Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ντέρμπι… στην ώρα του!

Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30), αφού οι αρχές δεν κρίνουν πως συντρέχει λόγος ανησυχίας μετά τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ντέρμπι… στην ώρα του
Το ούτως ή άλλως μικρό ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι των «αιωνίων» φαίνεται πως εξαλείφεται. Μετά τη χθεσινοβραδινή διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, υπήρχαν κάποιοι που ανησυχούσαν για την ασφάλεια στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Θεωρούσαν πως με την έκρυθμη κατάσταση στην Αττική και το φόβο αντιποίνων, αντιδράσεων ή διαδηλώσεων, δεν θα ήταν φρόνιμο να απασχολείτο τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη για την τήρηση τάξης για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και να μην είναι διαθέσιμη για άλλες ανάγκες στο λεκανοπέδιο. Ωστόσο από τη στιγμή που ούτε η διοργανώτρια αρχή, αλλά ούτε και η ΕΛ.ΑΣ έχουν θέσει τέτοιο ζήτημα, το ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά και στην προγραμματισμένη του ώρα (19:30), φυσικά με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, όπως έχει αποφασιστεί από τις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: