Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

“Να σφίξει τα λουρία ο Μιλίνκοβιτς”

passalis_1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, για τα προβλήματα της ομάδας αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη.
Αναλυτικά είπε:
“Είδαμε μια ομάδα που παρουσίασε αδυναμία να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου. Επίσης βλέπουμε πως το πρόβλημα εντοπίζεται στη θέση των αμυντικών μέσων. Υπάρχει πολλή μεγάλη δυσκολία να μεταφερθεί η μπάλα από την μεσοαμυντική στη μέσοεπιθετική γραμμή. Μεταφέρεται αργά αλλά και εσφαλμένα. Οι παίκτες προσπαθούν μα μεταφέρουν την μπάλα με ανορθόδοξο τρόπο. Λείπει η κάθετη πάσα. Πίστευα πως το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να λυθεί από τον Γιάννη Παπαδόπουλο κάτι που δε γίνεται. Ο Αγκάνθο έχει την ικανότητα άμα του έρθει η μπάλα να τη προστατέψει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το πρόβλημα δεν είναι οι δύσκολες πάσες αλλά οι εύκολες και απλές. Για να μπορέσει ο Άρης να παρουσιάσει ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό πρόσωπο πρέπει να λύσει το πρόβλημα της τροφοδοσίας”.
Για την αποβολή του Οικονομόπουλου:
Αδικεί τον εαυτό του με αυτά που κάνει. Δε γίνεται να έχει τέτοια συμπεριφορά και να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Ότι και να συμβαίνει οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν την κατάλληλη συμπεριφορά και να μη δρουν εις βάρος της ομάδας. Θεωρώ σωστή την απόφαση του Μιλίνκοβιτς να “σφίξει” τα λουριά”.
Για τον φετινό ΟΦΗ:
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με φιλοδοξίες και καλές μεταγραφές. Παρόλα αυτά η εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχει καλή επιθετική γραμμή, προβλήματα στην άμυνα και παίζει σε μια δυνατή και ποδοσφαιρική έδρα. Είναι στα μέτρα του Άρη, ο οποίος θα μπει αμυντικά με σκοπό να χτυπήσει στη κόντρα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι από το οποίο μπορούν οι “κίτρινοι” να πάρουν κάτι”.
Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ:
Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκείται στους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου τόσο μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούνται. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες αλλά κανείς δε ξέρει μέχρι πότε θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την πίεση. Το άγχος που υπάρχει στην ομάδα της Κρήτης λειτουργεί υπέρ του Άρη. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του αντιπάλου και με ορθόδοξο και σωστό ποδόσφαιρο να καταφέρει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: