Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βιβιάν: «Πρέπει να ξεκινάμε πιο δυνατά τα παιχνίδια»

Στο κακό ξεκίνημα που έκανε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο ΠΑΟΚ στάθηκε με δηλώσεις του ο Βιβιάν.

Βιβιάν: «Πρέπει να ξεκινάμε πιο δυνατά τα παιχνίδια»
Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε «μουδιασμένα» την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στάθηκε ο Ματέους Βιβιάν με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ξεκινάει πιο δυνατά τα παιχνίδια της, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά, όπως με τους Θρακιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βιβιάν:

«Είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται τώρα και αυτό θέλει χρόνο. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό θα γίνεται μέσα από νίκες», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από το ματς με τον ΠΑΣ και για τα στοιχεία του αγώνα με τον Πανθρακικό: «Είναι δύο διαφορετικά ματς. Ξεκινώντας από το τερέν του γηπέδου που είναι δύσκολο να παίξεις. Πρέπει από τα πρώτα λεπτά να παίζουμε πιο δυνατά. Δεν πρέπει ξανά έχουμε τέτοια παρουσία στο ξεκίνημα του αγώνα. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα, πρέπει να ξεκινάμε πιο δυνατά για να μας αισθάνεται ο αντίπαλος».

Για τον Κάτσε και το αυτογκόλ του: «Το παιχνίδι συνεχίζεται... Εάν κάνει κάποιος λάθη, πρέπει να τον εμψυχώνεις για να βελτιώνεται περισσότερο. Οταν κάνεις μια νίκη όλα ξεχνιούνται».

Για τους αγώνες με Καλλιθέα και Ατρόμητο: «Τα κοιτάμε ένα-ένα. Τρέξαμε σήμερα πολύ και αύριο πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω για το επόμενο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: