Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συναντήσεις Ρέμου-Παντελή

Συνεχείς επαφές με τον Ανδρέα Παντελή έχει ο Αντώνης Ρέμος, με στόχο να βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημα που έχει ο Ηρακλής. Σύμφωνα με την Sportday, οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί τουλάχιστον τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, με τον Κύπριο επιχειρηματία να είναι διατεθειμένος να επαναδραστηριοποιηθεί στον «Γηραιό», με τους δικούς του, όμως, όρους.

Η διοίκηση που ανέλαβε τον Ηρακλή τον περασμένο Μάιο, παρά το γεγονός ότι καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να επιλύσει τις εκκρεμότητες του συλλόγου φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο και για το λόγο αυτό, ο Αντώνης Ρέμος ψάχνει για λύσεις. Ο Ανδρέας Παντελή είναι μία εξ αυτών, αφού και ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί εκ νέου στους «κυανόλευκους». Ωστόσο, με ισχύοντα δεδομένα αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, επειδή υπάρχουν ενστάσεις για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον σκέφτεται ακόμα και να δεχτεί να καλύψει τη ρύθμιση προς την Εφορία, αρκεί ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Πολλά αναμένεται να κριθούν από το αν τελικά ο «Γηραιός» καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, αλλά και από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που θα ζητήσει να γίνει στον Ηρακλή, ο Κύπριος επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: