Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πάλμας: "Στη διάθεση της διοίκησης..."

Για τον Άρη και τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μίλησε ο νέος αντιπρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", Πέτρος Πάλμας.
Ο νέος, λοιπόν αντιπρόεδρος του Άρη μίλησε στον "ΑΡΗΣ FM 92,8" και τοποθετήθηκε αρχικά, λέγοντας: "Τη θυμάμαι σαν χθες. Ήταν μια φανταστική βραδιά η οποία έμεινε χαραγμένη στην ψυχή όλων των φιλάθλων της ομάδας".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Μακάρι να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον".
Αναφερόμενος στο σκεπτικό με το οποίο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ υπογράμμισε: "Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι πέρυσι αναμείχθηκα με τη Σάρισα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ. Με τις διάφορες επαφές που είχα κατάλαβα πως ο ΑΡΗΣ για κάποιο λόγο είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Όπως  γενικά το μπάσκετ περνάει μια κρίση έτσι και ο ΑΡΗΣ περνάει την δική του. Δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω να βλέπω σε αυτή την κατάσταση την ομάδα και έτσι έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της διοίκησης για να βοηθήσω όσο μπορώ".

Σχετικά με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είπε τα εξής: "Ο ΑΡΗΣ έχει αγνούς ανθρώπους στη διοίκηση του. Είναι πάνω από όλα ΑΡΗΣ. Δεν είναι στην ομάδα για το προσωπικό τους συμφέρον. Και όταν υπάρχει αγνή πρόθεση τότε το μόνο που μπορεί να βγει είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει να βλέπω την ομάδα τόσο χαμηλά ούτε να της αλλάζουν το πρόγραμμα γιατί βολεύει κάποιες άλλες ομάδες,

Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Δεν είναι αυτός ο ΑΡΗΣ που θέλω ούτε εγώ, ούτε κανένας. Ο καθένας μας πρέπει να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί. Άλλοι διοικητικά, άλλοι με τη παρουσία τους στο γήπεδο η οποία είναι σημαντική όχι για το οικονομικό κομμάτι αλλά για τη παρουσία μας στην Ευρώπη.

Όσες φορές πήραμε την wild card την πήραμε λόγω του κόσμου μας. Με αυτό το πράγμα υποβαθμίζουμε μόνοι μας την ομάδα που αγαπάμε. Ο κόσμος του ΑΡΗ προκαλεί θαυμασμό σε όσους δουν είτε αποσπάσματα είτε ζωντανά την κερκίδα που δημιουργούν. Όλοι έχουν κάτι θετικό να πουν. Δεν είμαστε ούτε τραμπούκοι, ούτε χούλιγκανς".

Όσον αφορά στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος για τον ΑΡΗ τόνισε: "Είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω πολύ προσωπικό μου χρόνο για τον ΑΡΗ πέρα από την υλική βοήθεια. Θα προσφέρω τις γνώσεις και τις γνωριμίες που έχω αποκτήσει σε Ευρώπη και Αμερική μέσω του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα".

Τέλος, ο Πέτρος Πάλμας, αναφερόμενος στο μέλλον της ομάδας, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: "Είμαι ειλικρινής άνθρωπος. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Προτιμώ τις πράξεις. Ο κόσμος πρέπει να έχει προσδοκίες και αυτό θα φανεί στο τέλος της χρονιάς.

Θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσει σελίδα η ομάδα. Με χρόνο και σωστή δουλειά θέλω ο κόσμος να πιστέψει ότι ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: