Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σειρά των Σάντσες και πορτιέρο

Ο Κάρλος Σάντσες και ο δεύτερος γκολκίπερ είναι αυτήν τη στιγμή οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού, για να κλείσει ουσιαστικά τις μεταγραφές.

Και από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι καλό, θα κινηθούν ανάλογα.Για τον Κολομβιανό μέσο οι εξελίξεις θα τρέξουν τις προσεχείς ημέρες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο Μαθία θα μεταβεί στη Γαλλία για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της Βαλενσιέν και να καταθέσει επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού.

Οτι γίνεται παιχνίδι τακτικής και από τις δυο πλευρές είναι φανερό, με τον Ολυμπιακό να ποντάρει στο ότι ο παίκτης του χρόνου μένει ελεύθερος, ενώ η γαλλική ομάδα προσπαθεί να παρουσιάσει και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για να αυξήσει την τιμή του.

Η επιθυμία στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη για τον παίκτη, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει και αυτό το κέφι του Βαλβέρδε, καθώς ήταν ο πρώτος στη λίστα που είχε παραδώσει.

Και η πρόταση που θα καταθέσουν οι Ερυθρόλευκοι θα είναι καλύτερη από το ποσό που έχει ακουστεί μέχρι τώρα (περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Αν όλα πάνε καλά με τον Σάντσες, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο δεύτερος γκολκίπερ, που θα είναι πιθανότατα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αν και συνεχίζεται να ακούγεται το όνομα του Γιακούποβιτς, όμως ο Ελληνας πάντως είναι πάντα το φαβορί. Μην ξεχνάμε ότι έχουν ήδη αποκτηθεί οι Κοστάνσο, Μαρκάνο και Χαβίτο, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί και ο Φέισα.

Πηγή: exedrasports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: