Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

“Δυνατός ο ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

timthumb
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας της Κρήτης με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά είπε:
Για την προετοιμασία που έκανε ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε λόγω του αγώνα του κύπελλο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.
Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δύναμη επιθετικά αλλά και στις στημένες φάσεις όπου πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και ένα καταξιωμένο προπονητή. Βρίσκεται σε ένα πολύ καλό δρόμο”.
Για τον φετινό Εργοτέλη:
“Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και προσπαθούμε να πάμε όσο το δυνατό καλύτερα. Ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο, κάναμε κάποια  λάθη αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ισορροπημένη ομάδα. Είμαστε καλοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά”.
Για τους στόχους του Εργοτέλη:
“Ο στόχος μας είναι να σωθούμε το γρηγορότερο δυνατό και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδία από τις ακαδημίες μας να “ανοίξουν” τα φτερά τους. Βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια και με ηρεμία και πίστη στη ομάδα βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά μας στοιχεία και οι αδυναμίες μας. Άμα δε προσέξουμε τον κάθε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να μπούμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.
Για τις ακριβές μεταγραφές του ΠΑΟΚ:
“Οι ακριβές μεταγραφές δε έχουν σημασία για εμάς όταν αρχίζει το παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε τον ΠΑΟΚ συνολικά. Μέσα στο γήπεδο είναι έντεκα εναντίον έντεκα”.
Για τις απώλειες του Εργοτέλη:
Θα κάνουμε το απόγευμα την τελευταία προπόνηση όπου θα βγει η αποστολή. Ο “Μπαμ Μπαμ” έκανε μια εγχείριση και θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Αυτή είναι πολύ μεγάλη απώλεια για εμάς καθώς είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε καλά και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρόβλημα φαίνεται να έχει και ο Πίτσο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: