Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στράντζαλης: «Δικαιούμασταν την νίκη»


Ήταν καθολικά ανώτερος της Λάρισας. Είχε ευκαιρίες, κατοχή μπάλας, παιχνίδι πρωτοβουλίας, αλλά... όχι γκολ. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη. Το άξιζε. Δεν το πέτυχε όμως κι αυτή είναι η ουσία. Πήρε ακόμη μια ισοπαλία και φαίνεται πως τείνει να γίνει ένα αποτέλεσμα που τον χαρακτηρίζει. Δεν είναι το καλύτερο, σε καμία περίπτωση.

Ο Γιώργος Στράντζαλης υπογράμμισε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως η ομάδα δικαιούταν τη νίκη. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" επισήμανε επίσης πως παρά το γεγονός πως αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε για τον Ημίθεο στον χθεσινό αγώνα, η ομάδα θα πρέπει να δει την συνέχεια μιας και ο δρόμος είναι μεγάλος μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Πάντως ένα από τα στοιχεία που ο Γιώργος Στράντζαλης θέλει να διατηρήσει η ομάδα είναι η κατοχή που είχε μακριά από την έδρα της: "Κατά την άποψή μου παίξανε δύο ομάδες που ανήκουν στην Σούπερ Λιγκ. Να πω για το γήπεδο, την οργάνωση, τη συμπεριφορά του κόσμου. Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι" είπε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και συνέχισε σχετικά με το ισόπαλο 0-0: "Τώρα αν μας αδικεί το αποτέλεσμα εσείς το ξέρετε καλύτερα, καθώς εμείς έχουμε και την ένταση του αγώνα μέσα στο γήπεδο και βλέπουμε αλλιώς το παιχνίδι. Άποψη μου πάντως είναι πως βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε, δικαιούμασταν την νίκη στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι".

"Ο δρόμος είναι μεγάλος"

Ο Γιώργος Στράντζαλης αναφέρθηκε επίσης στο πρωτάθλημα που έχει ακόμη δρόμο και την προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί. Όπως και στη παιχνίδι κατοχής που επέβαλε ο Ηρακλής και σε εκτός έδρας ματς: "Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς. Σε πολλά στάδια το παιχνίδι εναλλάσσονταν με γρήγορο ρυθμό. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Ο δρόμος είναι μεγάλος. Είχαμε την κατοχή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε". Όσον αφορά σε ερωτήσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις συμπλήρωσε: "Δεν εκφράζω ποτέ άποψη για αποφάσεις διαιτητών. Αν είναι πέναλτι θα έπρεπε να το δώσει, όπως και σε μία δικιά μας φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: