Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Καλύφθηκε η διαφορά Ολυμπιακού-Γλυνιαδάκη

glyniadakis.jpgΤα δεδομένα των τελευταίων ημερών ανατράπηκαν και η διαφορά που υπήρχε μεταξύ Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Ολυμπιακού καλύφθηκε με συνέπεια η ανακοίνωση της μεταξύ τους συμφωνίας να είναι θέμα ημερών. Προβάδισμα Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις με τον Άντονι Πάρκερ, αφού η πρόταση των Καβαλίερς προς αυτόν είναι αρκετά μικρή.


Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θεωρούνταν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ως κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά η –δεδομένη κατά τα φαινόμενα- συμφωνία δεν έπαιρνε επίσημη μορφή και η ανησυχία για την μη τελεσφόρηση της υπόθεσης άρχισε να εντείνεται. Βλέπετε, η -μικρή- διαφορά που είχε σημειωθεί στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν καλύπτονταν και έτσι το χάσμα αυτό πάγωνε την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παρόλα αυτά όλα άλλαξαν την Τρίτη, όταν και τα δεδομένα κατά τις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών διαφοροποιήθηκαν με συνέπεια να καλυφθεί η διαφορά. Η ανακοίνωση της μετακίνησης του Γλυνιαδάκη στο λιμάνι αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προβάδισμα και για Πάρκερ!

Αρκετά θετικά είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και από την υπόθεση του Άντονι Πάρκερ. Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι οι Καβαλίερς. Η προσφορά ωστόσο από την ομάδα του Κλίβελαντ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα και σε αυτό το ζήτημα από τη στιγμή που η ομάδα με την μεγαλύτερη προσφορά στο ΝΒΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πλησιάσει την πρόταση των Πειραιωτών που φθάνει τα 3 εκατομμύρια δολάρια καθαρά. Άρα, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι στην διεκδίκηση του φετινού μεγάλου μεταγραφικού τους στόχου και ελπίζουν ότι ο Πάρκερ θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: