Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο ΠΑΟ κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα από το -15 και να πάρει τη νίκη σε μία καυτή έδρα και αυτό οφείλεται στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του όπως ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης

Πεδουλάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Η εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ της Hala Pionir ο Παναθηναϊκός στη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα, ειδικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης δεν έχει πολλά να προσδώσει στην ομάδα για το μέλλον για αυτό και όπως τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, αυτό που πρέπει να κρατήσουν οι παίκτες του από το συγκεκριμένο ματς είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν.

«Η ομάδα παρουσίασε δύο όψεις. Η μία ήταν του πρώτου ημιχρόνου όπου παρουσιαστήκαμε πολύ σοφτ. Επηρεαστήκαμε από το εχθρικό περιβάλλον, το οποίο θύμιζε ελληνικό ντέρμπι. Ήμασταν χαλαροί και δεν κοντράραμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, αντιδράσαμε. Επιστρατεύσαμε τα παιδιά που είναι περισσότερο μαχητές. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος αλλά και στην παράταση σημειώνοντας μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια», είπε ο κόουτς των «πράσινων» και συνέχισε: «Κρατάμε περισσότερο το ότι δείξαμε χαρακτήρα. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε ένα σκληρό μάθημα. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να έχεις κίνητρο και να αποδεικνύεις πάντα την αξία σου. Αυτό ισχύει για όλους μας. Από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: