Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Άρχισε το κλείσιμο μιας μαύρης σελίδας»

«Η διάβρωση στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι πολύ βαθιά και δυστυχώς μοιάζει να φτάνει και ψηλά», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα «στημένα» παιχνίδια.
«Άρχισε το κλείσιμο μιας μαύρης σελίδας»
Στο περιθώριο συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, δήλωσε: «Ίσως η πιο μαύρη σελίδα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα πάει πραγματικά σε πολύ μεγάλο βάθος, πιστεύω ότι φεύγει η μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στον τόπο μας».
Στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι ο λόγος για τον οποίο υπήρξε καθυστέρηση στη διαδικασία απαγγελίας κατηγοριών είναι ότι η εμπλοκή πέντε υπουργείων που υπήρξε και ταυτόχρονα ήταν απαραίτητη και η συνδρομή υπηρεσιών του εξωτερικού.
«Φαίνεται ότι η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο βάθος, είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θα φθάσουν στο τέλος, και θα πάνε όσο πιο βαθιά και πιο ψηλά χρειαστεί. Τα γήπεδα έπρεπε να αποτελούν χώρο γιορτής για τις οικογένειες και τους νέους ανθρώπους. Μετατράπηκαν σε χώρο βίας και ντροπής για τον πολιτισμό και την πατρίδα μας», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: