Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Νέστα: "Φθάνει το τέλος"

Ο Αλεσάντρο Νέστα φαίνεται ότι έχει διαπιστώσει περισσότερο από κάθε φορά πως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά από 18 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα του Καμπιονάτο.
“Είμαστε σχεδόν στο τέλος. Δεν θέλω να σέρνω τον εαυτό μου μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό θα εκτιμήσω τη φυσική μου κατάσταση. Έχω απολαύσει πολλά από το ποδόσφαιρο σε όλη την καριέρα μου και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο-στις 19 Μαρτίου-35χρονος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από μόνιμο πρόβλημα στην πλάτη.
Όσον αφορά τη μάχη του εφετινού τίτλου ο έμπειρος αμυντικός πρόσθεσε: «Κάναμε ένα λάθος με την Μπάρι, αλλά το έκαναν και αυτοί κόντρα στην Μπρεέσια και γι’ αυτό η απόσταση έμεινε η ίδια. Το ντέρμπι θα είναι αποφασιστικό για τη συνέχεια».
Oι αιώνιοι αντίπαλοι του Μιλάνου έχουν πέντε πόντους διαφορά, με τους «ροσονέρι» να υποδέχονται τους «νερατζούρι» στις 2 Απριλίου, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει κατά πολύ τον εφετινό τροπαιούχο.

Προτομή του Πίπεν στο εσωτερικό του γηπέδου!!

Λίγες μέρες μετά την επέτειο των Σικάγο Μπουλς από το πρώτο πρωτάθλημα του 1991, οι «Ταύροι» ανακοίνωσαν ότι στις 7 Απριλίου θα αποκαλύψουν την προτομή του Σκότι Πίπεν, το οποίο θα βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του United Center.

Έτσι λοιπόν εκτός του άγαλμα του Μάικλ Τζόρνταν που κοσμεί την είσοδο του γηπέδου από το 1994, τώρα θα υπάρχει και στο εσωτερικό η προτομή του Πίπεν, ως φόρος τιμής στον παίκτη που συνέβαλλε στην κατάκτηση των έξι τίτλων του ΝΒΑ.

Επιτυχημένη επέμβαση σε Αμπιντάλ!

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ, και τις επόμενες ώρες η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει την ιατρική κατάσταση του Γάλλου αμυντικού.
Ώρες αγωνίας για τον Ερίκ Αμπιντάλ, τους δικούς του και όλη την Μπαρτσελόνα, αφού σε λίγες ώρες το κλαμπ θα ανακοινώσει την ιατρική κατάσταση του Γάλλου. Σύμφωνα με την «Sport» η επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου στο συκώτι διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες και ήταν επιτυχημένη. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Γάλλο είναι χιλιάδες, ενώ και οι συμπαίκτες του είναι στο πλευρό του!

Ένα… διαμάντι στην Παιανία!

Τον 17χρονο Καμερουνέζο, Φαμπρίς Φαμποκό, ο οποίος είναι αρχηγός στην U-17 της πατρίδας του δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός.
Ένα… διαμάντι στην Παιανία!
Έχοντας στο μυαλό τους έναν νέο... Σιμάο, ο Παναθηναϊκός να συνεχίζεται να ψάχνεται στην αγορά της Αφρικής, στην οποία πραγματικά κυκλοφορούν «λαβράκια». Εξάλλου το scoutingείναι αυτή την στιγμή το Α και το Ω για ομάδες που θέλουν να κάνουν την διαφορά και δεν διαθέτουν εξωπραγματικά μπάτζετ.

Σήμερα, λοιπόν, πέρασε την πόρτα της Παιανίας ο αργηχός της Εθνικής Νέων του Καμερούν, Φαμπρίς Φαμπόκο, και ξεκίνησε προπονήσεις. Ο 17χρονος αμυντικός μέσος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο πρόγραμμα που ακολούθησε με τον Γιάννη Σαμαρά και αν πείσει το επόμενο δεκαήμερο θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση σου.

Ο Φαμπόκο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα της «μαύρης» Ηπείρου.

Πηγή: leoforos.gr

Επιστρέφει με Άρσεναλ!!


Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα κάνει έφεση για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της διαιτησίας. 
Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Μπόλτον, Γουέστ Χαμ, Φούλαμ, Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ θα επιστρέψει στο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο «Φέργκι» είχε τιμωρηθεί για τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή της αναμέτρησης απέναντι στην Τσέλσι, Μάρτιν Άτκινσον.

«Γιουρόπα Λιγκ; Καλύτερα καθόλου!»




«Δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω στο EuropaLeague. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί. Καλύτερα να μην παίξεις καθόλου», είπε ο 27χρονος παίκτης, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Βαυαρούς σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και συμπλήρωσε:

«Ακόμα και να κερδίσω το EuropaLeague, δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Δεν είναι κάτι που εγώ το θέλω».

Ενροτό: "Πρώτα ο Ολυμπιακός..."

Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, υποστήριξε ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι ο Ολυμπιακός. Με δηλώσεις στην εφημερίδα Sportday, o Κριστόφ Ενροτό τόνισε: «Προτεραιότητά μας είναι ο Ολυμπιακός. Δεν βάζουμε άλλες ομάδες στο παιχνίδι. Δεν το θέλουμε, ούτε ο Κέβιν, ούτε εγώ. Αυτό είναι δεδομένο για μας. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω αν είμαστε κοντά ή όχι, είναι καλύτερο για όλους μας να μη δημοσιοποιηθεί κάτι πριν από τη συνάντηση».


Σάκης Ρεκουντίνης

Το λάθος του Φασούλα και το κλάμα του Μπάνε!!

Η Τετάρτη (16/3) ήταν επέτειος του έπους της Τεργέστης, ωστόσο η Πέμπτη (17/3) "ξυπνάει" δυσάρεστες μνήμες για τον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί σαν σήμερα (17/3) ο "Δικέφαλος" έχανε την ευκαιρία να κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων ελέω Παναγιώτη Φασούλα. Συγκεκριμένα ήταν 17 Μαρτίου του 1992 όταν οι "ασπρόμαυροι" αντιμετώπιζαν στην Ναντ την Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον δικό τους τίτλο που είχαν πάρει την περασμένη χρονιά.
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με απίστευτο τρίποντο 11'' πριν την λήξη κάνει το 63-63 και στην επόμενη επίθεση οι Ισπανοί αστοχούν στην μία βολή που εκτέλεσαν, με τον Παναγιώτη Φασούλα να "μαζεύει" το ριμπάουντ στα περίπου 7'' που απέμειναν και τον ΠΑΟΚ έτσι να έχει την ευκαιρία στην τελευταία επίθεση να πάρει την νίκη. Ωστόσο η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ κάνει ένα τραγικό λάθος και η πάσα που επιχειρεί καταλήγει στα χέρα του Ρίκι Μπράουν ο οποίος με κοντινό σουτ στην εκπνοή του ματς δίνει το τρόπαιο στην ομάδα του.
Έτσι με το… δώρο του Φασούλα ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, σε έναν τελικό που έμεινε στην ιστορία για το κλάμα του Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος έπεσε στο παρκέ και φαινόταν να μην μπορούσε να πιστέψει στο πως η Ρεάλ "έκλεψε" τον τίτλο από τον "Δικέφαλο".

Πηγή: olaPAOK.gr

"Κοίτα ποιός μιλάει..."

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Τζιμπρίλ Σισέ

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:
"Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κ. Μαρινάκη να μην εμπλέκεται πλέον προσωπικά σε μια υπόθεση που σε κάθε της επεισόδιο τον φθείρει όλο και περισσότερο και να ψάχνει ενισχύσεις στο «ένδοξο παραγοντικό παρελθόν» της ομάδας του. Αυτό όμως θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί πριν προχωρήσει στην χθεσινή μήνυση η οποία βασίστηκε σε αστείους ισχυρισμούς και «μεταφράσεις».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό, μέσα από τον οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά σε διεθνές επίπεδο και τον οποίο με την σειρά του εξακολουθεί να αναδεικνύει και να κοσμεί. Μακάρι και άλλοι αθλητές να είχαν την προσωπικότητα και το σθένος να καταγγέλουν δημόσια το κακώς κείμενα και να μην ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανέναν.

«Αυτοί που επενδύουν» θα πρέπει να σέβονται τις επενδύσεις τους και να μην τις απαξιώνουν με την ίδια τους την συμπεριφορά.

ΥΓ. Κοίτα ποιος μιλάει για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα".


Σάκης Ρεκουντίνης

Μαθαίνουν την ημερομηνία του τελικού!

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφασιστεί η νέα μέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Μαθαίνουν την ημερομηνία του τελικού!
Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και εκπροσώπους των δύο ομάδων. Εκεί θα συζητηθούν όλες οι πιθανές ημερομηνίες και θα συμφωνηθεί το πότε και το πώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου.
Το ματς των αιωνίων θα διεξαχθεί Τετάρτη και όχι Κυριακή, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά και φυσικά τους όρους θα τους καθορίσουν η ΕΟΚ και οι ομάδες και όχι η ΓΓΑ.

Ξέρει και από… καράτε ο Μπαλοτέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις μισή ώρα και κάτι αγωνίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο δεύτερο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ντιναμό Κιέβου για τo Europa League, καθώς στο 36’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα!
Ξέρει και από… καράτε ο Μπαλοτέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε μία… ανύποπτη φάση ο επιθετικός των Πολιτών έκανε μία κίνηση καράτε που θα «ζήλευε» μέχρι και ο Μπρους Λι και έριξε στο έδαφος τον αντίπαλό του.

Ο… άτυχος που βρέθηκε μπροστά του ήταν ο Ποπόφ, τον οποίο θυμόμαστε από το πέρασμά του από την ΑΕΚ και το Αιγάλεω.










Ολοκλήρωσε τον άθλο η Ντιναμό! (Europa League)

Έχοντας την τύχη με το μέρος της, η Ντιναμό Κιέβου βομβαρδίστηκε από τη Σίτι, χάνοντας με 1-0, αλλά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά χάρη στο 2-0 της Ουκρανίας! Πανηγυρική πρόκριση για Σπαρτάκ Μόσχας, 3-0 τον Άγιαξ, προκρίσεις και για Μπενφίκα, τα... χρειάστηκε η Τβέντε.

Πολύ όμορφο παιχνίδι διαδραματίστηκε στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», όπου η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, λόγω του 2-0 της Ουκρανίας.

Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει σκορ… παράτασης από το πρώτο ημίχρονο, αλλά Σοφκόφσκι και ατυχία αποτέλεσαν τροχοπέδη στο να επιτευχθεί αυτό.

Στο 36ο λεπτό, ο Μάριο Μπαλοτέλι σε μια αψυχολόγητη κίνηση χτύπησε αντιαθλητικά τον Ποπόφ, αντικρίζοντας την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή και εκεί που η πρόκριση έδειχνε να χάνεται, ο Κολάροφ στο 39’ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, υπήρξε βομβαρδισμός των γηπεδούχων, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και η Ντιναμό πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά.

Ουσία και θέαμα στη Ρωσία από τη Σπαρτάκ, που υποδεχόταν τον Άγιαξ στη Μόσχα, με το υπέρ της 1-0 στο Άμστερνταμ. Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Ολλανδούς.

Στο 21΄, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή ο Κομπάροφ έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα, η Σπαρτάκ «διπλασίασε»  τα τέρματα της. Στο 30΄, πραγματοποιήθηκε ωραία αντεπίθεση από πλευράς Ρώσων, με τον Ουέλιτον να κάνει το 2-0 σε τετ-α-τετ.
Το πάρτι της Σπαρτάκ στο «Λουζνίκι», συνεχίστηκε με τον Άλεξ να κάνει το 3-0 στο 55΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Σπαρτάκ Μόσχας να προκρίνεται πανηγυρικά στους «8» της διοργάνωσης και να περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής. 

Με την πλάτη στον τοίχο υποδεχόταν η Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την Τβέντε, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια για πρόκριση. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ρώσοι αγωνίζονταν χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακας, Βράτισλαβ Μαλαφέεφ ο οποίος έχασε την σύζυγο του σε τροχαίο.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι «μπήκε» αποφασισμένη να προκριθεί. Έτσι, στο 17΄, με διπλή προσπάθεια, μετά από ομαδική συνεργασία, ο Σιρόκοφ έδωσε προβάδισμα στη Ζενίτ.

Στη συνέχεια, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο 37΄, μετά από αναταραχή στην άμυνα της Τβέντε, ο Κερζάκοφ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Ρώσοι ήταν εξίσου καταιγιστικοί αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα «έστελνε» το ματς στην παράταση. Εν τέλει, το 2-0 δεν άλλαξε και οι πρωταθλητές Ολλανδίας προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα.  

Ένα πολύ αμφίρροπο ματς έγινε και στο «Παρκ ντε Πρενς». Η Παρί Σεν Ζερμέν να «φιλοξενούσε» την Μπενφίκα, με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 στη Λισσαβόνα, αλλά στο τέλος να έμεινε εκτός συνέχειας. Σ’ ένα μας με πολλές φάσεις και εξαιρετικό θέαμα οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν με 1-1 και περιμένουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά. 

Στο 17΄ο Νικολάς Γκαϊτάν, έδωσε προβάδισμα στους «αετούς» με άψογο σουτ λίγο έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση. Στο 35΄, μετά από άψογη συνεργασία των Γάλλων, ο Μποντμέρ σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους Παριζιάνους να έχουν μικρή υπεροχή. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 «χάρισε» το εισιτήριο της πρόκρισης στη Μπενφίκα.

Και θρησκευτικός γάμος για Χοψονίδου και Σπανούλη!

Ήρθε η ώρα να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο ο Βασίλης Σπανούλης με την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ ο διεθνής μπασκετμπολίστας  θα "κρεμαστεί" στις 24 Ιουνίου με την Σταρ Ελλάς 2006 και η τελετή θα γίνει στο κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα.

Χρηματικό πρόστιμο σε 4 ΚΑΕ!!

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής 4 ΚΑΕ  της Α1  την Πέμπτη, οπού το συνολικό πρόστιμο έχει ύψος 2.300 ευρώ.

Συγκεκριμένα το Μαρούσι τιμωρήθηκε με 500 ευρώ, ο Πανελλήνιος με 1000 ευρώ, το Περιστέρι με 200 ευρώ και ο Ηλυσιακός με 600 ευρώ.

Αναλυτικά οι ποινές των τεσσάρων ΚΑΕ:
 
Μαρούσι 

«Για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο της 9-3-2011». 

Πανελλήνιος 

«α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και 
β) για παράπτωμα από τους οπαδούς της ομάδας που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το Μαρούσι της 9-3-2011». 

Περιστέρι 

«1. Απαλλάσσει την Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ από τις κυρώσεις των διατάξεων του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών διαιτητών, κριτών-σημειωτών, τεχνικών παρατηρητών, παρατηρητών διαιτησίας, εκκαθαριστών κ.λ.π., κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο της 9-3-2011 και 
2. Επιβάλλει στην Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ για τη ρίψη μιας πλαστικής φιάλης νερού και 10 κορδελών ταμειακών μηχανών χωρίς περαιτέρω συνέπειες, πρόστιμο 200,00€, για τον ως άνω αγώνα». 

Ηλυσιακός 

«Για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, πρόστιμο 600,00€και β) για τις ρίψεις κορδελών ταμειακής μηχανής, στον αγωνιστικό χώρο, ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ίκαρο της 9-3-2011».

Προφορική συμφωνία με Βύντρα, πέφτουν οι υπογραφές!!

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη συμφωνία τους ήρθαν Παναθηναϊκός και Λουάς Βύντρα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές. Συμφώνησαν σε όλες παραμέτρους, χρονική διάρκεια και οικονομικές απολαβές, και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η ανανέωση για ακόμα 3 χρόνια.

Διοίκηση και παίκτης τα έχουν βρει σε όλα και ο Βύντρα διεμήνυσε πως το πολύ στις επόμενες 48 ώρες θα έχει τελειώσει το θέμα και τυπικά. Έτσι κλείνει το ένα μέτωπο που είχε να διαχειριστεί ο Δημήτρης Γόντικας και απομένουν άλλα δύο.

Αυτό του τεχνικού διευθυντή και της ομαλής διεξαγωγής του Δ.Σ. Όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει όνομα έκπληξη από τον ελληνικό χώρο, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον προεδεύων αντιπρόεδρο, αλλά το όνομα του κρατείται μυστικό μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που πρέπει να περάσει από Δ.Σ αλλά και από την έγκριση της διοικούσας επιτροπής

Φαίνεται επίσης πως Βέλιτς και Ζήκος, παρότι δεν έχουν αποκλειστεί έχουν μπει σε δεύτερο πλάνο. Σε ό,τι αφορά το Δ.Σ., πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι η 29η ή 30η Μαρτίου με τον Δημήτρη Γόντικα να παίρνει διαβεβαίωση από το Νικόλα Πατέρα πως θα δώσει το «παρών», άρα ο μόνος που θα απουσιάζει από τους βασικούς μετόχους είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Φερέιρα

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Φερέιρα είδε τις σημαντικές απουσίες των Λέτο, Καντέ και Σαριέγκι να τον δυσκολεύουν, ωστόσο, επειδή αποφάσισε να ακολουθήσει το επιτυχημένο μοντέλο του 4-4-2, δεν πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα, και φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει κόντρα στην Κέρκυρα. Λέτο και Σαριέγκι θα περιμένουν μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής Χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η συμμετοχής τους, ενώ ο Καντέ εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα, η πιθανότερη 11αδα θα είναι Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Λάζαρος, Σισέ και Πετρόπουλος.

Στην Εθνική ο Βιεϊρίνια!!!

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας για ηλικίες κάτω των 23 για τον αγώνα κόντρα στην Ιταλία.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ χαίρει της εκτίμησης του Ιλίντιο Βάλε, με τον πρώτο να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο διεθνές τουρνουά Challenge Trophy.

 

Νικουλάε: «Ιστορία μέσω Europa League με Καβάλα»

Ιστορία με την φανέλα της Καβάλας, επιθυμεί να γράψει ο Μάριους Νικουλάε, πραγματοποιώντας μία αξιόλογη πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League, όπως υποστήριξε ο επιθετικός των Αργοναυτών, σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος φορ αναφέρθηκε στη ζωή του στην μακεδονική πόλη, τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και στον κομβικής σημασίας αγώνα της Κυριακής (20/3, 19:00) ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Νικουλάε στην ιστοσελίδα «kavalagoal.gr»:

Για τις πρώτες σκέψεις που είχε κάνει όταν του προτάθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Καβάλας:

«Δε γνώριζα πολλά πράγματα γι' αυτή την ομάδα. Θα έλεγα γνώριζα ελάχιστα. Εκείνο το οποίο ήξερα ήταν ότι η ομάδα της Καβάλας αγωνίζονταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση άρχισα να ψάχνω μέσα από το ίντερνετ προκειμένου να μάθω περισσότερα πράγματα. Έτσι και έγινε. Διαπίστωσα λοιπόν στην έρευνα που έκανα ότι η ομάδα αυτή διέθετε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ένα σύνολο το οποίο κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος είχε μία αξιοζήλευτη πορεία. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και από τη δική μου πλευρά ένα ανάλογο ενδιαφέρον».

Για το πως είναι η ζωή στην Καβάλα και κατά πόσο ο ίδιος είναι ευχαριστημένος:

«Η ζωή στην Καβάλα είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Μέρα με την ημέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο. Δεν έχει καθόλου θόρυβο, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που ζω, η πόλη της Καβάλας διαθέτει απλούς και πολύ φιλόξενους ανθρώπους και γενικότερα η ποιότητα ζωής είναι πάρα πολύ καλή».

Για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του σε αγωνιστικό επίπεδο φορώντας τη φανέλα της Καβάλας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:

«Προς το παρόν δεν έχω κάνει τίποτε. Δεν έχω κατακτήσει τίποτε. Αυτή την ερώτηση θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου την κάνετε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα που διανύουμε».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στην μέχρι τώρα προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα για να συμμετάσχει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος:

«Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι σε μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί. Όμως εδώ που βρίσκεται το πρωτάθλημα, εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο κόσμο στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Θέλουμε να το βλέπουμε γεμάτο προκειμένου όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει ακόμη περισσότερο κοντά μας, θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της οικογένειας Ψωμιάδη αλλά και όλων εκείνων που βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια για να πετύχουμε στους στόχους μας».

Για τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου:

«Ναι, μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και θέλω να αγωνιστώ με τον Α.Ο.Κ. στο Europa League ».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Πρέπει να φτάσω σε μία απόδοση 100% προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Άλλωστε γι' αυτόν τον λόγο ήρθα στην Καβάλα. Για να βάλω κι εγώ τα δυνατά μου, για να ανταποκριθώ στις περιστάσεις και κυρίως στις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν για να με φέρουν στον Α.Ο.Κ.».

Για την άποψή του για την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Ψωμιάδη:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πολλά χρόνια. Γνώρισα προέδρους κα προέδρους. Πρόεδρο σαν τον Ψωμιάδη στην πολύχρονη καριέρα μου δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Μας βοηθάει διαρκώς, είναι συνέχεια δίπλα μας και για μας αποτελεί τεράστιο στήριγμα. Μας κάνει να νιώθουμε ως ποδοσφαιριστές ότι δεν είμαστε μόνοι μας και αυτό θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση προκειμένου να δίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου και το προσωπικό μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους:

«Ομολογουμένως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εμείς πάση θυσία θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με επιτυχία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας πραγματικά «τελικός» για μας, δε βλέπουμε κανένα αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη την οποία πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε. Με «νύχια και δόντια» θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου η ομάδα μας παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης να κάνει ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, και τη συμμετοχή της στους αγώνες των πλέι-οφ.

Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλω να αγωνιστώ με τον Α.Ο.Κ. στο Europa League. Βέβαια εκείνο το μήνυμα το οποίο μέσα από την καρδιά μου θέλω να στείλω στους φιλάθλους της ομάδας μας, είναι την Κυριακή να γεμίσουν ασφυκτικά το στάδιό μας. Πρέπει να έρθουν κοντά μας, τους θέλουμε δίπλα μας και με τη βοήθεια που θα μας προσφέρουν πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Οι Καβαλιώτες πρέπει να αγαπήσουν πιο πολύ αυτή την ομάδα και με την ακόμα μεγαλύτερη συμπαράστασή τους να μας δώσουν δύναμη για να πάρουμε τη νίκη. Πραγματικά τους θέλουμε δίπλα μας».

«Κακά» ξεμπερδέματα!!

Σε ρήξη φαίνεται πως έχουν έρθει Κακά και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε δίχως την άδεια του συλλόγου την πρωτοβουλία να στείλει τις ιατρικές εξετάσεις και τις ακτινογραφίες του στον γιατρό της Σάο Πάουλο επειδή αισθάνεται ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατο.

Ο τελευταίος φέρεται να έκρινε αναγκαία νέα επέμβαση στον διεθνή άσο θεωρώντας πως ο δρ. Μάρτενς που είχε χειρουργήσει τον Κακά τον περασμένο Αύγουστο δεν έκανε καλή δουλειά. Φυσικά ο γιατρός που χειρούργησε τον παίκτη και θεωρείται κορυφαίος του είδους αρνείται κάτι τέτοιο και τονίζει πως απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανέλθει πλήρως ο τραυματίας μετά από τέτοιες επεμβάσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κακά επιχείρησε να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να εξεταστεί από δικούς του γιατρούς, αλλά αυτό δεν του επετράπη από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βλέπει πως τα 67 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τη Μίλαν δεν έχουν πιάσει τόπο.

Δεν σταματούν να στέλνουν Βενκέρ στον Ολυμπιακό!!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Γαλλία που θέλουν τον Ουιλιάμ Βενκέρ να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της χώρας, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να έχουν υπό στενή παρακολούθηση τον μέσο της Ναντ.

«Ο Ουιλιάμ Βενκέρ, ο μέσος της Ναντ, είναι πάντα υπό στενή παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό. Ο χαφ της Ναντ είναι ακόμη στη λίστα του Ολυμπιακού, ο οποίος τον παρακολούθησε από κοντά στο παιχνίδι κόντρα στην Αζαξιό, την περασμένη εβδομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα του mercato365.com.

Τα «αστέρια» λάμπουν στη Νιόν!!

Μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης, όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι πήραν τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Champions League, και επίσημα η «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στη Νιόν της Ελβετίας, όπου την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Στη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και ο πρεσβευτής του τελικού του Λονδίνου που θα λάβει χώρα στο «Γουέμπλεϊ», Γκάρι Λίνεκερ, θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία της κλήρωσης που θα κάνει γνωστά τα ζευγάρια της φάσης των «8».

Η Αγγλία είναι η χώρα που συνεχίζει με τους περισσότερους εκπροσώπους καθώς Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι απέκλεισαν Μίλαν, Μαρσέιγ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, συνεχίζοντας στο θεσμό.

Η Γερμανία από κει που αναμενόταν να έχει δύο εκπροσώπους συνεχίζει με έναν και αυτός είναι η Σάλκε μετά την πρόκλριση επί της Βαλένθια, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε από την Ίντερ, η οποία είναι και η μοναδική ιταλική ομάδα των προημιτελικών.

Η Ισπανία με τα δύο «καμάρια» της, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι οποίες άφησαν εκτός Λιόν και Άρσεναλ αντίστοιχα συνεχίζει με δύο ομάδες, ενώ, τέλος και η Ουκρανία θα βρεθεί με ομάδα την κλήρωση, η οποία δεν είναι άλλη από τη Σαχτάρ Ντόνιετσκ που απέκλεισε τη Ρόμα.

Η κλήρωση θα έχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με την μετά-ομίλων, καθώς από δω και στο εξής ομάδες από την ίδια χώρα θα μπορούν να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα βρίσκονται στη Νιόν:


      ΟΜΑΔΕΣ   ΧΩΡΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ               ΣΚΟΡΕΡ
 Μπαρτσελόνα  Ισπανία  Άρσεναλ  Λίονελ Μέσι, 8 γκολ
 Τότεναμ  Αγγλία  Μίλαν  Κράουτς-Μπέιλ, 7 γκολ
 Σάλκε  Ισπανία  Βαλένθια  Τζέφερσον Φαρφάν, 4 γκολ
 Σαχτάρ Ντ.  Ουκρανία  Ρόμα  Εντουάρντο-Αντριάνο, 4 γκολ
 Ίντερ  Ιταλία  Μπάγερν Μ.  Σάμουελ Ετό, 8 γκολ
 Μάντσεστερ Γ.  Αγγλία  Μαρσέιγ  Χαβιέ Ερνάντεζ, 3 γκολ
 Τσέλσι  Αγγλία  Κοπεγχάγη  Νικολά Ανελκά, 7 γκολ
 Ρεάλ Μαδρίτης  Ισπανία  Λιόν  Καρίμ Μπενζεμά, 6 γκολ

Η... μοναξιά του Καπετάνου!

Ο Κώστας Καπετάνος δεν τα βρήκε με την ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου για την ανανέωση του συμβολαίου του και από εδώ και στο εξής θα προπονείται μόνος του, υπό τις οδηγίες του βοηθού του Μάκη Κατσαβάκη, Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν ήταν στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλίας, στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που έδειχνε εξ αρχής τις διαθέσεις της ΠΑΕ.

Έτσι, την Πέμπτη ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να προπονηθεί μόνος τους, ενώ έμαθε ότι από εδώ και στο εξής θα προπονείται κατ' αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε διαφορετική ώρα από τους συμπαίκτες του.

Δόξα και τιμή Jeroen Verhoeven!

Είσαι παχουλός; Οι φίλοι σου σε θεωρούν «μπούλη» και δεν σε αφήνουν να παίξεις ποδόσφαιρο μαζί τους; Ο Jeroen Verhoeven είναι ο ήρωας σου! Ο τρίτος τερματοφύλακας του Άγιαξ, κλέβει την παράσταση όχι για τις εξαιρετικές επεμβάσεις του, αλλά για τα παραπανίσια κιλά του, που είναι πραγματικά πολλά.

Στην Φόλενταμ έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις του και ο Άγιαξ τον πρόσθεσε στο ρόστερ του σαν τρίτη εναλλακτική. Οι τραυματισμοί του Στεκέλεμπουρκ όμως τον έφεραν στην βασική ενδεκάδα του Άγιαξ στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας για τους 16 του Europa League, με τον ίδιο να μην μπορεί να πέσει!

Τι εννοούμε; Με ύψος 1,94 και βάρος το οποίος ξεπερνάει τα 100 κιλά, δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις! Φυσικά, στο επίσημο σάιτ του Αίαντα, αναφέρει πως ζυγίζει μόνο (!) 99 κιλά, καθώς η εφαρμογή της ιστοσελίδας, δεν υποστηρίζει 3 χαρακτήρες!

Δείτε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο...




Στην αποστολή ο Λέμαν!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να υπογράψει, και ο Γιενς Λέμαν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Άρσεναλ για το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας να θυμίσουμε πως υπέγραψε συμβόλαιο παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και ένα χρόνο επέστρεψε στην ενεργό δράση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε τους Σζέσζνι και Φαμπιάνσκι να τίθενται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών, ενώ ο Μανόνε έχει δοθεί με τη μορφή τρίμηνου δανεισμού στη Χαλ. Αυτό σημαίνει πως έμεινε μόνο με τον Αλμούνια, ο οποίος όμως είχε χάσει τη θέση του και δεν είναι απολύτως έτοιμος…

Ο Ισπανός βέβαια, θα είναι η βασική επιλογή του Αλσατού τεχνικού, αλλά ο 41χρονος θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσφέρει, παρά τα χρόνια και την αγωνιστική απραξία του.

«Με τιμά το ενδιαφέρον της Μπάγερν, αλλά…»

Ο Μαρκ Χιούζ παραδέχθηκε πως είναι τιμητικό να τον συνδέουν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο έδειξε αφοσιωμένος στη Φούλαμ.

Παρά τον αποκλεισμό των Βαυαρών από την συνέχεια του Champions League μετά την ήττα από την Ίντερ, κάτι που τους άφησε εκτός όλων των στόχων τους από τον Μάρτιο δεν επισπεύτηκαν οι διαδικασίες απομάκρυνσης του Λουίς Φαν Γκάαλ. Το καλοκαίρι όμως θα αποχωρήσει σίγουρα ο Ολλανδός τεχνικός κι έτσι οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ψηλά στη λίστα των υποψήφιων να τον διαδεχτούν βρίσκονται τα ονόματα των Γιουπ Χάινκες, Ματίας Ζάμερ και Μαρκ Χιούζ. Ο τελευταίος πάντως δεν δείχνει θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Με τιμά το ενδιαφέρον της, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που κάνω τώρα. Είμαι ευχαριστημένος στη Φούλαμ και δεν βλέπω το λόγο να φύγω», εξήγησε ο 47χρονος Ουαλός, ο οποίος είχε αγωνιστεί για σύντομο διάστημα με την φανέλα της Μπάγερν την περίοδο 1987-88.

Ακούει Μπαρτσελόνα και… τρέχει!

Όταν ο μεγαλύτερος «εχθρός» σου εύχεται να μην δε βρει στο δρόμο του, τότε μάλλον κάνεις καλά τη δουλειά σου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε τα πράγματα με το όνομά τους και σε δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης να διασταυρωθεί με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.

«Δεν θέλω να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά γιατί για μένα είναι η πιο δυνατή ομάδα. Θα προτιμούσα νε κληρωθούμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η τη Σάλκε, λόγω του Ραούλ», είπε ο Πορτογάλος.

Αγωνία για Αμπιντάλ!

Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης εισήλθε στο χειρουργείο ο Ερίκ Αμπιντάλ για την επέμβαση που προγραμματίστηκε να γίνει άμεσα μετά τον εντοπισμό ενός όγκου στο ήπαρ του. Η διαδικασία σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα και του νοσοκομείου επρόκειτο να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες, ενώ το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται στις 22:00.

Τα αποτελέσματα της βιοψίας στον όγκο του Γάλλου αμυντικού, που θα δείξουν αν είναι καλοήθης ή κακοήθης και θα πρέπει να αφαιρεθεί ή να αντιμετωπιστεί με κάποια άλλη δραστική θεραπεία, θα καθυστερήσουν λίγες ημέρες.

Από το πρωί της Πέμπτης εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης έχουν φτάσει τόσο στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, όσο και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος άσος. Παράλληλα σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα στέλνει κουράγιο στον Αμπιντάλ με δηλώσεις και μηνύματα στο διαδίκτυο.

«Καμπάνες» σε Βενγκέρ, Νασρί και Τζόρνταν!!

Ποινή μιας αγωνιστικής επέβαλε η UEFA στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Σαμίρ Νασρί για τη φραστική επίθεση που έκαναν στον διαιτητή Μάσιμο Μπουσάκα στον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Ο προπονητής (που τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 10.000 ευρώ) και ο μέσος των «κανονιέρηδων» θα εκτίσουν την τιμωρία τους στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της επόμενης σεζόν εκτός κι αν καταθέσουν έφεση και δικαιωθούν.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο βοηθός προπονητή της Τότεναμ Τζο Τζόρνταν για τη συμμετοχή του στο επεισόδιο με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για την ίδια φάση της διοργάνωσης. Ο συνεργάτης του Στιβ ΜακΚλάρεν θα εκτίσει την ποινή του στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League στις 5 ή 6 Απριλίου.

«Μιλάει πολύ ο Σβαϊνστάιγκερ»

Δεν άφησε τα όσα είπε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να πέσουν κάτω ο Μάρκο Ματεράτσι. Ο 37χρονος αμυντικός απάντησε στον Γερμανό διεθνή ότι «μιλάει πολύ» και διέψευσε ότι προκάλεσε.
«Ο Σβαϊνστάιγκερ είπε ότι προκάλεσα. Μιλούσε πολύ πριν από το ματς στη Μαδρίτη και είχε πει ότι ξέρει μόνο παίκτες της Μίλαν. Ο Σβαϊνστάιγκερ μιλάει πολύ. Δεν προκάλεσα, απλά του είπα ότι είναι καλύτερο να μιλάς όταν έχεις νικήσει», είπε ο βετεράνος αμυντικός στην Gazzetta dello Sport.
*Ο «Σβάινι» είχε πει μετά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων ότι «καταλαβαίνω τον Ζιντάν», θέλοντας να τονίσει ότι ο Ματεράτσι, που είχε δεχθεί κεφαλιά από τον Γάλλο θρύλο, είναι προκλητικός.

Φαβορί από τις εταιρίες η Μπάρτσα!!

Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες. Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ακολουθούν τους Μπλαουγκράνα, μεγάλο αουτσάιντερ η Σάλκε!
Στανταράκι θεωρείται από τους book η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ήδη δύο κατακτήσεις μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια (2006, 2009). Στις μεγαλύτερες εταιρίες οι Καταλανοί πληρώνουν 2,20 για να σηκώσουν τη μεγάλη κούπα, ενώ η τιμή που μπορεί να βρει κανείς είναι μέχρι 2,30. Η διαφορά της με το δεύτερο είναι μεγάλη, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι στη δεύτερη θέση δίνει 4,50 μέχρι καi 5,50. Τρίτο φαβορί είναι η Τσέλσι, ενώ η Σάλκε αποτελεί το απόλυτο αουτσάιντερ, καθώς όποιος ποντάρει ένα ευρώ θα πάρει πίσω 51.

Ποια ΑΕΚ; Ο ΠΑΟΚ…!

Μπορεί ακόμα να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο στον Ατρόμητο αυτό που κοιτάζουν είναι η σωτηρία και ο αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
Ο άθλος της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, είναι μεγάλος, αν αναλογιστούμε πως σημειώθηκε και για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ωστόσο για τον Ατρόμητο και τους παίκτες του Γιώργου Δωνη ο χρόνος για πανηγυρισμούς όχι δεν είναι μεγάλος, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καν. Οι Περιστεριώτες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σκεφτούν τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, καθώς έχουν όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρά το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κυριακή θα υποδεχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Περιστερίου, τον ΠΑΟΚ.
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι που σκέφτονται πλέον όλοι στον Ατρόμητο, μιας και σκοπός τους είναι να κατακτηθούν οι βαθμοί που πρέπει πριν τον τελικό προκειμένου να πάνε απερίσπαστοι στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Φυσικά από μόνη η πρόκριση στην γιορτή του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα από το μυαλό όλων, αλλά αυτό το έχει αναλάβει ο Δώνης. Ο έμπειρος προπονητής έχοντας πετύχει σπουδαίες επιτυχίες και ως παίκτης και ως τεχνικός, από την στιγμή προσπάθησε να επαναφέρει τους παίκτες στα του πρωταθλήματος. Άλλωστε καλός ο τελικός, αλλά όπως τόνιζαν και οι παρισσότεροι άνθρωποι της ομάδας, ο μεγάλος στόχος είναι η σωτηρία.
Σήμερα ξεκίνησε και η προετοιμασία για την κόντρα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης παίζει ένα από τα σημαντικά χαρτιά του για πρόκριση στην πεντάδα. Ο Γιώργος Δώνης για την αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπαζίνσκι και τον τιμωρημένο Τάτο, ενώ η συμμετοχή του Μιχαηλίδη είναι αμφίβολη.

Σίγουρος για την άνοδο ο Παπακώστας!!

O νέος προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Παπακώστας, στην πρώτη του προπόνηση στην ομάδα ξεκαθάρισε πως πιστεύει στην άνοδο των Βοιωτών στη Σούπερ Λίγκα.
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, παρουσίασε τον Γιάννη Παπακώστα στους νέους του παίκτες. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ -που παρεμπιπτόντως δέχθηκε ορισμένα τηλεφωνήματα από τη Λάρισα για καλή επιτυχία στο νέο του έργο- διατράνωσε τη βεβαιότητά του για την άνοδο των Βοιωτών στη Σούπερ Λίγκα.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Είμαι της άποψης ότι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος πως θα ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Προσωπικά δεν γίνεται να αλλάξω πολλά, όμως η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ».

Τον... κοπάνησαν για Χρόνια Πολλά! (video)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε γενέθλια χθες κι οι 76ers σκέφτηκαν να μην τον αφήσουν χωρίς δώρο. Ο Τζόντι Μικς τον κοπάνησε στο κεφάλι κι ο Τόνι Μπατί τον σώριασε στο παρκέ. Στην ίδια φάση.


Δείτε πώς οι Σίξερς γιόρτασαν με τους Κλίπερς (94-104) τα γενέθλια του 21χρονου στο Λος Άντζελες, στο video που ακολουθεί...





Αυτή είναι πια η αλήθεια του ΠΑΟΚ και της διοίκησης του!

O Ζαγοράκης ήταν απλά η έννοια ``λαοπλάνος`` είχε το χαρακτηριστικό που ήθελε εκείνο τον καιρό ο κόσμος του ΠΑΟΚ να το πείσει οτι κάτι μπορεί να αλλάξει...και κατάφέρε να δημιουργήσει μια μεγάλη αγέλη με τον καιρό καταφέρνοντας στο γήπεδο πράγματα που πολλές διοικήσεις ουσιαστικά παλιότερα χωρίς τόσες χιλιάδες αμίλητου λαού να είναι στο πλευρό τους δηλαδή να βλέπουν οτιδήποτε σαν καλό και να μην κρίνουν. Όταν κάποιος δεν δίνει το δικαίωμα! μέσα στους άλλους να τον κρίνουν νιώθει ανίκητος και εύκολα μπορεί να κάνει αυτός και οι ``δικοί του`` ότι θέλει ,επίσης όποιος αντέδρασε κάτι τέτοιο διώχτηκε (Γιαννης Παπαδόπουλος ,πετυχημένος οικονομολόγος -Ζησης Βρύζας ,υπερπετυχημένος όπου συμμετείχε), επίσης όταν έβαλε στο χέρι στους συνδέσμους έκνε ότι ήθελε , όταν αυτοί αντέδρασαν ,έβαλε τον υπόλοιπο λαό του ΠΑΟΚ μπροστά για να μην μιλάνε . Μετά απο όλα αυτά ο κύκλος Ζαγοράκη έχει κλείσει άδοξα , ο λαοπλάνος πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει τώρα χωρίς άλλα έσοδα όπως και θα είναι απο δω και ! πέρα να βρει τα λεφτα που απο το κα! λοκα ίρι εισπράτει απο πολλές πλευρές η ομάδα (διαρκείας, μινι διαρκέιας ευρωπαικών αγώνων ,διαφημήσεις ,χορηγοί ,ξένοι χορηγοί στους ευρωπαικούς αγώνες, έσοδα απο ουέφα ,διαφορά λοιπά εισητήρια εκτος διαρκείας ) και να πληρώσει τους παίχτες και να φύγει σαν άξιος που πάλεψε και όχι ως ο μεγαλύτερος ..... που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ ,απλά τα πράγματα και αν το κάνει τότε όντως κάποια στιγμή να πουμε οτι κάναμε λάθος εμείς που δεν πιστέψαμε ποτέ σε κανέναν λαοπλάνο.
Αναγνώστης από tromaktiko.blogspot.com

Ο Μπέος τέλειωσε και το πρωτάθλημα!

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να πουλήσει την ομάδα. Στο επίσημο σαίτ η «περίοδος τελειώσε».

Ο Μπέος τέλειωσε και το πρωτάθλημα!
Καταστροφική φαίνεται πως θα είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου η ήττα από τον Ατρόμητο και αποκλεισμός του από το Κύπελλο Ελλάδος. Μετά τις δηλωσεις  για πώληση της ομάδας το καλοκαίρι, φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι»… χτυπάνε διάλυση από τώρα!

Αν και ο Βόλος να έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδό του στα πλέι οφ, η χρονιά για τον σύλλογο φαίνεται να τελείωσε το βράδυ της Τετάρτης. Δεν εξηγούνται αλλιώς, τα όσα αναφέρει σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σε αυτή λοιπόν, εκεί που θα έπρεπε να αναφέρεται ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, το σάιτ γράφει: «Η περίοδος τελείωσε!»…

Απίστευτο και παράλληλα λυπηρό, για μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ-Ντόμινο… ανακοινώσεων

Την οργή τους για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικέφαλου», ζητώνας από τον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Ζαγοράκη, να δώσει άμεσα λύσεις και αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί!

Οι «Μακεδόνες» γράφουν στην ιστοσελίδα τους:

«ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ;

Έχουμε βιώσει πολλές ημέρες ντροπής και δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση πια. Το να είσαι αδιάφορος όμως στο μάτς που θα σώσει μια αποτυχημένη χρονιά είναι για εμάς το λιγότερο ξεδιάντροπο. Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι παίκτες ή διοίκηση, αλλά σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν παεί καλά. Παίκτες απλήρωτοι (οπως λένε) αδιάφοροι που δεν καταλάβανε σε 3 χρόνια ποια παιχνίδια πρέπει να κυνηγήσουνε και ποια όχι.

Σας το γράφουμε στα ίσα ότι μας ντροπιάσατε (όχι μία φορά) και ότι δείξατε ότι δεν καταλάβατε σε ποια ομάδα παίζετε ούτε μπήκατε ποτέ στην ιδιοσυγκρασία του αυθεντικού λαού του ΠΑΟΚ.

Από εδώ και πέρα να ξέρετε ότι τα αυτόγραφα που σας ζητάνε είναι η ψεύτικη και μοδάτη μεριά των οπαδών και η αντίδραση η δικιά μας που έχουμε την κλασική ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ νοοτροπία θα είναι πολύ διαφορετική. Τα ψέματα τελείωσαν και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Όσο για τους νεοπαοκτσήδες που την είδαν μόδα τα τελευταία χρόνια, έχουμε να πούμε ότι οι ώρες τους είναι μετρημένες και οι φάπες που έχουν να φάνε απο δώ και πέρα πολλές ....

Υ.Γ(1): Τρία χρόνια τι κάνουμε;;;;

Υ.Γ(2): Ας υπάρξουν αλλαγές, εμείς οι καθαρόαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (που μας κόψατε τη μεγαλύτερη εκδρομή) θα είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε την ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ.

Υ.Γ(3): ΚΡΑΤΑ όσους αξίζουν - ΔΙΩΞΕ επιτέλους όσους δεν μπορούν και αν δεν μπορείς να πλαισιωθείς από ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρώπους που μπορούν να δώσουν όραμα στον λαό και να είσαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ 100% μπορείς να παραιτηθείς...»



O Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Πανοράματος αναφέρει:


«Σήμερα ζήσαμε όλοι έναν εφιάλτη που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε. Πριν αρχίσει το ματς όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε, αλλά κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Είδαμε σήμερα μια τραγική ομάδα, η οποία δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με σωστό τρόπο. Είδαμε μια ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς τσαγανό, χωρίς αρχ..., χωρίς θέληση για νίκη.

Ο λαός του ΠΑΟΚ ήθελε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Την ήθελε για πολλούς λόγους, την ήθελε πιο πολύ γιατί αυτός δημιούργησε αυτήν την ομάδα βάζοντας τα τελευταία χρόνια βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ήθελε να δει έναν γαμημένο τίτλο, αλλά αντί αυτού είδε 11 περιπατητές, ένα τραγικό κοουτσάρισμα και ένα χανούμι το οποίο φάνηκε να ήθελε πιο πολύ αυτή τη πρόκριση.

Νιώθουμε μεγάλη αγανάκτηση γιατί έχουμε κάνει όλοι τεράστιες θυσίες, έχουμε στερηθεί τα πάντα για να δούμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά και η ανταμοιβή μας είναι αυτή! Ευθύνη έχουν όλοι γι’αυτή την κατάσταση, μηδενός εξαιρουμένου και από αύριο μάλλον θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Νιώθουμε επίσης μεγάλη αγανάκτηση για τους ηλίθιους σουρόβλακες οι οποίοι νομίζουν ότι η Τούμπα είναι πανηγύρι. Είδαμε να ανοίγουν κεφάλια επειδή πετούσαν τις ρετσίνες σε αυτούς που βρίσκονταν στις χαμηλές θέσεις! Ποιος σας είπε, ρε βλάκες, ότι ΠΑΟΚ σημαίνει ρετσίνα και σουβλάκια; Υποχρέωσή μας μέσα στο γήπεδο είναι να φωνάζουμε, όχι να πίνουμε!

Από αύριο καλό θα είναι να δούμε όλα τα λάθη τα οποία έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Πρέπει επίσης να χαλάσουμε τα σχέδια αυτών που θέλουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά.

Θέλουμε ΑΜΕΣΑ συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη, για να λυθούν πολλές απορίες μας».

«Αυτό είναι ματς για παίκτες με καρύδια και εσείς τα έχετε»

Παθιασμένοι ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένας από τους λόγους είναι και τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τα… καρύδια τους και να πάρουν την πρόκριση.

 «Στη ζωή ενός άντρα δεν είναι πολλές οι στιγμές που τον προσδιορίζουν. Αυτό το ματς, για εσάς, είναι μία από αυτές τις στιγμές. Παίξτε για την πρόκριση, για το κύπελλο, για την ΑΕΚ, για όσους σας στηρίζουν και περιμένουν από εσάς αυτή την πρόκριση. 

Αυτό το ματς θέλει πάθος, θέλει αυτοσυγκέντρωση, θέλει... καρύδια. Τα έχετε, άρα μπείτε τώρα μέσα και αποδείξτε το σε όλους. Μπείτε και κερδίστε τους», ήταν τα λόγια του Αδαμίδη.

Επιστρέφει με Λέτσε ο Μιλίτο

Στο παιχνίδι με τη Λέτσε αναμένεται η επιστροφή του Ντιέγκο Μιλίτο στην αποστολή της Ίντερ. Ο επιθετικός των «νερατζούρι», είναι τραυματίας περίπου έξι εβδομάδες και η επιστροφή του υπολογίζεται στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ιταλίας με τη Λέτσε για το Καμπιονάτο.

 Ο Μιλίτο δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ίντερ, από τις 6 Φεβρουαρίου καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό δευτέρου βαθμού στον ιγνυακό τένοντα.

Σύμφωνα όμως με ιταλικά δημοσιεύματα ο 30χρονος φορ, βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και θα είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στη Λέτσε.   

Εδιωξε Μήτρογλου ο Λεμονής!

Ο Τάκης Λεμονής εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Κώστας Μήτρογλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (17/3) και αναγκάστηκε να τον διώξει από το πρόγραμμα.

Πλέον, αναμένεται να υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις προς τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ίσως και να απουσιάζει από την αποστολή του Πανιώνιου ενόψει της εκτός έδρας κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή (20/3, 19:00).

Περί αδειοδότησης (από την ΕΠΟ) ο λόγος

Επειδή θα το βρούμε μπροστά μας, μιας και πέντε ομάδες βρίσκονται στο… κόκκινο, καλό θα είναι να αναφερθούμε στο πως οι ΠΑΕ θα πάρουν άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ για το επόμενο πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας να διαπιστώσει αν πληρούν τα κριτήρια του UEFA Licencing.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και προβλέπεται πολύ αυστηρή. Μάλιστα, από την ΕΠΟ διαρρέουν, κάτι που αναμένεται να τονίσει στη Συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής του προέδρου της Σοφοκλή Πιλάβιο, ότι από φέτος οι… εκπτώσεις τελειώνουν!

Τι θέλει να προλάβει ο Πιλάβιος αλλά και τι είναι αυτό που… αγχώνει και τον Μπιτσαξή; Πως πέντε από τις πιο δημοφιλείς ομάδες, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ βρίσκονται στο… κόκκινο στην προοπτική κάποια εξ αυτών να υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ ή οι Κρητικοί να μην πάρουν μέρος στα πλέι οφ της προαναφερόμενης κατηγορίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο γ.γ.Α., λοιπόν, κινδυνεύουν να βρεθούν στο μάτι κυκλώνα από τους οπαδούς των παραπάνω ομάδων που θα βάλλουν εναντίον τους (άλλωστε ποιος ξεχνά τα περσινά συλλαλητήρια των φίλων του Ηρακλή με τον «Γηραιό» να δικαιώνεται σε δεύτερο βαθμό).

Το μεγαλύτερο… αγκάθι για αυτές τις ομάδες είναι τα χρέη σε προπονητές και παίκτες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Βέβαια, έχουν προθεσμία να τα εξοφλήσουν ή να τα διακανονίσουν έως τις 31 Μαρτίου και το πολύ πολύ να τους δοθεί και κάποια άτυπη παράταση…

Από κει και πέρα, οι φάκελοί όλων των ομάδων σχετικά με την αδειοδότηση θα εξεταστούν προς το τέλος Απριλίου και οι ΠΑΕ θα πρέπει να πληρούν τα οικονομικά, διοικητικά, γηπεδικά και λοιπά κριτήρια της UEFA. Και όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέτει τους κανόνες και η ομοσπονδία τους εφαρμόζει, όμως, άντε αυτό να το εξηγήσει κάποιος στους οπαδούς;

Υπομονή, λοιπόν, και θα δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει το έργο… Πρόθεση της ΕΠΟ, πάντως, είναι να εφαρμοστούν όλα μέχρι …κεραίας και για αυτό η ομοσπονδία εφάρμοσε την οδηγία της ΟΥΕΦΑ, βάζοντας συνταξιούχο δικαστικό πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότησης. Υπενθυμίζουμε πως πέρσι σε αυτή τη θέση ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Χρήστος Σάββας, ο οποίος ακόμα θα πρέπει να θυμάται τι τράβηξε με την περίπτωση του Ηρακλή. Βέβαια, υπάρχει και δευτεροβάθμιο όργανο, όπου μπορούν να προσφύγουν οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια σε πρώτη φάση…
 

Κοντά σε Πίρλο η «Γιούβε» !

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Πίρλο από τη Μίλαν, βρίσκεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Ιταλός δεν τα βρίσκει με τους «ροσονέρι» και δείχνει έτοιμος να μετακομίσει στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «La Stampa», οι Μιλανέζοι, δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά με τον 31χρονο μέσο και όπως του ανακοίνωσαν, δεν διατίθενται να εκπληρώσουν τις οικονομικές του βλέψεις.

Ο Πίρλο, έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι και είναι πρόθυμος να μείνει στο «Σαν Σίρο» αν πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για ανανέωση συμβολαίου ύψους 5 εκατομμυρίων το χρόνο. Κάτι τέτοιο όμως δεν θεωρείται εφικτό από τους ανθρώπους της πρωτοπόρου Ιταλίας.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» έχουν μπει «σφήνα» στην υπόθεση Πίρλο καθώς βλέπουν στο πρόσωπο του τον τέλειο παίκτη στο χώρο του κέντρου.

ΠΡΟ-ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ


Όταν λοιπόν το θράσος του εξσρτημένου οπαδού και όχι φιλάθλου φτάνει μέχρι και στο facebook όπου μπορείς άνετα να επηρεάσεις αλλά και να επηρεαστείς ιδίως αν είσαι νέος,μπορεί να προκαλέσει αυτό που έγινε χθες στη Τούμπα,τότε είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας για την ασυλία-ατιμωρησία όλων αυτών που λυμαίνονται την κερκίδα γενικά και παρακαλώ σε όλες τις ομάδες.Ο παρακάτω φανατικός παοκτσής δεν έχει λοιπόν λόγο να παρακολουθήσει αγώνα όπως θα δείτε.Δεν θέλει  να χαρεί.Θέλει να κάνει πόλεμο!Κι επειδή είναι και συντάκτης δημοφιλούς παοκτσήδικου γκρούπ,ιδού η παραίνεση προς όλους τους φίλους του.Για ενενήντα λεπτά δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση του πολιτισμού από το ποδόσφαιρο.Κι επειδή τα σχόλια των υπολοίπων που το διάβασαν είναι αντιδεοντολογικά απαράδεκτα για να τα δημοσιεύσω γιατί μιλούν μέχρι και για μολότωφ στο κόρνερ κτλ ας σκεφτούν κι ας καταδικάσουν τον εν λόγω Παοκάρχη οι ιθύνοντες τόσο της πολιτείας αλλά και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σίγουρα από χθες πρέπει να νιώθει ηδονή μετά το κατόρθωμά του.Και τα κατάφερε μια χαρά.Ότι τους είπε έτσι κι έκαναν.Δεν θέλει ρε παιδί μου ποδόσφαιρο.Θέλει αρένα.Θέλει εχθρούς.Θέλει αίμα και τσαμπουκά.Και καθόμαστε εμείς μετά και μιλάμε για ποιότητα ομάδας για τακτικές και συστήματα και φυσικά για αθλητική παιδεία.Πλλλάκα κάνεις μωρέ.ΠΑΟΚ και πόλεμος στους αλλόθρησκους εδώ και τώρα.
Απολαύστε τον!

Με την ΑΕΚ είναι ματς επταετίας.Ματς τίτλου.Παιχνίδι γαλούχησης νέων γενεών.Θα το πάρουμε με οποιοδήποτε τρόπο.Και με τσαμπουκάδες στα κόρνερ αν χρειαστεί,και με πέσιμο στη φυσούνα,πεθαίνει μεθαύριο το fair play,για 90 λεπτά θα είμαστε απολίτιστοι,γιατί έτσι επιβάλλει η 20η Απριλίου και το σάλπισμα της εκκίνησης των 500 πούλμαν ...

Φανταστείτε ότι ούτε την ημερομηνία του τελικού δεν ξέρει.Τα υπόλοιπα τα ξέρει παρα πολύ καλά! 
Σχολιο Λεωνιδα Μουλαγιαννιου

Φέργκιουσον: «Απογοητευτικό...»

Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασίσει αν θα καταθέσει έφεση για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να μην σχολίασει την τιμωρία του.

«Είναι απογοητευτικό. Κάποτε το ποδόσφαιρο ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσες να πεις την αλήθεια, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει», τόνισε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τιμωρήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με την Τσέλσι, Μάρτιν Άτκινσον.

Νέα αναβολή για Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Αναβλήθηκε και πάλι η υπόθεση της εκδίκασης της  δίωξης του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της Πειραϊκής ΠΑΕ.Ο λόγος της μετάθεσης της ημερομηνία (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή) της εκδίκασης της δίωξης, είναι η απεργία των δικηγόρων. «Λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η σημερινή συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League αναβάλλεται», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Super League.
   
Εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη και ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκαν και οι κλήσεις σε απολογία των:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Καβάλα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Αρης
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γ.Μουστογιάννη (φυσ/της): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μουστογιάννη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Λάρισα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά την 23η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.