλο «Κόκε, το νέο είδωλο του λαού»!

«’Είναι Ισπανός, αλλά παίζει σαν Βραζιλιάνος ή Αργεντινός… Τι ντρίμπλα έχει αυτό το παιδί!’, φώναξε από το πόντιουμ ο Κάρλος Αριέλ Ραντάτζο, ένα Ουρουγουανός ο οποίος είδε το ντεμπούτο του Κόκε» τονίζει αρχικά η ιστοσελίδα για να δώσει τον λόγο στον Αντόνιο Καλθάδο (τον διευθυντή του Άρη Θεσσαλονίκης, όπως τον αποκαλεί…). «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο παίκτης αυτός θα επιτύχει στο Χιούστον την αναγνώριση που είχε και στην Ευρώπη. Έχει έρθει στο απόγειο της καριέρας του σε αυτή την πόλη και ελπίζω να το απολαύσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Semana News», ο Καλθάδο.

Στη συνέχεια φιλοξενούνται πολλά εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή της ομάδας Ντομινίκ Κίνεαρ, του στιλ: «Αυτός ο άνθρωπος έχει τέλειο συντονισμό μεταξύ κεφαλιού, μέσης, ποδιών, τεχνικής με την μπάλα για να αποφύγει τους αντιπάλους του», αλλά και δηλώσεις του ίδιου του Κόκε, ο οποίος επανέλαβε όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό σε Ελλάδα και ΗΠΑ, σχετικά με το αγωνιστικό του προφίλ, την αγάπη που ένιωσε από τους οπαδούς του Άρη, την ευκαιρία να αλλάξει περιβάλλον και την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να σηκώσει στους ώμους του την Χιούστον Ντιναμό. 

Στο ίδιο ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρον και εκτενές θέμα, αναφέρεται ότι το συμβόλαιο του Κόκε είναι τριετές «αρκετός χρόνος για να μπει στην καρδιά των οπαδών και να οδηγήσει το… Διαστημικό Κέντρο της ομάδας στα πλέι-οφ και στον τίτλο του MLS». 
Πηγή: theplayer.gr

Μετάθεση της 2ης αγωνιστικής των play off!!

Κατά μία ημέρα μετατέθηκε η διεξαγωγή των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League. Αυτό έγινε έπειτα από σχετικό αίτημα της αστυνομίας, εξαιτίας της πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρυχτεί από την ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τα ματς Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Μαΐου.
 

Ζήτησε εξηγήσεις από τον Πλατινί ο Πέρεθ!!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη διαιτησία στις αναμετρήσεις της με την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League συνεχίζει να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρόεδρό της, Φλορεντίνο Πέρεθ, μάλιστα, να τηλεφωνεί ο ίδιος στον Μισέλ Πλατινί προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Πέρεθ θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε σημαντικά τόσο από τον Σταρκ στο Μπερναμπέου, όσο και από τον Ντε Μπλέκερε στο Καμπ Νου και θέλησε να το καταστήσει σαφές και στον πρόεδρο της UEFA.

Κι όλα αυτά την ώρα που έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ έκανε ένσταση κατά την απόφασης του ευρωπαϊκού σώματος να απορρίψει την καταγγελία της κατά της αντιαθλητικής συμπεριφοράς 6 παικτών της Μπαρτσελόνα.

Όσκαρ ατυχίας για Μπεν Αρφά!!

Αξέχαστη θα μείνει αυτή η χρονιά στον Χατέμ Μπεν Αρφά. Όχι γιατί έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις ή επειδή κέρδισε τίτλους, αλλά επειδή όλη τη σεζόν έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μέσος αποκτήθηκε από τη Νιουκάστλ με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ και πρόλαβε να παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια πριν τραυματιστεί από τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ (ποιον άλλο;) της Μάντσεστερ Σίτι.

Τόσους μήνες έκανε αποθεραπεία και φαινόταν έτοιμος  να επιστρέψει, όμως έπαθε υποτροπή στο τραύμα του και ο Άλάν Παρντιού δήλωσε πως ευελπιστεί πλέον να τον έχει στη διάθεση του για την καλοκαιρινή προετοιμασία…

Ούτε στα πλέι οφ ντόπινγκ κοντρόλ...

Στον τελικό του Κυπέλλου δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά από ότι φαίνεται ούτε στους αγώνες των πλέι οφ θα γίνουν!
Ούτε στα πλέι οφ ντόπινγκ κοντρόλ...
Το gazzetta.gr αποκάλυψε πρόσφατα το σκάνδαλο να μην γίνει ντόπινγκ κοντρόλ στον τελικό κυπέλλου. Παρά το γεγονός ότι το επιβάλλει ο νόμος. Κάτι που το επιβεβαίωσε μετά και ο ΓΓΑ Μπιτσαξής σε δηλώσεις του.
Ο νόμος, όμως, «θέλει» αντιντόπινγκ ελέγχους και στα play οff. Θα γίνουν; Το πιθανότερο είναι πως όχι. Και, μάλιστα, υπάρχουν και ομάδες (Παναθηναϊκός) που έχουν κάνει σχετικό αίτημα για διεξαγωγή τεστ και στο αίμα, εκτός από τα «τυπικά» που γίνονται στα ούρα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και τα playoff δίχως ελέγχους. Οι δειγματολήπτες, στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα, εμμένουν μέχρι κι αυτή την στιγμή στην στάση τους να μην πηγαίνουν για ντόπινγκ κοντρόλ, μέχρι να εξοφληθούν. Και δεν είναι τόσο λίγα τα χρήματα (30 – 35.000 ευρώ), όπως είπε πρόσφατα ο Μπιτσαξής. Οι δειγματολήπτες κάνουν λόγο για πολλαπλάσιες οφειλές απ’ όλες τις ομοσπονδίες.
Χαρακτηριστικό είναι το γκάλοπ που γίνεται στο blog του Συλλόγου Δειγματοληπτών (ΣΥΔΕΝΕ). Στο ερώτημα αν θα πρέπει να γίνει αποχή ή όχι από τους αγώνες των playoff της superleague, το ποσοστό υπέρ της αποχής είναι συντριπτικά υπέρ του να μην διεξαχθούν ντόπινγκ κοντρόλ!
Η superleagueεξόφλησε πρόσφατα τους ελεγκτές, όμως αυτοί θεωρούν ότι δεν μπορούν να γίνονται τα τεστ επιλεκτικά σε όσες ομοσπονδίες ή φορείς είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Νεροποντή και... πολιτεία «έκοψαν» την κίνηση στον ΠΑΟΚ!!

Μικρή κίνηση παρατηρήθηκε την Πέμπτη στη διάθεση των μίνι διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους αγώνες των πλέι οφ. Τα διαρκείας έφτασαν τα 17.500, αφού σήμερα πουλήθηκαν 1.500 πακέτα, αριθμός μικρότερος από τις άλλες μέρες. Δυο είναι οι λόγοι.
 
Από την μια οι πληροφορίες που ήθελαν την αναβολή των πλέι οφ έκοψαν τη. φόρα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Θεσσαλονίκη με την συνεχή νεροποντή επηρέασε αρκετούς φίλους του "Δικέφαλου", οι οποίοι, βέβαια, έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια τις επόμενες ημέρες. 
Πηγή: theplayer.gr

«Ούτε με ευχολόγια, ούτε με τελεσίγραφα»…

Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν (;) στα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα πλέι οφ εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.
«Ούτε με ευχολόγια, ούτε με τελεσίγραφα»…
Παράλληλα, καταλήγοντας αναφέρει πως «τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και των θεμάτων βίας που το στιγματίζουν διαχρονικά δεν επιλύονται ούτε με ευχολόγια, ούτε με τελεσίγραφα, ούτε με μονόπλευρες και αποσπασματικές δράσεις».
Αναλυτικά:
"Σε συνέχεια πρόσφατων συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και της προγραμματισμένης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Super League με την παρουσία εκπροσώπων των 4 ΠΑΕ που συμμετέχουν στα Play offs ΟΠΑΠ 2011, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Σε εφαρμογή προτάσεων της ΕΛ.ΑΣ. και με σκοπό τη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων, δε θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων.
Η εκάστοτε γηπεδούχος ΠΑΕ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. που έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων τάξης, θα εφαρμόσει όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται, με στόχο την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο θέμα της ρίψης βεγγαλικών και αντικειμένων που επηρεάζουν την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και στην παρουσία φιλάθλων στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο.
Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι η ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα επηρεάζεται καθ οιονδήποτε τρόπο, ο διαιτητής θα κληθεί να προβεί σε προσωρινή ή ακόμα και οριστική διακοπή του αγώνα.
Ειδικότερα, επί της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και της προστασίας των ποδοσφαιριστών, θα υπάρξει συντονισμός με την ΚΕΔ / ΕΠΟ για την απαρέγκλιτη τήρηση όσων προβλέπονται στους κανονισμούς.
Οι παραπάνω αποφάσεις που άπτονται του τομέα ευθύνης της Super League και των ΠΑΕ θα υλοποιηθούν με στόχο τα Play offs ΟΠΑΠ 2011 να διεξαχθούν ομαλά και να προσφέρουν στους φιλάθλους αγώνες με έντονο ενδιαφέρον.
Πάγια θέση της Super League παραμένει όμως, ότι τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και των θεμάτων βίας που το στιγματίζουν διαχρονικά δεν επιλύονται ούτε με ευχολόγια, ούτε με τελεσίγραφα, ούτε με μονόπλευρες και αποσπασματικές δράσεις. Τα προβλήματα θα αντιμετωπισθούν επιτυχώς μόνο όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αποδεχτούν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι ώστε να εξετάσουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των όποιων μέτρων λαμβάνονται, και, εν τέλει, εφαρμόσουν τους υφιστάμενους νόμους και καταδικάσουν οποιονδήποτε τους καταστρατηγεί."

Αναβολή για τους ταραξίες...

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν είκοσι οπαδοί του Ηρακλή που συνελήφθησαν κατά τα χθεσινά (4/5) επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αναβολή για τους ταραξίες...
Οι παραπάνω προσήχθησαν το μεσημέρι, μαζί με άλλους επτά ανήλικους συλληφθέντες, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης.
Οι ενήλικες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν το ερχόμενο Σάββατο (7/5) , ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους. Αντίθετα, οι ανήλικοι θα δικαστούν σε τακτή δικάσιμο του δικαστηρίου ανηλίκων.

Με το Νοτιά σ' αναζητώ...

O Γιώργος Μητσικώστας σχολιάζει τις αποφάσεις-σταθμός της ΕΠΟ για την... ομαλή διεξαγωγή των επεισοδίων, την αναζήτηση προέδρου της ΑΕΚ και την αθώωση Μπέου.
Με το Νοτιά σ' αναζητώ...
Όλα στο 8ο επεισόδιο του "MHTSI-MOUSE" του contra.gr












Μitsi Mouse - 8o Επεισόδιο (web episode) by Mitsi-mouse

Καταραμένη βροχή…

Μία ώρα διήρκησε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στη Θεσσαλονίκη.
Καταραμένη βροχή…
Οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάζονται για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ και το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά την Πέμπτη δεν κατάφεραν να βγάλουν όλο τη διάρκεια της προπόνησης αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε επιβαρυνθεί από την καταρρακτώδη βροχή.
Ο Μάκης Χάβος θέλησε να προφυλάξει τους παίκτες προκειμένου να είναι όλοι φρέσκοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Εξάλλου δεν θα ήθελε να φορτωθεί με προβλήματα, την ώρα που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα τραυματισμών.
Οι Ίβιτς και Σνάουτσνερ, προπονήθηκαν κανονικά, ο Μίρκο Σαβίνι, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία παρ’ ότι δεν γυμνάστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αναμένεται να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sportdog.gr

Συνελήφθησαν μαφιόζοι-«φίλοι» του Καβαλιέρε!

Δύο μέλη του κόμματος του Ιταλού Πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές για τη συμμετοχή τους σε μαφιόζικη συμμορία, στα πλαίσια ερευνών που κατέληξαν την Τρίτη στη σύλληψη 39 συνολικά ατόμων.
Συνελήφθησαν μαφιόζοι-«φίλοι» του Καβαλιέρε!
Οι Καραμπινιέροι προέβησαν σε κατασχέσεις οικοπέδων, κτιρίων, εταιριών, εμπορικών δραστηριοτήτων, οχημάτων και πλεούμενων, που ανήκουν στην συμμορία των Πολβερίνο και η αξία τους εκτιμάται σε ένα δις. Τα στοιχεία αυτά ήταν καταχωρημένα είτε στα ονόματα των μελών της συμμορίας, είτε σε ονόματα -βιτρίνες.
Τα μέλη της συμμορίας Πολβερίνο κατηγορούνται για δραστηριότητες μαφιόζικου τύπου, για απόπειρες δολοφονίας, εκβιασμούς, τοκογλυφία, παράνομη κατοχή όπλων, λαθρεμπορία ναρκωτικών και παράνομη μεταφορά κεφαλαίων που αποκτήθηκαν παράνομα και προέρχονταν από κτηματομεσιτικές, χρηματοοικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες.
 
Δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στην επιχείρηση της Τρίτης ήταν υποψήφιοι του κεντροδεξιού κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις δημοτικές εκλογές του Κουάρτο: πρόκειται για τους Αρμάντο Κιάρο, που θεωρείται ένας από τους επικεφαλής της συμμορίας και ένα από τα ονόματα-βιτρίνα και Σαλβατόρε Καμερλίνγκο, εξάδελφο του «μπος» Σαλβατόρε Λικάρντι.
 
Οι συλλήψεις αυτές προέκυψαν από έρευνες, τις οποίες πραγματοποίησε η διεύθυνση καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος της Νάπολης σε συνεργασία με την Κεντρική Μονάδα της ισπανικής Εθνοφρουράς για τις δραστηριότητες της οικογένειας Πολβερίνο της Καμόρα.
 
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η συμμορία αυτή με ορμητήριο ένα προάστιο της μητρόπολης του ιταλικού νότου διαχειρίζεται ένα σημαντικό δίκτυο λαθρεμπορίου ναρκωτικών, διοχετεύοντας τις ουσίες αυτές στην ιταλική αγορά μέσω Ισπανίας.

«Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω»

Ο Κώστας Φορτούνης δεν… βλέπει την ώρα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (σ.σ. ήταν στην εφηβική ομάδα), αν και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν τον έχει προσεγγίσει κάποιος από τους «ερυθρόλευκους».
«Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω»
«Ο Ολυμπιακός αποτελεί τεράστια πρόκληση για εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα από την διετή θητεία μου στην εφηβική ομάδα και αυτή των Νέων. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου μία τέτοια επιστροφή. Δεν σου κρύβω ότι την περιμένων με ιδιαίτερη ανυπομονησία, ώστε να αποδείξω τι μπορώ να πετύχω», τόνισε ο 19χρονος μέσος στο «katimagiko.gr», ο οποίος πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά για το εάν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη στο θέμα του αρκέστηκε να πει: « Ακόμη δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη, αλλά περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».
Πηγή: katimagiko.gr

Άγγλος διαιτητής σε διαφήμιση εταιρίας αποκατάστασης μαλλιών!!

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό και για τους δικούς μας διαιτητές! Ο Άγγλος διεθνής ρέφερι, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, (σ.σ. είχε "σφυρίξει" στο Ντιναμό Κιέβου - ΠΑΟΚ), αποφάσισε να διαφημίσει εταιρία αποκατάστασης μαλλιών, τη "Hair Loss Solution Centre"!
Άγγλος διαιτητής σε διαφήμιση εταιρίας αποκατάστασης μαλλιών!
"Η δυσκολότερη απόφαση που έχω να πάρω ήταν να πάρω τηλέφωνο. Το έκανα όμως κι άλλαξε η ζωή μου", λέει στη διαφημιστική καμπάνια ο Κλάτενμπεργκ!

Πριν το ραντεβού, έκαναν έρευνα για αντι-Μιραλάς!

Λίγες ώρες πριν συναντηθούν με τον μάνατζερ του Μιραλάς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεψάχνιζαν την αγορά για αντικαταστάτη του Βέλγου. Έψαχναν όντως παίκτη ή ήθελαν να πιέσουν τον Ενροτό;
Πριν το ραντεβού, έκαναν έρευνα για αντι-Μιραλάς!
Λίγο πριν από το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών για το θέμα του συμβολαίου του Βέλγου φορ, λίγο – πολύ τα δεδομένα είναι γνωστά.
Στα χρήματα το «ντιλ» δεν πρόκειται να χαλάσει. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο και ο Ενροτό συμφώνησε (άλλο αν στην αρχή είχε κάνει λόγο για πάνω από 2), όμως το θέμα που… καίει η είναι η ρήτρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το ποσό της ρήτρας να αυξηθεί κατά πολύ από τα 4,2 εκ. ευρώ (από την Πλατεία Αλεξάνδρας λένε ότι στα 10 εκ. είναι καλυμμένοι), ενώ από την πλευρά του ο Ενροτό με… βαριά καρδιά θέλει να πάει στα 5,5 μάξιμουμ.
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν κάτσει με τα χέρια… σταυρωμένα και τεχνηέντως έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι έχουν βγει στη γύρα για άλλον επιθετικό!
Αυτό προκύπτει από πηγές μάνατζερ, αλλά αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το αν στους «ερυθρόλευκους» όντως ψάχνουν τον αντι-Μιραλάς ή απλά χρησιμοποιούν ένα μοχλό πίεσης προς την πλευρά του παίκτη…
Πηγή: sportdog.gr

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στην κηδεία του Σάντα!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να έλεγε στους υπουργούς του πως «δε θα μας κλείσουν μέσα στα γραφεία μας», λόγω των έντονων αποδοκιμασιών που δέχονταν όταν βρίσκονταν ανάμεσα στον απλό κόσμο, όμως και ο ίδιος πλέον τα έχει βρει σκούρα, αφού όπου και να πηγαίνει αποδοκιμάζεται.
Γιούχαραν τον Παπανδρέου στην κηδεία του Σάντα
Μετά τη χθεσινή γιούχα στο Μέγαρο Μουσικής, ο πρωθυπουργός τα άκουσε και σήμερα στην κηδεία του αγωνιστή, Λάκη Σάντα.
Την ώρα που στο νεκροταφείο αφίχθη ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, πολλοί από τους παρευρισκόμενους, ξεκίνησαν να φωνάζουν, αποκαλώντας τον προδότη και δωσίλογο.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Το «σίριαλ» Ρεάλ – UEFA συνεχίζεται!!

Νέα ένσταση προέκυψε από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης στην UEFA. Αφορμή είναι η άρνηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να δεχθεί τις διαμαρτυρίες των «μερένχες» για τη συμπεριφορά των παικτών της Μπαρτσελόνα στην αποβολή του Πέπε, στην πρώτη αναμέτρηση για τους «4» του Τσάμπιονς Λίγκ.

Η UEFA δεν δέχθηκε να εξετάσει μέσω της πειθαρχικής της επιτροπής, αν οι διαμαρτυρίες της Ρεάλ ευσταθούν κι αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έδρασαν αντιαθλητικά και γι αυτό θα  πρέπει  να τιμωρηθούν.

Η διοίκηση των κυπελλούχων Ισπανίας δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει την υπόθεση αυτή, καθώς υπάρχει το αίσθημα της αδικίας στο σύλλογο για τη συνολική αντιμετώπισή τους στα ματς με τους «μπλαουγκράνα».

Έτσι, η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Ρεάλ και θα ακούσει τι έχουν να πουν οι εκπρόσωποί της στις 16 Μαΐου.
Πηγή: theplayer.gr

Σε 171 χώρες θα μεταδίδει η Ευρωλίγκα!!

Χρόνο με τον χρόνο η Ευρωλίγκα  αυξάνει την  δημοφιλία  στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται από το φετινό Φάιναλ Φορ  της Βαρκελώνης , το οποίο  εκπέμπει  ζωντανά σε 171 χώρες μέσα από 42 τηλεοπτικούς φορείς.

Μερικούς από αυτούς τους τηλεοπτικούς οργανισμούς είναι το ESPN  το οποίος θα μεταδίδει σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Καραϊβική, Αφρική και Ωκεανία. Το Canal+ , όπου είναι κάτοχος των δικαιωμάτων σε 11 χώρες της Ευρώπης και στην Αφρική.  Τέλος, το Al Jazeera  που θα μεταδίδει εικόνα σε 23 χώρες και το Supersport Αφρικής.  
Πηγή: theplayer.gr

Ντελ Πιέρο μέχρι το 2012!!

Τη φανέλα της αγαπημένης του Γιουβέντους θα συνεχίσει να φοράει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012 ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη την επέκταση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Μάλιστα, ο εμβληματικός αρχηγός των «μπιανκονέρι» συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι, στο νέο γήπεδο της ομάδας το οποίο χτίζεται με στόχο να είναι έτοιμο την ερχόμενη σεζόν.

Πληροφορίες έτσι κι αλλιώς ήθελαν τον αδελφό του και μάνατζέρ του, Στέφανο Ντελ Πιέρο να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και συναντήθηκε με τον αγωνιστικό διευθυντή, Μπέπε Μαρότα.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά φημολογείται ότι ο Ντελ Πιέρο δέχτηκε να μειωθούν οι απολαβές του που ανέρχονταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Έτσι, ο «Μέγας Αλέξανδρος» θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας που τιμά με την παρουσία του από το 1993 και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, σε ηλικία πλέον 38 ετών, θα είναι σε θέση να αναλάβει διαφορετικό ρόλο στον σύλλογο.

"Σφήνα" της Γιουβέντους!!

Έτοιμη να μπει «σφήνα» στη διεκδίκηση δυο εκ των πιο «καυτών» μελλοντικών ονομάτων της Αγγλίας, είναι η Γιουβέντους. Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ εξετάζουν εδώ και καιρό τις περιπτώσεις των Κόνορ Γουΐκαμ της Ίπσουϊτς και Φίλ Τζόουνς της Μπλάκμπερν και οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν να τους «αρπάξουν» μέσα από τα «χέρια» των συλλόγων της Πρέμιερ Λίγκ.

Ιταλικές πηγές αναφέρουν ότι ολόκληρη ομάδα σκάουτερ κινητοποιήθηκε για να παρακολουθήσει τους δυο παίκτες από κοντά, με επικεφαλείς τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Γκίλτ και οι αναφορές τους ήταν ενθαρρυντικές. Έτσι, είναι πολύ πιθανό, ο στράικερ της Ίπσουιτς και ο αμυντικός της Μπλάκμπερν, να αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο ΟΦΗ θα πάρει την αδειοδότηση!!

Την πίστη του για θετική κατάληξη στο θέμα της αδειοοδότησης του ΟΦΗ, εξέφρασε ο Γιάννης Κουράκης. Ο δήμαρχος Ηρακλείου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και απηύθυνε κάλεσμα και στον κόσμο της ομάδας.

«Ο ΟΦΗ θα καταθέσει έναν πλήρη φάκελο την Δευτέρα. Το οικονομικό πρόβλημα που υπήρχε φαίνεται να έχει τακτοποιηθεί και χρειάζεται να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να είναι ηχηρή η παρουσία του»», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιάννη Κουράκη.

Περιμένουν Ζερβίνιο Άρσεναλ και Λίβερπουλ!!

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων μεταξύ της Λιλ και του Ζερβίνιο περιμένουν να μάθουν Άρσεναλ και Λίβερπουλ, οι οποίες θέλουν να εντάξουν τον Ιβοριανό στο ρόστερ τους και απλά… περιμένουν για να κινηθούν.

Ο ατζέντης του διεθνή χαφ-εξτρέμ μίλησε σε αγγλική ηλεκτρονική σελίδα και δήλωσε πως το μέλλον του πελάτη του ακόμα εκκρεμεί…

«Ο Ζερβίνιο έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν και μετά να δει τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορώ να σας πω κάτι στα σίγουρα. Θέλει να παίξει στο Champions League και αυτό μπορεί να το πετύχει και με τη Λιλ. Αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο μεταγραφής. Όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε ο Πασκάλ Μποϊσό στην Sport.co.uk.
Πηγή: theplayer.gr

Φέργκιουσον: Μη μας ξεγράφετε!

Την δυσαρέσκειά του για τα… κολακευτικά σχόλια που γίνονται στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο «Click Manchester».

Ο πολύπειρος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», υπογράμμισε ότι ουδείς μπορεί να… λοιδορήσει την ομάδα του και πως δεν υπάρχει κανένας φόβος απέναντι στους «μπλαουγκράνα»:



«Όλοι λένε ότι παίζουμε με μία φανταστική ομάδα και όντως είναι έτσι τα πράγματα. Ωστόσο, δεν πρέπει να μας ξεγράφετε .
Δεν φοβόμαστε σε καμία περίπτωση την Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Καμιά βιασύνη στη Μπάγερν για Νόιερ!!

Την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα ο Μάνουελ Νόιερ θα βρίσκεται «κάτω από τα δοκάρια» της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε. Το «αφεντικό» των Βαυαρών δεν φαίνεται να αγχώνεται ιδιαίτερα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον παίκτη.

Κοντεύει να καταντήσει …συνήθεια των «κόκκινων διαβόλων» να ενδιαφέρονται για παίκτες των αντιπάλων τους και έτσι, μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο , η αγγλική ομάδα στρέφει την προσοχή της στο γερμανό γκολκίπερ της Σάλκε.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, δεν φαίνεται να … «ιδρώνει το αυτί» του ισχυρού άντρα της Μπάγερν και αυτό αποδεικνύεται  από τις δηλώσεις του ότι : «Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τη Σάλκε, αλλά δεν πιεζόμαστε τόσο πολύ όσο λένε κάποιοι. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι και βιασύνη».
Πηγή: theplayer.gr

To πιο «ζουμερό» βρετανικό μπούστο εν δράσει (photostosy)

Ράιαν Σόυντζεν και ερωτισμός πάνε πακέτο, για τους… γνώστες του είδους! Ποιού είδους; Του πληθωρικού μπούστου!

 Η ξανθιά και απίστευτα σέξι Βρετανίδα, η οποία δηλώνει ένθερμος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φωτογραφήθηκε για την προσωπική της ιστοσελίδα. Πως αλλιώς; Topless φυσικά! Για πάρτε μια γεύση…


Πηγή: theplayer.gr


Δείτε την «καυτή» Ράιαν:


 
 

Καμία ανησυχία για Εβρά - Ρούνεϊ ο Φέργκιουσον!!

Αισιόδοξος ότι οι Γουέιν Ρούνεϊ και Πατρίς Εβρά θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κανονικά στο κρισιμότερο ντέρμπι της χρονιάς με την Τσέλσι στο Όλντ Τράφορντ την Κυριακή εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ρούνεϊ δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω προβλήματος στον μηρό και δεν βρέθηκε ούτε στον πάγκο στη νίκη με 4-1 επί της Σάλκε για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Γάλλος πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάποια φάση δέχτηκε χτύπημα, αλλά παρά τις αρχικές ανησυχίες, συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

«Ο Πατρίς δέχτηκε μία κλωτσιά. Ήμουν έτοιμος να τον κάνω αλλαγή, αλλά είπε ότι ήταν καλά.

Και ο Γουέιν θα είναι έτοιμος. Απλά δεν ήμουν προετοιμασμένος να πάρω ένα τέτοιο ρίσκο», εξήγησε ο Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο +3 από τους «Μπλε» κι ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το αγγλικό πρωτάθλημα.

Στη Βόλσμπουργκ, ο αρχηγός της Άιντραχτ!!


ochs

Στη Γερμανία ισχύουν άλλα ήθη στον ποδοσφαιρικό χώρο και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα για άλλη μία φορά…
Την ώρα που Άϊντραχτ και Βόλφσμπουργκ δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού από την Μπουντεσλίγκα, ο σύλλογος της Φρανκφούρτης επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας, Πάτρικ Οκς, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «λύκους». Η Άϊντραχτ θα βάλει στο ταμείο της τρία εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου μέσου, ό οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, αλλά ένας όρος στη συμφωνία των δύο πλευρών του επιτρέπει να φύγει έναν χρόνο νωρίτερα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου της Φρανκφούρτης, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, δήλωσε: «Ο παίκτης έχει κάνει χρήση της οψιόν του. Είναι κρίμα που το θέμα προέκυψε αυτή τη στιγμή, αλλά ο Οκς θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στα εναπομείναντα (δύο) παιχνίδια».
Η Άϊντραχτ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιασμού, αφού είναι 16η στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Βόλφσμπουργκ.

Τράμπα Αντεμπαγιόρ - Κακά θέλει η Σίτι!!

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κακά και το δείχνει με κάθε μέσο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει προσαρμοστεί στη «βασίλισσα» και οι «πολίτες» ευελπιστούν πως μπορούν να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.
Θα πρέπει πρώτα ωστόσο να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Μαδριλένων και για αυτό το λόγο είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία του συλλόγου 22,5 εκατομμύρια λίρες αλλά και να προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο Τογκολέζος αγωνίζεται δανεικός τη Ρεάλ από τη Σίτι με την τελευταία να ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί, αφού στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Δρακόντεια» μέτρα στο ντέρμπι!!


paok handball


 
Κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) στη Μίκρα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η παραδοσιακή αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, αλλά κυρίως τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν πέρυσι στη Λαμία και οδήγησαν στη ματαίωση του φάιναλ-φορ του κυπέλλου, έχουν κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και το ματς να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά.
Η σύσκεψη που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη κράτησε περίπου τρεις ώρες και, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να καταρτιστεί από την αστυνομική διεύθυνση της πόλης ειδικό σχέδιο για την προσέλευση και την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ, ενώ στο κλειστό της Μίκρας θα «επιστρατευτούν» και δυνάμεις των ΜΑΤ. Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε 1.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, τα οποία θα πωλούνται έξω από το γήπεδο.
Ο Κώστας Σταματιάδης, που εκπροσώπησε στη σύσκεψη της Ενωση, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η ομάδα του δεν θα διστάσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αν συμβούν έκτροπα. Από πλευράς ΟΧΕ, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι στο τέλος του ματς θα γίνει η απονομή του τροπαίου, όποια ομάδα κι αν το κατακτήσει.
Πηγή: metrosport.gr

Γωγάκος: «Να ανοίξουν οι φάκελοι στη Βουλή»

Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», αποκαλύπτοντας πως ζήτησε να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Δεν θα το αφήσουμε έτσι το θέμα, θα το παλέψουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Όταν μια Κυβέρνηση λέει όλα στο φως, είναι υπέρ της διαφάνειας, τότε είναι θέμα αρχής να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι στη Βουλή. Θα πρέπει η Κυβέρνηση να δώσει τέλος σε αυτή τη μυστικότητα. Θα πρέπει να πάρει θέση. Η Πολιτεία μετά τα τελευταία
γεγονότα, έχει καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και περιμένω να πάρει μια θέση. Θα κοιτάξουμε να οργανώσουμε τις προσπάθειες μας με τους φορείς της πόλης. Ο Ηρακλής είναι ιδέα, δεν πεθαίνει. Σήμερα έχουμε ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και θα κοιτάξουμε οργανωμένα τις επόμενες κινήσεις μας. Δεν γίνεται η ΕΠΟ να μην υποπτεύεται από το ελληνικό κράτος».

Δικαίωση στην UEFA θα ψάξουν από τον Ηρακλή!!

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League είναι οι διοικούντες τον Ηρακλή.
Πρώτη κίνηση του Γιάννη Τάκη και των συνεργατών του πρόκειται να είναι η κατάθεση στη Βουλή αιτήματος για άνοιγμα όλων των φακέλων. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, καθώς υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας, την οποία έχουν υπογράψει όλες η ΠΑΕ και απίθανο μοιάζει να "σπάσει" ακόμη κι αν το αίτημα κατατεθεί από τον Ερασιτέχνη. Αυτός είναι ο λόγος που ήδη γίνονται σκέψεις για προσφυγή στην UEFA. Η ΠΑΕ Ηρακλής μπορεί να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία καταγγέλλοντας επώνυμα και επισήμως πως αδίκως δεν πήρε άδεια και πως υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που εξασφάλισαν πιστοποιητικό χωρίς να το δικαιούνται.
Πηγή: contra.gr

Η μεγάλη μάχη των οπαδών της Μπαρτσελόνα για ένα εισιτήριο!!

Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σηματοδότησε και την έναρξη της....μάχης των φίλων της για ένα εισιτήριο της αναμέτρησης της 28ης Μαϊου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γούεμπλεϊ.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανακοίνωσαν επίσημα οι "μπλαουγκράνα" την Πέμπτη για το συγκεκριμένο θέμα, η μάχη θα είναι πιο έντονη από ποτέ καθώς η ομάδα προχώρησε σε 15% έκπτωση των ταξιδιωτικών προσφορών της. Επίσης, υπάρχει μία πολύ καλή προσφορά αυθημερόν ταξιδιού με 370 ευρώ σε τσάρτερ πτήση. Η Μπαρτσελόνα θα λάβει αρχικά 24000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της τα οποία στοιχίζουν 89, 166, 250 και 333 ευρώ. Εννοείται ότι οι συγκεκριμένος αριθμός δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τις ανάγκες των Καταλανών οι οποίοι ψάχνουν ήδη τρόπους για να προμηθευτούν έξτρα "μαγικά χαρτάκια".

Απειλούνται με τιμωρία Ιωνικός, Εθνικός Αστέρας, Καρδίτσα και Εορδαϊκός!!

Για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν η ΕΠΟ απειλεί να τιμωρήσει ομάδες που δεν έχουν εξοφλήσει χρεωστούμενα προς ποδοσφαιριστές. Ο Ιωνικός, ο Εθνικός Αστέρας, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Εορδαϊκός βρίσκονται αυτή τη φορά στο στόχαστρο της ελληνικής ομοσπονδίας.
Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει: Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μωραΐτη κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 54/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22.280,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 9.304,00 ευρώ με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεώς του, ήτοι από την 05.07.2010, και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, καθώς και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 538/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.
2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή FORSTER MARKO κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904». Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 46.057,85 ευρώ, νομιμοτόκως από τότε που κάθε επιμέρους αιτούμενο κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό μέχρις εξοφλήσεως, καθώς και ποσού 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 60/2010 αποφάσεως του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 46.657,85 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.
3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Τζημόπουλου κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Γ.Α.Ο.». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 49/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 56.488,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεως του ποδοσφαιριστή και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 600,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 46/2010 απόφασης του Τμήματος Εφέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών.
4. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007». Υποχρεώνει το καθού να καταβάλει άμεσα στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το ποσό των 4.130,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και ποσό εκ 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 136/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. Για την περίπτωση δε της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως, πρέπει να επιβληθούν στο καθού οι εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 4.330,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.
5. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Κομβαλίδη κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 96.500,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεως του ποδοσφαιριστή και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 346/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., καθώς και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 400,00 ευρώ, στο δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 33/2010 απόφασης του Τμήματος Εφέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δολοφονικό χτύπημα σε αγώνα στο Καζακστάν (video)



Απόπειρα δολοφονίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή στο Καζακστάν, ο οποίος χτύπησε με τον πιο βίαιο τρόπο έναν αντίπαλό του.
Το ιδιαίτερα σκληρό χτύπημα έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις του αγώνα Καϊράτ-Λοκομοτίβ για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 3-2. Μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, Άρμαντ Μασιμζάνοβ της Καϊράτ, πήρε φόρα και με εναέρια πισώπλατη κλωτσιά, γκρέμισε τον Ράντμιρ Μουκσίνοβα της Λοκομοτίβ, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη του για το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Μετά το περιστατικό, η αστυνομία πήρε καταθέσεις από τέσσερις παίκτες, ενώ ύστερα από εξέταση του επίμαχου βίντεο, η πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καζακστάν αποφάσισε τον δια βίου αποκλεισμό του Μασιμζάνοφ από τα γήπεδα, "λόγω υπερβολικής σκληρότητας του χτυπήματός του".

 
Δολοφονικό χτύπημα σε ματς στο Καζαχστάν by savvato

Φίλαθλος της Μπαρτσελόνα κοροϊδεύει τον Οζίλ (video)



Είναι κοινώς γνωστό ότι στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις οι φίλαθλοι σκαρφίζονται πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να πικάρουν τους αντιπάλους παίκτες και οπαδούς.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και στον επαναληπτικό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ, για τα ημιτελικά του Champions League.
Στο 62ο λεπτό κι ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ των "μπλαουγκράνα", ο Μεσούτ Οζίλ δέχθηκε το πείραγμα ενός φιλάθλου των γηπεδούχων, το οποίο είχε στόχο τα γουρλωτά μάτια του άσου της "βασίλισσας".
Ο φίλος της Μπαρτσελόνα, κοιτάζοντας προς το μέρος του Οζίλ, χρησιμοποίησε τους δείκτες του ως... υαλοκαθαριστήρες προκειμένου να σκουπίσει τα μάτια του. Το κορυφαίο της υπόθεσης δε ήταν ότι ο φίλαθλος ήταν διοπτροφόρος.



Φίλαθλος της Μπαρτσελόνα κοροϊδεύει τον Οζίλ by koukos_81

Οι Μάβερικς απειλούν άμεσα με αποκλεισμό τους Λέικερς (videos)

Oι Μάβερικς πέτυχαν και δεύτερη νίκη μέσα στο Staples Center του Λος Αντζελες και χρειάζονται άλλες δύο, ως γηπεδούχοι, για να αποκλείσουν τους πρωταθλητές Λέικερς στην ημιτελική φάση των playoff της Δύσης. Σε εορταστικό κλίμα για την ανάδειξη του Ντέρικ Ρόουζ σε MVP της σεζόν, οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν τους Χοκς και έφεραν τη σειρά στο 1-1.
Το βλέμμα απόγνωσης του Κόμπε Μπράιαντ (φώτο) τα λέει όλα. Οι Ντάλας Μάβερικς, χωρίς πολύ θόρυβο, κατάφεραν να σπάσουν για δεύτερη φορά την έδρα των Λέικερς και πλέον, έχουν γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Οι Μαβς κρατάνε στα χέρια τους ένα ισχυρό προβάδισμα με 2-0 και το κυριότερο, έχουν τους επόμενους δύο αγώνες (ξημερώματα Σαββάτου (07/05) και Δευτέρας (09/05) στο Ντάλας.
Στον δεύτερο αγώνα "μίλησε" και πάλι η κλάση και η προσωπικότητα του Τζέισον Κιντ και του Ντιρκ Νοβίτσκι που οδήγησε τους φιλοξενούμενους εκ του ασφαλούς σε άλλη μία σπουδαία επικράτηση (81-93). Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο όπου οι Μαβς "έτρεξαν" ένα σερί 9-0 και δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας απέναντι στους Λέικερς οι οποίοι αστόχησαν στα πρώτα 15 σουτ τριών πόντων (!) και τελείωσαν τον αγώνα με 2/20!
Ο Νοβίτσκι πέτυχε 24 πόντους αλλά ο... μαέστρος της συναυλίας ήταν και πάλι ο Κιντ με 10 πόντους και 6 ασίστ. Ο Σον Μάριον τους ακολούθησε με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Λέικερς 23 πόντους πέτυχε ο Κόμπε Μπράιαντ (με 9/20 εντός πεδιάς) και κορυφαίος ήταν ο Αντριου Μπάινουμ με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν το κεντρικό πρόσωπο του δεύτερου αγώνα μεταξύ των Μπουλς και των Χοκς. Πριν το τζάμπολ ο άσος της ομάδας του Σικάγο γνώρισε την αποθέωση καθώς παρέλαβε το βραβείο του MVP της σεζόν και ανταπέδωσε την αγάπη του κόσμου πετυχαίνοντας 25 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 86-73.
Οι Μπουλς ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά και εξασφάλισαν το γεγονός ότι θα επιστρέψουν στο Σικάγο, ακόμη κι αν ηττηθούν στους επόμενους δύο αγώνες στην Ατλάντα (ξημερώματα Σαββάτου (07/05) και Δευτέρας (09/05). Αξιος συμπαραστάτης του Ρόουζ στάθηκε ο Γιοακίμ Νοά με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ ο Τζο Τζόνσον από τους 34 πόντους του πρώτου αγώνα περιορίστηκε στους 16 για λογαριασμό των Χοκς οι οποίοι είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Τζεφ Τιγκ με 21.
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
Λ.Α. Λέικερς - Ντάλας Μάβερικς 81-93 (0-2)
Δείτε το video του αγώνα εδώ

Σικάγο Μπουλς - Ατλάντα Χοκς 86-73 (1-1)
Δείτε το video του αγώνα εδώ

Ο γιός του Ρόναλντ Κούμαν δοκιμάζεται στην ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα!!

Στα χνάρια του πατέρα του θέλει να βαδίσει ο Ρόναλντ Κούμαν τζούνιορ.
Ο γιος του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα (σκόρερ του τελικού στο Γούεμπλεϊ το 1992 μεταξύ των "μπλαουγκράνα" και της Σαμπντόρια) είναι τερματοφύλακας και από την Πέμπτη δοκιμάζεται στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα. Για να γίνει δεκτός στη μεγάλη της Μπαρτσελόνα σχολή, προφανώς θα έβαλε το χεράκι του και ο πατέρας του εκκολαπτόμενου παίκτη ο οποίος την Τετάρτη βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να σχολιάσει το clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Ολλανδικής τηλεόρασης.
Ο υιός Κούμαν μάλιστα πήρε μέρος και σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο άφησε εξαιρετικές, σύμφωνα με τις αυτόπτες μάρτυρες, εντυπώσεις.

Τελικός μεταξύ πρωταθλητών στη Football League 2!!

Την καθιέρωση -ενός άνευ ουσίας- αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Football League 2, την τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή.
Ο τίτλος θα διεκδικείται μεταξύ των δύο ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση καθενός από τους δύο ομίλους και παράλληλα εξασφάλισαν απευθείας την άνοδό τους στη Football League. Μετά το τέλος του αγώνα θα απονέμονται τα έπαθλα, ενώ θα βραβεύονται οι συντελεστές που συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων.
Πηγή: contra.gr

Ο Βενγκέρ "απειλεί" τον Νασρί!!

Σαφή προειδοποίηση προς τον Σαμίρ Νασρί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ αποτελούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει βρει τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που ο Γάλλος πάρει την απόφαση να μην υπογράψει νέα συμφωνία με την ομάδα.
Όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα ο Αλσατός τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στο Ουίλιαν της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος εξέπληξε άπαντες με τις εφετινές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος έχει τιμή 22.000.000 ευρώ, αλλά στην Άρσεναλ πιστεύουν ότι μπορούν με 13 να τον κάνουν δικό τους.
Όσον αφορά τον Νασρί, το συμβόλαιό του εκπνέει την επόμενη χρονιά, αλλά στο στρατόπεδο των Λονδρέζων θέλουν να μην τον χάσουν, όπως έγινε στην περίπτωση που Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος μετακόμισε στη Μίλαν χωρίς οι “κανονιέρηδες” να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους.
Eνδιαφέρον για την απόκτηση του Νασρί έχουν εκφράσει Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που ο ίδιος δείχνει να έχει αποφασίσει να αναζητήσει μία νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Αναμονή για Ηλυσιακό και ΑΕΚ!!

Υπομονή για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ηλυσιακού για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του υποβιβασμού της ομάδας τους από το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ καθώς δεν υπήρξε σήμερα απόφαση από το ΑΣΕΑΔ.

Στην σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίαση, τόσο ο Ηλυσιακός όσο και η ΑΕΚ έκαναν γνωστές τις θέσεις τους στην αρμόδια αρχή αλλά τους ζητήθηκε μέχρι την επόμενη Πέμπτη να κατατεθούν και εγγράφως τα δύο υπομνήματα. Τότε το ΑΣΕΑΔ θα βγάλει απόφαση για το αν θα προσβάλει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για υποβιβασμό της ομάδας των Ιλισίων στην Α2 μπάσκετ των ανδρών λόγω του ζητήματος με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Πηλαδάκης: «Είναι τιμή μου…»

Την απάντησή του στους χαρακτηρισμούς του δικηγόρου του Πανιώνιου, Πέτρου Καϊμακάμη, έδωσε ο Κώστας Πηλαδάκης, σε δήλωσή του στο www.sport-fm.gr.

Ο δικηγόρος των «κυανέρυθρων», όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόθεση της ΑΕΛ να προσφύγει στο CAS για το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου, ανέφερε πως ο κ. Πηλαδάκης «κυνηγάει ανεμόμυλους».

Από την πλευρά του ο κ. Πηλαδάκης, όταν έφτασαν στα αυτιά του οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πανιωνίου, σχολίασε:

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον ευχαριστήσω. Διότι αν για τον κ. Καϊμακάμη ο χαρακτηρισμός ρομαντικός του ποδοσφαίρου αποτελεί ντροπή, για μένα είναι τιμή».