Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Στόχος ο Μαρινάκης"

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως όχι μόνο δεν ανησυχούν για την δημοσιοποίηση της κατηγορίας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά τονίζουν ότι όπως συνέβη στην υπόθεση των κασετών, στόχος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για τη δημιουργία εντυπωσιασμού και εκφράζουν την απορία τους γιατί δεν έχει κληθεί και ο Νίκος Πατέρας
Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των "στημένων αγώνων", δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι τονίζουν πως είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Στον Πειραιά θεωρούν πως όσα βγαίνουν προς τα έξω είναι μόνο για να "στοχοποιήσουν" τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως από τη δικογραφία δεν αποδεικνύεται κάτι για "παράνομες" πράξεις του.
Μάλιστα, οι κύκλοι της ΠΑΕ, εκφράζουν την απορία τους πως από όλα αυτά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απουσιάζει αυτό του Νικόλα Πατέρα, δηλαδή του πρώην προέδρου της διοργανώτριας αρχής της Superleague και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσης, αναρωτιούνται για τον κ. Πατέρα, πως γίνεται ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου ο πρώτος αποδεικνύεται ότι έχει δώσει τους διαιτητές του αγώνα για τον οποίο συνομιλούν, θα διωχθεί ο Ψωμιάδης, αλλά όχι και ο Πατέρας! sport 24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: