Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε φιλικό από τον Ολυμπιακό και θέλει να έρθει στο Καραϊσκάκη. Οι ημερομηνίες που έδωσαν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» είναι 23-26 Μαΐου.
Η «Βασίλισσα» ζήτησε από τον Ολυμπιακό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης», κάτι που αν συμβεί αναμένεται να προκαλέσει πανικό στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς που δεν είχαν φανταστεί ότι τέλη Μαΐου θα έψαχναν για ένα «μαγικό» χαρτάκι προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι της Ρεάλ επικοινώνησαν με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, και του μετέφεραν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην έδρα του Ολυμπιακού μεταξύ 23-26 Μαΐου.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν πολύ τιμητικό να επιθυμεί μία από τις κορυφαίες και πιο πολυδιαφημισμένες ομάδες του πλανήτη να θέλει να επισκεφτεί την έδρα του πρωταθλητή Ελλάδας και θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία.
Όμως υπάρχουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν, καθώς οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν βολεύουν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τους περισσότερους να έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από την Κύπρο στις 16 του μήνα, ενώ η Ρεάλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις τις στις 22 Μαΐου, όπου υποδέχονται την Αλμερία. Θεωρείται λοιπόν κάπως δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παραμείνουν στου Ρέντη για 5-6 ημέρες παραπάνω, όμως δεν αποκλείεται - αν δεν ξεπεραστούν τα παραπάνω εμπόδια – αντί αυτού να κανονιστεί ένα φιλικό στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, είτε αυτό θα διεξαχθεί στο Φάληρο, είτε στη Μαδρίτη.
  Πηγή: gazzeta.gr