Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ελευθερόπουλος: «Χάνουμε από το πουθενά…»

Απογοητευμένος με τον τρόπο που έρχονται οι ήττες για τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ελευθερόπουλος: «Χάνουμε από το πουθενά…»
Ο Πανιώνιος δεν μπήκε καλά στο 2013, καθώς υπέστη νέα ήττα αυτή τη φορά από τον Άρη. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως παρά την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του σε κάθε αγώνα, στο τέλος κάτι γίνεται και δεν έρχονται οι βαθμοί.

Ματς… ζωής και θανάτου χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι του «Ιστορικού» με τη Βέροια, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα μπει σε περιπέτειες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

«Είναι κρίμα να μην έχεις δεχτεί πίεση και ευκαιρίες και να χάνεις. Δεν είχε ο Άρης ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είναι κρίμα μετά από τέτοια προσπάθεια. Δυστυχώς για εμάς συνεχίζεται ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο αγώνας με τη Βέροια είναι πλέον πολύ σημαντικός για εμάς, πολύ νωρίς στη χρονιά. Το πιο ενοχλητικό είναι σε αρκετά παιχνίδια τρώμε γκολ με υποψία ευκαιρίας και μετά έχουμε να ανέβουμε ανηφόρα. Πλέον, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα έπρεπε στο παιχνίδι με τη Βέροια θα μπούμε σε μια διαδικασία που δε μας αξίζει. Βάζουμε πίεση στον εαυτό μας μόνοι μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε αρχικά και κατέληξε:

«Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών του Άρη, αλλά οι δικοί μου παίκτες ήταν πολύ καλοί. Όλα όσα δουλέψαμε, τα έκαναν σχεδόν τέλεια μέσα στο γήπεδο. Χάνουμε συνέχεια από το πουθενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: