Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χρηματική πηγή η ΠΑΕ;

Πολλά ερωτηματικά δημιούργησαν την Πέμπτη οι δηλώσεις του Ανδρέα Ανατολιωτά κατά την παρουσίαση του συνδυασμού «Με τον Νέστορα για την ΑΕΚ», ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ την Κυριακή.
Χρηματική πηγή η ΠΑΕ;
Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, πέρα από το γεγονός ότι δεν ικανοποίησε με τις θέσεις του γύρω από τον προγραμματισμό που θα έχει ως διοίκηση της Μάνας ΑΕΚ, σε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στην πηγή εσόδων…
"ΔΕΝ θα βάλουμε λεφτά.... Έσοδα μας ΜΟΝΟ η ΠΑΕ και η εκμετάλλευση του σήματος" δήλωσε ο Ανατολιωτάκης σύμφωνα με το aek-live.gr και συμπλήρωσε: "εάν χρειαστεί κάτι επείγον, ε θα κάνω μια μικρή δωρεά...".
Εδώ η ΠΑΕ ψάχνεται να βρει ρευστό μέσω των Supporters για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, πως θα γίνει την ίδια στιγμή και πηγή εσόδων της Ερασιτεχνικής;
Είπε και κάτι πιο αστείο ο Ανατολιωτάκη που έχει σχέση με το γήπεδο. "Μόλις αναλάβουμε, την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Δευτέρα μπαίνουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, δήλωσε... Ακόμα βέβαια στην ΑΕΚ περιμένουν να αναγερθεί το γήπεδο από τότε που ήταν εκείνος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: