Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Προφορική συμφωνία με Βύντρα, πέφτουν οι υπογραφές!!

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη συμφωνία τους ήρθαν Παναθηναϊκός και Λουάς Βύντρα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές. Συμφώνησαν σε όλες παραμέτρους, χρονική διάρκεια και οικονομικές απολαβές, και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η ανανέωση για ακόμα 3 χρόνια.

Διοίκηση και παίκτης τα έχουν βρει σε όλα και ο Βύντρα διεμήνυσε πως το πολύ στις επόμενες 48 ώρες θα έχει τελειώσει το θέμα και τυπικά. Έτσι κλείνει το ένα μέτωπο που είχε να διαχειριστεί ο Δημήτρης Γόντικας και απομένουν άλλα δύο.

Αυτό του τεχνικού διευθυντή και της ομαλής διεξαγωγής του Δ.Σ. Όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει όνομα έκπληξη από τον ελληνικό χώρο, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον προεδεύων αντιπρόεδρο, αλλά το όνομα του κρατείται μυστικό μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που πρέπει να περάσει από Δ.Σ αλλά και από την έγκριση της διοικούσας επιτροπής

Φαίνεται επίσης πως Βέλιτς και Ζήκος, παρότι δεν έχουν αποκλειστεί έχουν μπει σε δεύτερο πλάνο. Σε ό,τι αφορά το Δ.Σ., πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι η 29η ή 30η Μαρτίου με τον Δημήτρη Γόντικα να παίρνει διαβεβαίωση από το Νικόλα Πατέρα πως θα δώσει το «παρών», άρα ο μόνος που θα απουσιάζει από τους βασικούς μετόχους είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Φερέιρα

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Φερέιρα είδε τις σημαντικές απουσίες των Λέτο, Καντέ και Σαριέγκι να τον δυσκολεύουν, ωστόσο, επειδή αποφάσισε να ακολουθήσει το επιτυχημένο μοντέλο του 4-4-2, δεν πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα, και φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει κόντρα στην Κέρκυρα. Λέτο και Σαριέγκι θα περιμένουν μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής Χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η συμμετοχής τους, ενώ ο Καντέ εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα, η πιθανότερη 11αδα θα είναι Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Λάζαρος, Σισέ και Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: