Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«Δυναμώνει ο ΠΑΟΚ»

orfanos
Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού και νυν βουλευτής Γιώργος Ορφανός φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ και την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη. Τόνισε τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και ότι οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να είναι πολλοί προσεχτικοί στις κινήσεις τους.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αθλητικό κέντρο στην Θέρμη: «Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουνε με προσοχή γιατί είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πρόσωπα τα οποία θα θελήσουν να μην περάσει αυτό, για πολλούς λόγους, πολιτικούς αλλά και άλλους λόγους. Η αύξηση του χρόνου βοηθάει στο να είναι ανταποδοτικό το έργο. Η τήρηση των νόμων και η ανταποδοτικότητα  είναι στοιχεία σημαντικά και πιστεύω θα βρεθεί η χρυσή τομή. Οπότε πρέπει να γίνει με προσοχή και να ικανοποιεί οικονομικά την πλευρά του κ.Σαββίδη».
Για το αν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ: «Κάθε κίνηση που δυναμώνει μια ομάδα, είναι ένα βήμα προς την καταξίωση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη να φτιάξει όνομα, η καταξίωση έρχεται με τίτλους. Όταν ετοιμάζει μια τόσο δυναμική παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα, στο επίπεδο των ακαδημιών , στο υπόβαθρο που στήνει αλλά και σε εγκαταστάσεις που μπορείς να φτιάξεις πολύ πιο επιθετικό σχεδιασμό, όλα αυτά δυναμώνουν την θέση του ΠΑΟΚ».
Για την παρέμβαση στην Βουλή που έκανε για την απόφαση να μπουν σε διαθεσιμότητα πρώην αθλητές που έκαναν μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν: «12.500 υπάλληλοι βρίσκονται σε διαδικασία διαθεσιμότητας. Μέσα σε αυτούς έχουν συμπεριλάβει και αυτούς τους ιδιαίτερα διακριθέντες αθλητές. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα ήρθε η πολιτεία να τα ανταμείψει για κάτι το οποίο πέτυχαν και πλέον τους βάζει να ανταγωνιστούν με κάποιους άλλους και θεωρώ ότι είναι άδικο καθώς αυτός που είχε βάλει στο μυαλό του ότι τον ενδιαφέρει ο αθλητισμός, κατά βάση δεν ασχολήθηκε με τα μαθήματα εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Άρα μόρια από πλευράς μόρφωσης δεν διαθέτουνε. Η πολιτεία που πήγε και πανηγυρίσει μαζί τους και έβγαινε φωτογραφίες, τώρα έρχεται να τα πάρει όλα πίσω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: