Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος»

riera.jpgΕνθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο είναι ο Ισπανός επιθετικός Σίτο Ριέρα ο οποίος χαρακτήρισε την ομάδα της Νέας Σμύρνης μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Παράλληλα έκανε αναφορά στους Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα και Εστογιανόφ.



Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τη νέα του ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιώνιου Σίτο Ριέρα ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Είμαι νέος σε ηλικία και ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η ομάδα. Πιστεύω ότι έκανα ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα μου. Από τις λίγες ώρες που βρίσκομαι εδώ διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι φανταστικοί. Μου φέρθηκαν άψογα. Ο Πανιώνιος δείχνει ότι διαθέτει πολύ καλή οργάνωση».

Παράλληλα ο Ριέρα αναφέρθηκε και για τον προπονητή Εμίλιο Φερέρα λέγοντας «Είναι αλήθεια ότι ήθελα να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του. Όμως το ποιο σημαντικό είναι ότι ο Πανιώνιος είναι μεγάλο κλαμπ και διαθέτει σπουδαίους φιλάθλους. Δεν ξέρω ακόμα πολλά αλλά παίκτες όπως ο Μπάλαμπαν, ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ διαθέτουν φανταστική τεχνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: