Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Η έκταση του σκορ μας αδικεί»

Αν και η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, που… έπεσαν με ψηλά το κεφάλι.

Δερμιτζάκης: «Η έκταση του σκορ μας αδικεί»
Ο Πανθρακικός ηττήθηκε μετά από έξι αγωνιστικές από τον ΠΑΟΚ (4-1), ωστόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν πτοείται από το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του ματς, λόγω της αποβολής του Κουτσόπουλου και του τραυματισμού του Βαϊρουά. Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχρισε φαβορί για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Η έκταση του σκορ αδικεί την ομάδα μας. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με δύο λόγους. Με τον τραυματισμό του Βαιρουά που είναι ποιοτικός παίκτης αλλά και με την αποβολή του Κουτσόπουλου. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ και αυτός έχει έναν παίκτη παραπάνω παίζει ρόλο. Ελέγχαμε το ματς μέχρι και την ισοφάριση και θα είχαμε ευκαιρία για την νίκη αν ο Λουσέρο πετύχαινε γκολ. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε με την είσοδο του Κατσουράνη και πέτυχε τέσσερα γκολ σε τέσσερις φάσεις. Σίγουρα μας πειράζει η ήττα. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, θέλει ψηλά στο κεφάλι. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους του», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

Για τον τραυματισμό του Βαϊρουά: «Έχει θλαστικό τραύμα στον θώρακα και υπάρχει υποψία για κάταγμα. Εύχομαι να μην είναι κάταγμα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Όταν έγινε το 2-1 τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλάξαμε σχηματισμό, προσθέσαμε ένα παίκτη στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε με έναν παίκτη παραπάνω. Όταν παίζεις με 10 παίκτες και έχεις μια αλλαγή δεν την κάνεις νωρίς γιατί με έναν τραυματισμό θα παίζεις με 9. Θα μπορούσαν τα μαρκαρίσματα στα γκολ να είναι καλύτερη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, ο κόσμος δείχνει υπομονή και βοηθά. Αυτό είναι σημαντικό. Λόγω του ότι δεν υπάρχει ομάδα με την δυναμική του ΠΑΟΚ, θέλω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι στην δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το αξίζει αυτό».

Για τον στόχο του Πανθρακικού και τα μεταγραφικά: «Ο στόχος μας είναι η παραμονή, δεν αλλάζει κάτι. Ψαχνόμαστε, είμαστε σε αναζήτηση παικτών. Θα προσπαθούσε να προσθέσουμε το ρόστερ ποιοτικούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: