Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Αποθέωση στην Γερμανία!

paokaerodromio.jpgΟι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν αποθέωσαν μόνο στην Τούμπα τους παίκτες της ομάδας στην έναρξη της προετοιμασίας. Ακόμη και στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας, όπου βρέθηκε η αποστολή λίγο πριν αναχωρήσει για το Άρνεμ υπήρξε... ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο.

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Ντύσελντορφ είχαν μαζευτεί αρκετοί οπαδοί του «δικεφάλου» και επιδοκίμασαν τόσο τον Φερνάντο Σάντος όσο και τους παίκτες. Από κει και πέρα όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι Θεσσαλονικείς συνάντησαν στο Άρνεμ εξαιρετικές συνθήκες για προετοιμασία.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πρώτα του δύο φιλικά παιχνίδια με ερασιτεχνικές ομάδες.

Από κει και πέρα πιθανότατα την Παρασκευή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή ο Μίρκο Σαβίνι.

Τέλος όσο αφορά το θέμα του Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα έχει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της Πόρτο για να τους πείσει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Γαλλικά σενάρια για Ντοσεβί σε ΠΑΟΚ ή Πανιώνιο



Ο Ντοσεβί της Ναντ Σενάρια που "βγήκαν" από την Γαλλία την Τετάρτη, θέλουν τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο να προσπαθούν για την απόκτηση του Ντοσεβί που αναμένεται να φύγει από την Ναντ. Πάντως δύσκολα οι Νεοσμυρνιώτες θα ενδιαφερθούν για τον παίκτη, ενώ από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει τίποτα σχετικό.

Ο Ντοσεβί είναι 30 ετών, Γαλλοτογκολέζος περιφερειακός επιθετικός. Με την Εθνική Τόγκο έχει παίξει σε 15 παιχνίδια και έχει σκοράρει μία φορά, ενώ με την Ναντ πέρσι είχε παίξει σε 10 ματς χωρίς να σκοράρει.

ΠΑΟΚ: Η άφιξη της ομάδας στο Doorwerth και η πρώτη προπόνηση


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Γύρω στις 16:30 (τοπική ώρα) έφτασε η ομάδα στο αθλητικό κέντρο Golden Tulip στο Doorwert της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 18:30 οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο για ένα χαλάρωμα που διήρκεσε μια ώρα. Ο Νίκος Αραμπατζής ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Με την αποστολή έχει ενσωματωθεί και ο Pablo Contreras που έφτασε χθες από την Χιλή στη Θεσσαλονίκη.

«Μπάσιμο» για Βιεϊρά η Λιόν!

Συνάντηση με τον τεχνικό της Λιόν, Κλοντ Πιελ είχε ο Πατρίκ Βιεϊρά όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η «L'Equipe»! Οι «λιονέ» προσφέρουν δύο εκατ. ευρώ ετησίως στο Γάλλο σταρ, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Το αντίπαλο δέος στην προκειμένη περίπτωση είναι η αγγλική Μπέρμιγχαμ που δίνει έξι εκατ. το χρόνο στον 34χρονο μέσο. Παρά το γεγονός ότι οι δύο προτάσεις απέχουν έτη φωτός στο οικονομικό κομμάτι, ο Βιεϊρά σκέφτεται πολύ πιο σοβαρά την προοπτική της επιστροφής στη Γαλλία. Πιστεύει ότι αγωνιζόμενος σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχει περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του ενεπλάκη σε μεταγραφικό σενάριο με την Παρί Σεν Ζερμέν.Επιμελεια Γιαννης Πεννος

ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Μαρκόπουλο


Παρουσίασε τον Μαρκόπουλο ο ΠΑΟΚ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας τον Σούλη Μαρκόπουλο, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να στήσει μια νέα, αξιόμαχη ομάδα κυριολεκτικά από μηδενική βάση.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας που είπε μεταξύ άλλων :
"Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο πρώτος μας στόχος για την θέση του προπονητή, ελπίζω αυτή την φορά να μείνει χρόνια στην ομάδα και γιατί όχι, να πάρει σύνταξη από αυτή".

Ακολούθως, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σταυρόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων :
"Από την αρχή είχα πει ότι πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει πάλι την αξιοπιστία του, ήθελα να φέρω τον Σούλη στην ομάδα γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος. Ο Σούλης άφησε την Ευρωλίγκα για να έρθει στον ΠΑΟΚ και ήρθε να δουλέψει για να δημιουργήσουμε μια σοβαρή, αξιοπρεπή κα ανταγωνιστική ομάδα"

Μετά, ο λόγος δόθηκε στον Σούλη Μαρκόπουλο και στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής :
"Ευχαριστώ την διοίκηση για τα καλά λόγια που είπαν για μένα και τους ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν να με φέρουν στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στο μπάσκετ και έχει πολύ μεγάλο βάρος στα μπασκετικά δρώμενα, πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί, θα μπορέσουμε σιγά σιγά να επανέλθει ο ΠΑΟΚ και να γίνει όπως παλιά. Στόχος μας είναι να καταξιωθεί πάλι η ομάδα και να μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους στην συνέχεια. Ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις απαιτήσεις των φιλάθλων, όπως και ότι θα βρούμε εμπόδια στο δρόμο μας αλλά θα καταφέρουμε τελικά να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε"

Στη συνέχεια, ο Μαρκόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τόνισε ανάμεσα σε άλλα: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ταρακουνηθεί σε κάθε επίπεδο, βλέπω ότι υπάρχει όρεξη και διάθεση για δουλειά από όλους και ελπίζω να κρατήσει αυτό, έτσι συν τω χρόνω θα έχουμε και αποτελέσματα.

Έχω πάρει κάποιες εγγυήσεις και πιστεύω ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή θα μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε καλούς παίκτες στην ομάδα, αυτή την στιγμή όμως δεν ξέρω ποιους θα μπορέσουμε τελικά να φέρουμε.
Αυτό που θέλω είναι να γίνουν πράξη όσα έχουμε συζητήσει με την διοίκηση ώστε η ομάδα να δουλέψει ανεπηρέαστη μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να υπάρχει ένα πολύ καλό ιατρικό τιμ και κάθε παράγοντας να κάνει την δουλειά όπως πρέπει.
Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το ρόστερ και μετά θα μιλήσουμε για το στυλ μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα και τους στόχους που θα έχουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αρχικά ένα κορμό παικτών για να δυναμώσει η ομάδα στα επόμενα χρόνια. Αν πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε τότε πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει πολύ καλό μπάσκετ.

Δεν είναι τόσο σημαντικό το μπάτζετ, όχι πάντα τουλάχιστον καθώς καμιά φορά δεν αρκεί. Πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά και οι κατάλληλοι παίκτες για να κάνουμε την ομάδα που θέλουμε, είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Θα ήθελα να μας στηρίξει ο κόσμος από την αρχή είτε παίζει καλά η ομάδα είτε όχι, εμείς με την σειρά μας φυσικά πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζουμε την στήριξη του"

TENORIO !...Στοίχημα.....

Επιμελεια-TENORIO !


Καλησπέρα στη παρέα..Το διπλό της ΜΠΡΙΝΕ από το πρωτάθλημα της 2ης Νορβηγίας..
Και ο άσος της ΣΟΝΓΚΤΑΛ από το κύπελλο της Νορβηγίας...
Θα είναι η βασική μου δυάδα στα σημερινά...

Καλό απόγευμα τα σέβη μου ΤΕΝΟRIO !

"Κυανόλευκος" για δύο χρόνια ο Μπόσνιακ



Στον Ηρακλή ο Μπόσνιακ Ο Ιβάν Μπόσνιαν είναι παίκτης του Ηρακλή. Ο Κοράτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Έφτασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα τα μεσάνυχτα της Τρίτης (7/7) και την Τετάρτη το πρωί πέρασε ιατρικές εξετάσεις για να προχωρήσει η συνεργασία του με τον Ηρακλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον έδειξαν η Χάποελ Τελ Αβίβ και ο ΑΠΟΕΛ και η Ξάνθη ενώ πληροφορίες από το Βέλγιο ήθελαν και ομάδες από την Κροατία και την Κορέα να τον έχουν προσεγγίσει.

Ο Μπόσνιακ στις πρώτες του δηλώσεις, αφού υπέγραψε για δύο χρόνια, είπε:
"Το πιο σημαντικό για μένα είναι που με δέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο κόσμος και οι άνθρωποι του Ηρακλή. Με τη νέα μου ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, από το οποίο γνωρίζω πολλά, θέλουμε το καλύτερο. Ξεκινήσαμε να συζητάμε πριν από πέντε μήνες όταν με είδαν στις Βρυξέλες, στους αγώνες μου με τη Γκενγκ. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα αποφασίσει πως θα παίξω. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω σε ότι μου ζητήσει" .

Η επιστροφή του Φώτη Κορκόβελου στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή αποτελεί σημαντική είδηση. Πριν από λίγες εβδομάδες έλεγε σε συνέντευξή του ότι όσο συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο, ένοιωθε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα γιατί κανείς δεν τον ρωτούσε για τις επιλογές και τις κινήσεις της ομάδας.
Φαίνεται ότι τώρα, ο ρόλος του θα είναι ενεργός.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την επάνοδο του κ. Φώτη Κορκόβελου στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η εξέλιξη αυτή, ήρθε ως αποτέλεσμα πολλών επαφών, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου και του ιδίου του κ. Φώτη Κορκόβελου, μέσα από τις οποίες, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και προέκυψε η κοινή επιθυμία για μία νέα συνεργασία, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ.
Μάλιστα, ο κ. Κορκόβελος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ, με όλες τις δυνάμεις του.
Ο κ. Κορκόβελος αναλαμβάνει το ρόλο του Διοικητικού Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος».

Τετάρτη και Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές υποβάλλονται σε κλινικό, εργαστηριακό και καρδιολογικό έλεγχο στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Διευθυντή του Εργαστηρίου, Καθηγητή κ. Αστέριου Δεληγιάννη και των συνεργατών του.

ΑΕΚ: Προσφέρει 600.000 ευρώ στον Γιούρκα

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού μπακ, ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, τις οποίες ευελπιστούν στην ΑΕΚ πως θα μπορέσουν να «υπερπηδήσουν», ιδιαίτερα αν δεν φτάσει στα χέρια του παίκτη κάποια άλλη πρόταση που να τον ικανοποιεί απόλυτα (μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί).

Ο Σεϊταρίδης, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει ως προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό ή το ιταλικό, ενώ οι απαιτήσεις του (φτάνουν το 1,1-1,2 εκατ. ευρώ) εκτιμούνται πως είναι ιδιαίτερα υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Οπως σας ενημέρωσε και χθες ο sportdog, στη συνάντηση που είχε χθες με τους Νίκο Νοτιά και Νάσο Θανόπουλο, ο Μπάγεβιτς τους ζήτησε να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του Σεϊταρίδη και οι δύο ισχυροί άνδρες την ΑΕΚ τον διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» θα προτείνουν στον Σεϊταρίδη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, ενώ παράλληλα θα επιχειρήσουν να του κάνουν όσο το δυνατόν πιο δελεαστικό «πακέτο» με πολύ «δυνατά» μπόνους κατάκτησης στόχων. Δηλαδή θα του δοθεί η δυνατότητα να ελπίζει σε ένα ποσό που ενδεχομένως να ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ανάλογα βέβαια με τις επιτυχίες.

Ντύθηκε... γαμπρός ο Πάτο!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πάτο έγινε γαμπρός το βράδυ της Τρίτης (7/7), με τον επιθετικό της Μίλαν να εγκαταλείπει... πρόωρα το κλαμπ των ελεύθερων και να νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, με το ιερό μυστήριο να λαμβάνει χώρα στο Ρίο ντε Ζανέιρο με παρουσία πλήθους επωνύμων, μεταξύ των οποίων ο Κακά μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν Σέλικο.

Από τα "κλου" του γάμου, το νυφικό της Στέφανι Μπρίτο που είχε την υπογραφή του "Dolce&Gabbana",η επιλογή του παίκτη να φορέσει και εκείνος λευκό κοστούμι, όπως και το αυτοκίνητο Rolls-Royce, με το οποίο το ζευγάρι πήγε στο γλέντι που ακολούθησε.

ΚΑΠΝΟΣ 3000 ΦΑΝΕΛΕΣ!


Η άτυπη "μονομαχία" μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Κακά αναφορικά με το ποιος είναι περισσότερο δημοφιλης στους οπαδούς της Ρεάλ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βγαίνει μέχρι στιγμής ο μεγάλος νικητής...
Τις πρώτες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Ρονάλντο μπροστά σε 80.000 οπαδούς στο "Μπερναμπέου", πουλήθηκαν από το επίσημο κατάστημα των Μαδριλένων περίπου 3000 φανέλες με το Νο 9 στην πλάτη (αυτό επέλεξε μετά το "7" που είχε στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ), ενώ είχαν πουληθεί μόνο 600 φανέλες με το Νο 8 του Κακά ύστερα από την παρουσίαση του Βραζιλιάνου την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα, τα επιμέρους νούμερα που έβγαλαν στη δημοσιότητα τα διεθνή ΜΜΕ είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά: αμέσως μετά τα "αποκαλυπτήρια" του Πορτογάλου, το επίσημο κατάστημα της Ρεάλ στο στάδιο "Μπερναμπέου" πούλούσε κατά μέσο όρο 15 φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο το λεπτό! Επιπλέον, μέσα σε διάστημα δύο ωρών ξεπουλήθηκαν 2.000 επίσημες φανέλες της "βασίλισσας" με το Νο 9 του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλάτη, με την κάθε μία να κοστίζει 85 ευρώ και έτσι τα πρώτα έσοδα να ανέρχονται στο ποσό των 170.000 ευρώ... Η "Κριστιανομάνια" συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και την Τρίτη, με τις νέες φανέλες του Πορτογάλου που τυπώθηκαν να εξαντλούνται μέσα σε ελάχιστες ώρες, και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αισθάνεται ασφαλώς τεράστια ικανοποίηση για το γεγονός ότι πέρα από έναν σπουδαίο παίκτη πήρε ένα άκρως εμπορικό όνομα.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΒΑΝΤΖΙΤΣ!!!!!!!!!!!!!!


Συμφωνα με πληροφοριες ο Παοκ ειναι μια ανασα μακρια στο να ανακοινωσει μια μεταγραφη παταγο!Ο αντρεας Ιβαντσιτζ ειναι ετοιμος να κλεισει στον δικεφαλο του βορρα με ετησιες αποδοχες 650.000 ευρω.!
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ


Φαίνεται πως η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν είχαν υπομονή να περιμένουν μια μέρα ακόμα και αποφάσισαν να τελειώσουν σήμερα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός άσος θα παραμείνει στον Πειραιά ως το 2013 με την ρήτρα της αποδέσμευσής του να φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Γκαλέτι για τέσσερα συνολικά χρόνια (ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2011), μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο ΑΡΗΣ!!


Τα σχέδια τους για το πώς θα φτάσουν στο Παρίσι, που θα φιλοξενήσει το επόμενο Final 4 (7-9/5/2010) θα πρέπει να αρχίσουν να καταστρώνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η κληρωτίδα της Ευρωλίγκα έφερε τους "πράσινους" στον 4ο όμιλο με κυριότερο αντίπαλο της "βασίλισσα" Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ετορε Μεσίνα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" στον 2ο όμιλο θα βρουν απέναντι τους την Ουνικάχα Μάλαγα του Γιώργου Πρίντεζη. Μαρούσι και Αρης θα κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά όμως σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού θα "κονταροχτυπηθούν" στην πρώτη φάση του προκριματικού γύρου.
Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους Αρης και Μαρούσι θα τεθούν αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκού διοργάνωση (Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του αντιμετωπίζοντας στον 4ο όμιλο εκτός από τη Ρεάλ του Μεσίνα, τις Αρμάνι Μιλάνο, Πρόκομ Τρεφλ, την πανίσχυρη Κίμκι από τη Ρωσία, αλλά και την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ολντεμπουργκ που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα.
Στον 4ο όμιλο ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός από τη Μάλαγα, την πάντα υπολογίσιμη Παρτιζάν, την κάτοχο του Eurocup Λιέτουβος Ρίτας και την ιδιαίτερα ενισχυμένη Εφες Πίλσεν. Η 6η και τελευταία ομάδα του ομίλου θα προκύψει από την προκριματική φάση. Στον 1ο όμιλο Μπαρτσελόνα και Σιένα προβάλουν ως ξεκάθαρα φαβορί όντας αρκετά ισχυρότερες από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στον 3ο όμιλο, όπου βρίσκονται ΤΣΣΚΑ, Ταού και Μακάμπι.Οι όμιλοι της Ευρωλίγκα
Α Ομιλος ΜπαρτσελόναΣιέναΤσιμπόνα ΦενέρμπαχτσεΖαλγκίρις ΚάουναςΒιλερμπάν
Β Ομιλος ΟλυμπιακόςΠαρτιζάνΟυνικάχα ΜάλαγαΕφες Πίλσεν Λιέτουβος Ρίτας2ος Προκριματικών
Γ Ομιλος ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΤαούΜακάμπι Τελ ΑβΙΒ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τελειώνει του Μπακαγιόκο στον ΠΑΣ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ιμπραήμα Μπακαγιόκο. Ο Ιβοριανός φορ αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο πρώην φορ της Λάρισας έλυσε το πρόβλημα που είχε με το σχολείο των παιδιών του και πλέον δεν έχει καμία αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

«Ψάχνονται» για Λούκε στον Άρη

louke.jpgΝέα μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη όπου έχουν βάλει στο ...μάτι τον 31χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Άλμπερτ Λούκε που ανήκει στον Άγιαξ. Φήμες για Μαρκές στους «κίτρινους» ενώ ακούστηκε και το όνομα του Αντρέας Ίβανσιτς.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση «ψήνουν» στον Άρη καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν απλώσει τα δίχτυα τους για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού του Άγιαξ Άλμπερτ Λούκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ. Οι άνθρωποι του Άρη ποντάρουν στον ατζέντη του παίκτη Μανέλ Φερέρ με τον οποίο φέτος απεκατέστησαν τις σχέσεις τους. Την σεζόν που πέρασε ο Λούκε αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός στην Μάλαγα όπου σε 31 ματς σημείωσε 8 τέρματα.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του Άγιαξ δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν και εφόσον η οικονομική πρόταση του Άρη τους ικανοποιεί, μπορεί να επιτευχθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Στο «κόλπο» της απόκτησης του βρίσκεται και η Μάλαγα ωστόσο στον Άρη φαίνεται να ποντάρουν αρκετά στον μάνατζερ του παίκτη.

Παράλληλα για λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκη ακούστηκε το όνομα του Μαρκές του Ηρακλή τον οποίο φαίνεται να επιθυμεί διακαώς ο Μαζίνιο. Τέλος, σενάρια από την Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Αντρέας Ίβανσιτς του Παναθηναϊκού.

Ορίστηκαν οι αρχηγοί του ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Γιώργος Ντάσιος Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τελικά αυτή που όρισε τους αρχηγούς για την νέα περίοδο και δεν έγινε ψηφοφορία μεταξύ των παικτών. Πρώτος αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Ντάσιος, δεύτερος ο Γιώργος Κούσας, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Ηλίας Κώτσιος.

Οι δύο πρώτοι επιλέχθηκαν λόγω... παλαιότητας, ενώ οι άλλοι δύο καθώς είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό της η ομάδα της Ηπείρου.

Στον μεταγραφικό τομέα, τα ονόματα που ακούγονται ότι ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αρκετά. Θέμα υπάρχει με τον Μπακαγιόκο, που βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ηπείρου, ενώ σενάρια υπάρχουν τόσο για τον Κλέιτον, όσο και για τον Σωτήρη Μπαλάφα.

ΑΣ ΤΟ ΨΙΘΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ...


Σημαντική είδηση η οποία ήταν γνωστή από χθες και δεν αναφέρθηκε από κανένα πρωτοσέλιδο της πόλης.

Εξαιρετικά σημαντικές και μαζί ευχάριστες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη καθώς η υπόθεση με το άρθρο '44 πέρασε οριστικά στο αρχείο. Μετά την απόφαση του συμβουλίου Εφετών τα φυσικά πρόσωπα που είχαν υποθηκεύσει τις περιουσίες τους για την υπαγωγή της στο άρθρο 44, απαλλάχθηκαν από την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος τους.
Μεγάλη μέρα για τον Άρη η Τρίτη (07/07) καθώς η ΠΑΕ Άρης κέρδισε και την τελευταία μάχη για το άρθρο 44 αφού πέρασε και το χρονικό περιθώριο έφεσης. Πλέον το ενδεχόμενο να ανοίξει σε ανύποπτη στιγμή εκ νέου ο φάκελος του με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες μπορούσε να επιφυλάξει δεν υπάρχει, με τον Χρήστο Γρόλιο που χειρίστηκε την υπόθεση να δηλώνει: «Εκλεισε ένας κύκλος πέντε ετών και από την καταστροφή η ΠΑΕ Άρης πλέον μπορεί να μπορεί να προχωρήσει χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεται τον συγκεκριμένο εφιάλτη»..George Bak


<<>>

Με Μαρούσι ο Άρης!

Το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας, με στόχο φυσικά να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια:
Σαρλερουά-Ορλεάνς
Βέντσπιλς-Μπενετόν
Άρης-Μαρούσι
Λε Μαν-Άλμπα

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Ολλανδία

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για το Ντόορβερθ της Ολλανδίας αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ με σκοπό να πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος ταξίδεψε για την Ολλανδία με σκοπό να βάλει τις βάσεις για τη νέα δύσκολη σεζόν που ξεκινά.

Στην αποστολή ήταν και ο Πάμπλο Κοντρέρας που ήρθε την Τρίτη το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, ενώ στον Δικέφαλο του Βορρά περιμένουν τον Μίρκο Σαβίνι στην Ολλανδία.

Κρέσιτς: "Μας γέμισε υποχρεώσεις ο κόσμος"

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς δήλωσε: "Πάμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που είναι πολύ σημαντικό για τη νέα χρονιά. Θα πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να είμαστε έτοιμοι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην πρώτη, μας γέμισε με υποχρεώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε.

Χρονικά προηγούνται τα παιχνίδια του Europa League (στις 30 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου τα ματς του ΠΑΟΚ) και μας ενδιαφέρει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση."

Λίνο: "Υψηλούς στόχους"

Από την πλευρά του ο Λίνο τόνισε πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και πως το θετικό είναι ότι έμεινε ο βασικός κορμός: "Είναι καλό ότι έμεινε ο κορμός από την περσινή ομάδα και έγιναν κάποιες προσθήκες που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στις πολλές υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Έχουμε υψηλούς στόχους με πρώτο την πρόκριση μας στο Europa League".

«Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

conseisao-muslimovic.jpgΟ Σέρτζιο Κονσεϊσάο έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και μίλησε για τον διακαή του πόθο, να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον «δικέφαλο του Βορρά». Παράλληλα ο Πορτογάλος άσος τόνισε ότι στο Άρνεμ θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.



Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο όπου τόνισε :

Για τις μεταγραφές και τον φετινό ΠΑΟΚ

«Πάντα γίνονται μεταγραφές, άλλες μεγάλες , άλλες όχι. Το θέμα είναι να είναι ουσιαστικές για την κάθε ομάδα και να βοηθούν εντός γηπέδου. Εμείς κάναμα μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν. Φαντάζομαι ότι και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Ωστόσο εμείς πρέπει να κοιτάμε εμάς τους ίδιους και να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, όπως κάναμε και πέρσι. Τη νέα σεζόν ελπίζω να πανηγυρίσω επιτέλους τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Για την προετοιμασία στο Άρνεμ

«Πράγματι μας περιμένουν 15 πολύ δύσκολες και κουραστικές ημέρες για όλους μας παίκτες και τεχνική ηγεσία, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για τη χρονιά που ακολουθεί. Είναι η πιο σημαντική περίοδος για μια ομάδα και ο προπονητής μας το ξέρει καλά».

Η ελπίδα για Σεϊταρίδη


EURO 2008: Γιούρκας Σεϊταρίδης Την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του την έχουν εξετάσει εδώ κι πολύ καιρό. Εκεί που εντοπίζουν το πρόβλημα είναι καθαρά στο οικονομικό κομμάτι, καθώς οι απαιτήσεις του Έλληνα αμυντικού φτάνουν και ενδεχομένως ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Φυσικά ένα τέτοιο ποσό είναι απαγορευτικό για τους "κιτρινόμαυρους", κάτι που σημαίνει πως στην παρούσα φάση δεν έχουν τις ελπίδες με το μέρος τους. Υπάρχει όμως κάτι που τους κάνει να αισιοδοξούν... Το γεγονός οτι δεν βρίσκει ομάδα. Οπως είναι λογικό όσο ο διεθνής μπακ δεν βρίσκει σύλλογο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι οικονομικές του απαιτήσεις θα πέφτουν. Κάτι ανάλογο δηλαδή που έγινε και πέρυσι με τον Κυργιάκο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα περιμένουν, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες επιλογές, όπως αυτή του Ογκαράρου, για να δουν τις εξελίξεις. Τα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν είναι 600.000 σταθερά και πολλά υψηλά μπόνους που να μπορούν να φτάνουν το συνολικό ποσό μέχρι και το ένα εκατομμύριο, που είναι οι απαιτήσεις του.

Στη «Γιούβε» ο Μέλο!

Σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Φελίπε Μέλο ήρθε η Γιουβέντους, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia». Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια έναντι 20 εκατ. ευρώ συν τη μετακίνηση του Μάρκο Μαρκιόνι από τη «Γηραιά Κυρία» στους «Βιόλα». Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι» και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα 2,6 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι μάνατζερ του Μέλο συμφώνησαν με τη Γιουβέντους, της οποίας οι παράγοντες θα συναντηθούν σήμερα με εκείνους της Φιορεντίνα για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Αν δεν σημειωθεί καμιά έκπληξη στην υπόθεση, τότε ο 25χρονος παίκτης θα είναι ο τρίτος Βραζιλιάνος στο ρόστερ της «Γιούβε», μαζί με τους Ντιέγκο και Αμάουρι.Επιμελεια Γιαννης Πεννος

«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος»

riera.jpgΕνθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο είναι ο Ισπανός επιθετικός Σίτο Ριέρα ο οποίος χαρακτήρισε την ομάδα της Νέας Σμύρνης μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Παράλληλα έκανε αναφορά στους Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα και Εστογιανόφ.



Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τη νέα του ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιώνιου Σίτο Ριέρα ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Είμαι νέος σε ηλικία και ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η ομάδα. Πιστεύω ότι έκανα ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα μου. Από τις λίγες ώρες που βρίσκομαι εδώ διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι φανταστικοί. Μου φέρθηκαν άψογα. Ο Πανιώνιος δείχνει ότι διαθέτει πολύ καλή οργάνωση».

Παράλληλα ο Ριέρα αναφέρθηκε και για τον προπονητή Εμίλιο Φερέρα λέγοντας «Είναι αλήθεια ότι ήθελα να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του. Όμως το ποιο σημαντικό είναι ότι ο Πανιώνιος είναι μεγάλο κλαμπ και διαθέτει σπουδαίους φιλάθλους. Δεν ξέρω ακόμα πολλά αλλά παίκτες όπως ο Μπάλαμπαν, ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ διαθέτουν φανταστική τεχνική».

Τσέλσι για Ριμπερί

riberi_bayern.jpgΕπιμένει η Τσέλσι για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί. Ο αγγλικός σύλλογος κάνει νέα προσπάθεια για να εντάξει τον Γάλλος άσο της Μπάγερν Μονάχου στο δυναμικό του. Μάλιστα, γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση των Βαυαρών θέλει 80 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ριμπερί και έχει δώσει μέχρι αύριο διορία προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Μπάγερν φέρεται να έχει δεχθεί μόλις μία προσφορά για τον 26χρονο μέσο και αυτή δεν είναι άλλη από αυτή της ομάδας του Λονδίνου. Για τον Ριμπερί έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρονται και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει κάτι επίσημο στον σύλλογο του Μονάχου.

Αν πάντως, η περίπτωση του Ριμπερί δεν προχωρήσει για την Τσέλσι η ομάδα του Λονδίνου είναι πολύ πιθανό να στραφεί στην περίπτωση του Ολλανδού, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος θα αποχαιρετήσει όπως όλα δείχνουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλες οι μεταγραφές στην Ευρωπη

Η απόκτηση του Ογκούτσι Ονιέγου (κανονικά είναι Ονιέβου λόγω αφρικανικής καταγωγής) από την Μίλαν ήταν η σημαντικότερη κίνηση της Τρίτης, με τους "ροσονέρι" να αποκτούν έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον πλανήτη και μάλιστα χωρίς χρήματα, αφού το συμβόλαιό με την Σταντάρ Λιέγης είχε ολοκληρωθεί.

Η Βόλφσμπουργκ πραγματοποίησε την δεύτερη μεταγραφή της μετά τον Τόμας Κάλενμπεργκ, καθώς απέκτησε τον 26άχρονο Αλγερινό μέσο, Καρίμ Ζιανί από την Μαρσέιγ, ενώ η Τσέλσι ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γιούρι Ζιρκόφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπεσίκτας αυτή του Ματέο Φεράρι από την Τζένοα.

Γενικά στοιχεία

Αυτό το κομμάτι θα ανανεώνεται καθημερινά, τουλάχιστον αργότερα που η... κίνηση θα γίνει ακόμη έντονη, ενώ θα αναφέρει μόνο μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσης, θα αναφέρονται όλες οι μεταγραφές των πέντε σπουδαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και από τα υπόλοιπα οι πιο σημαντικές, ενώ κόκκινες είναι οι σημερινές μεταγραφές.

Όσον αφορά σε αυτούς που επιστρέφουν από δανεισμούς, θα αναφέρονται μόνο για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Top 5 ακριβότερων μεταγραφών της χρονιάς:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ) 94.000.000 ευρώ
2. Κακά (Ρεάλ) 68.000.000 ευρώ
3. Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) 41.000.000 ευρώ
4. Μάριο Γκόμες (Μπάγερν) 30.000.000 ευρώ
5. Ντιέγκο (Γιουβέντους) 24.500.000 ευρώ

Αναλυτικά η λίστα των μεταγραφών:

ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα
Ρόμπερτ Ακουαφρέσκα (Τζένοα)*****
Σιμόνε Τιριμπόκι (Λέτσε)
Νίκολα Μαντόνα (Αλμπινολέφε)
Πάολο Μπιάνκο (Κάλιαρι)
Μίκαελ Τσία (Σαντιρόλ)

Μπολόνια
Αλμπέρτο Γκουάνα (Παλέρμο)**
Μάσιμο Κόντα (Κρεμονέζε)
Φραντσέσκο Ντέλα Ρόκα (Ζασουόλο)

Κατάνια
Τζενάρο Ντελβέκιο (Σαμπντόρια)
Πάμπλο Μπαριέντος (FC Μόσχας)****
Μαριάνο Αντούχαρ (Εστουντιάντες)
Αντρέα Καμπανιόλο (Ρετζίνα)
Μπλαζέι Αγκουστίν (Ρίμινι)
Τζουζέπε Μπελούσι (Άσκολι)

Φιορεντίνα
Τσέζαρε Νατάλι
(Τορίνο)
Φραντσέσκο Ντι Τάτσιο (Άσκολι)
Μποάντου Μάξουελ Ακόστι (Ρετζιάνα)
Ματέο Αράτι (Ρετζιάνα)

Ίντερ
Ντιέγκο Μιλίτο (Τζένοα)
Τιάγκο Μότα (Τζένοα)
Λούκα Σιλιγκάρντι (Πιατσέντζα)
Τζιανλούκα Λιτέρι (Σλάβια Πράγας)
Από δανεισμό: Ρικάρντο Κουαρέσμα (Τσέλσι)

Λάτσιο
Ελισέου (Μάλαγα)
Μάουρο Σάρατε (Αλ Σαντ)***
Άλμπανο Μπιτσάρι (Κατάνια)

Μίλαν
Oγκούτσι Ονιέγου (Σταντάρ Λιέγης)
Τιάγκο Σίλβα (Φλουμινένσε) (από Ιανουάριο)
Μάρκος Ντινίζ (Κροτόνε)
Τζιανμάρκο Τζιγκόνι (Τρεβίζο)
Από δανεισμό: Ινάσιο Αμπάτε (Τορίνο), Μάσιμο Όντο (Μπάγερν), Μάρκο Στοράρι (Φιορεντίνα), Ντιγκάο (Σταντάρ)

Παλέρμο
Νικολάς Μπερτόλο (Μπάνφιλντ)

Ρόμα
Μάρκο Μότα (Ουντινέζε)***
Στέφανο Γκουμπέρτι (Μπάρι)
Από δανεσμό: Μάρκο Αντρεόλι (Ζασουόλο), Αντούνιες (Λέτσε), Αλέσιο Τσέρτσι (Αταλάντα), Ρικάρντο Φατί (Ναντ), Στέφανο Οκάκα (Μπρέσια), Αλεάντρο Ρόζι (Λιβόρνο), Μάουρο Εσπόζιτο (Κιέβο), Αχμέντ Μπαρούσο (Σιένα)

Σιένα
Φιλίπε (Ρόμα)
Λούκας Βιάτρι (Μπόκα Τζούνιορς)
Μάτο Γιάγιαλο (Σλάβεν Μπελούπο)
Ρετζινάλντο (Πάρμα)
Φραντσέσκο Παραβιτσίνι (Αταλάντα)
Τζανλούκα Πέγκολο (Πάρμα)
Γκαέλ Ζενεβιέρ (Πίζα)
Αγκουστίνο Γκαροφάλο (Γκροσέτο)

Μπάρι
Ρέι Βολπάτο (Πιατσέντζα)
Αντόνιο Λάντζελα (Κιέβο)
Νικόλα Μπελμόντε (Σιένα)
Νταβίντε Λαμπέρτι (Σάπρι)
Άλβαρες Ρέγες (Πίζα)
Φίλιπο Καρόμπιο (Αλμπινολέφε)

Κάλιαρι
Νενέ (Νασιονάλ Μαδέιρα)

Κιέβο
Στέφανο Σορεντίνο (ΑΕΚ)***
Άντζελο Αντονάτσο (Φροζινόνε)
Ιβάν Φατίκ (Σαλερνιτάνα)
Πάμπλο Γκρανότσε (Τριεστίνα)
Μάρκο Παρόλο (Βερόνα)
Λεονάρντο Μοράτσι (Βερόνα)
Ντιέγκο Ολιβέιρα (Τσιταντέλα)
Λούκα Ριγκόνι (Βιτσέντζα)

Τζένοα
Χουσεΐν Καρτζά (Σιένα)
Ερνάν Κρέσπο (Ίντερ)*
Σέρτζιο Φλόκαρι (Αταλάντα)
Νέναντ Τόμοβιτς (Ερ. Αστέρας)
Αντρέα Ρανότσια (Μπάρι)
Φραντσεσκο Μπολτζόνι (Ίντερ)
Φερνάντο Μαρτίν Φορεστιέρι (Σιένα)
Πελέ (Πόρτσμουθ)
Λεονάρντο Μπονούτσι (Τρεβίζο)
Ρόμπερτ Ακουαφρέσκα (Ίντερ) (τον έδωσε δανεικό στην Αταλάντα)*****

Γιουβέντους
Ντιέγκο (Βέρντερ)
Φάμπιο Καναβάρο (Ρεάλ)
Από δανεισμό: Μικέλε Παουλούτσι (Κατάνια), Σέρχιο Αλμιρόν (Φιορεντίνα), Ραφαέλε Μπιάνκο

Λιβόρνο
Ντάριο Κνέζεβιτς (Γιουβέντους)

Νάπολι
Μόργκαν Ντε Σάνκτις (Γαλατάσαράι)
Λούκα Τσιγκαρίνι (Αταλάντα)
Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Ουντινέζε)
Ούγκο Καμπανιάρο (Σαμπντόρια)

Πάρμα
Αλμπέρτο Παλόσκι (Μίλαν)**
Ντανιέλε Γκαλόπα (Σιένα)
Μανουέλ Κόπολα (Σιένα)
Νίκολας Κόρντομπα (Γκροσέτο)
Πάμπλο Εζέκιελ Φοντανέλο (Τίγκρε)

Σαμπντόρια
Ντανιέλε Μανίνι (Νάπολι)

Ουντινέζε
Χουάν Γκιγιέρμο Κουαντράδο (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν)
Πιερμάριο Μοροζίνι (Βιτσέντζα)
Λεάντρο Καρούσο (Γοδόι Κρους)
Μπερνάρντο Κοράντι (Ρετζίνα)
Πάουλο Βίτορ Μπαρέτο (Μπάρι)
Φαμπιάν Ορεγιάνα (Αουντάξ Ιταλιάνο)
Αλεμάο (Σάντος)
Χάιμε Ρομέρο Γκόμες (Αλμπαθέτε)

ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ
Τόμας Φερμάελεν (Άγιαξ)

Άστον Βίλα

Μπέρμιγχαμ
Ρότζερ Τζόνσον (Κάρντιφ)
Τζιοβάνι Εσπινόσα (Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ)
Τζόε Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)**
Κρίστιαν Μπενίτες (Σάντος Λαγκούνα)
Σκοτ Νταν (Κόβεντρι)

Μπλάκμπερν
Στεφέν Ν'Ζονζί (Αμιάν)
Λαρς Γιάκομπσεν (Έβερτον)
Νίκος Γιαννακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης)
Γκαέλ Ζιβέ (Μαρσέιγ)**
Έλριο Φαν Χέερντεν (Μπριζ)

Μπόλτον
Σον Ντέιβις (Πόρτσμουθ)

Μπέρνλι
Ντέιβιντ Έντγκαρ (Νιούκαστλ)
Στίβεν Φλέτσερ
(Χιμπέρνιαν)
Τάιρον Μιρς (Ντέρμπι Κάουντι)****

Τσέλσι
Γιούρι Ζιρκόφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Ντάνιελ Στάριντζ
(Μαν. Σίτι)
Ρος Τέρνμπουλ
(Μίντλεσμπρο)*

Έβερτον
Σκορντάν Μουσταφί (Αμβούργο)
Άντον Πέτερλιν (Ventura County Fusion)

Φούλαμ
Στέφεν Κέλι (Μπέρμιγχαμ)

Χαλ
Στίβεν Μουγιοκόλο (Μπουλόν)

Λίβερπουλ
Γκλεν Τζόνσον (Πόρτσμουθ)
Άαρον Κινγκ (Ράζντεν & Ντάιαμοντς)

Μάντσεστερ Σίτι
Γκάρετ Μπάρι (Άστον Βίλα)
Στιούαρτ Τέιλορ (Άστον Βίλα)
Ρόκε Σάντα Κρους (Μπλάκμπερν)
Νιλς Ζάντερ (Σάλκε)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάικλ Όουεν (Νιούκαστλ)
Αντόνιο Βαλέντσια
(Γουΐγκαν)

Πόρτσμουθ
Άαρον Μοκοένα (Μπλάκμπερν)

Στόουκ
Μάθιου Λουντ (Κρου)
Μπεν Μάρσαλ (Κρου)

Σάντερλαντ

Τότεναμ

Γουέστ Χαμ
Λουΐς Χιμένες (Ίντερ)**
Πέτερ Γκούρουτζ (Ούιπεστ)

Γουΐγκαν
Ζόρντι Γκόμες (Εσπανιόλ)****
Χέντρι Τόμας (Ντεπορτίβο Ολίμπια)

Γουλβς
Ρολάντ Ζουμπάρ (Μαρσέιγ)
Γκρεγκ Χάλφορντ (Σάντερλαντ)
Άντριου Σούρμαν
(Σαουθάμπντον)
Κέβιν Ντόιλ
(Ρέντινγκ)
Νέναντ Μιλίγιας (Ερ. Αστέρας)
Μάρκους Χάνεμαν (Ρέντινγκ)*

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αλμερία
Φαμπιάν Βάργκας (Μπόκα Τζούνιορς)

Ατλέτικ Μπιλμπάο
Ινίγκο Ντίας Ντε Τσέριο (Σοσιεδάδ)

Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεάντρο Καμπρέρα (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ)
Χουανίτο (Μπέτις)
Από δανεισμό: Χουράδο (Μαγιόρκα), Κλέμπερ Σαντάνα (Μαγιόρκα), Ντιέγκο Κόστα (Αλμπαθέτε), Βαλέρα (Σανταντέρ), Χοσέ Αντόνιο Ρέγες (Μπενφίκα)

Μπαρτσελόνα
Από δανεισμό: Ενρίκε (Λεβερκούζεν)

Ντεπορτίβο
Ζούκα (Παρτιζάν Βελιγραδίου)
Ανγκούλο (Λεϊσόες)

Εσπανιόλ
Σουνσούνε Νακαμούρα (Σέλτικ)
Μπεν Σαχάρ (Τσέλσι)
Χοάν Βερντού (Ντεπορτίβο)
Πάμπλο Καμάτσο (Καράκας)

Χετάφε
Πέδρο Ρίος (Χερέθ)
Μανέ (Αλμερία)
Νάτσο (Μάλαγα)

Μάλαγα
Γκουστάβο Μουνούα (Ντεπορτίβο)
Πάτρικ Γιαν Μτίλιγκα (Μπρέντα)
Τσάβι Τόρες (Μπαρτσελόνα)

Μαγιόρκα

Οσασούνα
Χαβιέρ Καγιέχα (Μάλαγα)

Ράσινγκ Σανταντέρ

Ρεάλ Μαδρίτης
Καρίμ Μπενζεμά (Λιόν)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάν. Γιουνάιτεντ)
Ραούλ Αλμπιόλ (Βαλένθια)
Κακά (Μίλαν)
Από δανεισμό: Εζεκίελ Γκαράι (Σανταντέρ), Άλβαρο Νεγκρέδο (Αλμερία)

Σεβίλλη

Χιχόν
Γκρεγκορί Αρνολίν (Βιτόρια Γκιμαράες)
Χουάν Πάμπλο (Νουμάνθια)
Αλμπέρτο Ριβέρα (Μπέτις)
Μιγκέλ ντε λα Κουέβας (Ατλέτικο)

Τενερίφη

Βαλένθια
Μιγκέλ Άνχελ Μόγια (Μαγιόρκα)
Μπρούνο (Αλμερία)
Άνχελ Ντέλμπερτ (Καστεγιόν)
Ζερεμί Ματιέ (Τουλούζ)
Από δανεισμό: Νίκολα Ζίγκιτς (Σανταντέρ), Έβερ Μπανέγκα (Ατλέτικο), Μπέλβις (Νουμάνθια), Ζόρντι Άλμπα (Νάστιτς)

Βαγιαδολίδ
Έκτορ Φοντ (Οσασούνα)

Βιγιαρεάλ
Ιβάν Μαρκάνο (Ράσινγκ Σανταντέρ)
Τσάβι Ολίβα (Καστεγιόν)
Τζέφερσον Μοντέρο (Ιντεπεντιέντε - Εκουαδόρ)
Νταβίντ Φούστερ (Έλτσε)
Από δανεισμό: Ζονάταν Περέιρα (Σανταντέρ), Μάρκος (Σοσιεδάδ), Ζόσι Άλτιντορ (Χερέθ)

Χερέθ

Σαραγόσα
Άνχελ Λαφίτα (Ντεπορτίβο)
Πάμπλο Μπάρος (Μάλαγα)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπόχουμ
Ζλάτκο Ντέντιτς (Φροζινόνε)
Αντρέας Γιόχανσον (Χάλμσταντ)

Βέρντερ
Μάρκο Μαρίν (Γκλάντμπαχ)
Μαρσέλο Μορένο (Σαχτάρ)*

Ντόρμουντ
Ντίμιταρ Ρανγκέλοφ (Κότμπους)
Σβεν Μπέντερ (Μόναχο 1860)
Μάρκους Φέουλνερ (Ντόρτμουντ)
Κέβιν Γκρόσκρεουτζ (Ρος Βάις Άαχεν)
Ματς Χούμελς (Μπάγερν)***

Φρανκφούρτη
Σελίμ Τεμπέρ (Χόφενχαϊμ)
Μάικ Φρανζ (Καρλσρούη)
Ραλφ Φέρμαν (Σάλκε)

Φράιμπουργκ
Φέλιξ Μπάστιαν (Γιουνγκ Μπόις)
Μεσούτ Μούντζα (NK Ζάγκρεμπ)
Ντου Ρι Τσα (Κόμπλενζ)
Μανουέλ Σαρζ (Στουτγκάρντερ Κίκερς)
Σεντρίκ Μακιάντι (Βόλφσμπουργκ)
Στέφαν Σέιζινγκερ (Γκρόιτερ Φιρτ)

Αμβούργο
Ελιέρο Ελία (Τβέντε)
Ρόμπερτ Τέσκε
(Μπίλεφελντ)
Ζε Ρομπέρτο
(Μπάγερν)*
Τολγκάι-Αλί Αρσλάν (Ντόρτμουντ)

Ανόβερο
Κάριμ Χάγκουϊ (Λεβερκούζεν)

Χέρτα
Άρτουρ Βίτσνιαρεκ (Μπίλεφελντ)
Κρίστοφ Γιάνκερ (Χόφενχαϊμ)
Βάλντετ Ράμα (Ίνγκολσταντ)
Κόσταντ Τζάκπα (Λεβερκούζεν)*

Χόφενχαϊμ
Γιόσιπ Ζίμουνιτς (Χέρτα)
Άλμπερτ Άλεξ (Κολωνία)
Φράνκο Σουκουλίνι (Ράσινγκ Κλουμπ)
Πρινς Ταγκόε (Αλ-Ιτιφάκ)
Μαϊκόσουελ (Μποταφόνγκο)

Κολωνία
Λούκας Ποντόλσκι (Μπάγερν)
Σεμπάστιαν Φράις (Καρλσρούη)

Λεβερκούζεν
Ερέν Ντερντιγιόκ (Βασιλεία)
Σάμι Χίπια (Λίβερπουλ)*
Ντάνιελ Σβάαμπ (Φράιμπουργκ)
Από δανεισμό: Φάνης Γκέκας (Πόρτσμουθ)

Μάιντζ
Γκαμάλ Χανζά (Ζάμαλεκ)
Έουγκεν Πολάνσκι (Χετάφε)*
Χάινς Μίλερ (Μπάρνσλεϊ)
Φίλιπ Τρόγιαν (Σαντ Πάουλι)

Γκλάντμπαχ
Χουάν Αράνγκο (Μαγιόρκα)
Ραούλ Μπομπαντίγια (Γκρασχόπερς)
Θόρμπεν Μαρξ (Μπίλεφελντ)
Μάρσελ Μέεουβις (Ρόντα)
Ρόμαν Νέουστεντερ (Μάιντζ)
Μάρκο Ράους (Ρος Βάις Άαχεν)
Φάμπιαν Μπέκερ (Γκλάντμπαχ)

Μπάγερν
Ντάνιελ Πράνιτς (Χέερενφεεν)
Μάριο Γκόμες (Στουτγκάρδη)
Ίβιτσα Όλιτς (Αμβούργο)
Ανατόλι Τίμοστσουκ (Ζενίτ)
Έντσον Μπράαφχαϊντ (Τβέντε)
Αλεξάντερ Μπαουμγιόχαν (Γκλάντμπαχ)

Νυρεμβέργη
Τόμας Μπρόιτς (Κολωνία)
Γκουνκόρ Καγιά (Μπόχουμ)
Τόμας Βελνίκι (Μπόχουμ)
Από δανεισμό: Άγγελος Χαριστέας (Λεβερκούζεν)

Σάλκε
Λιούις Χόλτμπι (Άαχεν)
Βασίλης Πλιάτσικας
(ΑΕΚ)
Γιαν Μόραβεκ (Μποέμιανς)

Στουτγκάρδη
Ματίας Σβαρτζ (Ίνγκολσταντ)
Στέφανο Τσελότσι (Καρλσρούη)

Βόλφσμπουργκ
Καρίμ Ζιανί (Μαρσέιγ)
Τόμας Κάλενμπεργκ (Οσέρ)

ΓΑΛΛΙΑ

Οσέρ
Αλεχάντρ Λικατά (Μονακό)
Βαλτέρ Μπιρσά (Σοσό)

Μπορντό
Σεντρίκ Καρασό (Τουλούζ)
Γιοάν Γκουρκούφ (Μίλαν)***

Μπουλόν
Φρέντερικ Ντα Ρότσα (Ναντ)
Λορέν Αουγκαζί (Μετζ)
Κεβίν Ντας Νεβς (Ναντ)
Γκιγόμ Μπορν (Ρεν)**
Ολουμπάγιο Εντεφέμι (Ρέιντορφ)

Γκρενόμπλ
Σαντί Παϊλό (Λιόν)
Ζοντί Βινιάνι (Σεντ-Ετιέν)
Νταϊσούκε Ματσούι (Σεντ-Ετιέν)

Λε Μαν
Πατρίκ Εκένγκ Εκένγκ (Κανόν Γιάοντι / Καμερούν)

Λανς
Αλεντινέ Γιαχιά (Νις)
Χαμντί Καρσαουΐ (Τυνησία)
Εντουάρντο Ντος Σάντος (Γκινγκάμπ)
Ισαάμ Ελ Ανταουά (Καζαμπλάνκα)

Λιλ
Μικαέλ Λαντρό (Παρί Σ.Ζ.)
Πιερ Αουμπαμεγιάνγκ (Ντιζόν)

Λοριάν
Ολιβιέρ Μοντερούμπιο (Σιόν)
Σιγκαμαρί Ντιαρά (Τουρς)
Λορέντ Κοσιενλί (Τουρς)
Μαξίμ Μπακά (Χάβρη)
Μαξίμ Μπαρτέλμ (RC Paris)

Λιόν

Μαρσέιγ
Σουλεϊμάν Ντιαβαρά (Μπορντό)
Εντουάρντ Σισέ (Μπεσίκτας)
Λούτσο Γκονσάλες
(Πόρτο)
Σερλέ Ρουσέλ Φομέν (Καμερούν)

Μονακό
Τζίμι Τραορέ (Πόρτσμουθ)

Μονπελιέ
Σιρίλ Ζενεσάμπ (Νις)
Γκοφρουά Ντερνίς (Σεντ-Ετιέν)
Ρομέν Πιτό (Σοσό)

Νανσί
Ρενάλντ Λεμέτρ (Καέν)
Ζορντάν Λοτίς (Ντιζόν)
Μπακαγιέ Τραορέ (Αμιάν)
Μπουκουντζί Κα (Τουρς)

Νις
Μικαέλ Ποτέ (Κλερμόντ)
Λαρίς Μαμπιαλά (Παρί Σ.Ζ.)
Τζόναθαν Κούαρτλεϊ (Κάιζερ Τσιφς)

Παρί Σεντ Ζερμέν
Γκρεγκορί Κουπέ (Ατλέτικο)
Μεβλούτ Ερντίνγκ (Σοσό)

Ρεν
Ισμαέλ Μπανγκουρά (Ντιναμό Κιέβου)
Γιουνίτσι Ιναμότο (Φρανκφούρτη)
Τονγκό Χαμπέν Τούμπια (Σατορού)

Σεντ Ετιέν
Βινσέντ Πλαντέ (Καέν)

Σοσό
Ζερεμί Μπρεσέ (Αϊντχόφεν)
Μανασέ Ενζά-Γιαμισί (Νιμς)

Τουλούζ
Πάουλο Μασάντο (Πόρτο)****
Γιοάν Πελέ (Λε Μαν)
Αντουάν Ντεβά (Μπουλόν)
Μίτσελ Λουάν (Σάο Καετάνο)

Βαλενσιέν
Φαχίντ Μπεν Καλφαλάχ (Καέν)
Ρενόντ Κοαντέ (Στρασμπούργκ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο

Φερνάντο Μπελούτσι (Ολυμπιακός)
Μπέτο (Λεϊσόες)
Μιγκέλ Λόπες (Ρίο Άβε)
Αντρέ Κοέλιο (Αμαδόρα)
Αλβάρο Περέιρα (Κλουζ)
Μαϊκόν (Νασιονάλ)
Σιλβέστρε Βαρέλα (Αμαδόρα)
Ορλάντο Σα (Μπράγκα)

Σπόρτινγκ
Μάτι Φερνάντες (Βιγιαρεάλ)
Αντρέ Μάρκες (Σετουμπάλ)
Κάρλος Σαλέιρο (Ακαδέμικα)

Μπενφίκα
Χοσέ Σάφερ (Ράσινγκ Κλουμπ)
Πάτρικ (Σάο Καετάνο)
Χαβιέρ Σαβιόλα (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ραμίρες (Κρουζέιρο)

TOYΡΚΙΑ

Μπεσίκτας

Ματέο Φεράρι (Τζένοα)
Νιχάτ Καχβετσί (Βιγιαρεάλ)
Μίκαελ Φινκ (Φρανκφούρτη)
Ριντβάν Σιμσέκ (Καρσίγιακα)
Ισμαΐλ Κουμπάσι (Γκαζιάντεπσπορ)
Ερχάν Γκιουβέν (Άνκαρασπορ)

Γαλατάσαράι
Καντέρ Κεϊτά (Λιόν)
Λέο Φράνκο (Ατλέτικο
Γκοκάν Ζαν (Μπεσίκτας)
Μουσταφά Σαρπ (Μπούρσασπορ)

Φενέρμπαχτσε
Μεχμέτ Τοπούζ (Καϊσέρισπορ)
Εζέρ Χουρμάτσι (Άνκαρασπορ)
Μπιλίκα (Σίβασπορ)
Μπεκίρ Ιρτεγκιούν (Γκαζιάντεπσπορ)

Σίβασπορ
Ερσέν Μαρτίν (Ουέλβα)
Εκέεμ Ακμπετού (Κοτσαέλισπορ)
Ογκούρ Καβούκ (Αντάλιασπορ)
Ερμάν Κιλίκ (Ιστανμπούλ)
Γιασίν Τσακμάκ (Φενέρμπαχτσε)

Τράμπζονσπορ
Εργκίν Μπαϊτάρ (Γκεντσλερμπιρλιγκί)
Ραζουντάρα Τζικούζου (Ίστανμπουλ)
Ζαφέρ Γελέν (Χάνσα Ρόστοκ)
Φερχάτ Εζτορούν (Βεστέλ Μανίσα)

ΒΕΛΓΙΟ

Σταντάρ Λιέγης
Ζονατάν Μεντές (Οσέρ)
Αντρέα Μπουγί-Μουτόμπο (Πόρτσμουθ)
Σεντρίκ Κολέτ (Μονς)
Τιάγκο (Γκιμαράες)

Άντερλεχτ
Ρενάν Φελίπε Μπουφλέρ (Σάντος)
Οντρέι Μαζούχ (Φιορεντίνα)

Μπριζ
Κλέμπερ (Ζουβεντούδε Κάξιας)
Ράιν Ντονκ (Άλκμααρ)

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τιμοθί Ατουμπά - Άγιαξ από Αμβούργο*
Σεκού Σισέ - Φέγενοορντ από Ρόντα
Τάσος Κυριάκος
- Ομόνοια από Αστέρας Τρίπολης*
Δημήτρης Παπαδόπουλος - Ντιναμό Ζάγκρεμπ από Λέτσε
Ορλάντο Ένχελααρ - Αϊντχόφεν από Σάλκε
Στέφανος Κοτσόλης - Ομόνοια από ΛάρισαΜίχαλ Παπαδόπουλος - Χέερενφεεν από Μλάντα Μπόλεσλαβ
Μπρούνο Αγκουϊάρ - Ομόνοια από Χαρτς
Μαχαμαντού Σιντιμπέ - Ομόνοια από Εθνικό Άχνας
Έρικ Άντο - Ρόντα από Αϊντχόφεν***
Ματσέι Ζουράφσκι - Ομόνοια από Λάρισα
Σερτζιάο - ΑΕ Λεμεσού από Δόξα
Χρήστος Πατσατζόγλου - Ομόνοια από Ολυμπιακό*
Χρήστος Καρυπίδης - Ομόνοια από Χαρτς

*Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του (είχε ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του)
**Ο ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί ως δανεικός (ο Παλόσκι ανανέωσε τον δανεισμό του)
***Ο Γκουρκούφ ήταν στην Μπορντό ως δανεικός από την Μίλαν, ανάλογες περιπτώσεις οι Άντο, Σάρατε και Σορεντίνο και Μότα που τους απέκτησε η ομάδα στην οποία έπαιζαν ως δανεικοί
****Ο Μπαριέντος αγωνιζόταν στην Σαν Λορένσο ως δανεικός από την FC Μόσχας, ο Ζόρντι Γκόμες στην Σουόνσι από την Εσπανιόλ, ο Πάουλο Μασάντο στην Σεντ Ετιέν από την Πόρτο και ο Τάιρον Μιρς στην Μαρσέιγ από την Ντέρμπι Κάουντι
*****Ο Ρόμπερτ Ακουαφρέσκα πέρσι έπαιζε στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Ίντερ, η οποία τον παραχώρησε στην Τζένοα και αυτή τον έδωσε δανεικό στην Αταλάντα

Οι σημαντικές αλλαγές στους πάγκους

Ζόρζε Ζέσους - Μπενφίκα από Μπράγκα
Τσίρο Φεράρα - Γιουβέντους (αντί του Κλαούντιο Ρανιέρι)
Φρανκ Ράικαρντ - Γαλατάσαράι
Στιβ ΜακΛάρεν - Τβέντε
Μπρούνο Λαμπάντια - Αμβούργο από Λεβερκούζεν (ανέλαβε ο Γιουπ Χάινκες)
Βάλτερ Ζένγκα - Παλέρμο από Κατάνια
Άντζελο Γκρεγκούτσι - Αταλάντα από Βιτσέντζα
Κάρλο Αντσελότι - Τσέλσι από Μίλαν (ανέλαβε ο Λεονάρντο)
Στιβ Μπρους - Σάντερλαντ από Γουΐγκαν
Κρίστοφ Ντάουμ - Φενέρμπαχτσε από Κολωνία
Μάρτιν Γιολ - Άγιαξ από Αμβούργο
Μανουέλ Πελεγκρίνι - Ρεάλ από Βιγιαρεάλ
Ερνέστο Βαλδέρδε - Βιγιαρεάλ από Ολυμπιακό
Φέλιξ Μάγκατ - Σάλκε από Βόλφσμπουργκ (ανέλαβε Άρμιν Φεχ)
Λουΐς Φαν Χααλ - Μπάγερν από Άλκμααρ

ΑΡΗΣ: Επιστροφή Σεμερτζίδη στα τμήματα υποδομής

Καλύτερη επιλογή, δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι του Άρη. Με αυτή τους την κίνηση, δείχνουν όντως, ότι υπολογίζουν σοβαρά τις υποδομές του συλλόγου. Η έλευση του Γιώργου Σεμερτζίδη στην δεύτερη του “οικογένεια”, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Επιστρέφει για να γίνει ο απόλυτος “κουμανταδόρος” των ακαδημιών. Από την ομάδα των Κ21 ως τα “παμπίνι”. Στόχος του, να “εκτοξεύσει” τα τμήματα υποδομής των “κίτρινων” και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές του αύριο . Όπως είχε κάνει λίγα χρόνια πριν, όταν μαζί με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, οι υποδομές της ομάδας ήταν επί μονίμου βάσεως στην κορυφή και όχι μόνο. Επί των ημερών τους αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν ταλέντα, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.
Κάτι ανάλογο, σκοπεύει να κάνει και στη δεύτερη του θητεία. Και είναι βέβαιο ότι θα πετύχει. Γιατί;…γιατί έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον. Έχει το “μάτι”, την διαίσθηση, την απόλυτη γνώση του αντικειμένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε , ότι μετά τον Άρη, ήταν επί σειρά ετών προπονητής της Εθνικής παίδων.
Ο Γιώργος Σεμερτζίδης λοιπόν, είναι και πάλι εδώ. Ήρθε για να βάλει σε μια “τάξη” τα τμήματα υποδομής και να συνεχίσει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται καθημερινά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μαζί με τα υπάρχοντα μέλη των τμημάτων υποδομής, δουλεύουν στην ακόμη καλύτερη οργάνωση και στελέχωση τους με παιδιά, που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ο Γιώργος Σεμερτζίδης, έχει χαρτογραφημένη όλη την Ελλάδα και πάνω της σημειωμένα σε κάθε πόλη, όλα τα ταλέντα από 14 ετών και πάνω. Μαζί του από το πόστο του Εφόρου, θα είναι ο Τάσος Ορφανίδης, γνωστός Αρειανός, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Τις επόμενες μέρες, ο Γιώργος Σεμερτζίδης θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης και ο ίδιος θα είναι σε θέση να μιλήσει για τις όποιες αλλαγές προτίθεται να κάνει.
Το βέβαιο είναι ότι η επιστροφή γέμισε χαρά και αισιοδοξία όλο τον κόσμο του Άρη, που γνωρίζει τι εστί Γιώργος Σεμερτζίδης.Πηγη Μετροσπορ

"Οχι" του Πουγιόλ στη Σίτι


Μπήκε, σκόραρε και βγήκε ο Πουγιόλ Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Μπαρτσελόνα έδωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Κάρλες Πουγιόλ, μετά τις φήμες που ανέφεραν ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης επανέλαβε ότι δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα.

"Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ήρεμος", δήλωσε στην εφημερίδα "El Mundo Deportivo" ο Πουγιόλ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μπάρτσα. .
"Εχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα της νέας συμφωνίας. Εχω απολαύσει όλα τα χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να μείνω. Για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν ενδιαφέρομαι για τις φήμες που γράφονται στις εφημερίδες", κατέληξε ο Καταλανός άσος.

Δίπλο χτύπημα η ΑΕΚ!




montenegros.jpgΟ Νίκος Νοτιάς είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει «δεκάρι»- έκπληξη στους οπαδούς της «Ένωσης» με τον Ντανιέλ Μοντενέγκρο της Ιντεπεντιέντε να βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Παράλληλα εξετάζεται και η περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Γκρέμιο Γουίλιαμς Ντε Σόουζα. Τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 600.000 ευρώ ετησίως είναι η πρόταση του «δικέφαλου» στον Σεϊταρίδη.



Μεταγραφή... αεροδρομίου φαίνεται ότι ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ καθώς ο Νίκος Νοτιάς και οι συνεργάτες του είναι διατεθειμένοι να φέρουν έναν παίκτη-κράχτη για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL news ύστερα από την χτεσινή συνάντηση που είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την διοίκηση του έγινε γνωστό ότι μπορεί να διατεθεί ακόμα και 1,5 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να έρθει ένα «δεκάρι» από την Λατινική Αμερική που θα ικανοποιήσει τον κόσμο.

Το όνομα που βρίσκεται ψηλότερα στην «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική λίστα είναι αυτό του 30χρονου Αργεντινού Ντανιέλ Γκαστόν Μοντενέγκρο (φωτό) ο οποίος αγωνίζται στην Ιντεπεντιέντε. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουρακάν, Μαρσέιγ, Σαραγόσα, Οσασούνα, Ρίβερ Πλέιτ και Σατούρν. Πρόκειται για έναν παίκτη με εμνπειρία όπου αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς και είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν στην ΑΕΚ. Την τελευταία σεζόν ο Μοντενέγκρο είχε 37 συμμετοχές και σημείωσε 15 γκολ. Σε ότι αφορά το κασέ του ανέρχεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Από κει και πέρα στον «δικέφαλο» εξετάζουν και την περίπτωση του 30χρονου Βραζιλιάνου Γουίλιαμς Ντε Σόουζα Ντα Σίλβα ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρέμιο. Αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μοντενέγκρο και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Σάο Πάουλο, Π[ορτουγκέσα, Μποταφόγκο και Παρί Σεν Ζερμαίν.

Προσυμφωνία με Μπόσνιακ

Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι ολοένα και πιο κοντά πλέον στην απόκτηση του Ιβάν Μπόσνιακ. Η επιθυμία του Όλεγκ Προτάσοφ να αποκτήσει ο Ηρακλής ακόμη έναν περιφερειακό επιθετικό, που μπορεί να καλύψει χώρους και θέσεις στην επίθεση, αναμένεται σύντομα να γίνει πράξη. Οι “κυανόλευκοι” μιλούν πλέον ξεκάθαρα, επισήμως και θεωρούν ότι είναι πολύ κοντά στον 30χρονο Κροάτη επιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε προσυμφωνία με την πλευρά του παίκτη, παρά το γεγονός ότι στην Κύπρο σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τον Ιβάν Μπόσνιακ. Την ίδια στιγμή, βελγικά δημοσιεύματα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες για ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ καθώς και για την “σφήνα” της Ξάνθης.
Όπως μεταφέρθηκε ωστόσο και στο χθεσινό φύλλο, αυτό θα επισημάνουμε και τώρα, ότι δηλαδή στον Ηρακλή τονίζουν πώς είναι πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη. Τον θέλουν και πιστεύουν στην αξία του, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν πληροφορηθεί και τα όσα έχουν διερευνήσει γύρω από το βιογραφικό του παίκτη. Οριστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν το αργότερο μέχρι αύριο, οπότε και λογικά η ΠΑΕ Ηρακλής θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον 30χρονο παίκτη. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και προφανώς επειδή υπήρχε επαφή και με δυο άλλους παίκτες για την επίθεση της ομάδας, αναπτύχθηκε σενάριο που ανέφερε πώς ο Ηρακλής έχει έρθει σε συμφωνία με Λατινοαμερικάνο επιθετικό, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε εν τέλει η απόκτηση του Ιβάν Μπόσνιακ. Το συγκεκριμένο θέμα όμως δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Αντιθέτως, διαψεύδεται…Πηγη Μετροσπορ

Ειπε..........................

"Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος και μακάρι να έρθει. Θα είναι ό,τι καλύτερο για όλους, και για εμάς και για τον κόσμο"

Κώστας Κατσουράνης

(...το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μιλώντας από την Ελβετία για τον βασικό στόχο της ομάδας τη νέα σεζον)

Ψιθυροι......................

  • Με Μουρίνιο προπονητή, λέτε να τα κάνει αυτά τα... τσαλιμάκια ο μικρός μάγος της μπάλας Κερλόν..
  • Το καπελάκι του από την ΠΑΕ ΑΕΚ σκέφτεται να πάρει ο Ντέμης, ρευστοποιώντας τις μετοχές του όσο είναι καιρός, γιατί στην επόμενη η αύξηση του Μ.Κ το ποσοστό του θα μικρύνει επικίνδυνα...
  • Ούτε κρύο, ούτε ζέστη στον Παναθηναϊκό για το αν τελικά θα περάσει το "3+3" από τον ΕΣΑΚΕ και στη συνέχεια εγκριθεί από την ΕΟΚ. Καλού κακού, πάντως, ο Ζοτς και οι συνεργάτες του ρίχνουν και καμιά ματιά για έναν επιπλέον αμερικανό...

"Δένει" τον Μπλάνκο η ΑΕΚ!

Κάθετος ως προς το ενδεχόμενο πώλησης του Ισμαελ Μπλάνκο ήταν ο Νίκος Θανόπουλος στο ραντεβού που είχε με τον μάνατζερ του αργεντινού επιθετικού, Γκουστάβο Οναϊντία, το απόγευμα της Τρίτης (7/7).





Ο πρόεδρος της Ενωσης όχι μόνο δεν έθεσε επί τάπητος κάποιο πλάνο πώλησης του 26χρονου φορ, με τις φήμες περί επικείμενης μεγάλης πρότασης από ομάδα του εξωτερικού να οργιάζουν, αλλά απεναντίας σκοπεύει να κρατήσει τον Μπλάνκο για πολλά χρόνια ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανόπουλος θα φωνάξει τον Μπλάνκο για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2011, για άλλα τέσσερα χρόνια, ενώ θα γίνει και αύξηση στις αποδοχές του, οι οποίες είναι 350.000 ευρώ

Πωλήσεις - ρεκόρ για τη φανέλα του Ρονάλντο


Από την παρουσιάση του Κριστιάνο Ρονάλντο Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη στιγμή της επίσημης παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι πωλήσεις της φανέλας με το Νο 9 και το όνομα του Πορτογάλου στην πλάτη έχουν ήδη πουλήσει τρελά μεταξύ των οπαδών των «μπλάνκος».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 2.000 από αυτές έχουν κάνει φτερά, ενώ οι πρώτες 300 είχαν ήδη πουληθεί μέσα στην πρώτη ώρα της διάθεσής τους από το κατάστημα της Ρεάλ. Η φανέλα του Ρονάλντο κοστίζει 85 ευρώ.

Αποθέωση στην "πρώτη" του Λουτσιάνο



Ο Λουτσιάνο πανηγυρίζει Μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Σκόντα Ξάνθη, ο Λουτσιάνο έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Βραζιλιάνος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και από τους συμπαίκτες του. Φυσικά γνώρισε και τους καινούργιους προπονητές του.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο 21χρονος Ευγένιος Χατζηγιαννάκος που αγωνίζεται στην Αγία Παρασκευή και παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται και τις επόμενες μέρες να βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Αντίθετα απουσίαζε ο Φρανσίσκο Ζουέλα που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και θα απουσιάσει και τις επόμενες μέρες.

Για τον τελευταίο οργιάζουν οι φήμες ότι πήρε την άδεια προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού, με πιθανότερο προορισμό την Ρωσία.

Mελλοντικά... Νοβίτσκι!


Ο Νοβίτσκι χάρισε τη νίκη στο Ντάλας Μοιάζει πολύ καλό για είναι αληθινό αλλά κυκλοφόρησε ως φήμη. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα postgame.gr, επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Ντιρκ Νοβίτσκι συναντήθηκε στην Μύκονο με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο "τριφύλλι"!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Γερμανό σούπερ σταρ να τονίζει: "Θέλω να κλείσω τη καριέρα μου στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και είναι η ομάδα που εκτιμώ περισσότερο από όλες στην Ευρώπη"!

Φυσικά όπως καταλαβαίνει κανείς, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες, αν και το δημοσίευμα επιτρέπει στους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν όνειρα ότι μελλοντικά μπορεί να σκάσει... βόμβα μεγατόνων.

Καλύφθηκε η διαφορά Ολυμπιακού-Γλυνιαδάκη

glyniadakis.jpgΤα δεδομένα των τελευταίων ημερών ανατράπηκαν και η διαφορά που υπήρχε μεταξύ Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Ολυμπιακού καλύφθηκε με συνέπεια η ανακοίνωση της μεταξύ τους συμφωνίας να είναι θέμα ημερών. Προβάδισμα Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις με τον Άντονι Πάρκερ, αφού η πρόταση των Καβαλίερς προς αυτόν είναι αρκετά μικρή.


Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θεωρούνταν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ως κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά η –δεδομένη κατά τα φαινόμενα- συμφωνία δεν έπαιρνε επίσημη μορφή και η ανησυχία για την μη τελεσφόρηση της υπόθεσης άρχισε να εντείνεται. Βλέπετε, η -μικρή- διαφορά που είχε σημειωθεί στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν καλύπτονταν και έτσι το χάσμα αυτό πάγωνε την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παρόλα αυτά όλα άλλαξαν την Τρίτη, όταν και τα δεδομένα κατά τις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών διαφοροποιήθηκαν με συνέπεια να καλυφθεί η διαφορά. Η ανακοίνωση της μετακίνησης του Γλυνιαδάκη στο λιμάνι αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προβάδισμα και για Πάρκερ!

Αρκετά θετικά είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και από την υπόθεση του Άντονι Πάρκερ. Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι οι Καβαλίερς. Η προσφορά ωστόσο από την ομάδα του Κλίβελαντ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα και σε αυτό το ζήτημα από τη στιγμή που η ομάδα με την μεγαλύτερη προσφορά στο ΝΒΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πλησιάσει την πρόταση των Πειραιωτών που φθάνει τα 3 εκατομμύρια δολάρια καθαρά. Άρα, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι στην διεκδίκηση του φετινού μεγάλου μεταγραφικού τους στόχου και ελπίζουν ότι ο Πάρκερ θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

Πάει στη Ρωσία ο Ζουέλα

zouela.jpgΓια τη Ρωσία αναχωρεί σήμερα ο Φρανθίσκο Ζουέλα, έχοντας πάρει το «οκέι» από τη διοίκηση Πανόπουλου, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός από την Αγκόλα, θα έχει επαφές με την ρωσική Κουμπάν, μαζί με τον εκπρόσωπό του, τον περιβόητο Ντιμίτρι Σέλουκ (ατζέντης και του Γιάγια Τουρέ). Στην Κουμπάν αγωνίζεται και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μάρκο Νε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν πλέον να προχωρήσει η μεταγραφή, καθώς ο ρωρικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στην ακριτική ομάδα, ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν φτάνει τη ρήτρα του παίκτη (1,5 εκατ.), αλλά σίγουρα φαντάζει ικανοποιητικό για τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος αναμένεται να συναινέσει στη μεταγραφή του Ζουέλα.

Για 3 χρόνια ο Ριέρα στην «πλατεία»!

rieras.jpgΩς παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Σίτο Ριέρα ο οποίος έδωσε σήμερα το βράδυ τα χέρια με τον «Ιστορικό» για συμβόλαιο τριών ετών!

Ο Ισπανός στράικερ που πέρσι έκανε... παπάδες με τη φανέλα του Πανθρακικού έκλεισε οριστικά στους Νεοσμυρνιώτες και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα και να παρουσιαστεί κι επίσημα από τον Πανιώνιο.
Ο 23χρονος φορ δεν μπορούσε χθες βράδυ να κρύψει τη χαρά του στην ιδέα πως θα συνεργαστεί με τους Αλβάρο Ρεκόμπα και «Λόλο» Εστογιανόφ και υποσχέθηκε μία τριπλέτα «φωτιά» που θα κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο.
Ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, θα αγοράσει τα δικαιώματα του Ριέρα από την Εσπανιόλ έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ περίπου με την καταλανική ομάδα (με την οποία έχει ξεκινήσει μία εξαιρετική συνεργασία η διοίκηση του Πανιωνίου), να στέλνει σήμερα τα τελικά fax για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού στην «πλατεία».

ΣΟΚ........!

Η γρίπη των χοίρων χτύπησε την οικογένεια του Αντριάν Μπαστιά. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Αργεντινού άσου και η κόρη τους έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκαν από τον ιό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης και ο μεγάλος του γιος δεν παρουσιάζουν μέχρι στιγμής συμπτώματα.
Όλα τα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους θα γίνουν γνωστά από το Ινστιτούτο Παστέρ. Την Τρίτη η σύζυγος και η κόρη του Μπαστία αισθάνονταν καλύτερα και δεν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στην Αθήνα. Ωστόσο θα παρακολουθούνται ενδελεχώς για τις επόμενες ημέρες από τους γιατρούς στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. Για την περιπέτεια της οικογένειας του Μπαστιά ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος να παρθεί κανένα μέτρο για την ομάδα.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ρόμα: Νοκ άουτ ο Περότα για δύο μήνες

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Σιμόνε Περότα καθώς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την Εθνική Ιταλίας αποχώρησε την Τρίτη από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα λόγω τραυματισμού και τα αποτελέσματα των εξετάσεων μόνο θετικά δεν ήταν.

Ο άσος των "τζαλορόσι" χτύπησε στον αριστερό μηρό και θα μείνει εκτός δράσης για 45 με 60 μέρες κάτι που σημαίνει πως χάνει όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ανέφεραν ενδιαφερόν της Βόλφσμπουργκ και της Μπάγερν Μονάχου για τον Ιταλό μέσο.