Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Νίκη κορυφής για Απόλλωνα!!

Προσωρινά μόνος πρώτος στην βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος έμεινε ο Απόλλωνας, που νίκησε 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού για την 8η αγωνιστική.

Νίκη κορυφής για Απόλλωνα
Έτσι η γηπεδούχος ομάδες έφτασε στις επτά νίκες και τους 21 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο με 18 τον Ερμή που έχει όμως ματς λιγότερο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, απομακρύνθηκε πλέον οκτώ βαθμούς από τη κορυφή, αφού έμεινε στην έκτη θέση με 13 βαθμούς. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπουλής και Γκουγιόν στο 69ο και 79ο λεπτό αντίστοιχα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένοι και χωρίς τη μεγάλη φάση και όλα κρίθηκαν στο δεύτερο, όπου ο Απόλλωνας πιο συγκεντρωμένος, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο γκολ ξεκίνησε από προσωπική ενέργεια του Σανγκόι που έτρεξε με την μπάλα, έδωσε την ασίστ στον Παπουλή ο οποίος μπροστά στον Μαντούκα από αριστερά συνέκλινε προς τα μέσα και έκανε το δεξί σουτ, νικώντας τον Πάρντο. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός για να ισοφαρίσει όμως μάταια. Δέκα λεπτά μετά το 1-0, έπειτα από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Παπουλή από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σανγκόι ο οποίος κέρδισε αρκετές κόντρες, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Γκουγιόν, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού, Βασιλείου, Μερκής, Καρυπίδης, Χαμντανί, Γκουγιόν (87'Γκριγκόριε), Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι, Γκαρσία.
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Μπόρδα (75'Γκονζάλβες), Αμορίν, Μοράις, Βινίσιους, Μαντούκα (81'Μπενασούρ), Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Σιέρινταν (46'Μπούντιμιρ).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου


Απόλλων Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ 2-0 (69’ Παπουλής, 79΄ Γκουγιόν)
Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ (17:00)
Αλκή-Εθνικός Άχνας (18:00)
Ερμής-ΑΕΛ (19:00)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ανόρθωση-Ένωση Παραλιμνίου (16:00)
Άρης-ΑΕ Κιτίου (18:00)
Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα (18:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: