Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Μπέος: "Το μεγαλύτερο σκάνδαλο η διαιτησία στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός"

Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο διάλογος του Μπέου με τον Κανελλόπουλο, όπου ο πρώτος παραδέχεται ότι η διαιτησία του Καλόπουλο στο ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και ποδοσφαιρικό σκάνδαλο!
Μπέος: "Το μεγαλύτερο σκάνδαλο η διαιτησία στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός"
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών που ηγούνταν τον Ολυμπιακό Βόλο έχει ως εξής:
Α (χιλλέας): Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουμε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.
Θ (ανάσης): να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
Α: Με ποιόν ;
Θ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
Α: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.
Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , Στο 2ο ο Παναθηναϊκός
Α: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο , τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
Θ: Παίζει … είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει πειθαρχική.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: