Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Υπέρβαση για Τσιώλη!

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τον Σάκη Τσιώλη, προχωρώντας σε οικονομική υπέρβαση για να τον πείσει να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπέρβαση για Τσιώλη
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι περιπτώσεις των προπονητών που εξετάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την διάδοχη κατάσταση του Σάββα Παντελίδη.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Σάκη Τσιώλη και υπάρχουν άλλες δύο λύσεις που ακολουθούν. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της SportDay, τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Καρδιτσιώτη τεχνικού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης έχει αρκετά ψηλό κασέ, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου καταβάλει προσπάθεια για να τον πείσει και σκοπεύει να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση για να πετύχει τον σκοπό του.

Την ίδια ώρα, ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται ο Νίκος Κωστένογλου από την Ελλάδα και ο Βόσνιος Πλαζ Σλίσκοβιτς από το εξωτερικό και μέχρι πρότινος ήταν σε σύλλογο της Κίνας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: