Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μπανιώτης : «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστεί»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό.

Για το χθεσινό παιχνίδι στο οποίο έδωσε ο ίδιος το παρών:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλή ένταση χωρίς πάθος. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έδειξε ποιότητα και εμπειρία, άξια πήρε τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη διαφορά από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αυτό το δείχνει και η θέση που βρίσκεται. Εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες όμως τον θέλουμε ακόμα πιο πάνω γιατί θέλουμε έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστεί».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ώστε να έρθουν οι τίτλοι:

«Δεν πρέπει να έχει οικονομικά προβλήματα, όπως είχε παλιά. Με τον Σαββίδη θα βρούνε την άκρη, υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να κυνηγήσει και να διεκδικήσει τίτλους. Έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, αν δεν έχει οικονομικά προβλήματα μπορεί να τα καταφέρει».

Για το ντεμπούτο του Κατσουράνη και τον Κάτσε τόνισε:

«Σίγουρα έχει εμπειρία, ηρεμία στο παιχνίδι του, κάθετες μπαλιές είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ χάρηκα πολύ τον Κάτσε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έχει ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και αν συνεχίσει έτσι θα πάρει πολλά απ? αυτόν ο ΠΑΟΚ».

Για τον Πανθρακικό και τον Δερμιτζάκη:

«Είναι η ομάδα της πόλης μου. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και επάξια βρίσκεται εκεί που είναι. Με τον Δερμιτζάκη κάνει πολύ καλές πορείες και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».


πηγή: metrosport.gr
 


Προπόνηση με επιστροφές!

Με χαμόγελα και... επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση στον ΠΑΟΚ, την επομένη της σημαντικής νίκης μέσα στην Κομοτηνή. Ο Ετό και ο Κωνσταντινίδης που ειχαν ταλαιπωρηθεί από θλάσεις ακολούθησαν σήμερα το πρόγραμμα με όσους δεν αγωνιστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς και έτσι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους που όμως δε θα γινει αυτή την εβδομάδα.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Πανθρακικό έκαναν χαλάρωμα. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη αγωνίζεται στο "Ελ Πάσο" με την Καλλιθέα και ο Δώνης μπορεί να υπολογίζει και στον Αθανασιάδη που εξέτισε την τιμωρία του.


πηγή: metrosport.gr
 


Μπιμπισίδης: «Θέλουμε τον υγιή Αγκάνθο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Πανιώνιο αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Ήταν πολύ σημαντική νίκη και στο ψυχολογικό τομέα αλλά έδωσε και στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς. Θα ατενίζει καλύτερα το μέλλον. Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Αλκαράθ στο 442 παρότι δεν έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για αυτό τι σύστημα πατάει καλά η ομάδα αν εξαιρέσουμε το γκολ στέκεται καλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που έχει το πρόβλημα η ομάδα είναι το οργανωτικό κομμάτι εκεί που δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ευτυχώς η αποτελεσματικότητα του Αγκάνθο μας έδωσε τη νίκη. Θα παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ο Πανιώνιος και αυτός παρότι έκανε καλή αρχή, με καλά αποτελέσματα, πιστεύω πως θα κινδυνέψει και θα παλέψει για την παραμονή. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

Για τα μεταγραφικά του Άρη και τον Αγκάνθο:
«Πρέπει να δούμε το παρόν. Να τελειώσει ο Γολγοθάς αγωνιστικά και διοικητικά να μπουν στο τραπέζι της οργάνωσης πολλά πράγματα όπως και αυτό της παραμονής ή όχι του Αγκάνθο. Τώρα όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει 2 με 3 προπονήσεις την βδομάδα λόγω του προβλήματος στο πόδι, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δώσει το 100%. Άλλαξε την εικόνα της ομάδας και έδωσε ουσία. Έχει σκοράρει 6 φορές και έχει δώσει αρκετές ασσίστ. Αν δεν υπήρχε ο Αγκάνθο θα υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα με τόσους άπειρους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα είναι κάπου στη μέση, να έχουμε ένα υγιή Αγκάνθο στα επόμενα παιχνίδια και ίσως να προσπαθεί και από τον πάγκο να βοηθήσει».


πηγή: metrosport.gr
 


«Ελ Πάσο» για... Κατσουράνη!

Επόμενο παιχνίδι για τον Δικέφαλο αυτό την Πέμπτη στο "Ελ Πάσο" με αντίπαλο την Καλλιθέα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου και αν μπορεί να μετατρέψει σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς στην Τούμπα, ότι δηλαδή είχε γίνει και στην προηγούμενη φάση όταν αντιμετώπισε τον Αιγινιακό. Σε αυτό το ματς αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Δώνης θεωρεί πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον αρχηγό της Εθνικής να πάρει ένα ενενηντάλεπτο για να αποκτήσει ρυθμό και να καλύψει ακόμη περισσότερο το χαμένο έδαφος έτσι ώστε σιγά-σιγά να μπορέσει να πάρει φανέλα βασικού και στα επόμενα ματς.


πηγή: metrosport.gr
 


Κοέλιο: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Ο μέσος του Άρη, Νούνο Κοέλιο, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τις συμβουλές που τους έδωσε ο Αλκαράθ στο ημίχρονο αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΌΦΗ.


Για το χθεσινό παιχνίδι και πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τον Άρη:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε ότι το τρίποντο έπρεπε να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε γιατί είχαμε δύο μήνες χωρίς νίκη. Πήραμε ανάσα και ήρθε ηρεμία στην ομάδα που θα μας αφήσει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ του Πανιωνίου:

«Η ομάδα είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία στο παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν ήταν σωστή η αντίδραση μας, είχαμε ένα κακό 5λεπτο. Μιλήσαμε με τον προπονητή στο ημίχρονο και αντιδράσαμε σωστά, είχαμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τελικά τα καταφέραμε».

Για αυτό που τους είπε ο Αλκαραθ στο ημίχρονο:

«Μας είπε ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε έπρεπε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Ότι πρέπει να έχουμε πίστη και θα καταφέρναμε να βάλουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

Για την έλευση του Αλκαράθ στην ομάδα:

«Η αλλαγή του προπονητή βοηθάει πάντα την ομάδα, το ίδιο έγινε και με εμάς. Ο προπονητής ήρθε με όρεξη και με τη δική του μεθοδολογία που κατά τη δική μου άποψη έχει βοηθήσει παρά πολύ στο τακτικό κομμάτι».

Για τον ίδιο είπε:

«Όταν ήρθα στον Άρη ήξερα που ήρθα και τι πρέπει να κάνω. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά εγώ τα δίνω όλα και αυτό νιώθω μετά από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100%, θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΌΦΗ:

«Δε θα είναι υπερβολή να πω ότι από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι τελικοί και πρέπει να τα δίνουμε όλα γιατί είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Ο ΌΦΗ είναι στην ίδια μοίρα με εμάς. Φέτος δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο διπλό, θα πρέπει να το κάνουμε με τον ΌΦΗ και να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς ώστε να πάρουμε το μέγιστο και να κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Για τον Αγκάνθο:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα με τα γκολ που έχει σημειώσει, έχουν δώσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Δε μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες γιατί είμαστε μια ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί. Οι επιθετικοί όμως είναι αυτοί που παίρνουν τα εύσημα καθώς τα γκολ φέρνουν τους βαθμούς και αυτό φάνηκε και χθες που με το γκολ του Αγκάνθο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε μπροστά μας 14 τελικούς, 14 κρίσιμα παιχνίδια όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει στον αγωνιστικό χώρο και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».


πηγή: metrosport.gr