Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

«Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

conseisao-muslimovic.jpgΟ Σέρτζιο Κονσεϊσάο έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και μίλησε για τον διακαή του πόθο, να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον «δικέφαλο του Βορρά». Παράλληλα ο Πορτογάλος άσος τόνισε ότι στο Άρνεμ θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.



Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο όπου τόνισε :

Για τις μεταγραφές και τον φετινό ΠΑΟΚ

«Πάντα γίνονται μεταγραφές, άλλες μεγάλες , άλλες όχι. Το θέμα είναι να είναι ουσιαστικές για την κάθε ομάδα και να βοηθούν εντός γηπέδου. Εμείς κάναμα μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν. Φαντάζομαι ότι και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Ωστόσο εμείς πρέπει να κοιτάμε εμάς τους ίδιους και να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, όπως κάναμε και πέρσι. Τη νέα σεζόν ελπίζω να πανηγυρίσω επιτέλους τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Για την προετοιμασία στο Άρνεμ

«Πράγματι μας περιμένουν 15 πολύ δύσκολες και κουραστικές ημέρες για όλους μας παίκτες και τεχνική ηγεσία, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για τη χρονιά που ακολουθεί. Είναι η πιο σημαντική περίοδος για μια ομάδα και ο προπονητής μας το ξέρει καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: