Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ένα ντέρμπι… μόνος του!!

Ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε την υπογραφή του και στο ντέρμπι. Με γκολ στο 90’, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού και πήραν το τρίποντο κόντρα στους «μαχητές» γηπεδούχους.

Ένα ντέρμπι… μόνος του!
Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Λεωφόρου 1-0. Ο Κώστας Μήτρογλου με ένα γκολ στο 90’ πήρε τη σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που παρά την τεράστια διαφορά στο ρόστερ, τον κοίταξε στα μάτια.

Ο μόνιμος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», έμοιαζε εξουδετερωμένος από τον Σίλντενφελντ, όμως στη μία και μοναδική φορά που τον «έχασε» το πλήρωσε.

Καλός και μαχητικός ο Παναθηναϊκός, το πάλεψε, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Μπεργκ και Φιγκερόα, αλλά κρατάει την προσπάθεια και το καλό διάβασμα του αντιπάλου από τον Αναστασίου.

Οι Πειραιώτες παίρνουν το τρίποντο, πάνε να παίξουν με Μπενφίκα και κρατούν απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται σε μία εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ματς:


Πάθος, δύναμη, θέληση, μαχητικότητα, είναι τα στοιχεία που περιμένεις να δεις σε ένα ντέρμπι. Έτσι και σε αυτό στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν τα παραπάνω. Καλά διαβασμένοι και οι δύο προπονητές, κρατούσαν τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ τους και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Μήτρογλου «έφαγε»… πόρτα από τον Καπίνο στην πρώτη καλή στιγμή, ενώ ο Μέντες, δαπάνησε λίγο αργότερα μια φάση που και το βράδυ στο σπίτι του θα πρέπει να «χτυπάει» το κεφάλι του στον τοίχο.

Από εκεί και πέρα, οι δύο τερματοφύλακες δεν είχαν καμία δυσκολία. Η κατοχή ήταν ελαφρά υπέρ του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» όμως έμοιαζαν «μπλοκαρισμένοι» δημιουργώντας έναν συνωστισμό στη χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ να παίζουν πολύ κεντρικά, αφήνοντας «ορφανά» τα δύο άκρα. Ο Σαβιόλα δεν είχε τη συνεννόηση που θα ήθελε ο Μίτσελ, με τον Μήτρογλου, την στιγμή που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε με τον Μπεργκ και τον Φιγκερόα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με τους δύο τεχνικούς, αρχικά να μην αλλάζουν κάτι, αλλά στη συνέχεια να έρχονται οι πρώτες κινήσεις από την σκακιέρα. Ο Μίτσελ, προσπάθησε να φέρει… φρέσκα πόδια στο γήπεδο, πέρασε Γιαταμπαρέ και Βάις σε σύντομο διάστημα αποσύροντας τους Κάμπελ και Σαβιόλα, χωρίς όμως να αλλάξει δραματικά η κατάσταση, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ανεβασμένος και κυρίως πιο επικίνδυνος. Αν ο Φιγκερόα είχε καταφέρει να κάνει γκολ, την υπέροχη πάσα του Μέντες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, όμως αστόχησε.

Τα λεπτά κύλησαν, ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από τα καρέ του Καπίνο. Αυτό, το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, όμως την μοναδική φορά που ο Σίλντενφελντ «έχασε» από τα μάτια του τον Μήτρογλου, οι «πράσινοι» το πλήρωσαν. Ο «πιστολέρο» του, «χτύπησε» και πάλι και «πάγωσε» τη Λεωφόρο και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (73’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καρέλης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ (91’ Εντιγκά), Κάμπελ (62’ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα (66’ Βάις), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μεντζανί.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης» Πηγή: sport-fm.gr

Με τους... συνήθεις ύποπτους η Άντερλεχτ!!

Με τους… συνήθεις σκόρερ, Κλίσταν και Μίτροβιτς να «καθαρίζουν» η Άντερλεχτ επικράτησε με 3-1 της Λέουβεν στην 14η αγωνιστική Βελγίου.

Με τους... συνήθεις ύποπτους η Άντερλεχτ
Χωρίς να συναντήσει εμπόδιο η Άντερλεχτ συνέχισε με νίκη επικρατώντας με 3-1 της Λέουβεν στην 14η αγωνιστική της Jupiler League.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League άνοιξε το σκορ δυο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Κλίσταν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μίτροβιτς έκανε το 2-0.

Στο 69’ ο Μεσούντι μείωσε σε 2-1 για την Λέουβεν, όμως η αποβολή του Πέτερσον 10 λεπτά αργότερα έδωσε την ευκαιρία στην Άντερλεχτ να αυξήσει τα τέρματα της με τον Μίτροβιτς (81’) και πάλι.

Η Λέουβεν ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, μετά και απ’ την αποβολή του Νγκόλοκ στο 85’, ενώ αποβλήθηκε στο 90’ ο Βάντεν της Άντερλεχτ.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:
Σάββατο 2/11
Άντερλεχτ – Λέουβεν 3-1
(43’ Κλίσταν, 44’, 81’ Μίτριβιτς – 69’ πεν. Μεσούντι)

Κορτράικ – Οστάνδη (21.00)
Λιρς – Σαρλερουά (21.00)
Μάλιν – Ζούλτε Βάρεγκεμ (21.00)
Μονς – Γκενκ (21.00)

Κυριακή 3/11
Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης (15.30)
Κλαμπ Μπριζ – Λόκερεν (19.00)
Μπέβερεν – Σερκλ Μπριζ (21.30)

Η επόμενη αγωνσιτική (15η)
Παρασκευή 8/11
Λόκερεν – Μαλίν (21.30)

Σάββατο 9/11
Σερκλ Μπριζ – Κόρτραϊκ (21.00)
Σαρλερουά – Γάνδη (21.00)
Λέουβεν – Λιρς (21.00)
Οστάνδη – Μονς (21.00)

Κυριακή 10/11
Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ (15.30)
Γκενκ – Άντερλεχτ (19.00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μπέβερεν (21.30)Πηγή: sport-fm.gr

Τη λύτρωση ο Πογκμπά!!

Τη λύτρωση ο Πογκμπά!Ένα τέρμα του Πογκμπά στο 77ο λεπτό έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάρμα για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρέμεινε σε απόσταση… βολής από την πρωτοπόρο, Ρόμα, η οποία αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τορίνο.

Οι παίκτες του Κόντε είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν το πέτυχαν μέχρι το 77ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου
Πάρμα – Γιουβέντους 0-1
(77’ Πογκμπά)

Μίλαν – Φιορεντίνα (21:45)
Νάπολι – Κατάνια (21:45)

Κυριακή, 02 Νοεμβρίου
Λιβόρνο – Αταλάντα (13:30)
Βερόνα – Κάλιαρι (16:00)
Λάτσιο – Τζένοα (16:00)
Σαμπντόρια – Σασουόλο (16:00)
Ουντινέζε – Ίντερ (16:00)
Τορίνο – Ρόμα (21:45)

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου
Μπολόνια – Κιέβο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική
Κατάνια – Ουντινέζε
Ίντερ – Λιβόρνο
Τζένοα – Βερόνα
Αταλάντα – Μπολόνια
Κάλιαρι – Τορίνο
Κιέβο – Μίλαν
Πάρμα – Λάτσιο
Ρόμα – Σασουόλο
Φιορεντίνα – Σαμπντόρια
Γιουβέντους – Νάπολι
Πηγή: sport-fm.gr

Νίκη κορυφής για Απόλλωνα!!

Προσωρινά μόνος πρώτος στην βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος έμεινε ο Απόλλωνας, που νίκησε 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού για την 8η αγωνιστική.

Νίκη κορυφής για Απόλλωνα
Έτσι η γηπεδούχος ομάδες έφτασε στις επτά νίκες και τους 21 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο με 18 τον Ερμή που έχει όμως ματς λιγότερο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, απομακρύνθηκε πλέον οκτώ βαθμούς από τη κορυφή, αφού έμεινε στην έκτη θέση με 13 βαθμούς. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπουλής και Γκουγιόν στο 69ο και 79ο λεπτό αντίστοιχα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένοι και χωρίς τη μεγάλη φάση και όλα κρίθηκαν στο δεύτερο, όπου ο Απόλλωνας πιο συγκεντρωμένος, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο γκολ ξεκίνησε από προσωπική ενέργεια του Σανγκόι που έτρεξε με την μπάλα, έδωσε την ασίστ στον Παπουλή ο οποίος μπροστά στον Μαντούκα από αριστερά συνέκλινε προς τα μέσα και έκανε το δεξί σουτ, νικώντας τον Πάρντο. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός για να ισοφαρίσει όμως μάταια. Δέκα λεπτά μετά το 1-0, έπειτα από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Παπουλή από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σανγκόι ο οποίος κέρδισε αρκετές κόντρες, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκουγιόν, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού, Βασιλείου, Μερκής, Καρυπίδης, Χαμντανί, Γκουγιόν (87'Γκριγκόριε), Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι, Γκαρσία.
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Μπόρδα (75'Γκονζάλβες), Αμορίν, Μοράις, Βινίσιους, Μαντούκα (81'Μπενασούρ), Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Σιέρινταν (46'Μπούντιμιρ).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου


Απόλλων Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ 2-0 (69’ Παπουλής, 79΄ Γκουγιόν)
Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ (17:00)
Αλκή-Εθνικός Άχνας (18:00)
Ερμής-ΑΕΛ (19:00)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ανόρθωση-Ένωση Παραλιμνίου (16:00)
Άρης-ΑΕ Κιτίου (18:00)
Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα (18:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Συνέρχεται η ΤΣΣΚΑ!! (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε με 2-1 από την έδρα της Νίζνι και δείχνει να συνέρχεται στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Συνέρχεται η ΤΣΣΚΑ (video)
Μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στο ρωσικό πρωτάθλημα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει να συνέρχεται. Πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, με 2-1 στην έδρα της Νίζνι για τη 14η αγωνιστική, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 36’ με γκολ του Σέλτον.

Ο Ντουμπιά στο 34’ και ο Τόσιτς στο 73’ ανέτρεψαν την κατάσταση και οδήγησαν την ΤΣΣΚΑ στους 27 βαθμούς (τέταρτη και στο -8 από την πρωτοπόρο Ζενίτ που έχει ένα ματς λιγότερο).

Πλέον η προσοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στρέφεται στο ματς της Τρίτης με τη Σίτι στο Μάντσεστερ για το Champions League.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν μπορεί η Μαρσέιγ!!

Για ακόμη ένα ματς μακριά από τη χαρά της νίκης έμεινε η Μαρσέιγ που έμεινε στο 1-1 με τη Ρεν εκτός έδρας συνεχίζοντας να χάνει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν μπορεί η Μαρσέιγ
Συνεχίζεται η «κοιλιά» της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Μασσαλοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Ρεν, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, και έμειναν για τέταρτο σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Η χαρά της Ρεν, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ αφού μερικά λεπτά αργότερα (16’) ο Τζόρνταν Αγιού έφερε την απόλυτη ισορροπία στο ματς. Στη συνέχεια του ματς παρότι οι παίκτες του Μοντανιέ είχαν την υπεροχή δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Έτσι, η Μαρσέιγ συνέχισε να χάνει την επαφή της με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και παρέμεινε στην 5η θέση με 18 βαθμούς. Έναν βαθμό λιγότερο (17) έχει η Ρεν, που βρίσκεται στην 6η.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 1/11

Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν 4-0
(3’ Μόουρα, 39’ Μενέζ, 43’, 81’ Καβάνι)

Σάββατο, 2/11(21:00)

Ρεν-Μαρσέιγ 1-1
(9' Oλιβέιρα - 16' Αγιού)

Αζαξιό-Βαλενσιέν
Εβιάν-Τουλούζ
Λιόν-Γκινγκάμπ
Ρεμς-Μπαστιά
Σοσό-Σεντ Ετιέν

Κυριακή, 3/11

Νις-Μπορντό (15:00)
Μονπελιέ-Ναντ (18:00)
Λιλ-Μονακό (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Παρασκευή, 8/11

Μονακό-Εβιάν (21:30)

Σάββατο, 9/11 (21:00)

Παρί Σεν Ζερμέν-Νις (18:00)
Μπαστιά-Ρεν
Γκινγκάμπ-Λιλ
Λοριάν-Ρεμς
Τουλούζ-Αζαξιό
Βαλενσιέν-Μονπελιέ

Κυριακή, 10/11

Μπορντό-Ναντ (15:00)
Μαρσέιγ-Σοσό (18:00)
Σεντ Ετιέν-Λιόν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Σήμερα ήταν ΜΑΝ-chester! (video)

Στις… αντρικές εμφανίσεις επέστρεψαν οι ομάδες του Μάντσεστερ! Η Σίτι διέλυσε τη Νόριτς (7-0), η Γιουνάιτεντ έκανε πλάκα στην έδρα της Φούλαμ (3-1) και μαζί βελτίωσαν την επαφή τους με την κορυφή!

Σήμερα ήταν ΜΑΝ-chester! (video)
Αυτές ναι, είναι… Μάντσεστερ που μπορούν να χτυπήσουν τίτλο!

Λίγη ώρα μετά την γκέλα της Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ διαγωνίστηκαν ποια θα την εκμεταλλευτεί με τον εντυπωσιακότερο τρόπο!

Καλύτερα λοιπόν ξεκίνησε η Γιουνάιτεντ: Βάζοντας τρία γκολ σε 22 λεπτά (!) στην έδρα της Φούλαμ, «καθαρίζοντας» για πλάκα το παιχνίδι (3-1) και επιβεβαιώνοντας, μετά τις νίκες με Στόουκ και Νόριτς, πως αρχίζει να συνέρχεται.

Το ξέσπασμα της Σίτι ωστόσο δεν ήταν απλά εντυπωσιακότερο. Ήταν καταιγιστικό. Τόσο πολύ ώστε να σαρώσει 7-0 (με επτά διαφορετικούς σκόρερ) την κακόμοιρη Νόριτς. Και επιστρέφοντας στις επιτυχίες, να κάτσει αναπαυτικά πλέον στον καναπέ της και να περιμένει (όπως και η Γιουνάιτεντ) απώλειες από το Άρσεναλ-Λίβερπουλ.



Αντίθετα, καμία απώλεια δεν χρειάζεται να περιμένει η εκπληκτική Σαουθάμπτον για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Διότι οι «άγιοι» δεν πτοήθηκαν ούτε απ’ το γκολ που έφαγαν από τον… τερματοφύλακα της Στόουκ στο πρώτο λεπτό και παίρνοντας τελικά το 1-1, έμειναν αήττητοι για έβδομη σερί αγωνιστική.

Την ίδια ώρα, η Χαλ ζοριζόταν, αλλά κατάφερνε να λυγίσει την αντίσταση της Σάντερλαντ. Έστω κι αν χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Κουεγιάρ και αριθμητικό πλεονέκτημα δυο παικτών από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να φτάσει στο τελικό 1-0.


Goal Hull 1-0 Sunderland (02-11-2013) Highlights από Sport-Today-2014


Αντιθέτως, η Γουέστ Μπρομ καθάρισε ευκολότερα την ουραγό Κρίσταλ Πάλας (2-0), ενώ οι Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα την έβγαλαν αμφότερες… καθαρή, μένοντας σ’ ένα ανούσιο 0-0.



All Goals West Bromwich 2-0 Crystal Palace (02... από Sport-Today-2014


Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο, 2/11 (17:00)

Νιούκαστλ-Τσέλσι 2-0
(68’ Γκουφράν, 89’ Ρεμί)

Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
(65’ Κατσάνικλιτς - 9’ Βαλέντσια, 20’ Φαν Πέρσι, 22’ Ρούνεϊ)

Χαλ-Σάντερλαντ 1-0
(25’ αυτ. Κουεγιάρ)

Μάντσεστερ Σίτι-Νόριτς 7-0
(16’ αυτ. Τζόνσον, 20’ Σίλβα, 25’ Νάστασιτς, 36’ Νεγκρέδο, 60’ Τουρέ, 71’ Αγουέρο, 86’ Τζέκο)

Στόουκ-Σαουθάμπτον 1-1
(1’ Μπέγκοβιτς - 42’ Ροντρίγκες)

Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας 2-0
(45’ Μπεραΐνο, 83’ Μακόλεϊ)

Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 0-0

Άρσεναλ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 3/11

Έβερτον-Τότεναμ (15:30)
Κάρντιφ-Σουόνσι (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 9/11 (17:00)

Άστον Βίλα-Κάρντιφ
Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Λίβερπουλ-Φούλαμ
Σαουθάμπτον-Χαλ
Νόριτς-Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή, 4/11

Τότεναμ-Νιούκαστλ (14:00)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (16:05)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (18:10)
Σουόνσι-Στόουκ (18:10)

Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοινώθηκε ο Όγιος!!

Την πρόσληψη του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ανακοινώθηκε ο Όγιος
Και επίσημα πλέον, ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή.

Ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ αναμένεται την Κυριακή να προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Στον Ηρακλή θα συνεργαστεί ξανά με τους γνώριμούς του Ράφαελ Πέρεθ και Έντισον Ιμπάρα οι οποίοι θα είναι βοηθοί του.
Πηγή: sport-fm.gr

Βάσκοι «δολοφόνοι» (video)

Με την επίθεση να παίρνει «φωτιά», η Σοσιεδάδ... σκότωσε την Οσασούνα με σκορ 5-0 και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Βάσκοι «δολοφόνοι» (video)
Λάμψη... πέντε αστέρων στο «Ανοέτα»! Η Σοσιεδάδ με επιθετική πολυφωνία, διέλυσε την παραπαίουσα Οσασούνα, επικρατώντας 5-0 για την 12η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 34’ με τον Ανσοτέγκι, ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μαρτίνεθ διπλασίασε τα τέρματα των Βάσκων. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λότιες και ουσιαστικά εκεί ήρθε η κατάρρευση. Στο 55’ ο Γκριζμάν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαν δίχτυα οι Κάστρο και Σεφέροβιτς, που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στην «πεντάδα» της ομάδας τους.

Έτσι, οι θριαμβευτές συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και ανέβηκε στην 7η θέση με 17 βαθμούς, την ώρα που οι ηττημένοι παραμένουν ελάχιστα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (1 πόντο) και πιθανώς να βρεθούν... μέσα μετά το πέρας της «στροφής».



Real Sociedad 5-0 Osasuna All Goals από all-goals

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-0
(67’ Αλέξις Σάντσες)

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου
Σοσιεδάδ – Οσασούνα 5-0
(34’ Ανσοτέγκι, 47’ Μαρτίνεθ, 55’ Γκριζμάν, 81’ Κάστρο, 88’ Σεφέροβιτς)
Αλμερία – Βαγιαδολίδ (19:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Σεβίλλη – Θέλτα (23:00)

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου
Χετάφε – Βαλένθια (13:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (18:00)
Λεβάντε – Γρανάδα (20:00)
Μάλαγα – Μπέτις (22:00)

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου
Έλτσε – Βιγιαρεάλ (23:00)

Η επόμενη αγωνιστική
Οσασούνα – Αλμερία
Γρανάδα – Μάλαγα
Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ
Χετάφε – Έλτσε
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε
Θέλτα – Ράγιο Βαγιεκάνο
Εσπανιόλ – Σεβίλλη
Βαλένθια – Βαγιαδολίδ
Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπέτις – Μπαρτσελόνα Πηγή: sport-fm.gr

Τον Τούμπα-ρε κι αυτόν!!

Ο νόμος της Τούμπας που θέλει τον ΠΑΟΚ να κυνηγά και τελικά να ανατρέπει τα σκορ τσίμπησε και τον Εργοτέλη που προηγήθηκε και τελικά έφυγε ηττημένος (2-1) από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Τούμπα-ρε κι αυτόν!
Ούτε αυτήν τη φορά δεν... μάσησε ο ΠΑΟΚ και κατάφερε αυτό που κάνει συνήθως. Το να ανατρέπει δηλαδή σε βάρος του σκορ μέσα στην Τούμπα παρά το γεγονός πως αιφνιδιάστηκε από τον Εργοτέλη και το γκολ του Βερπακόφσκις στο 13’.

Οι Θεσσαλονικείς εγκλωβίστηκαν στο 4-1-4-1 του Πετράκη (δεν δίστασε να παίξει και με τρεις στόπερ στο τέλος) αλλά τελικά με τον Κατσουράνη στο 64’ και τον Βούκιτς στην τελευταία φάση του ματς πήραν τη νίκη, σε ένα ματς που πάντως δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση.

Το ματς


Στη λογική του… «μία και καλή» κινήθηκε στην Τούμπα ο Εργοτέλης! Τι σημαίνει αυτό; Μα, το προφανές… Άφησε τον ΠΑΟΚ να συμπεριφερθεί –ως όφειλε- σαν γηπεδούχος και «χτύπησε» μετά από 13 λεπτά αγώνα με τον Βερπακόφσκις στη μοναδική τελική προσπάθεια που είχε εκείνη την ώρα στο ματς.

Πριν και μετά την ψυχρολουσία, οι Θεσσαλονικείς είχαν κατοχή μπάλας, είχαν τελικές προς την εστία του Αθανασίου, όμως αυτές προήλθαν κυρίως από ατομικές προσπάθειες και όχι από οργανωμένη απόπειρα διάσπασης της διπλής ζώνης άμυνας που είχε στήσει ο Γιάννης Πετράκης.

Πέρα από τον τεχνικό των Κρητικών και τη σωστή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, εύσημα –και μάλιστα μπόλικα- αξίζουν και στον Αθανασίου που όσες φορές χρειάστηκε, είπε το δικό του «όχι» στους αντιπάλους και αποτέλεσε έναν (σημαντικό κιόλας) από τους λόγους για τους οποίους ο Εργοτέλης πήγε στ’ αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ.

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε πολλά «όπλα» του σε άσχημη μέρα, κυρίως ο Νίνης που αντικαταστάθηκε κιόλας αλλά και του Στοχ, στο δεύτερο μέρος το γήπεδο… έγειρε. Όχι όμως σε τέτοιο σημείο που να μπορούσε να μεταφραστεί σε οτιδήποτε άλλο εκτός από κόρνερ… πολλά κόρνερ, τα οποία όμως καθάριζε εύκολα ο Μεχία ή ο Γιοβάνοβιτς.

Κι ενώ τα κόρνερ δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικά για τους γηπεδούχους, δεν συνέβη το ίδιο και με τα φάουλ! Το λοξό κάταγμα στο χέρι δεν εμπόδισε στο 64’ καθόλου τον Λίνο να βγάλει σέντρα «αλφάδι» και τον Κατσουράνη να σημειώνει με κεφαλιά ένα γκολ που μοιάζει να είναι το σήμα κατατεθέν του κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Βλέποντας την πίεση και τα… δύσκολα ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε το προφανές σχετικά με το πώς θα αντιμετώπιζε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ που συνέχιζε να ψάχνει μονοθεματικά το γκολ και με τρόπο που θύμισε αγγλικό ποδόσφαιρο άλλων δεκαετιών. Στο δόγμα «σέντρα κι άγιος ο Θεός» λοιπόν, ο Εργοτέλης απάντησε με τρίτο στόπερ τον Σαρρή και το τελικό 1-1 θα ερχόταν απλά και φυσιολογικά αν δεν ερχόταν το τούβλο του Βούκιτς στην τελευταία φάση του αγώνα να διαμορφώσει το 2-1 και να αποδείξει πως ο συνδυασμός ρέντας και αποτελεσματικότητας μπορεί καμιά φορά (και παραπάνω από μία) να νικήσει ακόμη και μία μέτρια εμφάνιση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ (35’ Λόπεθ), Κατσουράνης, Λάζαρ, Νίνης (53’ Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75’ Νέτσιντ).

Στον πάγκο: Γλύκος, Λόρενς, Σκόνδρας, Γεωργιάδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69’ Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (81’ Σαρρής), Χαντί, Βερπακόφσκις (74’ Ρομάνο), Διαμαντάκος.

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Δωματάς, Μπαντιμπανγκά, Ουέλινγκτον.Πηγή: sport-fm.gr

Αργεντινή: Σωτήριος Τρεζεγκέ για Νιούελς Ολντ Μπόις!! (videos)

Εισήλθε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά ο 36χρονος, πια, Νταβίντ Τρεζεγκέ, διασφάλισε εκτός έδρας 2-2 για τους Νιούελς Ολντ Μπόις.
Άλλωστε βρήκε δίχτυα στο 73ο και στο 84ο λεπτό, κάτι που επέτρεψε στην ομάδα του να αποσπάσει 2-2 από την Κολόν Σάντα Φε. Προγενέστερα, πάντως, οι Ολντ Μπόις δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και έμειναν πίσω με 2-0. Ο Γκαρμπιέλ Γκρασιάνι στο 40ό λεπτό και Σεμπαστιάν Πρέντιγκερ στο 56ο έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, αλλά η Κολόν δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον έμπειρο Γάλλο στράικερ.
Νωρίτερα, η Άρσεναλ παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στους Ολ Μπόις, οι οποίοι έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά σκόραραν μετά από 475 λεπτά, όταν ο Τζόναθαν Καγέρι ισοφάρισε στο 74ο λεπτό. Από το 25ο άνοιξε το σκορ ο Μίλτον Καράγκλιο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το μεταγενέστερο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων της Inicial.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Άρσεναλ Σαραντί-Ολ Μπόις 1-1
Κολόν Σάντα Φε-Νιούελς Ολντ Μπόις 2-2
Η βαθμολογία της Inicial:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Νιούελς Ολντ Μπόις
14
28
Άρσεναλ Σαραντί
14
25
Μπόκα Τζούνιορς
13
24
Σαν Λορένζο
13
23
Ατλέτικο Ραφαέλα
13
21
Γοδόι Κρουζ
13
20
Χιμνάσια Λα Πλάτα
13
20
Λανούς
13
19
Βελέζ Σάρσφιλντ
13
19
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
13
19
Ροζάριο Σεντράλ
13
18
Αρχεντίνος Τζούνιορς
13
17
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
13
16
Ρίβερ Πλέιτ
13
16
Τίγκρε
13
16
Κίλμες
13
14
Ολ Μπόις
14
13
Κολόν Σάντα Φε
14
12
Ολίμπο
13
11
Ρασίνγκ Κλουμπ
13
5
Σημείωση: Ο πρωταθλητής της Inicial προκρίνεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2014 και στον τελικό για της σεζόν 2013-14 της Αργεντινής.
Και η τριετή κατάταξη:
ΟΜΑΔΑ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Μπόκα Τζούνιορς
1.70
Νιούελς Ολντ Μπόις
1.67
Άρσεναλ Σαραντί
1.63
Βελέζ Σάρσφιλντ
1.62
Λανούς
1.58
Ρίβερ Πλέιτ
1.57
Χιμνάσια Λα Πλάτα
1.54
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
1.46
Σαν Λορένζο
1.40
Ροζάριο Σεντράλ
1.38
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1.31
Ρασίνγκ Κλουμπ
1.31
Κολόν Σάντα Φε
1.31
Ατλέτικο Ραφαέλα
1.28
Τίγκρε
1.27
Κίλμες
1.25
Γοδόι Κρουζ
1.20
Ολ Μπόις
1.20
Αρχεντίνος Τζούνιορς
1.16
Ολίμπο
0.85
Σημείωση: Οι τρεις τελευταίες ομάδες της παραπάνω βαθμολογίας υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.






Πηγή: onsports.gr

Επιτέλους… μόνοι!!

Η Μπάγερν πέρασε δύσκολα με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ και μετά την ήττα της Λεβερκούζεν από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ έμεινε να παλεύει μόνο με τη Ντόρτμουντ για την κορυφή.

Επιτέλους… μόνοι
Η τριάδα της κορυφής της Bundesliga έγινε δυάδα. Μετά το χθεσινό 6-1 της Ντόρτμουντ επί της Στουτγκάρδης, η Μπάγερν επανήλθε στην πρωτοπορία νικώντας δύσκολα με 2-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μάντζουκιτς στο 39’ και Ριμπερί στο 75’ με δύο ασίστ του Ριμπερί έκαναν την ανατροπή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αντίθετα, η Λεβερκούζεν έχασε με 1-0 από τη νεοφώτιστη και ουραγό Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς και τρεις από την Μπορούσια. Βλαχοδήμος και Σταφυλίδης ήταν εκτός 18άδας για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

Η Γκλάντμπαχ συνέχισε την εξαιρετική της πορείας και πέρασε με 2-0 από το Αμβούργο εδραιώνοντας την παρουσία της στην τέταρτη θέση, ενώ πίσω της βρίσκεται η Σάλκε που επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Χέρτα στο Βερολίνο.

Η Φράιμπουργκ ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας νικώντας με 3-0 τη Νυρεμβέργη, που πλέον μοιράζεται την τελευταία θέση με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή 1/11

Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 6-1
(19’ Παπασταθόπουλος, 22’ Ρόις, 54’,56’, 72’ Λεβαντόφσκι, 81’ Ομπαμεγιάνγκ – 13’ Χαγκουί)

Σάββατο 2/11

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 1-2
(34’ Ζίλε-39’ Μάντζουκιτς, 75’ Μίλερ)

Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Λεβερκούζεν 1-0
(85’ Κούμπελα)

Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ 0-3
(57’ Κλάους, 79’ Ντάριντα, 88’ Μεχμέντι)

Αμβούργο-Γκλάντμπαχ 0-2
(23’, 63’ Κρούζε)

Χέρτα Βερολίνου-Σάλκε 0-2
(27’ Ζάλαϊ, 94’ Ντράξλερ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 19:30

Κυριακή 3/11

Άουγκσμπουργκ-Μάιντς 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο 18:30

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Παρασκευή 8/11

Ανόβερο-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 21:30

Σάββατο 9/11

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 16:30
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 16:30
Λεβερκούζεν-Αμβούργο 16:30
Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 16:30
Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 19:30

Κυριακή 10/11

Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30
Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 18:30 Πηγή: sport-fm.gr

Η 11άδα του Παναθηναϊκού!!

Η 11άδα του ΠαναθηναϊκούΤον Τριανταφυλλόπουλο επέλεξε στο άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου για την 11άδα.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Ρισβάνης και Σίλντενφελντ. Ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Νάνο στα άκρα της. Τρεις στη μεσαία γραμμή... Οι Ζέκα, Μέντες και Λαγός με τον Πράνιτς να κινείται μπροστά τους. Στην επίθεση οι Φιγκερόα με τον Μπεργκ.

Αναλυτικά η 11άδα του Παναθηναϊκού:

Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός, Φιγκερόα, Μπεργκ.Πηγή: sport-fm.gr

Η 11άδα του Ολυμπιακού!!

Η 11άδα του ΟλυμπιακούΤον Σαλίνο –τελικά- επέλεξε ο Μίτσελ για το άκρο της άμυνας και όχι τον Παπάζογλου. Χωρίς εκπλήξεις οι άλλες επιλογές…

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μανωλάς και Σιόβας. Στα άκρα οι Χολέμπας και Σαλίνο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι: Μανιάτης και Σάμαρης. Μπροστά τους ο Σαβιόλα. Στα άκρα θα είναι οι: Κάμπελ και Φουστέρ με τον Μήτρογλου.

Αναλυτικά:

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου.Πηγή: sport-fm.gr

Μίχος: «Σημαντικό το ποιος θα πάρει το προβάδισμα»

Μίχος: «Σημαντικό το ποιος θα πάρει το προβάδισμα»Όποια ομάδα προηγηθεί στο σκορ θα έχει και το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι ανέφερε ο Πέτρος Μίχος.

«Τα ντέρμπι είναι συγκεκριμένα και έτσι θα είναι πάντα. Σημασία έχει η ψυχολογία του αντιπάλου, δηλαδή αυτός που θα έχει ψυχολογία από την αρχή και θα κάνει τον άλλον να φοβάται, αυτός έχει το προβάδισμα. Αυτό χτίζεται στα αποδυτήρια αλλά και μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στο sportculture και συνέχισε:

«Οι παίκτες-προσωπικότητες δίνουν στην ομάδα τους μεγαλοπρέπεια, έτσι ώστε ο αντίπαλος να νιώθει μειονεκτικά. Το δεύτερο κομμάτι, έχει να κάνει με το timing του ντέρμπι, δηλαδή, με την ποιότητα των παικτών και την κατάσταση των ομάδων».

Τέλος ο Πέτρος Μίχος ανέφερε:

«Αν ο Ολυμπιακός πάρει το προβάδισμα, θα πάρει πολύ πιο εύκολα το ματς. Αν πάρει το προβάδισμα ο ΠΑΟ, θα δούμε άλλο ματς, γιατί ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την ανατροπή και θα έχει ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ποιος θα πάρει το προβάδισμα. Εκεί θα ρίξουν βάση οι δύο προπονητές, να μη βρεθούν πίσω στο σκορ».

Έξω ο Ουντότζι!!

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στον Άρη με τον Ουντότζι να νιώθει ενοχλήσεις και να μένει εκτός αποστολής για τον... αυριανό τελικό με τον ΟΦΗ!

Έξω ο Ουντότζι!
Μεγάλο σοκ στον Άρη, πραγματικά την τελευταία στιγμή. Ο Σαλόζε Ουντότζι, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας την φετινή σεζόν (μακράν του δεύτερου) συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον μηρό με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κρήτη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Φυσικά μιλάμε για μια αρνητική εξέλιξη για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς που καλείται να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του φετινού MVP των Θεσσαλονικέων. Την θέση του ανάμεσα στους «εκλεκτούς» πήρε ο Ανδρέας Ηρακλής, που σήμερα ήταν μια χαρά και θα «πετάξει» για Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται η –οριστική- αποστολή: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ηρακλής, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός Πηγή: sport-fm.gr

«Ντόπες» κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού!!

Υπό την παρουσία περίπου εκατό οπαδών του που αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναχώρησε στις 17:30 από του Ρέντη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο.

«Ντόπες» κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», επευφημήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας που πήγαν στο προπονητήριο του Ρέντη για να τους εμψυχώσουν, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι παίκτες έγνεψαν με νόημα ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να επιστρέψουν το βράδυ με τους τρείς βαθμούς της νίκης, ενώ είναι εκ των ων ουκ άνευ να αναφέρουμε πως σε περίπτωση νίκης, ο κόσμος στου Ρέντη θα είναι ακόμα περισσότερος για τα πανηγύρια.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η αναχώρηση έγινε με μισάωρη καθυστέρηση, καθώς η Αστυνομία ήθελε να σιγουρευτεί ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν, έχει "καθαρίσει" και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Με μπλε εμφανίσεις ο Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί με την κλασική ερυθρόλευκη φανέλα του στο ντέρμπι, αλλά με τις μπλε. Όπως δηλαδή στην έδρα της Άντερλεχτ και της Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγή: sport-fm.gr

Τα… προσωπικά δεδομένα του Τριανταφυλλόπουλου!

Για την προσωπική του ζωή εκτός των γηπέδων και τις αγαπημένες του συνήθειες μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Τα… προσωπικά δεδομένα του Τριανταφυλλόπουλου
Τα… προσωπικά του δεδομένα φανέρωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην ομώνυμη στήλη του match programme του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε για τη ζωή του εκτός των γηπέδων, τις συνήθειές και τα όνειρά του.

1)Όταν ήσουν μικρός, σε ποιον ήθελες να μοιάσεις;
Στον πατέρα μου, γιατί θα ήθελα να κάνω κι εγώ τα ταξίδια και την ζωή του.

2)Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, θα ήσουν...
Στρατιωτικός μάλλον. Είμαι λάτρης της πειθαρχίας και πάντοτε μου έκανε εντύπωση!

3)Όνειρο ζωής που δεν αφορά στο ποδόσφαιρο;
Να πάρω μια μηχανή και να γυρίσω... όλο τον κόσμο

4)Όταν δεν έχει ματς ή προπόνηση, συνήθως...
Πάω για καφέ, παίζουμε FIFA ή βλέπουμε καμία ταινία.

5)Αυτοκίνητο ή μηχανή που θέλεις να οδηγήσεις;
Ένα Yamaha R1, αλλά πλέον... δύσκολο.

6)Ποιο είδος μουσικής σε εκφράζει;
Βασικά ακούω πολύ ροκ, αλλά γενικά είμαι ανοιχτός και σε άλλα είδη.

7)Τελευταία φορά που πήγες σινεμά είδες το...
Το "Prisoners", μου άρεσε αρκετά.

8)Βουνό ή θάλασσα και γιατί;
Θάλασσα λόγω και της οικογένειας αλλά και γιατί με ηρεμεί πιο πολύ.

9)Η κουζίνα ή το φαγητό που έχεις αδυναμία είναι...
Τα ψάρια που πιάνει ο πατέρας μου και μαγειρεύει η μάνα μου!

10)Ο αγαπημένος προορισμός διακοπών σου;
Δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω διακοπές! Χριστούγεννα στο Λονδίνο, πάντως, θα μου άρεσαν πολύ...

11)Περίγραψε μας τον ιδανικό σύντροφο...
Χαλαρή, ήρεμη, όμορφη φυσικά και πάνω απ' όλα να μπορεί να αντέξει το πρόγραμμά μου.

12)Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με πέντε λέξεις;
Νευρικός, ευέξαπτος, χαμογελαστός, κοινωνικός και αρκετά ευχάριστος στην παρέα.

13)Η συνήθεια που δεν πρόκειται να κόψεις ποτέ...
Ο καφές. Είναι η... δεύτερη φύση μου!

ΠΑΣ στα... σίγουρα!

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική οργανωμένη του επίθεση στο ματς και με τον Βίλα να σκοράρει στο 62’ «λύγισε» 1-0 τον Πλατανιά.

ΠΑΣ στα... σίγουρα
Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, στο ματς που άνοιγε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΣ, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα στο 62ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών στη μοναδική ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του στο παιχνίδι. Πολύ κακό το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, έμειναν στους 8.

Το ματς:



Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι και των δύο ομάδων στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Από τη μία πλευρά, ο ΠΑΣ αντιμετώπιζε πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Και από την άλλη, ο Πλατανιάς, που είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν μπορούσε να βγάλει επιθέσεις στην κόντρα.

Μετά το 20ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να ισορροπήσουν στην κατοχή της μπάλας ξεκουράζοντας την άμυνα τους, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου την εστία του Βελλίδη, που παρακολουθούσε το παιχνίδι σε ρόλο θεατή. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ έγινε πιο γρήγορος και κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές στιγμές με τους Κοροβέση και Κολοβέτσιο, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια, έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.

Πολύ καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί συνέχισαν να δίνουν έμφαση στη διατήρηση του «μηδέν» στην άμυνα, ωστόσο, η είσοδος του Κατάι στον αγωνιστικό χώρο τους έκανε ιδιαίτερα απειλητικούς στις αντεπιθέσεις, όπου έβρισκαν ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων. Από το 60’ και μετά ο ΠΑΣ άρχισε να βρίσκει ρυθμό, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 62’ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Εμιλιάνο Βίλα να παραβιάζει την εστία του Γιωργαλλίδη στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του.

Ο Πλατανιάς με το γκολ «μοιραία» χρειάστηκε να ανοιχτεί και να φτάσει μπροστά στην εστία του ΠΑΣ, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισαν να μην μπορούν να φτάσουν σε τελική προσπάθεια απέναντι στον Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν «ροκάνισαν» τον χρόνο καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου.

Οι συνθέσεις:



ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος):
Βελλίδης, Βίλα (90+1' Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (78' Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι (85' Μπέριος)

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κεϊτά, Κρητικός, Αυγενικού

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερναντές, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (74’ Μπέριαν), Τόρες, Γουνδουλάκης (74’ Πόποβιτς), Μπέλιτς (46’ Κατάι)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ντεντάκης, Κάστελς, Στόλερ

Διαιτητής: Α. Γιάχος

Γήπεδο: Ζωσιμάδες Πηγή: sport-fm.gr

Νέα ήττα για Μαϊάμι, πέρασαν από το LA οι Σπερς!!

Οι Νετς υποχρέωσαν το Μαϊάμι στη δεύτερη συνεχή του νίκη. Πέρασαν από το Λος Άντζελες απέναντι στους Λέικερς οι Σπερς. Με σούπερ Χάρντεν οι Ρόκετς τους Μάβερικς.

Νέα ήττα για Μαϊάμι, πέρασαν από το LA οι Σπερς
Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Γενάρη το Μαϊάμι έχασε δεύτερο σερί ματς. Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν με 101-100 από τους Νετς στο Μπρούκλιν και είδαν ένα σερί 13 νικών επί του συγκεκριμένου αντιπάλου να τελειώνει. Ο Πολ Πιρς και ο Τζο Τζόνσον είχαν από 19 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ για τους φιλοξενούμενους.

Οι Σπερς χωρίς τον τραυματία Τιμ Ντάνκαν νίκησαν τους Λέικερς στο «Staples Center» με 91-85. Ο Τόνι Πάρκερ είχε 24 πόντους και 6 ασίστ, με τον Καγουάι Λέοναρντ να προσθέτει 15 πόντους και 11 ριμπάουντ για τα «σπιρούνια». Ελλείψει του ακόμη τραυματία Κόμπι Μπράιαντ ο Πάου Γκασόλ είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στο ντέρμπι του Τέξας οι Ρόκετς επικράτησαν 113-105 των Μάβερικς με 34 πόντους του Τζέιμς Χάρντεν, ενώ οι Τίμπεργουλβς σάρωσαν με 100-81 τη Θάντερ με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ του Κέβιν Λοβ, την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ έμεινε στους 13 πόντους με 4/11.

Ο Κρις Πολ κατέγραψε το τρίτο σερί του νταμπλ-νταμπλ, με 26 πόντους και 10 ασίστ, οδηγώντας τους Κλίπερς στο 110-101 επί των Κινγκς στο Σακραμέντο. Οι Νάγκετς έχασαν για πρώτη φορά μετά από 23 σερί νίκες στην έδρα τους στην κανονική περίοδο, με 113-98 από τους Μπλέιζερς.

Αναλυτικά:

Σάρλοτ Μπόμπκατς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 90-84 Γουόκερ 23, Κιντ-Τζίλκριστ 15, Μπιγιόμπο 11 (10 ριμπ.), Χέντερσον 10-Μάιλς 22, Τόμπσον 21 (11 ριμπ.), Ίρβινγκ 16, Τζακ 15.

Ορλάντο Μάτζικ-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 110-90 Αφλάλο 30, Χάρκλες 20, Ο’ Κουίν 14, Βούτσεβιτς 10, Νέλσον 10, Ολαντίπο 10-Ντέιβις 26 (17 ριμπ.), Χόλιντεϊ 17, Μόροου 14, Γκόρντον 12.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Φιλαδέλφεια 76ερς 102-109 Γουόλ 26, Γουέμπστερ 13, Αρίζα 12 (14 ριμπ.), Γκορτάτ 12, Μπιλ 10-Γιανγκ 29, Τέρνερ 23, Χόους 16 (14 ριμπ.), Κάρτερ-Ουίλιαμς 14, Ρότεν 10, Άλεν 10.

Ατλάντα Χοκς-Τορόντο Ράπτορς 102-95 Χόρφορντ 22 (16 ριμπ.), Τιγκ 17 (12 ασίστ), Κόρβερ 17, Μίλσαπ 15-ΝτεΡόζαν 31, Λάουρι 16, Γκέι 14, Τζόνσον 13.

Χιούστον Ρόκετς-Ντάλας Μάβερικς 113-105 Χάρντεν 34, Λιν 14, Χάουαρντ 13 (16 ριμπ.), Μπρουκς 13, Κάσπι 12, Ασίκ 6 (12 ριμπ.)-Νοβίτσκι 22, Έλις 20, Κράουντερ 15, Μπλερ 11 (10 ριμπ.), Μέκελ 11.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 100-81 Λοβ 24 (12 ριμπ.), Πέκοβιτς 15 (10 ριμπ.), Ρούμπιο 14 (10 ασίστ), Ουίλιαμς 10, Μπαρέα 10-Λαμπ 16, Ντουράντ 13, Ιμπάκα 9.

Μπρούκλιν Νετς-Μαϊάμι Χιτ 101-100 Πιρς 19, Τζόνσον 19, Λόπεζ 13, Μπλάτσε 9, Ουίλιαμς 8, Άντερσον 8, Κιριλένκο 8-Τζέιμς 26, Ουέιντ 21, Μπος 17, Τσάλμερς 12, Άλεν 12.

Ντένβερ Νάγκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 98-113 Ρόμπινσον 24, Λόσον 21, Φαρίντ 11 (11 ριμπ.), Μίλερ 10-Όλντριτζ 25, Μάθιους 21 (12 ριμπ.), Μπατούμ 21, Λίλαρντ 18, Ουίλιαμς 11.

Φίνιξ Σανς-Γιούτα Τζαζ 87-84 Μπλέντσο 18, Πλάμλι 13 (13 ριμπ.), Τάκερ 12-Καντέρ 20 (12 ριμπ.), Χάουαρντ 18 (10 ριμπ.), Μπερκς 15, Φέιβορς 14 (17 ριμπ.).

Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Κλίπερς 101-110 Τόμας 29, Κάζινς 24 (10 ριμπ.), Θόρντον 17, Τόμπσον 11-Πολ 26 (10 ασίστ), Κρόφορντ 18, Ρέντικ 13, Ντάντλεϊ 10, Μπαρνς 10.

Λος Άντζελες Κλίπερς-Σαν Αντόνιο Σπερς 85-91 Γκασόλ 20 (11 ριμπ.), Μικς 14, Τζόνσον 12, Φάρμαρ 7, Γιανγκ 6, Μπλέικ 6-Πάρκερ 24, Τζινόμπιλι 20, Λέοναρντ 15 (11 ριμπ.), Ντιαό 14, Σπλίτερ 9 (14 ριμπ.).

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Νίκησαν και άρεσαν οι Έλληνες!!

Αντετοκούνμπο και Κουφός είχαν θετική παρουσία στις νίκες που πέτυχαν Μπακς και Γκρίζλις τα ξημερώματα στο ΝΒΑ.

Νίκησαν και άρεσαν οι Έλληνες
Σεφτέ στις νίκες έκαναν οι Έλληνες στο ΝΒΑ. Οι Μπακς πέρασαν με 105-98 από τη Βοστώνη απέναντι στους Σέλτικς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει 12:27 έχοντας 5 πόντους (1/2 βολές, 2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 2 ριμπάουντ και 3 φάουλ. Ο Ζάζα Πατσούλια με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των «ελαφιών». Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να συνδυάσουν με νίκη τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μπιλ Ράσελ.

Μπόστον Σέλτικς-Μιλγουόκι Μπακς 98-105
Μπας 17, Ουάλας 14, Γκριν 13, Λι 13, Φαβεράνι 12 (18 ριμπ.), Σάλιντζερ 10-Πατσούλια 20, Νιλ 14, Γουόλτερς 14, Χένσον 13, Μίντλετον 13.

Οι Γκρίζλις χρειάστηκαν την παράταση για να νικήσουν με 111-108 στο Μέμφις τους Πίστονς χαρίζοντας στον προπονητή τους, Ντέιβ Γέργκερ, την πρώτη του νίκη στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο Κώστας Κουφός χρησιμοποιήθηκε για 15:59 έχοντας 6 πόντους (3/6 δίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, 1 φάουλ και 1 λάθος. Αντίθετα, ο Νικ Καλάθης δεν έπαιξε καθόλου. Ο Μάικ Κόνλεϊ με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ πρόσθεσε 15 και είχε το φόλοου σε δικό του άστοχο σουτ που έστειλε το ματς στην παράταση.

Μέμφις Γκρίζλις-Ντιτρόιτ Πίστονς 111-108 (κ.α. 95-95)
Κόνλεϊ 22, Ράντολφ 16 (10 ριμπ.), Άλεν 16, Γκασόλ 15-Στάκεϊ 19, Σμιθ 19, Μπάινουμ 18, Μονρό 16, Κάλντγουελ-Πόουπ 13, Ντράμοντ 12 (16 ριμπ.).


Πηγή: sport-fm.gr

Ξένος αμυντικός και Έλληνες στο προσκήνιο!

Σε προχωρημένες επαφές με ξένο αμυντικό βρίσκεται η ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Πλησιάζουν στην «Ένωση» κι άλλοι ταλαντούχοι Έλληνες. Δύο θέσεις «παίζονται» εν όψει Τριγλίας.

Ξένος αμυντικός και Έλληνες στο προσκήνιο
Η ΑΕΚ είναι σαφές πως ήδη φροντίζει για το μέλλον της. Το έδειξαν κάποιες από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της, όπως και οι προ-συμφωνίες με τους Μάνταλο και Φαγέ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην «Ένωση», ωστόσο, δεν σταματούν εδώ και συνεχίζουν τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ξένο αμυντικό που αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα πρωταθλήματος του εξωτερικού. Μάλιστα προσωπικές επαφές φέρεται να έχει κάνει με τον παίκτη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Προφανώς η συγκεκριμένη μεταγραφή προορίζεται για το καλοκαίρι, αφού στην παρούσα φάση η «Ένωση» δεν έχει θέσεις ξένων, ούτε και ανάγκη από αμυντικούς.

Φυσικά η ΑΕΚ στοχεύει πάντα και στην ελληνική αγορά. Ο Τάσος Αυλωνίτης που μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Πανιώνιο είναι μία περίπτωση που αρέσει και φαίνεται πως η απόκτηση του 23χρονου αμυντικού είναι σε καλό δρόμο. Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν επίσης τον 19χρονο Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης και τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, που είναι πιο ακριβές περιπτώσεις, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του.

Εννιά στους έντεκα σίγουροι

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ (15:15). Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά του βασικού σχήματος. Σίγουροι θεωρούνται οι Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Ρόβας, Σταθάκης (στόπερ), Κορδέρο, Γεωργέας (κεντρικά χαφ), Γροντής, Πόποβιτς (μεσοεπιθετικοί) και Ντ’ Ακόλ (φορ). Καραγκιολίδης και Βούρας διεκδικούν τη θέση του γκολκίπερ, ενώ Ράμα και Μπρέτσεβιτς αυτή του τέταρτου ξένου. Αν προτιμηθεί ο πρώτος, η ΑΕΚ θα παίξει με 4-3-3, ενώ αν επιλεγεί ο δεύτερος, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, το σύστημα θα γίνει 4-4-1-1.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ανάκογλου, που όμως πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, όχι όμως και ο ανέτοιμος Πλατέλλας που θα επιστρέψει στο επόμενο ματς. Πάλι δεν βρέθηκε θέση για τον Τσιρίλο λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.Πηγή: sport-fm.gr

Μυθικό γκολ του γκολκίπερ από την εστία του!!

Είναι... άτιμο αυτό το ποδόσφαιρο. Και γι' αυτό λέγεται «βασιλιάς» των σπορ. Γιατί πόσο συχνά βλέπεις τον ένα τερματοφύλακα να βάζει από την εστία του γκολ στον άλλο; Και, ΔΗ σε ματς Πρέμιερ Λιγκ;

Μυθικό γκολ του γκολκίπερ από την εστία του!
Σίγουρα θα έχετε ξαναδεί έναν τερματοφύλακα να σκοράρει από την εστία του και να εκθέτει τον συνάδελφό του. Σε κάποιο από τα... προηγμένα πρωταθλήματα της Ασίας ή της Αφρικής, θα 'χει πάρει το μάτι σας ένα ανάλογο περιστατικό.

Αλλά, στην Πρέμιερ Λιγκ να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ΑΠΛΑ απίστευτο! Με τη συμπλήρωση... 14 δευτερολέπτων, ο γκολκίπερ της Στόουκ, Μπέγκοβιτς έκανε το βολέ και ούτε ο ίδιος θα πίστευε την κατάληξη που θα έχει.

Διότι, οι δύο αμυντικοί της Σαουθάμπτον συνεννοήθηκαν(;) να αφήσουν την μπάλα για τον τερματοφύλακά τους, αλλά ο τελευταίος πέταξε έναν εξαιρετικό... αετό, η μπάλα τον «κρέμασε» και η κατάληξη η αναμενόμενη.



GOAL STOKE 1-0 SOUTHAMPTON (02-11-2013) Highlights από Sport-Today-2014

Πηγή: sport-fm.gr

«Σαμποτάζ» στην Τσέλσι!!

Τη φιλοδοξία της Τσέλσι να περάσει στην κορυφή της Premier League ανατίναξε η Νιούκαστλ! Με… σαμποτέρ δυο Γάλλους (τους Γκουφράν και Ρεμί) οι «καρακάξες» πυρπόλησαν με 2-0 την ομάδα του Μουρίνιο.

«Σαμποτάζ» στην Τσέλσι! (video)
Σε… γαλλική ενέδρα έπεσε η Τσέλσι στο δρόμο προς την κορυφή της Premier League!

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Γκουφράν και Ρεμί, η Νιούκαστλ παγίδευσε με 2-0 τους Λονδρέζους και δεν τους επέτρεψε να περάσουν -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση.

Χωρίς ιδέες και ευστοχία στις καλές ευκαιρίες που έφτιαξαν ενδιάμεσα στα δυο γκολ (68’, 89’) οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε την ισοπαλία απ’ την ψυχωμένη ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Όχι μόνο δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν, λοιπόν, απώλειες απ’ το Άρσεναλ-Λίβερπουλ, αλλά κινδυνεύουν να υποχωρήσουν κι απ’ τη δεύτερη θέση, αν νικήσει η… Σαουθάμπτον ή κάποια εκ των Έβερτον-Τότεναμ στο μεταξύ τους ματς.


Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο, 2/11 (17:00)

Νιούκαστλ-Τσέλσι 2-0
(68’ Γκουφράν, 89’ Ρεμί)

Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χαλ-Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Σίτι-Νόριτς
Στόουκ-Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας
Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα
Άρσεναλ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 3/11

Έβερτον-Τότεναμ (15:30)
Κάρντιφ-Σουόνσι (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Άστον Βίλα-Κάρντιφ
Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Λίβερπουλ-Φούλαμ
Σαουθάμπτον-Χαλ
Νόριτς-Γουέστ Χαμ
Τότεναμ-Νιούκαστλ
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ
Σουόνσι-Στόουκ Πηγή: sport-fm.gr