Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ποια ΑΕΚ; Ο ΠΑΟΚ…!

Μπορεί ακόμα να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο στον Ατρόμητο αυτό που κοιτάζουν είναι η σωτηρία και ο αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
Ο άθλος της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, είναι μεγάλος, αν αναλογιστούμε πως σημειώθηκε και για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ωστόσο για τον Ατρόμητο και τους παίκτες του Γιώργου Δωνη ο χρόνος για πανηγυρισμούς όχι δεν είναι μεγάλος, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καν. Οι Περιστεριώτες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σκεφτούν τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, καθώς έχουν όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρά το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κυριακή θα υποδεχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Περιστερίου, τον ΠΑΟΚ.
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι που σκέφτονται πλέον όλοι στον Ατρόμητο, μιας και σκοπός τους είναι να κατακτηθούν οι βαθμοί που πρέπει πριν τον τελικό προκειμένου να πάνε απερίσπαστοι στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Φυσικά από μόνη η πρόκριση στην γιορτή του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα από το μυαλό όλων, αλλά αυτό το έχει αναλάβει ο Δώνης. Ο έμπειρος προπονητής έχοντας πετύχει σπουδαίες επιτυχίες και ως παίκτης και ως τεχνικός, από την στιγμή προσπάθησε να επαναφέρει τους παίκτες στα του πρωταθλήματος. Άλλωστε καλός ο τελικός, αλλά όπως τόνιζαν και οι παρισσότεροι άνθρωποι της ομάδας, ο μεγάλος στόχος είναι η σωτηρία.
Σήμερα ξεκίνησε και η προετοιμασία για την κόντρα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης παίζει ένα από τα σημαντικά χαρτιά του για πρόκριση στην πεντάδα. Ο Γιώργος Δώνης για την αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπαζίνσκι και τον τιμωρημένο Τάτο, ενώ η συμμετοχή του Μιχαηλίδη είναι αμφίβολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: