Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο Αλόνσο θέλει Ρεάλ!!

Το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί έντονα πως το προσεχές καλοκαίρι ο Τσάμπι Αλόνσο θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός όμως φαίνεται πως δεν σκέφτεται καν να αποχωρήσει!

Ο Αλόνσο θέλει Ρεάλ!
Έχει γραφτεί εντόνως πως από του χρόνου θα παίζει στην Τσέλσι, αφού τον θέλει ο Μουρίνιο. Ή ότι θα πάει στη Γιουβέντους ως ο αντί-Πίρλο. Αλλά, φαίνεται πως ο Τσάμπι Αλόνσο «γουστάρει» τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θέλει να φύγει.

Το τρέχον συμβόλαιο του Ισπανού άσου εκπνέει το καλοκαίρι, όμως πιστεύει πως έχει ακόμα τουλάχιστον τρία χρόνια να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο και δεν έχει κανένα λόγο να αποχωρήσει από την «βασίλισσα». Γι’ αυτό και όπως είναι φυσικό θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει και οι Μαδριλένοι να το επιθυμούν, κάτι που για την ώρα φαίνεται να ισχύει. Επίσης, ο διεθνής μέσος θα χρειαστεί κάποιες εγγυήσεις πως υπολογίζεται ως βασικό μέλος της ομάδας και όχι απλά για να έχει συμπληρωματικό λόγο.

Εφόσον σε αυτά τα δύο υπάρχει πλήρης συμφωνία, τότε λογικά ο Αλόνσο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς και οι οπαδοί της Ρεάλ θέλουν να συνεχίσουν να τον βλέπουν με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Πάντως ό,τι είναι να γίνει από το νέο έτος, διότι για την ώρα στο μυαλό του Ισπανού άσου υπάρχει μόνο το να επιστρέψει 100% στην ενεργό δράση, αφού μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: