Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ρομπίνιο: «Ο Νέιμαρ δεν είναι ο νέος Πελέ»

Την άποψη του πως κανένας ποτέ δεν θα γίνει ο «νέος Πελέ» εξέφρασε ο Ρομπίνιο, ο οποίος απάντησε σε σχετική ερώτηση για την «ταμπέλα» που έχει μπει στον Νέιμαρ...

Ο επιθετικός της Μίλαν που στις αρχές της καριέρας τοτυ επίσης είχε αυτό το προσωνύμιο, τόνισε πως ο κάθε παίκτης απλά γράφει τη δική του ιστορία...

«Ο Πελέ είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Κάθε νέος παίκτης που είναι επιθετικός και παίζει στη Σάντος λογίζεται ως ο διάδοχος του. Ο κόσμος όμως πρέπει να μάθει πως οι μύθοι δεν αντιγράφονται. Νέος Πελέ δεν θα γεννηθεί και αυτός δεν ήμουν ούτε εγώ, ούτε είναι ο Νέιμαρ», δήλωσε.

Στην ΑΕΛ δεν έχουν κύκλους, έχουν Facebook! (ΦΩΤΟ)

Δεν άφησαν ασχολίαστο στην ΑΕΛ το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Μόνο που το σχόλιο των «βυσσινί» δεν έγινε μέσω κύκλων όπως συνηθίζεται τώρα τελευταία, αλλά μέσω… Facebook.
Στην ΑΕΛ δεν έχουν κύκλους, έχουν Facebook! (ΦΩΤΟ)
Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, που εγκαινιάστηκε επίσημα σήμερα, έγραψαν:
"Το εισαγγελικό πόρισμα για τους 83 που εμπλέκονται στα στημένα έχει πολλά γνώριμα ονόματα. Τους νιώσαμε στο πετσί μας τους τελευταίους 10 μήνες. Να τους λυπηθούμε;", ενώ ταυτόχρονα γιόρτασαν τα 2000 μέλη στη σελίδα δίνοντας και ένα αποκλειστικό θέμα!
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com
Διαβάστε τι γράψανε

Πού είναι η ΕΠΟ; Οέο!

Εμείς το έχουμε μια απορία. Η ΕΠΟ, πού είναι σήμερα; Δεν θα έπρεπε να πει δυο κουβέντες κάποιος από την ομοσπονδία; Εδώ τρίζει συθέμελα όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κι όμως η ΕΠΟ είναι απ’ έξω εντελώς!
Πού είναι η ΕΠΟ; Οέο!
Πώς γίνεται αυτό; Άλλες φορές η ομοσπονδία είναι λαλίστατη για ένα σωρό ανούσια θέματα. Τώρα δεν θα έπρεπε να βγει και να δώσει ένα στίγμα;
Την Superleague δεν την βάζουμε στο ίδιο παιχνίδι για ευνόητους λόγους. Επειδή έχει τα δικά του τραβήγματα ο πρόεδρός της…
  sportdog gr

Βροχή τα τηλέφωνα στους ξένους της Ελλάδας!

Ξένοι παίκτες και προπονητές που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, έχουν γίνει αποδέκτες αρκετών κλήσεων από συμπατριώτες τους δημοσιογράφους και πρόσωπα του ποδοσφαίρου γενικότερα.
Βροχή τα τηλέφωνα στους ξένους της Ελλάδας!
Όλοι τους επιχειρούν να μάθουν τι ακριβώς διαδραματίζεται στην Ελλάδα το τελευταίο διήμερο.
Ποδοσφαιριστές και τεχνικοί σχεδόν όλων των ελληνικών ομάδων έχουν βαρεθεί να απαντάνε στα τηλέφωνα και να προσπαθούν να... δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Αυτό που φοβίζει αρκετούς είναι μην βρεθούν στη μέση του κυκλώνα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετά.
Φανταστείτε ένας Σισέ ή ένας Ριέρα ή τέλος πάντων κάποιος ποδοσφαιριστής με περγαμηνές, να βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένος λόγω της δικιάς μας καφρίλας;
 

"Πού να 'ρθει σοβαρός παίκτης τώρα;"

Είχαμε που είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια ως εθνική οικονομία, κάτι το οποίο έχει επίπτωση και στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, έσκασε και η βόμβα με τα στημένα και έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
"Πού να 'ρθει σοβαρός παίκτης τώρα;"
"Πού να έρθει κανένας σοβαρός παίκτης τώρα; Μας μαύριζαν που μας μαύριζαν βλέποντας το τι γίνεται στη χώρα λόγω των οικονομικών μας προβλημάτων, τώρα ούτε να ακούνε δεν θα θέλουν για Ελλάδα", λένε αρκετοί παράγοντες από τις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας μας.
Καλά να πάθετε, κύριοι. Όπως στρώσατε, ας κοιμηθείτε τώρα

Τον διώχνουν…

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Άρη ο Κώστας Μενδρινός, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του στην εισαγγελική λίστα για τα στημένα.
Τον διώχνουν…
Τα επόμενα 24ωρα ο Έλληνας χαφ θα συζητήσει με τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων για τη λύση της συνεργασίας τους.
Αυτή την απόφαση πήραν οι «κίτρινοι», να τον διώξουν…

«Να αποκαλυφθεί η σκευωρία»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οργή και την απογοήτευσή της για τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.
«Να αποκαλυφθεί η σκευωρία»
Παράλληλα τονίζει ότι περιμένει «από τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει περαιτέρω το έργο της, να αποκαλύψει το σύνολο της κατάπτυστης σκευωρίας εις βάρος του Ηρακλή».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε, που παράγοντας ομάδας, η οποία επιχειρεί να παραμείνει στη Super League, ενώ απώλεσε μέσα στα γήπεδα το δικαίωμα αυτό, εκμεταλλευόμενη κραυγαλέα άδικες αποφάσεις εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, δήλωνε (με έκδηλη... 'θλίψη' στο βλέμμα) ότι κανείς από την ομάδα του δεν έχει κάτι με την δική μας, αλλά προασπίζουν τα συμφέροντά τους, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση τους.
Τώρα, όμως, που το βρωμερό απόστημα του 'στησίματος', των 'στημένων', της διαπλοκής και των 'διαπλεκόμενων' σπάει, γινόμαστε μάρτυρες του πώς εκείνοι (και κάποιοι άλλοι) 'προάσπισαν' τα συμφέροντά τους, προσπαθώντας να εξολοθρεύσουν με δόλιο και εγκληματικό τρόπο τον ΗΡΑΚΛΗ και περιμένουμε, με έκδηλο ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα, με το νυστέρι της Δικαιοσύνης να εισχωρεί στα έγκατα της σαπίλας και του παρασκηνίου, που δημιούργησαν, προκειμένου να καταστρέψουν τον ΗΡΑΚΛΗ και να επιβιώσουν εκείνοι, οι 'εκλεκτοί' του συστήματος της διαπλοκής και των βρώμικων συμφερόντων.
Ολα βγαίνουν στο φως, λοιπόν, αποδεικνύοντας τον (υποτιθέμενο) 'δυσφημιστή' ΗΡΑΚΛΗ, στόχο ιστορικής δολοπλοκίας και τους (υποτιθέμενους) 'εξυγιαντές', σε αδίστακτους θύτες και καταστροφείς κάθε έννοιας γνήσιας ποδοσφαιρικής άμιλλας. Περιμένουμε από την Δικαιοσύνη να προχωρήσει περαιτέρω το έργο της, να αποκαλύψει το σύνολο της κατάπτυστης σκευωρίας, εις βάρος μιας ομάδας, που διατηρεί αδιαπραγμάτευτο το εύσημο του να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, μακριά από την διαπλοκή και το σκοτάδι, που πνίγει την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου μας...».

"Στόχος ο Μαρινάκης"

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως όχι μόνο δεν ανησυχούν για την δημοσιοποίηση της κατηγορίας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά τονίζουν ότι όπως συνέβη στην υπόθεση των κασετών, στόχος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για τη δημιουργία εντυπωσιασμού και εκφράζουν την απορία τους γιατί δεν έχει κληθεί και ο Νίκος Πατέρας
Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των "στημένων αγώνων", δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι τονίζουν πως είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Στον Πειραιά θεωρούν πως όσα βγαίνουν προς τα έξω είναι μόνο για να "στοχοποιήσουν" τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως από τη δικογραφία δεν αποδεικνύεται κάτι για "παράνομες" πράξεις του.
Μάλιστα, οι κύκλοι της ΠΑΕ, εκφράζουν την απορία τους πως από όλα αυτά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απουσιάζει αυτό του Νικόλα Πατέρα, δηλαδή του πρώην προέδρου της διοργανώτριας αρχής της Superleague και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσης, αναρωτιούνται για τον κ. Πατέρα, πως γίνεται ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου ο πρώτος αποδεικνύεται ότι έχει δώσει τους διαιτητές του αγώνα για τον οποίο συνομιλούν, θα διωχθεί ο Ψωμιάδης, αλλά όχι και ο Πατέρας! sport 24 gr

Απίστευτη συνομιλία Μπέου-παράγοντα μετά το ντέρμπι

Ο κατηγορούμενος, Αχιλλέας Μπέος, μιλάει με δικηγόρο και πρώην πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, μετά το παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού λέγοντας απίστευτα πράγματα.

Α: Τι γίνεται, που είσαι;
- : Στο γήπεδο.

Α: Ακόμη εκεί είσαι;
- : Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.

Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
- : Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.

Α: Ε;
- : Το ματς το είδες;

Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
- : Για ξαναπέστο.

Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
- : Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;

Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.
- : Κοίταξε στα δυο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε ίο παίκτες.

Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.
- : Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε... ήτανε γ...τα.

Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
- : Ναι.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
-: Τι πρόβλημα όταν λες;.

Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
- : Τους τρεις λες, έτσι;

A: Ναι.
-: Ναι πολύ, το ξέρω τώρα.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.
-: Έχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.

Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω γω.
-: Θα του πω να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμάς αύριο;

Α: 15:00.
-: 15•:00, το δείχνει η τηλεόραση, το δείχνει, ε;

Α: Το δείχνει ναι.
-: Να σου πω, πώς το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να "ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;

Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.
-: Όχι ο Πανσερραϊκος να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.

Α: Εντάξει θα τα πούμε».  novasport fm

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Δεν έχω στοιχηματίσει»!

Nα καθησυχάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός του στη δικογραφία για το σκάνδαλο «Koriopolis» προσπάθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε επικοινωνία που είχε μαζί τους.

«Δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ σε αγώνα του Ολυμπιακού αλλά και σε κανέναν από τους αγώνες που φέρονται ως ύποπτοι», τους είπε αναστατωμένος.

Η "στρογγυλή θεά" και η Πόπη Παπανδρέου

Διαβάστε το προφίλ της Πόπης Παπανδρέου που έχει αναλάβει να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε άλλες υποθέσεις που έχει "τρέξει", πώς τη χαρακτηρίζουν δικηγορικοί και δικαστικοί κύκλοι και πώς αντιμετωπίζει τη ραγδαία εξέλιξη της καριέρας της.
Η "στρογγυλή θεά" και η Πόπη Παπανδρέου
Το κουβάρι των στημένων παιχνιδιών της "στρογγυλής θεάς" έχει αναλάβει να ξετυλίξει η νεαρή εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου.
Το όνομα της 32χρονης Πόπης Παπανδρέου συνδέθηκε με την "παράγκα" του ελληνικού ποδοσφαίρου το Σεπτέμβριο του 2010, οπότε και ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική υπόθεση διαφθοράς.
Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός, καθώς, μετά τη βόμβα για συλλήψεις παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν αρχίσει οι πρώτες αφίξεις στα γραφεία του Εισαγγελέα για απολογία.
Λίγους μήνες νωρίτερα, τέσσερα στελέχη της UEFA βρέθηκαν στην Αθήνα (στις 21 Φεβρουαρίου) προκειμένου να καταθέσουν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου, για το θέμα των ύποπτων αγώνων στην Ελλάδα.
Η νεαρή εισαγγελέας είχε τότε συναντηθεί με τους Alasdair Bell, υπηρεσιακό επικεφαλής του Πειθαρχικού Τμήματος της ΟΥΕΦΑ, τον Graham Peaker, συντονιστή πληροφοριών του τμήματος, τον Karl Dhont, ειδικό αναλυτή στοιχήματος και τον Gerhard Kapl, γενικό επιθεωρητή επί πειθαρχικών θεμάτων.
"Τα τέσσερα στελέχη της ΟΥΕΦΑ κατέθεσαν εν κρυπτώ για λόγους ασφαλείας σε μια αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών στην Πόπη Παπανδρέου", είχε δηλώσει μετά τις καταθέσεις ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου είχε ασκήσει και δίωξη σε πρώην στελέχη του ΟΠΑΠ, αλλά και της Intralot και της Εταιρείας Στοιχημάτων, για απιστία και ηθική αυτουργία στην απιστία σε βαθμό κακουργήματος.
Το όνομά της, εκτός από τα στημένα παιχνίδια στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχει επίσης συνδεθεί με την υπόθεση των "υποβρύχιων μιζών", καθώς και την υπόθεση Μαρκογιαννάκη.
Βρέθηκε ειδικότερα να εξετάζει την εμπλοκή των φερόμενων ως υπόπτων στην υπόθεση της προμήθειας του Δημοσίου με τα τέσσερα υποβρύχια τύπου 214 από τις Ferrostaal- HDW και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά με απευθείας ανάθεση το 1998.
Η επιλογή της σε τέτοιας κλίμακας υποθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει από το γεγονός ότι θεωρείται εργατική, ακέραιη και αντικειμενική, ένα πρόσωπο δηλαδή ιδανικό για να ρίξει φως σε υποθέσεις που κυριαρχούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη χώρα μας.
Δεδομένου ότι ο εισαγγελέας δεν αναλαμβάνει το βάρος της απόφασης, η επιλογή της Πόπης Παπανδρέου για την επιχείρηση "κάθαρση" του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει άπαντες να εκτιμούν ότι πρόκειται για εισαγγελέα που δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα.
Στους δικαστικούς και δικηγορικούς κύκλους, η Πόπη Παπανδρέου χαρακτηρίζεται ως terminator, ενώ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ελένης Ράικου.
Με δεδομένο ότι αυτή η υπόθεση έχει τεράστιες προεκτάσεις, εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο παροχής αστυνομικής δύναμης για την προστασία της Πόπης Παπανδρέου.
Ενώ τα επαγγελματικά της βρίσκονται σε ανοδική πορεία και το όνομά της προβάλλεται εντονότερα από κάθε άλλο, η ίδια δεν επιθυμεί να της πιστώνουν την υπόθεση ως δικό της κατόρθωμα και υπογραμμίζει ότι αποτελεί συλλογική δουλειά.
ΠΗΓΗ: news247.gr

«Για ποιο λόγο δεν είναι στη σχετική λίστα και το όνομα του κ. Πατέρα;»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δείχνουν να μην ανησυχούν καθόλου παρά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Tονίζουν μάλιστα ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αναφέροντας ότι αν ασκηθεί δίωξη τότε ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θα πάει να απολογηθεί. 

Παράλληλα αναφέρουν πως στις συνομιλίες που υπάρχουν στο πόρισμα βρίσκεται και το όνομα του Νικόλα Πατέρα και η απορία τους είναι γιατί δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα. 

«Παραμένουμε εκτός από την υπόθεση και αν ασκηθεί δίωξη, ο κ. Μαρινάκης θα πάει να απολογηθεί. Παραμένει το ερώτημα για ποιο λόγο δεν είναι στη σχετική λίστα και το όνομα του κ. Πατέρα από τη στιγμή που αναφέρεται σε διαλόγους;» αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ.

«Δεν στοιχημάτισα ποτέ»

Ένα από τα ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται σε «παράνομα» παιχνίδια 
είναι και αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός επικοινώνησε με τους ανθρώπους  του Ολυμπιακού και τους διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν στοιχημάτισε στα ματς που φέρεται ότι έχει προβεί, σύμφωνα με τις φήμες που ανακυκλώνονται, περί συμμετοχής του σε παράνομο στοιχηματισμό

Μάλιστα, ο Αβραάμ διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλα όσα ακούγονται, ούτε βέβαια παράνομη δράση και όταν κληθεί, θα καταθέσει τα στοιχεία που πρέπει.

 The Player

Πάει Αμερική ο Μπουρούσης!

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το πρόσωπό του, ο Γιάννης Μπουρούσης, νιώθει σα να τον έχει ανοίξει η γη για να τον καταπιεί.
Πάει Αμερική ο Μπουρούσης!
Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας κατάστασης την οποία βλέπει σαν ένα εφιάλτη και θέλει να "ξυπνήσει" γρήγορα.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, όταν ξεμπερδέψει με το θέμα που έχει προκύψει, θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το πήρε απόφαση ότι η Ελλάδα δεν τον σηκώνει πλέον και όπως λέει στο περιβάλλον του τις τελευταίες ώρες, θα σηκωθεί να φύγει με προορισμό τις ΗΠΑ.
Είναι μια απόφαση οριστική, η οποία μοιάζει σαν... λύτρωση για τον διεθνή σέντερ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχει κανένα μέλλον, από την Εθνική Ελλάδας έχει ακούσει μεγάλη κατσάδα από συμπαίκτες και προπονητικό τιμ και γενικότερα οι αντιδράσεις των συμπατριωτών μας προς το πρόσωπό του είναι αρνητικότατες.
Οι ΗΠΑ είναι μονόδρομος για τον Μπουρούση...

"99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα"

ναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.
"99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα"
Αναλυτικά:
Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».
Πηγή: gazzetta.gr

"Μείνε ήσυχος"...

Σε συνομιλία του προέδρου της Κέρκυρας, Γιώργο Λυμπάντση, με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο τελευταίος προσπαθεί να τον εφησυχάσει σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής.
"Μείνε ήσυχος"...

Στη δικογραφία αναφέρονται τα εξής.
Την 1-4-2011, ο Γιώργος ΛΥΜΠΑΝΤΣΗΣ (Γ), Πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, ξανατηλεφωνεί στον Μάκη ΨΩΜΙΑΔΗ (Μ):
«Μ: Έλα ρε Γιώργαρε, γίγαντα. Πως είσαι;
Γ: Έλα ρε φίλε. Ανήσυχος, πολύ ανήσυχος.
Μ: Γιατί;
Γ: Αφού τα βλέπεις που γ... όλοι
Μ: Ποιον σου έβαλαν διαιτητή;
Γ: Εμένα μου έβαλαν τον Τριτσώνη αλλά δεν βλέπεις εκεί πέρα κάτοι στην Πελοπόννησο τι κάνανε εκεί πέρα. Ο π... ο χοντρός, αυτός ο γ... ο χοντρός, Θα τον γ... [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ].
Μ: Τι έκανε;
Γ: Έχει, δεν βλέπεις τι έβαλε εκεί; Έβαλε κύπελλο πόντους από εδώ από εκεί της π..., αυτός τα οργανώνει όλα τα εγκλήματα.
Μ: Για τον Ολυ, για το να πάρει ο Αστέρας το ματς ε;
Γ: Ε βέβαια, τι αυτός ο Κωνσταντινέας εκεί απ' ότι λένε, εγώ δεν ξέρω εγώ είμαι άσχετος αλλά απ' ότι ακούω στην πιάτσα. Εγώ δεν τους ξέρω, εγώ ξέρεις ότι είμαι σαν να είμαι της πρώτης δημοτικού, καλά εσύ τα γνωρίζεις αλλά δεν Θες να τα λες τηλεφωνικώς, εντάξει, εν πάση περιπτώσει, εντάξει.
Μ: Εγώ βλέπω ότι Θα πέσει ο Ατρόμητος.
Γ: Έχει εσένα ο Ατρόμητος.
Μ: Δεν σώνεται.
Γ: Εντάξει μπορεί να πάρει και 2 και 1-2 πόντους.
Μ: Πως θα το πάρει; Από τον Ολυμπιακό;
Γ: Τον Ολυμπιακό τον αποκλείω για εμένα γιατί ο Βαγγέλης είναι τρελός. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε κανέναν δεν είναι, αυτός δεν έχει.
Μ: Περιττό να σου πω ότι με την ΑΕΚ θα χάσει προτού μπει στο γήπεδο.
Γ: Μην το λες.
Μ: Θα μπουκάρει όλος ο κόσμος.
Γ: Μην το λες. Γιατί έχει ομάδα να κερδίσει με την ΑΕΚ.
Μ: Με τίποτα.
Γ: Όχι ε;
Μ: Με τίποτα στο λέω εγώ. Το σκορ θα είναι 3-0 θυμήσου το.
Γ: Έτσι ε;
Μ: 3-0. Εσένα σε ενδιαφέρει να μην γίνει αβαβά το ματς του Αστέρα.
Γ: Ναι.
Μ: Θα το παίξει ο Άρης. Εμένα μου είπαν ότι ο Άρης θα το παίξει.
Γ: Ναι ρε φίλε αλλά απ' ότι μου είπαν εδώ οι άλλοι, που ξέρουν καλύτερα την πιάτσα, ότι το τρίο αυτό που έβαλε, το έβαλε ο.., το έβαλε ο Αστέρας. Εντάξει αυτοί οι συγκεκριμένοι διαιτητές, εμένα αυτός με έσφαξε την άλλη φορά, μην κοιτάς που ο τέταρτος του είπε ότι ήταν πέναλτι και το έδωσε. Κωνσταντινέας λέει εκεί ποιοι είναι αυτοί εκεί πέρα κάτω στη Μεσσηνία. Όλοι το λένε, εντάξει ο Αρ.. αλλά καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι ικανοί, δεν είναι ανίκανοι.
Μ: Εσύ που είσαι Αθήνα;
Γ: Είμαι Αθήνα ναι. Εσύ που είσαι;
Μ: Εγώ τώρα κατεβαίνω το βράδυ. Εσύ πότε θα φύγεις;
Γ: Εγώ θα φύγω τώρα το απόγευμα. Εσύ που παίζεις; Α παίζεις εδώ.
Μ: Ναι, ναι.
Γ: Εν πάση περιπτώσει, εγώ φοβάμαι, ξέρεις ποιον φοβάμαι. Έναν άνθρωπο φοβάμαι.
Μ: Ποιον;
Γ: Αν οτιδήποτε ακούσεις πάρε με τουλάχιστον να με ενημερώσεις.
Ν: Άλλο οι παίκτες μεταξύ τους τι κάνουνε. Δεν πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει. Άλλο οι παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτός έχει τρελαθεί τώρα γιατί κατάλαβε ότι έχουν παίξει μπάλα πιο (ακατάλυπτο).
Μ: Ναι;
Ν: Έτσι πιστεύω. Τι να σου πω μπορεί να είμαι και μ... και να είναι έτσι όπως το λες εσύ.
Μ: Άντε εντάξει. Κάνε αυτό που σου είπα. Μην το ξεχάσεις. Ασχολήσου με αυτό το θέμα.
Ν: Έγινε θα μιλήσουμε αύριο. Άντε.
Μ: Άντε γεια».
Πηγή: gazzetta.gr

Κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Ευρώπη…

Σε... ευρωπαϊκούς μπελάδες μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τις συλλήψεις για τα στημένα με κύριο πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Μπεο.
Κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Ευρώπη…
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ θα απευθύνει ερώτηση στην UEFA για το τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αποφασίσει τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων», μιας και ο Αχειλλέας Μπέος είναι εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων.

«Αλλοίωση αποτελέσματος είναι»!

Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά ΣΙΟΤΡΟΠΟ για το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος», καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», αναφερόμενος στον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
«Αλλοίωση αποτελέσματος είναι»!
«Α: Τι γίνεται, που είσαι;
Θ: Στο γήπεδο.
Α: Ακόμη εκεί είσαι;
Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.
Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να τον ξέρεις αυτό, ε.
Α: Ε;
Θ: Το ματς το είδες;
Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
Θ: Για ξαναπέστο.
Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;
Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δε το δίνει. Μη του το λες μωρέ, γα...τα, άκου τι σου λέω.
Θ: Κοίταξε στα δύο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε 10 παίκτες.
Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.
Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πως και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήταν... ήτανε γ...τα.
Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
Θ: Ναι.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;
Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
Θ: Τους τρεις λες, έτσι;
Α: Ναι.
Θ: Να πολύ, το ξέρω τώρα.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.
Θ: Εχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.
Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω ΄γω.
Θ: Θα του πως να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμείς αύριο;
Α: 15:00
Θ: 15:00, το δείχνει η τηλεόραση , το δείχνει, ε;
Α: Το δείχνει ναι.
Θ: Να σου πω, πως το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και ρο κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να 'ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;
Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.
Θ: Οχι ο Πανσερραϊκός να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.
Α: Εντάξει θα τα πούμε.sportdog gr

Τι έλεγε ο Αβραάμ με τον Ζαβαντία;

Συνομιλίες για στοιχηματιστικές δραστηριότητες του Αβραάμ Παπαδόπουλου βρίσκονται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου.
 
Τι έλεγε ο Αβραάμ με τον Ζαβαντία;
Αναλυτικά:
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Μεταξύ αυτού και του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, έλαβε χώρα ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, όπου ο τελευταίος τον ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ του έβαλε 20.000 ευρώ και από δω και πέρα θα παίζει σε αυτόν, ενώ τον ρωτάει που θέλει να δώσει τα 8.000 ευρώ.
Ο Αβραάμ του λέει να τα βάλει στην Τράπεζα Eurobank, αλλά ο Δημήτρης του απαντά στην Εμπορική ή χέρι με χέρι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία δε που είχε ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) με τον σύνδεσμο του στην Κύπρο (Α) την 7-2-2011, αναφέρθηκαν τα εξής:
«Λ: Δημήτρη αν ακούς καμιά κουβέντα για ΟΦΗ πες μου.
Δ: Πιο παιχνίδι είναι θείο;
Α: ΟΦΗ.
Δ: Με ποιον παίζει;
Α: Με τον ΙΩΝΙΚΟ.
Δ: ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΦΗ ή ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ.
Α: ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ, έχει 80.000 πάνω την ΟΦΗ μες στο Betfair.
Δ: Τι ώρα παίζουνε;
Α: Ώρα 18.00
Δ: Ποια είναι η τιμή στη Betfair η τιμή τον ΟΦΗ;
Α: 1.27 τώρα.
Δ: Εντάξει, 1.27. '
Α: Έχει 80.000 πάνω του η πιο ψηλή τιμή που ήταν. Κι έχει κάμποσους που θέλουν να την παίξουν, 'θελαν να παίξουν καλά λεφτά γύρω στα 1.34.
Δ: Θείο πες μου λίγο κάτι γιατί δεν μπορώ να μπω, είμαι έξω γι' αυτό. Τι κάνουμε από την Τρίτη μέχρι σήμερα στο IBC;
Α: Χάνουμε.
Δ: Πολλά;
Α: Όλοι μαζι θα σου πω, είναι 19.000 όλοι μαζι
Δ: Όλοι μαζι μέχρι τώρα από την Τρίτη;
Α: Ναι (ακατάληπτο) κέρδισε ο Κωνσταντίνος μες το 24, 8.500 τον πληρώσαμε και έχουμε τον (ακατάληπτο) που κέρδισε 6.000 ο 15023...
Δ: Ποιος ο 15023;
Α: Εκείνος μην τον φοβάσαι, έτσι που παίζει θα τα χάσει.
Δ: Ξέρω ρε θείο...
Α: Εκείνος παίζει κόρνερ, και να μπει γκολ τα τελευταία 15 λεπτά...
Δ: Θείο αυτός ο παίκτης που τον έχω εκεί στο 15023 μας έχει δώσει πολλά λεφτά μέχρι τώρα.
Α: Ναι, ναι, ναι.
Δ: Απλά τον είχα κόψει εγώ για λίγο καφό γιατί κάποια στιγμή είχανε μαζευτεί 50.000, αυτός καταρχήν είναι ποδοσφαιριστής να ξέρεις, είναι της Εθνικής πσδοσφαψιστής, είναι μεγάλο όνομα [ενν. κατά πάσα πιθανότητα τον Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ].
Α: Ναι, ναι.
Δ: Κι επειδή είχε φύγει στο Παγκόσμιο κάτω με την Εθνική, τα λεφτά δεν μου τα είχε δώσει πριν φύγει και τα κάλυψα εγώ όλα τα λεφτά. Και μετά είχε κάπου τρεις μήνες να μου τα δώσει 50.000 και του λέω ότι δεν μπορώ να σε καλύπτω τόσα λεφτά του λέω για τόσο καφό, ξέρω λέω ότι δεν θα τα χάσω είναι το μόνο σίγουρο δεν πρόκειται να χάσουμε λεφτά, αλλά του λέω είναι πολλά τα λεφτά δεν μπορώ να τα καλύψω για δυο μήνες και για τρεις μήνες, και κάποια στιγμή είχε σταματήσει. Και τώρα μου λέει να μου ανοίξεις πάλι ένα κωδικό, του λέω εντάξει θα σον βάλω 10.000, αλλά δεν μπορώ και πολλά-πολλά του λέω γιατί εσύ μπορεί να κάνεις κανα μήνα να λείπεις με την ομάδα από 'δω από κει να μην μπορείς να τα δώσεις. Γι' αυτό τον έβαλα 10.000 και τι κάνει αυτός (ακατάληπτο);
Α: Αυτή την εβδομάδα κερδίζει αλλά έτσι που παίζει...
Δ: Πολλά είναι, πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα;
Α: Τούτη εβδομάδα;
Δ: Πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα; Πόσο κερδίζει;
Α: Τούτη εβδομάδα νομίζω ήταν 6.000, αλλά πρέπει να ξέρεις έκαμε τούτος... κερδίζει 16.500 τούτη την εβδομάδα.
Δ: Κερδίζει 16.500;
Α: Έκαμε 264.000τζίρο.
Δ: Σώπα ρε.
Α: Ναι, παίζει10-10 και του αρέσουν τα κόρνερ και να μπουν γκολ τα τελευταία 15λεπτά.
Δ: Ναι, ναι κατάλαβα. 16.500 πάνω είναι;
Α: Ναι. Κέρδισε εκείνος, ναι.
Δ: Κερδίζει εκείνος 16.500 ναι. Εντάξει θείο ξαναμιλάμε.
Α: Αν μάθεις για ΟΦΗ πάρε με.
Δ: Εννοείται ναι»,
«Βάλτου άλλα δέκα ρε θείο»
Ενώ την 8-2-2011, ο Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε με γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ «να του βάλει άλλα 10». Στη συνέχεια, ο Δημήτρης καλεί τον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ και τον ρωτάει πόσα είναι πάνω ο Αβραάμ για να του βάλει άλλα 10. Ο Βασίλης του λέει να μιλήσει με τον «Θείο». Ακολούθως, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στον Αβραάμ με περιεχόμενο «Τώρα βάζει», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον «Θείο», σύνδεσμο του στην Κύπρο και μεταξύ τους διαλαμβάνεται η συνομιλία που ακολουθεί:
«..Δ: Τι κάνει ο 15023; Τα έχασε τα 10; Για δες λίγο;
Θ: Ναι πρέπει να έχασε λίγο.
Δ: Γιατί μου ζήτησε να του βάλω τώρα άλλα 10. Αυτό. Πες μου λίγο την προηγούμενη βδομάδα, τι έκανε τελικά, σύνολο; Μπες λίγο μέσα να δεις; Από Τρίτη μέχρι Δευτέρα. Ναι πόσα, πες μου λίγο το ποσό.
Θ: Κέρδιζε 6.000.
Δ: Εντάξει, βάλτου άλλα 10 ρε θείο και ο θεός βοηθός. Τώρα ούτως η άλλος δεν θα του τα δώσω, μου είπε, άρα στην ουσία είναι σαν να χάνει 4• Έχει κι άλλα 10 να χάσει. Πρέπει να μας χρωστάει 14. Καλά βάλτου άλλα 10, ναι;
Θ: Εντάξει». sportdog gr

Βαγγέλη, σε ψάχνουν!

Ο Μίλτος ο νταλικέρης αρθρογραφεί στο… πνεύμα των ημερών, μπερδεύοντας τη δισκογραφία του Βαγγέλη Περπινιάδη με τη… δικογραφία για τα στημένα. Μάλιστα δεν έχει και σύννεφο να πέσει από την έκπληξή του…Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης, ο τίτλος αναφέρεται αποκλειστικά στον μακαρίτη τον Βαγγέλη Περπινιάδη. Ξαφνικά, στις 23 Ιουνίου 2011, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του, η ...δικογραφία του, σόρι, η δισκογραφία του, έχει γίνει και πάλι ανάρπαστη.
Κατά τ΄ άλλα, το συγκεκριμένο ξαφνικό ριγιούνιον του φαν κλαμπ του αείμνηστου Βαγγέλη, συμπίπτει όλως τυχαίως με το μεγαλύτερο θέμα που έχει σκάσει στον ελληνικό αθλητισμό από την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (ξέρετε, με το ατύχημα των δύο «Ολυμπιονικών» επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν πιπί τους στα μπουκαλάκια της Γουάντα) και πιθανότατα το μεγαλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την κατάκτηση του Γιούρου του 2004. Ίσως και μεγαλύτερο από αυτό. Σίγουρα το μεγαλύτερο αρνητικό πάντως...
Μια μέρα πριν, έγραφα πως δυστυχώς δεν υπάρχουν σύννεφα για να πέσουν όσοι δηλώνουν έκπληκτοι από τις εξελίξεις και τα πρόσωπα που εμφανίζονται μπλεγμένα στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Τώρα ψάχνω σύννεφο κι εγώ...
Όχι για τη δικογραφία, φτου πάλι, δισκογραφία (αυτό είναι το σωστό) του Βαγγέλη (Περπινιάδη λέμε...), αλλά για το σύνολο όσων αποκαλύπτονται και για μερικά ακόμα που κυκλοφορούν στην πιάτσα και ...δεν γίνεται να αποκαλυφθούν (ακόμα) για ευνόητους λόγους.
Για την ώρα, παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις κι ο ένας κλείνει το στόμα του αλλουνού, για να μη γίνει φωλιά για μύγες και κουνούπια. Εδώ δεν πιάσανε μια συμμορία που έστηνε αγώνες. Εδώ γκρεμίζονται τα πάντα.
Τζάμπα βλέπαμε, τζάμπα γράφαμε, τζάμπα σχολιάζαμε, τζάμπα χαιρόμασταν και στεναχωριόμασταν, τζάμπα τσακωνόμασταν τόσα χρόνια. Ένα ψέμα ήταν! Τίποτα...
Βλέπαμε κάτι που ήταν ...κάτι άλλο. Και πολλοί πόνταραν κιόλας σ΄ αυτό το κάτι (ευτυχώς έχω την τιμή να μην παίζω στοίχημα). Πόνταραν τα λεφτά τους, πιστεύοντας πως ...ο καλύτερος κερδίζει. Καλύτερα να τα έβαζαν στον δίσκο στην εκκλησία. Περισσότερες πιθανότητες θα είχαν να τους τα γυρίσει πίσω ο Θεός ή οι διαβόλοι οι παπάδες. Δυστυχώς, όμως, τα έβαζαν σε άλλο δίσκο...
Λέτε γι΄ αυτό να τρέχουν όλοι να προμηθευτούν τη δικογραφία, φτου και πάλι φτου, δισκογραφία του Βαγγέλη σήμερα; Για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους;
Μέχρι να τα πάρουν και να ξαναπάρει πάνω του το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από αυτή την κατραπακιά, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...gazzetta gr

Ο Τσακογιάννης συνομιλεί με προπονητή

Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης συνομιλεί με προπονητή της Football League. Ο διάλογος των δύο ανδρών φέρεται να είναι ο εξής.

Γ.Τ.: Οι δικοί σου δεν πατήσανε περιοχή.

Π.: Κι οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά έτσι...

Γ.Τ.: Εγώ και στο ημίχρονο λέω, κοιτάχτε να δείτε, μόλις θα σας κάνω νόημα θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Γιώργου θα κάνεις ένα πέναλτι γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες (σ.σ. ώστε να αποβληθεί εσκεμμένα και να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο ο αγώνας), αλλά δεν πέσανε καθόλου ρε Γιώργο, ούτε μαρκάρανε πίσω, ούτε τίποτα….

Το www.sport-fm.gr αναγνωρίζει το τεκμήριο αθωότητας σε όλους τους κατηγορούμενους ή φερόμενους ως κατηγορούμενους.novasport fm

Τηλέφωνο Μπέου σε πρόεδρο ΠΑΕ πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β.

Διάλογος μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και προέδρου μεγάλης ΠΑΕ φέρεται να σημειώθηκε πριν την έναρξη του ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου!

Μετά από συνομιλία που είχε νωρίτερα με τον Γ. Παπαδόπουλο (στην οποία εμφανίζεται να του λέει ότι «η Κέρκυρα είναι τόσο κακή ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ηρακλή, του οποίου 7 παίκτες ήταν μιλημένοι»), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου φέρεται να λέει με τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ:

*Όπου «Μ» ο Αχιλλέας Μπέος, όπου «Π» ο πρόεδρος:

Π: Έλα, το έφαγε το σύστημα στην Κέρκυρα.
Μ: Τι;
Π: Άμα δεις ένα πέναλτι που δεν έδωσε στην Κέρκυρα.
Μ: Το ξέρω, μωρέ, εμένα θα μου το πεις.
Π: Το είδα εγώ, έχω κάτσει και έχω δει το ματς, είναι το στήσιμο να έχεις υπόψη σου, έτσι.
Μ: Ναι.
Π: Να σου πω κάτι, σου ζητήσανε τα διαπιστευτήρια στους μπράβους που έχεις μαζί σου, να τους πεις ότι είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό πες.
Μ: Όχι ρε, δεν ζητάω τίποτα. Θα τους γ…, δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή.
Π: Το έμαθα, γι' αυτό σου λέω.
Μ: Πάρε τον Πάτρικ και δεν ξεκινάω, ούτε πάω συνθέσεις, ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα, θα γίνει μέγα θέμα.
Π: Ο διαιτητής να μην ανοίξει την πόρτα;
Μ: Δεν ανοίγουν την πόρτα. Απαγορεύεται αυτό το πράγμα.
Π: Του διαιτητή;
Μ: Έχουν από έξω 4-5 μπράβους που τους έχω για τ' α... μου, αλλά δεν λέει τίποτα και έχουν κλειδώσει την πόρτα και δεν μπαίνει κανείς μέσα. Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι.
Π: Ναι. Τον Πατρίκ γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο; Τώρα μίλαγα μαζί του (ενν. τον Πατρίκ Κομνηνό, Γεν. Διευθυντή της ΕΠΟ).
Μ: Ναι.
Π: Να του πω να σε πάρει;
Μ: Πες του να με πάρει γιατί θα γίνει της π....
Π: Εντάξει».

Λίγη ώρα μετά, οι δύο άνδρες επικοινωνούν ξανά:

Π: Δεν απαντάει, τον έχω πάρει δύο φορές.
Μ: Επίτηδες.
Π: Πριν 5 λεπτά μίλησα μαζί του, παρ' τον κι εσύ από το κινητό σου.
Μ: Ήρθε τώρα εδώ ο συντονιστής, του λέω δεν ξεκινάει το παιχνίδι, έχουν κλειδώσει τις πόρτες και δεν με αφήνουν να μπω μέσα να πάρω δελτία.
Π: Καλά, πώς έχουν πέντε μπράβους;
Μ: 10 έχουν, όχι 5. Τρέμουν, μην τους γ... εδώ μέσα.
Π: Τα ίδια δηλαδή όπως σε εμένα, έτσι;
Μ: Ναι».

*Το www.sport-fm.gr αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σε όλους τους κατηγορούμενους ή τους φερόμενους ως κατηγορούμενους.novasport fm

Τελειώνει ο Μενδρινός από τον Άρη!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Κώστας Μενδρινός, σύμφωνα πληροφορίες του The Player. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν αποτελούσε από τις βασικές επιλογές του Σάκη Τσιώλη στον σχεδιασμού του νέου Άρη και υπήρχε διάθεση να συζητηθεί ακόμη και η αποχώρησή του.

Η συζήτηση αυτή, τελικά αναμένεται να γίνει πολύ νωρίτερα, μετά από το... τσουνάμι των αποκαλύψεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη συνείδηση του κόσμου της ομάδας.

Θεωρείται βέβαιο, λοιπόν, ότι ο Μενδρινός αν και έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους θα του ζητηθεί από τους ανθρώπους του Άρη να χωρίσουν οι δρόμοι τους.The Player
 

"Είναι στημένο το Ολυμπιακός Β.-Ολυμπιακός"!!

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος της κυρίας Έλενα Νεούζα-Θεόσογλου Ζοσέ Λαορένσο με τον Ανδρέα Δημόπουλο (αμφότεροι στην λίστα των κατηγορούμενων) για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός, το οποίο χαρακτηρίζεται ως στημένο!
"Είναι στημένο το Ολυμπιακός Β.-Ολυμπιακός"!!
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου:
Την 30-1-2011, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα «Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός», στον οποίο αναφέρονταν ευθύς ανωτέρω οι «παράνομοι πράκτορες», ο Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (α), δέχεται πριν από την έναρξη αυτού δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνα από την Ελενα ΝΕΟΥΖΑ-ΘΕΟΣΟΓΛΟΥ ΖΟΣΕ ΛΑΟΡΕΝΣΟ (Ε), περί ώρα 14.17 και 14.21, με περιεχόμενο «Ολυμπιακός 3.000», «Ολυμπιακός 2.000» αντίστοιχα, ενώ περί ώρα 14.16 η τελευταία τηλεφωνεί στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και η συνομιλία μεταξύ τους έχει ως ακολούθως:
«Ε: Αντρέα τρία χιλιάρικα μην μου πεις τίποτα.
Α: Τι μη σου πω, ποιανού είναι αυτό;
Ε: Δικό μου είναι. Τα λεφτά υπάρχουνε, μην μου πεις τίποτα. Σου χρωστάω λεφτά και δεν το ξέρω;
Α: Ρε φιλαράκι ναι, αλλά δεν θέλω όμως να σου 'χω υπόλοιπο.
Ε: Αντρέα μη μου το καις το παιγνίδι είναι στημένο είναι. Είναι στημένο το παιχνίδι.
Α: Εντάξει μπορεί να είναι ό,τι θέλει, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω όμως στη διαδικασία.
Ε: Τι δεν μπορείς είναι τελειωμένο θα πληρωθείς κανονικά, άμα χαθούνε τα λεφτά.
Α: Μη μου πεις Τετάρτη και μ...
Ε: Αντρέα θα πληρωθείς κανονικά. Μη μου το καις το γ... το παιχνίδι.
Α: Αφού είναι στημένο, τι στο καίω; Δεν στο καίω. Αλλά μην μου πεις κουβέντα, στο λέω δεν θα ξαναμιλήσουμε.
Ε: Αντρέα είπα μια κουβέντα, εντάξει;
Α: Δεν έχω τη διαδικασία να μπω ως την Τετάρτη. Το καταλαβαίνεις;
Ε: Αντρέα, είπαμε Τρίτη, άντε γεια.
Α: Αλλο μην στείλεις απ' αυτό, τέλος.
Ε: Τι λες μωρέ, τι λες τώρα ρε Αντρέα, τι μου λες τώρα να μην στείλω άλλο; Είναι, το παιχνίδι θα το παίξουμε κι άλλο, είναι σου λέω τελειωμένο, είναι τελειωμένο, με πήρανε τώρα από μέσα. Μην το πεις σε κανέναν. Ούτε σε Μουδάτσο, ούτε σε κανέναν. Αμα θες παίξ' το εσύ. Μην το πεις σε Μουδάτσο θα χαλάσει, θα πάει γρουσουζιά. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.
Α: Αντε γεια».
Πηγή: gazzetta.gr

«Αδελφέ, το κούμπωσα ρε»

Ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με άγνωστο, ο οποίος πρέπει να «έφτιαξε» παιχνίδι για πάρτη του και του λέει εμμέσως πλην σαφώς να μην ασχοληθεί παραπάνω
«Αδελφέ, το κούμπωσα ρε»
Η συνομιλία στο δικαστικό έγγραφο αναφέρει τα παρακάτω:
«Β: Αδελφέ;
Α: Ποιος είναι;
Β: Ελα, στο κούμπωσα ρε. Το παιχνίδι. Μην παίρνεις κανέναν τηλέφωνο.
Α: Τι;
Β: Εβαλα τον Πατμανίδη.
Α: Μ...
Β: Με τον Τσάτσο. Μέσω του φίλου μου. Που (ακατάληπτο)
Α: (ακατάληπτο)
Β: Ενας από... ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στον (ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ, δεν ακούγεται καθαρά) και τα λοιπά. Φίλος, αδελφός και γ... τις ασφάλειες.
Α: Ναι;
Β: Το κούμπωσα ναι. Πατμανίδης πρώτος, από Αθήνα που σου λέω και τελείωσε. Κουμπωμένο είναι.
Α: Να μην ασχοληθώ.
Β: Οχι, μην ασχοληθείς. Ο δικός μου, του τα κάνει εισήγηση να πάνε αυτοί γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αμα τυχόν κάποιο πρόβλημα θα σε πάρω τηλέφωνο.
Α: Και θα τους πεις εκεί μην αφήσουν κανέναν να κυκλοφοράει.
Β: Έχει αρ... αυτός σου λέω, τελείωσε. Και μιλάω απευθείας.
Α: Εντάξει, εντάξει».

«Θα γίνει της πουτ…»

Ο Αχιλλέας Μπέος σε άλλη μία συνομιλία από το πόρισμα της κυρίας Παπανδρέου μιλάει με τον Γιώργο Γιαννόπουλου και του διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Ανδρονικίδη σε αγώνα της ομάδας του.
«Θα γίνει της πουτ…»
«Την 2-2-2011, τηλεφωνεί στον Γιώργο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (Γ), επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) από την 17-2-2009, και μεταξύ τους λαμβάνει χώρα η ακόλουθη συνομιλία:
«Α: Τι γίνεται κύριε Γιαννόπουλε;
Γ: Ποιος είναι;
Α: Ο Αχιλλέας ο Μπέος είμαι. Καλά είσαι;
Γ: Ελα Αχιλλέα, μια χαρά, εσύ;
Α: Τον Ανδρονικίδη τον βάλατε να τον επιβραβεύσετε για την καλή διαιτησία που έκανε πάλι δύο συνεχόμενα παιχνίδια;
Γ: Εεεε η έκθεση του παρατηρητή και αυτά που ακούσαμε είναι πάρα πολύ θετικά.
Α: Και τον βάλατε δεύτερο συνεχόμενο γι' αυτό το λόγο ε;
Γ: Οχι τι δεύτερο;
Α: Τον ξαναβάλατε το Σάββατο να παίξει.
Γ: Ναι.
Α: Μάλιστα.
Γ: Γιατί τι έγινε, τι έχεις εσύ μ' αυτόν;
Α: Καλά θα γίνει της π..., στο λέω. Εγώ επώνυμα σε παίρνω.
Γ: Εντάξει.
Α: Δεν είναι ενημερωμένος ο Σοφοκλής αλλά να στο πω αυτό το πράγμα, πόσοι διαιτητές παίζουν από τη Γ' εθνική δύο συνεχόμενα παιχνίδια;
Γ: Δεν παίζουν πολλοί, όταν υπάρχει ανάγκη, παίζουν όμως. Τι να κάνουμε;
Α: Αυτόν κρίνατε ότι υπάρχει ανάγκη, ε;
Γ: Ε, βέβαια, για να τον βλέπουμε. Γιατί μου μιλάς ειρωνικά ρε Αχιλλέα, δεν κατάλαβα.
Α: Σου λέω ότι αυτός είχε εντεταλμένη υπηρεσία.
Γ: Αυτό μπορείς να μας το αποδείξεις;
Α: Τι να στο αποδείξω, πώς;
Γ: Πώς θα γίνει ρε Αχιλλέα; Αν στεκόμαστε, στο ότι ο καθένας ό,τι θέλει λέει...
Α: Ποιος είναι ο καθένας; Εγώ είμαι ο καθένας;
Γ: Κάτσε δεν σου λέω ότι είσαι ο καθένας. Ερχεται όμως, όποιοι έρχονται...
Α: Σου λέω λοιπόν ότι αυτός ο διαιτητής ήρθε εδώ... εντάξει... τίποτα δε... κακώς σε πήρα, άντε καληνύχτα».
Πηγή: gazzetta.gr

"Το `χει στήσει ο Μπέος; να το παίξω;"

Ο Κώστας Μενδρινός φέρεται σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ανδρέα Δημόπουλο να αναρωτιέται αν ο... Αχιλλέας Μπέος έχει «στήσει» το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκειμένου να ποντάρει... αναλόγως!
"Το `χει στήσει ο Μπέος; να το παίξω;"

Στη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία του Κώστα Μενδρινού με τον Ανδρέα Δημόπουλου αναφέρονται τα εξής:
«Κ: Ο Θρασύβουλος είναι ψιλομ.... δεν έχει τίποτα, είναι απλήρωτα τα παιδιά κλπ., οι πιτσιρικάδες παίζουν.
Α: Ναι.
Κ: Τώρα τα Τρίκαλα εγώ το ρώτησα το θέμα να έχει και λίγο σπρώξιμο του λέω, μου λέει δεν πιστεύω να έχει λίγο σπρώξιμο, αλλά μαζεύονται εκεί οι βλάχοι δηλαδή κάνουν αυτό, πάει κόσμος πολύς, θα έχει λίγο...
Α: Ναι, κατάλαβα. Δεν ξέρεις αν παίζει ο Νικλητσιώτης και αυτοί.
Κ: Είπε θα με πάρει τηλέφωνο. Θα πάρει τηλέφωνο ένα βοηθό που ήταν εκεί του Μανίκα, μέχρι πρότινος ήταν εκεί. Και θα με πάρει να μου πει.
Α: Εντάξει θα δούμε.
Κ: Ο Ολυμπιακός που ρώτησα θα έχει 10.000 κόσμο.
Α: Ποιος Ολυμπιακός, ο δικός μας;
Κ: Ναι.
Α: Θα το πάρει όμως; Ο π... ο Μπέος τι έχει κανονίσει; Αυτό είναι.
Κ: Περιμένω να δούμε σήμερα τον τέτοιον.
Α: Ποιον;
Κ: Το βάζελο. Αμα το πάρει εντάξει πρέπει, είναι και πολλοί βαθμοί, είναι 7 βαθμοί μπροστά.
Α: Οχι μήπως ο Μπέος το έχει δώσει μωρέ. Επαιρνα κι εγώ τον Γιαννόπουλο τον Τάκη (ενν. τον team manager της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου) αλλά δεν το σηκώνει, είναι βοηθός του, είναι γενικός αρχηγός τι είναι εκεί.
Κ: Ναι. Θα δούμε θα έχει κόσμο πάντως.
Α: Το θέμα είναι να το ξέραμε σίγουρα να βάζαμε Τρίκαλα, Ολυμπιακό και άλλο παιχνίδι να καθαρίζαμε. Να βγάζαμε μια τριάδα ωραία.
Κ: Ποιο τρίο; Τον βάζελο; Ποιον θα βάλεις;
Α: Βάζεις βάζελο, τον Αγιαξ αύριο.
Κ: Ναι.
Α: Κάτι βλέπω και ψιλοπαίζει, αυτό είναι, αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα.
Κ: Τώρα θα με πάρει. Θα με πάρει και θα σε ξαναπάρω Ανδρέα.
Α: Εντάξει».
Πηγή: gazzetta.gr

Σοκαριστικοί διάλογοι!! Ετσι «έστηναν» τα ματς!!

Διαβάστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους που δημοσιεύει η ιστοσελίδα "tovima.gr" για το πώς έστηναν τα ματς...
Σοκαριστικοί διάλογοι!! Ετσι «έστηναν» τα ματς!
Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων πόνταρε μεγάλα ποσά, στοιχηματίζοντας ότι θα κερδίσει τη... σέντρα του αγώνα Αρης-Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως ανέφερε θα είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας Κάρλος Τέβες! Αλλος διεθνής ποδοσφαιριστής πόνταρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παράνομο στοίχημα, ενώ φαίνεται να ανταλλάσσει SMS για να μην γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις του.
Πρόεδροι ΠΑΕ συνεννοούνται για τις ομάδες που θα... υποβιβασθούν στη Β' Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα διακινούν μεταξύ τους τεράστια χρηματικά ποσά αλλά φαίνεται να έχουν και συναλλαγές ύψους περίπου 150.000 ευρώ με παράγοντα του διαιτητικού χώρου.
Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται να ρυθμίζει παρατύπως ποιος διαιτητής θα ορισθεί για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ένας άλλος αθλητικός παράγοντας ακούγεται να προσπαθεί να στήσει αγώνες μέσω της διαδικασίας... αναβολών ή διακοπών με ψευτοτραυματισμούς παικτών.
Αυτά είναι ορισμένα από τα εντυπωσιακά νέα στοιχεία που αποκαλύπτεται από το πόρισμα 130 σελίδων της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και του παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος που παρουσιάζει το «ΒΗΜΑ».
Συνολικά για την υπόθεση θα κατηγορηθούν περίπου 90 άτομα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες από τον Βόλο, την Κέρκυρα, τη Λιβαδειά, την Καβάλα, τη Ρόδο, τα Γιάννινα, την Καλαμάτα, την Τρίπολη και αλλού. Κατηγορούμενοι για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση αλλά και σε δωροδοκία θα βρεθούν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής καθώς και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.
«Αγοράζει σωματεία για παράνομες δραστηριότητες»
Στην αρχή το δικαστικό έγγραφο καταγράφει σειρά αγώνων για τους οποίους η UEFA είχε διαπιστώσει - μέσω του ελέγχου του στοιχηματισμού - ότι ήταν ύποπτοι ή διεφθαρμένοι. Ειδική αναφορά υπάρχει σε έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον πρόεδρό του, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Οπως αναφέρεται στο έγγραφο, «ο κ. Μπέος έχει σε όλη την ποδοσφαιρική αδελφότητα τη φήμη ανθρώπου που αγοράζει ποδοσφαιρικά σωματεία για παράνομες δραστηριότητες», ενώ μνημονεύεται σαν «ύποπτη προσωπικότητα που έχει εξεταστεί και θεωρείται ύποπτος για στήσιμο αγώνων».
«Εβδομαδιαίος τζίρος ενός εκατομμυρίου»
Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά σε ομάδα 19 ιδιωτών που συνεργάζονται με εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο. Οπως αναφέρεται για ορισμένα από αυτά τα άτομα «είναι παράνομοι πράκτορες στοιχημάτων που εβδομαδιαία τζιραρουν τεράστια ποσά "μαύρου χρήματος", στοιχηματίζοντας για λογαριασμό πελατών τους το αποτέλεσμα χειραγωγημένων ποδοσφαιρικών αγώνων σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε ανταλλακτήρια του εξωτερικού, ενεργώντας ουσιαστικά ως "αχυράνθρωποι". Κάθε εβδομάδα ο τζίρος των παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων μπορεί να υπερβαίνει και το ποσό του 1.000.000 ευρώ».
«Θα σας κάνω νόημα να φάτε γκολ»
Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι όσα διαμείβονται μεταξύ αθλητικών παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών για το πώς θα στήνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες.
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη, μεγαλοπαραγοντα της ΠΑΕ Ηλιούπολη και ενός προπονητή.
«Α:Οι δικοί σου δεν πατήσανε περιοχή.
Β: Κι οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά έτσι...
Α: Εγώ και στο ημίχρονο λέω, κοιτάχτε να δείτε, μόλις θα σας κάνω νόημα θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Γιώργου θα κάνεις ένα πέναλτι γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες (σ.σ. ώστε να αποβληθεί εσκεμμένα και να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο ο αγώνας), αλλά δεν πέσανε καθόλου ρε Γιώργο, ούτε μαρκάρανε πίσω, ούτε τίποτα...».

«Να μιληθούν οι "πλαϊνοί"»
Σε μια άλλη συζήτηση ο ίδιος παράγοντας συζητά προκειμένου να «μιληθούν οι "πλαϊνοί" και να... πεθάνει ο "μεσαίος"» μιλώντας δηλαδή για μειωμένη απόδοση του χαφ και των ακραίων παικτών για να έχει «αίσιο» τέλος ο στημένος αγώνας.
«Διακόπτεται; Θα το πάρω το ματς;»
Ενα άλλο κόλπο που έχουν σκαρφιστεί τα μέλη του κυκλώματος είναι να χειραγωγούν ποδοσφαιρικούς αγώνες παίρνοντας τα παιχνίδια στα χαρτιά. Στη δικογραφία λοιπόν υπάρχει η εξής συνομιλία μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου κι ενός ιδιώτη.
«Α: Θέλω να σου κάνω μία ερώτηση. Πέφτει αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου, μπαίνει κάποιος και δίνει ένα χαστούκι στον παίκτη.
Β: Ναι.
Α Οτιδήποτε έχει σχέση με βία, τι γίνεται για να πάρω το παιχνίδι στα χαρτιά, πέφτει κάτω ο παίκτης και δεν σηκώνεται;
Β: Πέφτει κάτω και δεν σηκώνεται, πάει στο νοσοκομείο και είναι ο διαιτητής ο απόλυτος κυρίαρχος. Πρέπει να πειστεί ο διαιτητής να μην συνεχίσει το παιχνίδι;
Α: Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές;».

«Βάλε κάποιον άλλον βρε αδελφάκι μου»
Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι οι αναφορές για παρεμβάσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέσω τοποθέτησης διαιτητών. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος - την 1η Φεβρουαρίου 2011 - προέδρου μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου με άλλο κατηγορούμενο παράγοντα για την τοποθέτηση διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού - αμφότεροι οι συνομιλητές δεν έχουν σχέση με τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.
Οπως αναφέρεται:
«Α: Του λέω μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο. Είναι ντροπή του λέω, βαλε τον Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο. Βαλε τον Παμπορίδη, βαλε κάποιον άλλο αδελφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη.
Α : Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ. Αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη εβδομάδα για σένα».

«Προστασία» σε διαιτητή και επόπτη
Ο ίδιος αθλητικός παράγοντας τηλεφωνεί πιο μετά σε πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ και κανονίζουν ποιους θα βάζουν παρατηρητές αγώνων σε διάφορες αναμετρήσεις. Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου τηλεφωνεί επίσης στις 19 Φεβρουαρίου 2011 στον ίδιο αθλητικό παράγοντα και συζητούν για την «προστασία» ενός διαιτητή κι ενός επόπτη που σφύριξαν πολυσυζητημένο φετινό ντέρμπι. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές κατηγορούνται για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
«Να μιληθεί κάποιος παίκτης»
Ενα άλλο πρόβλημα του κυκλώματος φέρεται να ήταν ποια ομάδα από την Super League θα έπεφτε κατηγορία. Στη συνδιάλεξη συνομιλούν δύο αθλητικοί παράγοντες και επικαλούνται την παρέμβαση του προαναφερόμενου πρώην προέδρου της ΠΑΕ του κέντρου. Οπως σημειώνεται στο δικαστικό έγγραφο, «ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα στις αγωνιστικές που ακολουθούν με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο και φαίνεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια του **** (τάδε, προέδρου της μεγάλης ΠΑΕ) ο οποίος όμως θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί όπως είπε να διευθετήσει». Ο άλλος συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλύτερη λύση να πέσει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ «έχει τη λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα με το "να μιληθεί κάποιος παίκτης"».
«Επτά παίκτες "μιλημένοι"»
Επίσης ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται στο δικαστικό έγγραφο, «λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ Ολυμπιακός Βόλου 0-4 μιλώντας με ένα πρόσωπο που αποτελεί επαφή με τον Γιώργο Τσακογιάννη να είναι σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ όπως και για άλλα αποτελέσματα αγώνων των ομάδων Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλούν μεταξύ τους και για στοιχήματα σε ελληνικές ομάδες στο "Ασιατικό". Ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας αναφέρει χαρακτηριστικά "τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν επτά παίκτες μιλημένοι... "».
Στοιχημάτιζαν τη σέντρα με τον... Κάρλος Τέβες
Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της δικογραφίας είναι αυτό που σχετίζεται με τα παράνομα στοιχήματα γνωστών ποδοσφαιριστών. Απίστευτη είναι η συνομιλία ποδοσφαιριστή του Αρη με άτομο που συμμετέχει σε παράνομο στοίχημα προκειμένου να ποντάρει 15.000 ευρω ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη... σέντρα στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (στις 15 Φεβρουαρίου 2011, τελικό αποτέλεσμα 0-0) για το Γιουρόπα Λιγκ. Το σχέδιο περιελάμβανε - με τη βοήθεια του μεξικανού ποδοσφαιριστή του Αρη Καστίγιο και του επιθετικού του Αρη, Κόκε - να υπάρχει συνεννόηση με τον αργεντινό φορ της αγγλικής ομάδας, Κάρλος Τέβες, ώστε ο Αρης να κερδίσει τη σέντρα του αγώνα και ο παίκτης να κερδίσει την απόδοση 1,90 στο στοίχημα.
Το πρόβλημα είναι ότι για το ποιος θα κερδίσει τη σέντρα υπάρχει η διαδικασία του στριψίματος νομίσματος από τον διαιτητή και τους αρχηγούς των ομάδων. Ομως όπως λέει ο ποδοσφαιριστής του Αρη σε αυτόν που θα ποντάρει για λογαριασμό του, «θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε αλλά θα του πουν, ας πούμε, ξέρεις εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα».
Τελικά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Αρη να κερδίσει την πολυπόθητη... σέντρα δεν είχε αίσιο τέλος αφού τελικώς τη σέντρα έκανε σε αυτόν τον αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι.
Κατηγορούμενος για παράνομα στοιχήματα αναμένεται να βρεθεί και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να παίζει μεγάλα ποσά σε παράνομο γραφείο στοιχημάτων. Στις συνομιλίες ακούγονται δύο «μπούκερς», να λένε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έκαμε τζίρο 264.000 ευρώ, και ότι του αρέσει να ποντάρει στα κόρνερ και να μπαίνουν γκολ τα τελευταία 15 λεπτά.

"Μήπως είναι και τίποτα αβαβά"...

Δεν σταματούν να βγαίνουν στο φως οι συνομιλίες μεταξύ των ανθρώπων που είναι στο πόρισμα της κυρίας Παπανδρέου. Σε νέα επικοινωνία οι Μενδρινός και Δημόπουλος αναρωτιούνται αν ένα παιχνίδι είναι… αβαβά.
"Μήπως είναι και τίποτα αβαβά"...
Η συνομιλία υπήρξε στις 29-1-2011 και αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Κ: Καλημέρα.
Α: Για ρώτα ρε Κωστή παίζει τίποτα για Τρίκαλα; Γιατί έχουν πλακώσει κάτι φίλους μου εκεί και τους παίζουν και στα Τρίκαλα.
Κ: Για άσσο;
Α: Ναι.
Κ: Με ποιον παίζουν;
Α: Με τον Θρασύβουλο. Καλά μπορεί να είναι και λόγω ομάδας, αλλά μήπως είναι και τίποτα αβαβά.
Κ: Εντάξει θα πάρω να δω.
Α: Τρίκαλα και Ολυμπιακό θέλω. Ολυμπιακό κανονικό μήπως έχει κάνει καμιά δουλειά ο Μπέος εκεί;
Κ: Για άσσο;
Α: Για διπλό.
Κ: Για διπλό λες ε;
Α: Ναι.
Κ: Εντάξει θα πάρω εγώ να μάθω. Τι ώρα παίζουν τα Τρίκαλα;
Α: Τα Τρίκαλα παίζουν τώρα 15.00 η ώρα άμα μπορείς πάρε με.
Κ: Εντάξει».
Πηγή: gazzetta.gr

«Δώσε κι εμένα ένα ματσάκι, μπάρμπα»

Ακόμα και με τα πιο σοβαρά πράγματα μπορεί κάποιος να βρει μερικές νότες χιούμορ. Μέσα στην ζωή είναι όλα, άλλωστε. Για παράδειγμα, ξέρετε πόσοι δημοσιογράφοι κτυπιούνται από χθες με όσα ονόματα βγαίνουν στην φόρα για τα στημένα παιχνίδια;
«Δώσε κι εμένα ένα ματσάκι, μπάρμπα»
Στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούς κάθε τρεις και λίγο, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, εδώ και μερικές ώρες:
«Τον ήξερα αυτόν που πιάσανε και μιλούσαμε στο τηλέφωνο για το ρεπορτάζ. Και ο ανεπρόκοπος μια φορά δεν μου είπε κι εμένα ένα παιχνίδι για να βγάλω μερικά ευρώ παραπάνω…».
Το σιχτίρισμα, δηλαδή, που τρώνε κάποιοι από τους συλληφθέντες, δεν περιγράφεται. Πάει σύννεφο. Σχεδόν όλοι, άλλωστε, ήταν γνωστοί στην πιάτσα και πολύς κόσμος επικοινωνούσε καθημερινά μαζί τους για να πληροφορείται το ρεπορτάζ, κι όχι, βέβαια, για ύποπτους σκοπούς.
Απλά μέσα στην πίεση της δουλειάς κάνουνε τώρα πολλοί και λίγη πλακίτσα με όσα φοβερά και τρομερά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 24ωρα… Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι δημοσιογράφοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν το ρεπορτάζ, που τρέχει πιο γρήγορα κι από τον Μπολτ.
πηγή: sportdog.gr

Διάλογος-σοκ του Μπουρούση με τον Ψωμιάδη!!

Σοκ προκαλεί ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση, με τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού να ζητά… φάρμακο από τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας.
Διάλογος-σοκ του Μπουρούση με τον Ψωμιάδη!!
Αναλυτικά ο διάλογος!
Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη.
Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
Πηγή: sentra-goal.gr

Στημένοι… διεθνώς! (ΦΩΤΟ)

ο γύρο του κόσμου άρχισε να κάνει η είδηση με τις συλλήψεις για τα στημένα παιχνίδια με τα Διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για σκάνδαλο διαφθοράς…
Στημένοι… διεθνώς! (ΦΩΤΟ)
Το Reuters έχει τίτλο «Ονόματα αφεντικών του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σκάνδαλο διαφθοράς» και στο λιντ αναφέρει ακόμα και ονόματα των συλληφθέντων: «ΑΘΗΝΑ, 23 Ιουνίου (Reuters) - Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων Super League ήταν μεταξύ των 15 ανθρώπων που είχαν την Πέμπτη που προσδιορίζονται από τον εισαγγελέα Αθηνών για τη φερόμενη συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια.
Ο Αχιλλέας Μπέος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Σταύρος Ψωμιάδης της Καβάλας συνελήφθησαν μαζί με επτά άλλους, την Τετάρτη».
Το Eurosport αναπαράγει την είδηση του βρετανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, ενώ το θέμα υπάρχει και στο Eurotopics.net και μάλιστα σε υπηρεσία ενημέρωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας.
«Kαθαρίζει το σκάνδαλο με το στοίχημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρεται στον τίτλο και στο προλογάκι γράφουν οι δημοσιογράφοι: «Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη δέκα υπόπτους που εμπλέκονται σε σκάνδαλο στοιχημάτων ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων πολλοί πρόεδροι club, με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος και χειραγωγώντας τα αποτελέσματα των παιχνιδιών».

Μπήκε... μόνος του στη μαύρη λίστα!!

Ο Γιάννης Μπουρούσης μετράει αντίστροφα τις μέρες του στον Ολυμπιακό. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων του με τον Μάκη Ψωμιάδη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα και είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.
Μπήκε... μόνος του στη μαύρη λίστα
Έντονη ήταν η δυσφορία στο λιμάνι για τον Καρδιτσιώτης σέντερ από χθες το βράδυ, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε ο διάλογος του με τον Μάκη Ψωμιάδη που συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, αλλά η ενόχληση τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ποιος άλλωστε θα δεχόταν να πληρώνει σε έναν παίκτη περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, να μην κατακτά τους στόχους της χρονιάς και έπειτα ως «ευχαριστώ» να εισπράττει την ατάκα «ήρθαν και οι βλάκες…»;
Η πορεία άλλωστε των αδερφών Αγγελόπουλων έχει δείξει ότι πρώτο τους μέλημα είναι η διατήρηση της ηθικής τάξης. Για αυτό το λόγο αναμένεται να του καταθέσουν άμεσα 200.000 ευρώ και να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του.
Πηγή: gazzetta.gr

Νέοι ιδιοκτήτες στον Πιερικό

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός από κ.κ. Ντούμος και Ελευθεριάδης στον Κώστα Παπαδόπουλο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός από τους Γιάννη Ντούμο και Δημήτρη Ελευθεριάδη στον Κώστα Παπαδόπουλο και την ομάδα του ολοκληρώθηκαν. Το νέο Δ. Σ. της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες».

Χάντρα ημίχρονο, χάντρες τελικό!!

Πραγματικά είναι άξια θαυμασμού η ευρηματικότητα ορισμένων φιλάθλων, οι οποίοι δεν έχασαν καθόλου χρόνο και άρχισαν να σατιρίζουν την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τη συλλήψη του Αχιλλέα Μπέου για τα στημένα. Δείτε fan page που έφτιαξαν στο Facebook.
Χάντρα ημίχρονο, χάντρες τελικό!
Ο τίτλος της σελίδας είναι «Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι και σε κομπολόι» και μέχρι στιγμής μετράει 734 μέλη, παρότι δημιουργήθηκε πριν από 3 ώρες…
Είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλές παρόμοιες προσπάθειες μέσα στις επόμενες ώρες.
Φήμες λένε ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν τα πρώτα ανέκδοτα για τον Αχιλλέα Μπέο, τα οποία θα παίρνουν έμπνευση από αυτά με τον Τσακ Νόρις.

Απίστευτοι διάλογοι Μάκη Ψωμιάδη με πρώην παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τηλεφωνικές επικοινωνίες του ιδιοκτήτη της Καβάλας με πρώην παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ, όπου γίνονται αναφορές στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ενώ ο Ψωμιάδης αφήνει υπόνοιες για τον Αστέρα Τρίπολης.
Απίστευτοι διάλογοι Μάκη Ψωμιάδη με πρώην παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ
Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις δικογραφίες όμως έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αναζητείται, και πρώην παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες στις οποίες γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ματς και σε πρόσωπα.
Αναφορά γίνεται στο ματς Ατρόμητος - Ολυμπιακός το οποίο τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων και ουσιαστικά με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν την παραμονή τους.
Εντύπωση προκαλεί και η στάση του προέδρου της Καβάλας όταν αναφέρεται σε ματς του Αστέρα Τρίπολης για το οποίο λέει ότι δόθηκαν χρήματα για να προκαθοριστεί αποτέλεσμα.
Διαβάστε τι ακριβώς έχει ειπωθεί ανάμεσα στους δύο άντρες σε τρεις διαφορετικές επικοινωνίες.
Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) επικοινωνεί με πρώην παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ (Β)
(Β)Ν:Απ'τον χοντρό τι νέα έχεις;
(Α):Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να'χω;
(Β):Τι λένε οι δικοί σου;
(Α):Τι να πούνε...
(Β):Ηταν, λέει, και έπαιζε Σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι.
(Α):Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης.
(Β):Πήρε ε;
(Α):Ναι, για το ματς που τους έδωσε.
(Β):Λες;
(Α):Ε, τι να πω τώρα, εντάξει...
(Β): Πολλά μου ακούγονται.
(Α): Αν όχι 500, 300 εύκολα. 3 ως 5, γι'αυτό σου λέω 5,3, ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τώρα τα φίδια αυτωνών.
(Β):Τέλος πάντων, πάρε με όταν ξανακατέβεις...".
10/4/2011
Ο Μάκης Ψωμιάδης(Α) επικοινωνεί με πρώην παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ (Β)
(Β):Ελα.
(Α):Ελα αδελφούλη μου τι γίνεται;
(Β):Καλά εσύ;
(Α):Πέθανε η κ... ο χοντρός σήμερα, πέθανε εντελώς.
(Β):Γιατί;
(Α):εεεεε περίμενε ότι θα πάρει πόντο εκεί πέρα μέσα.
(Β):Ναι ε;
(Α):Ναι ναι πέθανε εντελώς.
(Β):Πόσο πήγε το σκορ;
(Α):2-1 μέσα.
(Β):Δηλαδή το έπαιξε ε;
(Α):Το έπαιξε ναι, κέρδιζε 1-0. Ο... τον γ... του έβαλε και κόκκινη κάρτα στο τέλος του τερματοφύλακα.
...
(Β):Εσύ πως πήγες;
(Α):Ε εντάξει αδιάφορος.1-1. Μια μ...και μισή.
(Β):Ο Αστέρας έπεσε σήμερα ε; Ετσι έμαθα.
(Α):Ναι έπεσε ο άλλος που πούλησε το ματς στον... ο... που το έδωσε το ματς στον Ατρόμητο για να σωθεί;
(Β):Πιστεύεις ότι θα το έδινε με τέτοια διαφορά;
(Α):εεεε
(Β):Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχει δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι,ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.
(Α):Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε...
(Β):Αλλο οι παίκτες μεταξύ τους τι κάνουνε. Δεν πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει. Αλλο οι παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτός έχει τρελαθεί τώρα γιατί κατάλαβε ότι έχουν παίξει μπάλα πιο (ακατάλυπτο).
(Α):Ναι;
(Β):Ετσι πιστεύω. Τι να σου πω μπορεί να είμαι και μ... και να είναι έτσι όπως το λες εσύ.
(Α):Αντε εντάξει. Κάνε αυτό που σου είπα. Μην το ξεχάσεις. Ασχολήσου με αυτό το θέμα.
(Β):Εγινε θα μιλήσουμε αύριο. Αντε.
(Α):Αντε γεια".
11/04/2011 Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) τηλεφωνεί ξανά στον πρώην παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ (Β)
Β: Ελα πρόεδρέ μου, καλημέρα.
Α:Το είδες εχθές, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε;
Β:Πάσες έχει δώσει ο άλλος, πάσες έχει κάνει αυτός ο... (όνομα παίκτη)
Α:Πάσες, πάσες. Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.
Β:Απίστευτο, έτσι;
Α:Γίνεται αυτό το πράγμα;
Β:...(γέλια)... Τι γίνεται ρε;
Α:Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μ...;
Β:Μεγάλη ξεφτίλα, όντως!
Α:Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (ή τους) σας είχαν για καθάρισμα ε;
Β:Ναι, ναι, ναι.
Α:Ο Ολυμπιακός.
Β:Εντάξει. Τι να πεις τώρα, άστο, άστο που γλυτώσαμε.
Α:Γλύτωσες από μένα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στον Αστέρα να πούμε, που ήρθαν με 500 χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες;
Β:Ναι, ναι. Τι να σου πω;
Α:Για να ξέρεις να πούμε.
Β:Το ξέρω πρόεδρέ μου.
Α:Μ...είναι πάντως, τους σιχαίνομαι, τους έχω σιχαθεί φίλε μου.
Β:Δεν έχεις άδικο και νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύσουν όλο το ποδόσφαιρο.
Α:Ποιον να δεσμεύσουνε μωρέ; Οι μόνοι αξιοπρεπείς και με το κεφάλι ψηλά είμαστε.
Β:Ετσι, έτσι.
...
Α:Να πάνε να γα..!Να σου πω κάτι αγορίνα μου, βάλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.
Β:Ναι, ναι, σήμερα θα τελειώσει. Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.
Α:Αντε αγάπη μου, άντε γειά".
Πηγή: newsit.gr

Έχει σχέση ο Ολυμπιακός; (ΦΩΤΟ)

Κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη καταφέρονται τα Μέσα που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού συνδέεται στην εισαγγελική λίστα για τα στημένα.
Έχει σχέση ο Ολυμπιακός; (ΦΩΤΟ)
Δείτε τι έγραψαν τα πράσινα Media:
Leoforos.gr
Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, το... παρεάκι Καλόπουλος, Τρύφωνος αλλά και ο Αβραάμ μέσα στη λίστα με τα στημένα.
Prasinanea.gr
Μήπως έχεις σχέση;
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλης Μαρινάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 83 ονόματα που η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου πρότεινε την άσκηση ποινικής δίωξης για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο ο Περπινιάδης λείπει...