Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κράτησε την υπόσχεση!

Περισσότερο και από την συμβολή του στη νίκη του Άρη επί του Πανιώνιου, ο Νίκος Αγγελούδης θέλησε να σταθεί στον άνθρωπο που τον βοήθησε να παίξει στην πρώτη ομάδα των «κίτρινων».

Κράτησε την υπόσχεση
Ο Νίκος Αγγελούδης πέτυχε το γκολ που άνοιξε το δρόμο στη νίκη του Αρη απέναντι στον Πανιώνιο με σκορ 2-1, τέρμα το οποίο αφιέρωσε στον Στέφανο Γιώρη που μέχρι να «φύγει» από τη ζωή, αποτελούσε την ψυχή των ακαδημιών.

«Ήταν το πρώτο μου γκολ και θα ήθελα να το αφιερώσω στον Στέφανο Γιώρη, που δεν είναι πια μαζί μας. Το είχα υποσχεθεί και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Είναι πλέον στον ουρανό και μας κοιτάζει από ψηλά», είπε ο 21 ετών επιθετικός και συνέχισε:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, ευτυχώς μας πήγαν όλα καλά. Πρέπει να κερδίσουμε και την επόμενη Κυριακή. Δε σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πλέον έχουμε περισσότερη ηρεμία, είδαμε και ότι ο κόσμος μας χειροκρότησε. Η ώθηση που μας έδωσε ήταν τεράστια. Μας δίνει φτερά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: