Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ευρωπαϊκά «μάτια» για Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη!!

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Μαρσέιγ έχουν μπει οι: Μήτρογλου, Μανωλάς και Σάμαρης. Οι σκάουτερ των δύο συλλόγων θα παρακολουθήσουν τους τρεις διεθνείς στο ντέρμπι της Λεωφόρου το Σάββατο.

Ευρωπαϊκά «μάτια» για Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη
Οι φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου, του Κώστα Μανωλά και του Ανδρέα Σάμαρη με τον Ολυμπιακό κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η παρουσία τους στην Εθνική ομάδα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη. Και αν για τον πρώτο σκόρερ των «ερυθρολεύκων» έχει γίνει συνήθεια η παρακολούθηση της πορείας του από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, το ενδιαφέρον των ξένων για τους Μανωλά και Σάμαρη είναι επίσης, έντονο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού θα είναι στην ενδεκάδα των Πειραιωτών και έτσι ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό θα έχει τη δυνατότητα να τον τσεκάρει και να γεμίσει το μπλοκάκι του σημειώσεις.

Η Λίβερπουλ θα βρίσκεται στη Λεωφόρο για τα… μάτια του Μήτρογλου και του Μανωλά. Οι «κόκκινοι» ψάχνουν στόπερ και επιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο διεθνείς. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο σκάουτερ της Λίβερπουλ να παραμείνει και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, την προσεχή Τρίτη προκειμένου να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τους δύο «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να βρεθούν αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων από τη Γερμανία για τον Κώστα Μήτρογλου μεταξύ των οποίων η Σάλκε, το Αννόβερο και η Βόλφσμπουργκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: