Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καστίγιο, αν "χαλάσει" του Αμπντούν…!!

Το όνομα του Νέρι Καστίγιο δεν αποκλείεται να βρεθεί για πολλοστή φορά στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό ρεπορτάζ σε περίπτωση που «χαλάσει» η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στο Λιμάνι.

Καστίγιο, αν "χαλάσει" του Αμπντούν…
Από τότε που έφυγε ο Νέρι Καστίγιο από τον Ολυμπιακό για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, το καλοκαίρι του 2007 και από τη στιγμή που ο Μεξικανός δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μπει στο… κλίμα των Ουκρανών, δεν έχει περάσει έστω μία μεταγραφική περίοδος που να μην εμπλακεί το όνομά του με τον Θρύλο.
Έτσι, και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν αποκλείεται ο Καστίγιο να απασχολήσει για ακόμα μία φορά τους «ερυθρολεύκους», δεδομένης και της επιθυμίας του παίκτη να επιστρέψει κάποτε στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τη Γάτα, λοιπόν, σε περίπτωση που «χαλάσει» του Τζαμέλ Αμπντούν είτε γιατί δεν τα βρει ο Ολυμπιακός με την Καβάλα και τη Ναντ (έχει το 50% των δικαιωμάτων του Αλγερινού) είτε λόγω… Παναθηναϊκού, τότε ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί σοβαρά με τον Καστίγιο, αφού αναζητά back-up του Άλμπερτ Ριέρα για την αριστερή πλευρά.
Βλέποντας ο Νέρι τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έτοιμο να επιστρέψει στο Λιμάνι της καρδιάς του, σίγουρα θα διακατέχεται και ο ίδιος από σφοδρή επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το επιτελείο της ομάδας. Αν θεωρήσουν ότι ο Καστίγιο έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό του και μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: