Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μπιμπισίδης: «Θέλουμε τον υγιή Αγκάνθο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Πανιώνιο αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Ήταν πολύ σημαντική νίκη και στο ψυχολογικό τομέα αλλά έδωσε και στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς. Θα ατενίζει καλύτερα το μέλλον. Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Αλκαράθ στο 442 παρότι δεν έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για αυτό τι σύστημα πατάει καλά η ομάδα αν εξαιρέσουμε το γκολ στέκεται καλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που έχει το πρόβλημα η ομάδα είναι το οργανωτικό κομμάτι εκεί που δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ευτυχώς η αποτελεσματικότητα του Αγκάνθο μας έδωσε τη νίκη. Θα παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ο Πανιώνιος και αυτός παρότι έκανε καλή αρχή, με καλά αποτελέσματα, πιστεύω πως θα κινδυνέψει και θα παλέψει για την παραμονή. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

Για τα μεταγραφικά του Άρη και τον Αγκάνθο:
«Πρέπει να δούμε το παρόν. Να τελειώσει ο Γολγοθάς αγωνιστικά και διοικητικά να μπουν στο τραπέζι της οργάνωσης πολλά πράγματα όπως και αυτό της παραμονής ή όχι του Αγκάνθο. Τώρα όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει 2 με 3 προπονήσεις την βδομάδα λόγω του προβλήματος στο πόδι, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δώσει το 100%. Άλλαξε την εικόνα της ομάδας και έδωσε ουσία. Έχει σκοράρει 6 φορές και έχει δώσει αρκετές ασσίστ. Αν δεν υπήρχε ο Αγκάνθο θα υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα με τόσους άπειρους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα είναι κάπου στη μέση, να έχουμε ένα υγιή Αγκάνθο στα επόμενα παιχνίδια και ίσως να προσπαθεί και από τον πάγκο να βοηθήσει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: