Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φώτσης: "Στόχος και οι τρεις τίτλοι"

"Παμε για το πρώτο", δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πράσινη". Ο φόργουορντ των "πράσινων" δίνει το σύνθημα της νίκης επί της Σιένα και τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά του.
Οι δηλώσεις του Φώτση: - Ο τρόπος του παιχνιδιού σου μοιάζει διαφορετικός. Πάντα έκανες πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά φέτος κάνεις ακόμα περισσότερα πράγματα... «Σαν στόχο έχω να βοηθάω την ομάδα. Να κάνω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Όποτε βρίσκομαι στο παρκέ θέλω να συμβάλω για ένα καλό αποτέλεσμα».
- Τι είναι ο Παναθηναϊκός για εσένα; «Στον Παναθηναϊκό είχα έρθει από πολύ μικρός. Από 16 χρόνων. Είναι η οικογένειά μου. Η ομάδα που έπαιξα πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ. Με έχουν βοηθήσει όλοι πάρα πολύ. Ακόμα και όταν έφυγα κάποιες φορές, όταν επέστρεφα αισθανόμουν σαν να μην είχα φύγει. Ένιωθα σαν να ήμουν πάντα εδώ. Δεν έχει αλλάξει τίποτα».
- Το ότι η Σιένα δεν είναι… Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ρεάλ ή Ολυμπιακός μήπως είναι «παγίδα» στον ημιτελικό; «Πιστεύω ότι σαν όνομα η Σιένα δεν έχει την ίδια βαρύτητα με άλλες ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο Final 4. Έχασε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με πάρα πολλούς πόντους διαφορά και νίκησε τα τρία επόμενα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο Final 4 σημαίνει πολλά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
- Τώρα έρχεται το Final 4, μια εβδομάδα μετά ο τελικός του Κυπέλλου και αργότερα οι τελικοί Πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό με ντεζαβαντάζ έδρας. Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα Triple Crown; «Αυτή τη στιγμή πάμε για το πρώτο. Τον τελικό της Euroleague και να πάρουμε την κούπα. Στόχος μας είναι και οι τρεις τίτλοι. Είμαστε μέσα σε

Δεν υπάρχουν σχόλια: