Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μόνο ο επενδυτής…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για κύπελλο, ΟΦΗ, αλλά κυρίως ΑΜΚ και επενδυτές!  
Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΑΡΗΣ επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Όταν η μπάλα είναι στα δικά του πόδια και δεν… παίζει στην κόντρα πολύ δύσκολα παίρνει αυτό που θέλει. Όταν μάλιστα λείπει ο καλύτερός σου παίκτης και πρώτος σκόρερ, μάλλον είναι ολόκληρο… βουνό να κερδίσεις και να πάρεις την πρόκριση στο κύπελλο.
Ο ΑΡΗΣ σε πέντε ματς στο Βικελίδης έχει πετύχει 3 γκολ. Και τα τρία ο Ουντότζι που χθες ήταν στην κερκίδα. Από την άλλη πλευρά μία ομάδα που είναι η καλύτερη της football league και μπήκε για να κρατήσει το μηδέν. Το έκανε με χαρακτηριστική ευκολία και με αξιοσημείωτη μεσοαμυντική πειθαρχία.
Απέναντί της όμως είχε μία ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση και όρεξη. Και φυσικά αυτό προκύπτει από την προσπάθεια των παικτών και την ίδια στιγμή από αυτό που παίρνει ο προπονητής από αυτούς.
Τις δυνατότητες τις ομάδες, τις αδυναμίες, τα υπέρ και τα κατά τα γνωρίζουμε, λίγο πολύ όλοι. Το απαράδεκτο για μένα και με τον Πλατανιά και με τον Ολ. Βόλου ήταν η έλλειψη προσπάθειας, η νωχελικότητα, η επιπολαιότητα, η απειθαρχία, που προσέγγισε ο ΑΡΗΣ τα δυο ματς.
Την ίδια στιγμή όμως οφείλω να ομολογήσω ότι με εξέπληξε θετικά η άμεση… επέμβαση για το θέμα της αποβολής του Οικονομόπουλου. Μου δείχνει αρκετά για τον Μιλίνκοβιτς αυτή η κίνηση και πραγματικά ελπίζω ο Σέρβος να μπορέσει να γυρίσει και πάλι την κατάσταση.
Αν ο ΟΦΗ δεν βρίσκονταν στην θέση που είναι τώρα, αν δεν υπήρχαν οι…μπούκες στην προπόνηση και το must win ματς της Κυριακής, θα ήμουν σχεδόν βέβαιος για μία νέα αρχή στην Κρήτη.
Αυτά τα παιχνίδια είναι που ο ΑΡΗΣ μπορεί στην κυριολεξία να… κλέψει, σε τέτοια ματς μπορεί να εφαρμόσει ο Μιλίνκοβιτς τα πλάνα του με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και αποδοτικότητα. Η απουσία του Οικονομόπουλου είναι ένα θέμα, αλλά εδώ περιμένω από τον Παπαδόπουλο την επαναφορά.
 Ευελπιστώ Ηρακλής και Ουντότζι να είναι έτοιμοι και φυσικά ο Σπάθας (άλλος ένας που έδωσε ήταν παρών στα περιβόητα βαφτίσια παρέα με το Νίκο Μαχλά!!!) να μην σφυρίξει όπως πέρσι που το πρώτο φάουλ υπέρ του ΑΡΗ το έδωσε στο 71 και βέβαια ο ΑΡΗΣ έχασε με δυο γκολ οφσάιτ!!! Πάνω από όλα όμως ευελπιστώ να δω την ομάδα που έπαιξε κόντρα στπον Πανιώνιο από πάθος, διάθεση και... κοχόνες για να το γράψω στα ελληνικά και έχουμε... άλλα.
Αυτά για το αγωνιστικό και τα δεδομένα του σήμερα. Για να ξεφύγουμε όμως από τέτοιες αναλύσεις ένας είναι ο τρόπος. ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Η ΑΜΚ άνοιξε, αλλά δεν έχουμε λογαριασμούς για να βάλει τα χρήματα ο επενδυτής. Καθυστέρηση χωρίς λόγο και αιτία για την ΑΜΚ που βέβαια αποδεικνύεται ότι ήταν ανοικτή, αλλά ο όποιος επενδυτής, που θα έβαζε τα χρήματα για να πάρει τις μετοχές; Για να έρθουμε στο σήμερα, που θα τα βάλει όταν μάλιστα λήγει η ΑΜΚ στις 7 Νοεμβρίου και ακόμα ΚΜΑ και ΑΣ δεν έχουν αποφασίσει παράταση;
Η ΠΑΕ οφείλει ΧΘΕΣ να δηλώσει τους λογαριασμούς και αν ο όποιος επενδυτής θέλει να τους πιέσει πολύ απλά στέλνει μία επιστολή ενδιαφέροντος και ζητάει να μάθει τον αρ. λογαριασμού. Μετά ένας από τους δυο θα εκτεθεί και το… δικό του παραμύθι θα τελειώσει.  Και προσέξτε κάτι γιατί είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν και ορισμένοι που θα μας πουν ότι μπορεί να διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας, της ΠΑΕ κτλ. Επενδυτής κατά δήλωσή του μπορεί να είναι και ο ίδιος ο κ. Ηλιάδης. Τα… χώνει και άπαντες στέκονται προσοχή. Το ζήτημα είναι να υπάρχει το… μπαγιόκο!
Για όσους βιάζονταν σε αυτά τα θέματα, ο φάκελος του 99 έκλεισε σήμερα με ότι αυτό συνεπάγεται…
ΥΓ1 Όταν βγαίνεις και δηλώνεις ότι θα συμμετέχεις στην ΑΜΚ, στέλνεις και μία επιστολή για τον φάκελο του 99 όπου και εκδηλώνεις το ενδιαφέρον. Επιτέλους ας σταματήσουν ορισμένοι να μοιράζουν λεφτά μέσω των ραδιοφώνων και μόνο… Και δεν είναι η πρώτη φορά…
ΥΓ2 Μετά τις νίκες με Πανιώνιο και Βέροια… κοκοκοκο. Μετά τον Πλατανιά και τον Βόλο ξαναεμφανίστηκαν οι… γκαραζιέρηδες.
ΥΓ3 Ο κ. Παναγόπουλος μπορεί να πάρει τον φάκελο του 99, όπου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε τις αποφάσεις της ΦΙΦΑ για τις οποίες του είχα μιλήσει στο Λίμπερο και δεν τις πίστευε, για Μπασίρ, Κνόπερ, Σίμιτς, Βαλερί με τις οποίες σημειώνει ότι υπεράνω όλων είναι οι νόμοι του κράτους για περιπτώσεις όπως το άρθρο 44. Και το 99 συμπληρώνω εγώ…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: