Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έγινε η νύχτα μέρα!

Πραγματική αποθέωση από χίλιους και πλέον οπαδούς της ΑΕΚ γνώρησε η αποστολή της ομάδας μόλις το πούλμαν βγήκε από το αεροδρόμιο. Αδαμίδης και Δημητριάδης έδιναν το ρυθμό για τα συνθήματα

Περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί της «ένωσης» βρέθηκαν έξω από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του το πούλμαν της ομάδας, αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, η νύχτα έγινε μέρα. εκατοντάδες καπνογόνα και πυρσοί άναψαν και ένα τρελό πάρτυ στήθηκε έξω από το αεροδρόμιο.

«Φέρτε μας το κύπελλο!»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου ζητούσαν ρυθμικά οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι μπλόκαραν ουσιαστικά το πουλμάν της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης αλλά και ο Βασίλης Δημητριάδης που ήταν μπροστά στο πούλμαν, έδιναν τον ρυθμό για τα συνθήματα, οι παίτκες έβγαζαν φωτογραφίες από τα παράθυρα τις μαγικές αυτές στιγμές.

* «Στςις 30 Απριλίου θα σηκώσουμε μαζί το κύπελλο», ήταν η ατάκα του Νίκου Λυμπερόπουλου προς τους αλαφιασμένους οπαδούς της «ένωσης», οι οποίοι εξακολουθούν να μην επιτρέπουν στο πούλμαν να κάνει ούτε ένα μέτρο!

* Υπάρχουν πληροφορίες πως ο Βασίλης Δημητριάδης δεσμεύτικε στους οπαδούς πως η αυριανή προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας.

* Τρελαμένος από τον ενθουσιασμό των οπαδών ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος χτυπούσε ρυθμικά τα τζάμια του πούλμαν. Στην ίδια κατάσταση και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος φόρεσε ένα κασκόλ και δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα.

*Λίγο μετά τις 2.30 αποχώρησε τελικά το πούλμαν της ΑΕΚ, ενώ το ακολούθησαν περίπου 20 μηχανάκια με οπαδούς, τα οποία λογικά θα το συνοδεύσουν μέχρι τα Σπάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: