Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

“Είμαστε έτοιμοι για Ρέθυμνο”

bohoridis
Στον ArenaFM 89,4 μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, για όλα τα μπασκετικά θέματα των “κιτρίνων”.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον επόμενο αντίπαλο του Άρη, το Ρέθυμνο:“Το Ρέθυμνο έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Στην έδρα του είναι αρκετά δυνατό αλλά κάναμε καλή προετοιμασία και πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι έτοιμη”.
Για τα στοιχεία που θέλει ο Άρης στο παιχνίδι του:” Όχι μόνο ο αγώνας με το Ρέθυμνο αλλά όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στην ομαδικότητα μας στο πάθος μας και στην ενέργεια μας. Νοιώθω πολύ καλά για τον ρόλο μου στην ομάδα. Ο προπονητής μας βοηθάει πολύ και είμαι έτοιμος να ακολουθήσω οποιαδήποτε οδηγία μου δώσει”.
Για την κλήρωση στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο:“Η κλήρωση ήταν η καλύτερη δυνατή. Υπάρχει πολύς καιρός μέχρι να έρθει εκείνο το παιχνίδι. Για την ώρα κοιτάμε τον αγώνα με το Ρέθυμνο”.
Για τις επιστροφές των Σαρικόπουλο και Χάντ:“Με την επιστροφή των Σαρικόπουλο και Χαντ θα βελτιωθούμε πολύ. Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες που έχουν να προσφέρουν πολλά στον Άρη”.
Για την εικόνα του ποδοσφαιρικού Άρη:Είμαι Άρης και στεναχωριέμαι για τις ήττες της ομάδας, σε όποιο άθλημα και αν γίνεται”.
Για το φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ:“Στο φιλικό δοκιμάσαμε κάποια καινούρια πράγματα και βγάλαμε  σημαντικά συμπεράσματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: